Спи ли с проститутки мъжът ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спи ли с проститутки мъжът ми?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2454 пъти
Добър ден, толкова глупаво се чувствам, докато пиша това. На никого не съм споделяла, и въпреки че е анонимно се чувствам посрамена. Ще ви разкажа всичко точно както е.

Запознах се с мъжът ми, когато бях на 21, а той на 28. Добро момче, заедно сме вече от 8 години и мога да потвърдя това. Обича ме, грижим се взаимно един за друг, уважаваме се, подкрепяме се. Като отношения нямам никаква забележка. Добър и свестен мъж, който става за семейство и съвместен живот. Не ми посяга, никога не съм го чула да крещи, кротък като агънце.

Обаче вече пораснах и започнах да си спомням за някакви случки отпреди години, още от началото на нашите отношения, преди да заживеем заедно. Да речем три месеца след започването на нашата връзка.

Запознахме се при странни обстоятелства, щяхме да прави суинг с едни приятели и взехме, че се влюбихме и така.. някак от четворка станахме двойка, влюбихме се силно един в друг. Споделяхме си много, още тогава ми каза неща, които с времето са се потвърдили. Ако трябва да съм честна- за осем години не съм го хванала и в една лъжа, а съм от хората, които я търсят. Мнителна съм и постоянно се завирам където не трябва, а после съжалявам. Ето защо и направих това още в началото на връзката ни, а именно да проверя историята му в Гугъл. И там видях, че той е разглеждал транс проститутки. (Беше ми споделил вече, че си пада по транссексуални).

Направих огромен скандал, попитах го как може да направи това (да ходи по проститутки) още в началото на връзката ни, поне да бяха минали 2 години, та да го разбера. Той ми се закле, че никога не е спал с проститутка, а гледа просто, защото му е интересно. Склонна съм да вярвам на това, защото беше търсил и “секс с транссексуална за първи път”.

Но после видях, че е записал номера на една и дори я е добавил във фейсбук. Много ми стана гадно, не за друго, а защото ме е излъгал, че не е спал с проститутки, пък в същото време им има всички координати. Нямам против, ако е спал с тях преди да сме заедно. Просто не исках да ме лъже. Той видя, че ми е много болно и не му вярвам и ме хвана за ръка, заведе ме в офиса на неговия оператор, извади разпечатка и на двата му номера и наистина нямаше обаждания към проститутки в последните 12 месеца. После го попитах защо ги добавя като контакти и приятели, той ми каза, че просто му е интересно и го е било срам да си признае пред мен, че това го влече повече от нормалното според него. Пак казвам, аз знаех, че харесва транс, просто не знаех, че му е основен фетиш.

Но сега, след осем години, чета теми тук, в които много мъже пишат, че няма как един мъж да не е ходил по проситутки.. и се сещам и ми става болно… заради самата нагла лъжа, а не заради конкретната постъпка. Проститутка или нормална жена, лъжата си е лъжа. И то изричана в продължение на години…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2ea275212a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Четейки от началото, тъкмо бях започнала да си правя изводите, че сте някакви скромни, праволинейни, тихи и добри личности и изведнъж бам! - суинг. След това не ме учуди никак и историята с транса. Виж, не мисля, че ти е изневерил, просто наистина харесва подобни личности и затова си ги добавя, може да търси приятелство само, защото му е интересно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 95bb2538d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Няма такова нещо като "всички мъже" са ходили на проститутка.... Имам приятели, които са ходили и такива, които не са ходили, но 100% вероятно мога да ти кажа, че са гледали обяви на такива!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: eedd21b7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Значи ти си се запознала с него, когато сте правили четворка, а питаш да ли ходи при проститутки?

Естествено, че ходи, гаранция прави и суинг с други двойки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bf37f62252
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   На всичко повярвах, само не на това, че те е срам да ни го разкажеш. Запознали сте се докато правите суинг? Т. е. ти си била двойка с другия мъж, той с другата жена ли?
Иска да спи с транссексуални?
В контактите му фигурират проститутки, с които не е бил, но за всеки случай...
Ти му ровиш в компютъра още 3 месеца след началото на връзката ви.
Нямаш доказателства за изневяра, но правиш извод, че е ходил по проститутки от мнението и разказите на шепа хора в анонимен сайт за техните си животи.
Осъзнаваш ли, че между вас нищо от изброените неща не е ок и причината сте и двамата?
Така както не всички хора правят суинг, така и не всички хора спят с проститутки. Ако ти е ок, че той има фетиш към транс жени, тогава го приеми. Ако не ти харесва, го зарежи. Но нямаш основание да го обвиняваш в изневяра, в ходене по проститутки и тн без да си сигурна. И изобщо имате спешна нужда да си понаредите приоритетите, че ако смятам правилно, той е на 36, ти на 29, а нормалните хора обмислят семеен живот, деца и бъдеще в тези години.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b400b7fd5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мале ужас. Мъжът ти има странни фетиши и трудно ще ги зафоволиш. Виж, че спи с транссексуални, значи и той е би. Не знам как сте изкарали 8 години заедно. Жените са доста наивни в България.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d15d98aa87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ясно е че мъж, който се е интересувал от суинг (размяна на партньори), ще се интересува и от други сексуални извращения, какво те учудва?
Самата ти не си много читава, че си правила такова нещо, а той ли?
Иначе за проститутките, мъжът какъвто и да е в един момент ще иска разнообразие. И да се заглежда по други, и да ходи на проститутки, ти няма какво да направиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c20306025e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Към авторката-щом сте суинг-двойка, значи не сте съвсем наред-това първо и второ-предполага се, че е ходили и по проститутки, то суинга е същото извращение-откъдето и да го погледнеш!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 97e38baa82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Стига чопли в миналото и не търси "под вола теле... "

На младини със сигурност е пробвал с проститутка - и к`во от това, като вече 8 години вече сте заедно???

Така както ги описваш нещата си намерила точния за теб човек и вместо да се радваш на този факт и да сте щастливи, ти си почнала да ровиш в миналото и да си задаваш "тъпи" въпроси. По важното е, че човека в момента не ти изневерява - дали ще е с проститутка или ще си има любовница не е от голямо значение.

М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1d94174421
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Ти па си много убава, само като те чета си ми ясна

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 63945b1ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Смея се с цяло гърло! Образец за женска логика: човекът показва телефонна разпечатка, показваща, че не е звънял на проститутки в период Х. Обяснява детайлно нещата и накрая е обявен за виновен, защото някакви пауни в някакъв си сайт, дето разбират от всичко, почвайки от работа, продължавайки през семейни отношения и достигайки до оправяне на България, били казали, че "няма как един мъж да не е ходил по проситутки". И това става 8 години след като "делото е приключило, пичът е бил оневинен и пуснат на свобода"!

Скъпа авторке, ако вярваш на писачите в БГ форуми и въобще сайтове, вероятно ще научиш, че:
- майка ти е имала полови отношения с почти всеки, с който се скараш за нещо. Поне половината могат да се самообявят за твои бащи. Които не са спали с нея, тепърва предстои да спят - според това кога се скарате. Тя, жената, по цял ден тях чака!
- изпитваш влечение към твоя собствен пол. По-късно ще ти обяснят, че си спала с много мъже или жени /според пола ти/ и това по никакъв начин няма да е в конфликт с предишното.
- се нуждаеш от лечение. Тепърва се уточнява болестта, но е сигурно, че се пият хапчета и ще лежиш в психиатрията.
- ако си мъж, не ставаш! Ако си жена, пак не ставаш! Първите са мамини дечица, ненужни на генофонда, женомразци, Ганьовци, стиснати, лицемери и т. н. Вторите са материалистки, претенциозни, озлобени, живеят с котки и т. н.

Твоя си работа е дали вярваш на тия "спецове без диплома", но поне не замесвай външни лица в религиозните си занимания! Когато го хванеш реално, че ползва проститутка, тогава мисли за лъжата му и т. н. На тоя етап имаш онлайн спецове, обявили се сами за спецове, които са категорични по даден въпрос. Суингър или не, докато не го хванеш, нямаш причина за възмущение! Презумпцията е и винаги ще бъде "невинен до доказване на противното", колкото и някои хора да се мъчат да я променят на "виновен до доказване на противното".

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 60f6bef609
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Голямата част мъже са ходили и някои си продължават. Повечето семейни мъже са нещастни от сексуална гледна точка, ето защо семейството е тъпотия. Нямаше да има толкова народ на тая земя, ако хората имаха разум и просто се кефеха на живота. Хората не се размножават. За десет години непрестанен секс ще се родят 4 деца минимум, а човек си го прави за удоволствие. Ето това е истината, необяснимо е, че толкова мъже и жени живеят заедно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3c2847b9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Погледни случая откъм положителната страна. Може да е търсил транссексуал за теб. Може да иска да гледа как те чука транс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 94ab280e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ами маце, след като си се запознала с него на суинг, значи и ти не си читава!!!
Значи, ти може да се ебеш като свирка по тройки и суинг, а той да не може

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 74ed75e5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   12, Ами то е смешно, че ходят, защото повечето проститутки, които сега се рекламират като масажистки са супер грозни. Съпругите дават достатъчно секс на мъжа, понякога повече от това, което той умее. Той се комплексира и отива при проститука, която гледа да го захапе за редовен клиент. Жалка история.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 609ee38c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не мога да го допрочета, ама ако не спи с животни пак добре... Аз лично не знам къде вашето поколение тегли чертата.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 41a6224117
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Искам да бойкотирам идеята на проституцията зарада глупавата система която имат. Като ви кажат - това можеш да правиш онова не можеш, плати си 50 плати си 100 направи ги 200, и като плащам да не мога да правя каквото искам, това ме отказа колкото и да ми се иска секс понякога. Някоя такава ме е питала - ама защо ти спада? Ами като не можеш да си свалиш сутиена щото доктора ти е казал и ми се оплакваш повреме на срещата КАК ДА МИ СТАНЕ ПРИЯТНО? Аз като необвързан го казвам.

Та можеш да предадеш този опит като съвет, че няма смисъл от тях, белким се откаже от тях.

Затова трябва да има повече секс срещи, дори хора които не искат връзка, да искат да правят секс и каквото и колкото искат!

Много е трудно обаче днешно време да навиеш особено и по младите момичета като в 20те и то говоря като сме близки или не толкова далечни възрасти (ако не се познават по други причини)... не знам защо толкова ли са консервативни, че не искат просто ей така за секс?? Па сложете гума като трябва.. Но не.. щом не се познават от друго, край от нета човек не може да срещне

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1182936126
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Голема работа като ходи на проститутки.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5c1bc91437
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Може да се смееш с цяло гърло, ама едва ли имаш опит с проститутки и не съзнаваш, че всяка една твърди, че сред постоянната и клиентела са предимно семейни мъже. Да, тук са големи форумните експерти, ама и малък процент пишат реални неща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6fc7c367c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Който го е написал това е искал да каже че във всяка жена има проститутка. Мъжа ти като спи с тебе от ангелски чуства ли е привлечен?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker