Изход от еднообразието - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изход от еднообразието
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2642 пъти
Здравейте, обръщам се основно към мъжете - искам искрено мъжко мнение какво трябва да направя още, за да разбере мъжа ми, че секса ни е страшно еднообразен. Толкова, че чак вече не ми се прави В какво се състои обикновено - директно преминава към френска без почти нищо преди това, и след като свърша 1-2 пъти (обикновено се налага даже да си представям нещо), минаваме към същинската част, която обикновено е или мисионерската или задна с активно участие от моя страна. Аз не свършвам вагинално, така че реално за мен всичко приключва още след френската. Опитвала съм с намеци, не става. Пробвах аз да поема инициативата за нещо по - различно - оставих го да е пасивния и направих буквално всичко, с много предигра, за да го възбудя, но на следващия път пак беше същото По еротично бельо не си пада, такива варианти отпадат, също така много лесно се разсейва от шум, от светлина и т. н и ако нещо не му е комфортно в стаята започва да му пада. Говоря му през целия ден за секс, а дано като се върне да е нещо по - така, пак не. Искам някаква промяна, искам повече предигра не само между краката ми, обаче всичко това секна от около година. Не че преди беше уау, но определено на моменти разнообразяваше с нещо Помагайте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: aa5ef6971b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Като за начало трябва да му кажеш в прав текст. За жените директната комуникация не е неестествена, но се усвоява.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fd2a288fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Истината е, че собственото омръзва. Едно време, като видех жена ми гола, направо ми падаше пердето, налитах и. Вече каквото и да правим, не ми е интересно. Чукам я по инерция, колкото да не забегне при друг. Преди дупенцето и ме привличаше като магнит, а сега дори не искам да поглеждам ебания и гъз след анален секс.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 742d211bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Все едно чета моя история. Преди имахме повече пози, повече времетраене. Намери си любовник ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 491e2ab2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Според мен проблема идва от там, че не свършваш вагинално и всичко след началото ти е машиналност (не спомена дали не можеш или просто вече не свършваш с неговия секс) Просто да те свършва веднъж преди ебането и след това пак. Мисля, че тая проста намевра ще помогне да не ти доскучава през същинската част. А и няма да му е много извън стандартното, което явно не обича много. Иначе... си остава обичайното - да го напараш да разбере с ударен (ако трябва) разговор

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f31af80312
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто е!
Имаш уста- използвай я!

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b04ee6a369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Голяма част от жените не могат да стигнат до оргазъм вагинално. Това не е по вина на партньора, по- често е конструкцията на тялото. В зависимост как клитора е хванат, разстоянието между неговите коренчета и вагината. При всички случай оргазмът е резултат на клиторната стимулация. Когато е директно върху него е лесно да се стигне до оргазъм, но чрез вагината е по- трудно и често както във вашият случай, невъзможно. При идват различни жени и споделят този проблем. От мен един съвет- опитайте с партньорът си содомия. Анален секс. Често от там по- лесно се стимулира клитора. Колкото ѝ да звучи невероятно е така. Жена ми в началото стигаше до вагинален оргазъм след 45-70 минути. Много трудно. Един ден реших да го правим анално. тя доста се дърпаше и беше наплашена от тъпотии. Но когато се реши и го направихме, самата тя се изненада. Само след десетина минути изрева и се освободи. Започна да си иска редовно и много по- често да го правим. Едва няколко месеца по- късно стигна до вагинален оргазъм за по- късо време. Днес ги реди верижни, вагинално и анално. това е постижение за нея. Но обяснението е, че тя става по- чувствителна и не се притеснява, ще ѝ дойде ли. По темата може да се говори много.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e784347d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Алкохол? Порно? Любовен филм? Масаж?
Май не е от старателните макар, че лизането си и е "работа". Имате ли "играчки"? Дали ще се съгласи на експеримент: той движи дилдо в теб, а ти си масажираш клитора? Като за проба, за разнообразие. Може и да си "в партер", а той изотзад да го прави, пък ти отдолу си го търкаш...
Ти говориш ли "мръсотийки" като "хуя ти... " "путката ми... ", "цицките ми... "?
Приказки за тройка?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f50eef148f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Трябва да опиташ нещо ново, с надарен мъж, и не само между краката ти, а и по-назад, да те разработи добре и да изпиташ това, за което мечтаеш!!!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f2a6ad628e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Някой дами Тур не са виждали с тодини, ти се оплакваш, че те свършва всеки път с език и продължавате до неговия свършек и във втора фаза? Номер 2 е прав- инерцията в секса ви е застигнала. Каквото и да измислиш, не му ли хареса- пак греда. Предложение: двуцевка от съпруга ти в двете ти дупки. Неговия плюс пенис колан с много лубрикант докато не кажеш "стита".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b6cef28d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Говорете! И все пак имай предвид, че много дами нямат този късмет, вески път някой да ги свършва с език.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dd3edcf2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Що не си купиш вибратор и не си поиграете заедно. Смятам че може да спасите нещата преди да се стигне до любовници и така нататък.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fd2a288fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ние веднъж направихме нещо щуро с жена ми. Тя сложи презерватив на един банан и си го вкара в дупето. Аз малко я чуках отпред, докато тя се самоебеше с банана. После аз също го наместих отзад, при банана. Тя беше възбудена, не я заболя и започна да се движи. Тогава жена ми стигна до много силен оргазъм от двойното проникване, без да и галя клитора. Но никога повече не повторихме. Тя каза, че наистина и е харесал екстремния анален секс, но после няколко часа пръцкала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 93efd27a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Това като го чета аз съм в съшото положение ама с жена ми в един момент като си помислех за секс с нея и не ми се правеше. Накрая ми писна и искам каквото на мен ми харесва, накарах я да правим секс във нетипична обстановка на нея и хареса и на мен, но нещата от нейна стана ми се струват непроменени, така че следващата ми идея е да я закарам в някой суинг клуб и да видим какво ще стане.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fd2a288fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Да се похваля, жена ми снощи поиска анален секс. Не го бяхме правили отзад от мисеци. Тази сутрин я питам как е дупенцето след снощи, боли ли я? Тя се усмихна и каза, че я сърби за още.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker