Приятелката ми иска да си обръсна интимните части, аз не искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми иска да си обръсна интимните части, аз не искам
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 3437 пъти
Здравейте! Момче съм на 21 години. Отскоро (3 месеца) започнах да се виждам с едно момиче и всичко вървеше супер, докато не го направихме за пръв път. Става въпрос, че аз не си бръсна интимните части и на нея това не й харесва. Аз лично не намирам нищо странно в това да не си бръсна ташаците, да не би навремето мъжете пак така да са се бръснели от долу, за да угодят на жените си. Просто държа на мъжкото в себе си, как да й обясня, че така ми харесва и не искам да се обръсна. Да не говорим и че досега още не сме правили орална любов, защото тя се гнуси от космите ми. Разберете ме правилно не съм нито настоятелен, нито претенциозен, нито нещо друго. Просто си харесвам да съм окосмен, където трябва като мъж, и едновременно с това да водя нормален полов живот с приятелката си, но как да я убедя, че в това един мъж да е окосмен около члена и топките, няма нищо странно или гнусно.
Моля за мнение!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: ef101b28d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Дръж си на твоето и не се поддавай. Ако държи на теб, ще е с теб и до теб. А и кажи, че космите на жените по интимните части, предпазат нейната вагина от бактерий и микроби. Така че бъди си окосмен и не го бръсни. Още повече, че едно порязване по топките е доста неприятно.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6b857a2823
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Много са ми смешни такива като теб. Ти сигурно си от онези мъже, които искат приятелката им да е в перфектен външен вид и с безупречна поддръжка, па в същото време ги мързи да си обръснат ташаците.

Логиката ти е изключително елементарна и нелепа. За теб мъжкото в един мъж са космите, така ли да разбирам? Хахахаха....

Мъжкото в един мъж на първо място е акъла и начина по който мисли, второ сърцето и трето ташаците (в преносен смисъл).

Навремето са живеели в пещери и са се къпали веднъж в седмицата? Що се разграничаваш от тези истински мъже? Ай като тях и ти!

Лично аз се бръсна абсолютно навсякъде и грам не ме интересува мнението на някакви балъци, дето за 3 месеца не могат да наеб*т веднъж аверката си като теб.

Много скоро ще бъдеш заменен!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a2de170198
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Гнусно е разбира се. Има хора, които могат да повърнат от това. Щом не можеш да правиш компромиси какво правиш с нея?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 252900e806
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Еми както ние жените се обезкосмяваме, така и вие мъжете. Убедена съм, че тя се обезкосмява там и затова ще те попитам: Ще ти е приятно ли, ако някой път я завариш долу с много косми? Не, нали? Еми по тази логика и вие трябва да го правите, разбира се, никой не ти е опрял пистолет в главата, ама е редно. Защо само ние жените да се обезкосмяваме, а вие - не? Не говоря за другите части на тялото като ръце и крака, ама поне най-основните е редно! Вече ако си имате претенции се разбирайте помежду си, всеки с предпочитанията си, все пак.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bcef253311
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Има едни кремове, с които като се намажеш и всичко пада. Няма го дискомфорта от бръсненето. Едно време като дойдеше лято ползвах и не се потях и съответно не се вмирисвах на пръч. След това срещнах жена ми и тя ме искаше с косми и спрях с тия екстри. Сега с тримера само ги подкъсявам. Но само там другите на краката и ръцете не ги пипам, защото там вече ми е противоестествено. Харесвам си косматите мускулести крака. Малко ми е странно във фитнеса като видя някой авер гладък без ни един косъм, но различни хора.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 3538616378
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   От Автора: Не, номер 3, не съм "от онези мъже, които искат приятелката им да е в перфектен външен вид и с безупречна поддръжка, па в същото време ги мързи да си обръснат ташаците. " Както съм написал в темата си, не съм претенциозен. И да, приятелката ми се обезкосмява отдолу, но защото ТЯ така е решила, не защото аз така съм й настоял. Колкото до "Мъжкото в един мъж на първо място е акъла и начина по който мисли, второ сърцето и трето ташаците (в преносен смисъл). " - съгласен съм, защото аз имам и акъл, и сърце, и ташаци (било то в преносен или буквален смисъл). Държа на момичето до себе си, внимателен съм с нея, отговорен съм и се старая да я правя щастлива. Не виждам какъв е проблемът в това, че не се бръсна отдолу. Ама и вие жените сте едни биполярни същества - ако мъжът се бръсне, значи е гей, ако не се бръсне, значи не поддържа лична хигиена, с което "опорочава" удоволствието на жената.
Номер 5, "Еми както ние жените се обезкосмяваме, така и вие мъжете. Еми по тази логика и вие трябва да го правите" Еми по тая логика, като вие жените се лакирате, значи и ние мъжете да се, така ли?

Не разбирам защо всички разсъждавате така, аз се надявах тук да получа съвет как да убедя приятелката си, че това е нормално, а вие тук тръгнахте да ме убеждавате, че всъщност аз греша.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ba16faf9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Компромисен вариант - не бръснеш, а само скъсяваш максимално с ножицата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 81de9ed240
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Не заслужаваш да имаш приятелка щом нещо толкова дребно правиш на проблем. И не доумявам как те търпи. Това е мега неуважение към партньора и, ако съм на нейно място бих ти набил шута. Именно по това познавам дали си заслужава да съм с жена, дали тя се променя както аз я хоресвам или си държи тя самата да се харесва. Ако държи тя самата да се харесва я оставям с огледалото на саме, то да и е нейния партньор.

Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d518641927
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Аз лично подкрепям номер 8. На мен не ми харесват и двата крайни варианта - или гладко избръснат, или напълно естествено окосмяване. Съпругът ми използва машинка за скъсяване и си оставя 5-6 милиметра, което на мен много ми допада. Ще трябва да намерите компромисен вариант, някои хора просто се гнусят от косми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9ff95206fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Никоя жена не смята бръсненето за гейско. Това го смятат мъжете комплексари. Аз да съм бих прекратила на момента всичко. Що за гнусотия? Сигурно и мишницитя, и всичко останало е обрасло. Не само че е грозно, ами е нехичиенично.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c00718ee14
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Авторе, не очаквай особено разбиране. Сега е модно да си гол охлюв, трансджендър, гей и въобще всичко друго, но не и мъж. Съгласен съм, че така, както човек си подстригва косата, е добре да ограничава растителността си около интимните части, но да се бръснеш, си е по-гнусно, отколкото, ако си ходиш напълно естествен. 8 и 12 са дали някакъв компромисен вариант, който и аз бих приел, но се питам, а на теб харесва ли ти като приятелката ти е гол охлюв отдолу? Убеден съм, че така както се влияе на мейнстрийма и в главата е куха хралупа, то тези неща като цяло са взаимосвързани - уж модерни хора, а всъщност хора без собствена критична мисъл, лесно манипулируеми, въобще НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f2a1f2a593
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Поредната измислена история на някой, дето жена не е пипвал през живота си, ама иначе се има за големия МЪЖ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 02a711df44
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   До №5 - Мацка, не всички жени се обезкосмяват. Не слагай всички под общ знаменател.
Ж 36

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5152b6766d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Чувал ли си израза, едното за сметка на другото?? След като искаш орални ласки, обръсни си интимните части. Ако не искаш да го направиш, и думичка не и обелвай за орална любов. Значи, повечето мъже искате от нас да сме обръснати и гладки, но вие не искате да сте гладки? И от кога е МЪЖКО, да си космат? Не, не е мъжко, а гнусно и грозно! Направи 1 компромис за приятелката си, АКО я обичаш! Така и ти ще си добавиш 1 удоволствие в секса ви. И гнусно е, никой не иска косми в устата си, помисли за нея. Или пък, се откажи от този вид секс.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4d2655c0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Брат, като мъж ти казвам, че тая работа е мега гнусна. Обръсни го бе! Ще е по-чист.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4a3de077c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Вероятно ти се скубят косми при орален секс и й попадат в устата. Поне си вземи гребече с тесни зъби и си вчесвай срамните косми, за да изпадат при миене и къпане, а не да попадат в устата на приятелката ти.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2b83bb575b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Леле следях темата и имаше доста изтрити коментари очакващи одоброние, Тоя яко са го нахейтили :D. Но админите на сайта са се погрижили, трябва да им благодариш, от бая хей те спасиха май :D. А колкото до моето мнение земи се обръсни наистина. Порно актьорите дето чукат яките мацки дето са бръснати не са мъже така ли да разбирам... Пфффф да бе. Докато не се обръснеш няма да ти правят такива свирки, каквито на тях им правят ако толкова искаш орални ласки :D

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fbc7b676bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Добре де не ви ли щипе като се обърнете? Аз ималм постоянен сърбеж като съм бръснат и затова не се бръсна долу.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: df9dba1ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   До 15: Веднъж имаше един такъв като теб дето ме видя на тренировкиет по мма, че съм бръснат навсякъде и реши да ме нарича гей и да ми се подиграва, след което не едваше на тренировки 2 месеца поради физиологични и здравословни причини... Интересно ми е дали само зад клавиатурата мислиш по този начин или и на живо си такъв (реторичен въпрос). На живо такива като теб мълчат и се хилят тъпо. Тва за НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ми е любима тема.... Напомняш ми на чичаците пиянки пред нас дето се събират всяка вечер 10 човека и всички заедно имат по-малко трудов стаж от мен, ама иначе наясно как да оправят държавата, въпреки че себе си не могат да оправят и правят партия 10 човека за едно шише бира.. тц тц... Ех тва младо поколение...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: df9dba1ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Авторе само си представям - жена ти се изкъпала, напарфюмирала, обръснала, гримирала, оправила и те чака на кревата и ти като си свалиш гащите висят плитки по които и Тарзан може да се люлее... Аз ако съм ще умра от срам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ca43fbdce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Бръсненето там при мъжете не е толкова лесна и проста работа, заради което компромисният вариант е с машинка. Момичето се поддържа и изисква от теб да положиш поне минимални усилия.
Ако не... горе ти писаха... няма да те търпи дълго.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c6926adb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Аз като жена ще ти кажа, че не обичам миризливи и космати ташаци. И аз ще роптая и няма да искам да правя секс с теб.
Как не те е оставила още не знам.
Преди години хората не са се обезкосмявали и не са държали толкова на хигиената, но в днешно време си е признак на мизерия.
Кой знае какво гнездо си пуснал, бляк.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1d00c132f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Тука се нас*рахте да го нападате, ама в крайна сметка си е негово решение. Не е длъжен, не е престъпление да има косми, а дали ще бъде "заменен", си е тяхна работа.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 73d2dd3d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   до автора

Така и изнася. Имал съм случи, при които жената ми обяснява колко било добре да е обръснат мъжа. А като знам, че преди това е лапала патките на всеки, който и я подаде и то без да подбира нисък, висок, окосмен до ушите, мургав или не. ВАЖНОТО е да пита и да я почерпи. Това за бръсненето или както в другата тема за нежеланието да прави свирки или анален с ТЕБ е най-вече защото си сериозен и тя вижда, че държиш на нея. От там автоматично почва да те върти на малкия си пръст.

Дръпни се малко. После я заведи на някой хотел, малко рози, много пиене и я подхващай. Ако не иска я пращай наобратно и не си губи времето. И си я клати от време на време.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0981052a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Обръсни си интимните части. От един път за проба нищо лошо няма да ти стане.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c00718ee14
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   До 28. Виж сега, и да те видя, че си гол охлюв, едва ли ще се впечатля особено, достатъчно чудаци съм видял през живота си, а и не ме интересува дали си гей или не, това може да го интересува само някой друг гей, та да седна да се занимавам с теб, сори пич. Това, че се водиш по "модите" си е твой проблем, навремето така всичките ми приятели пропушиха и макар че съм висял с тях във всякакви задимени дупки, аз не пропуших, а и алкохол не близвам, за разлика от твоите приятели пред блока. Сега да не кажеш, че съм пропуснал нещо? Пак казвам - човек на първо място трябва да си създаде критично мислене, да осъзнава кое е добро за него, за семейството му, а не да се поддава на всяка нова "мода" или дори обществен натиск. Сега си решил, че модата "гол охлюв" е добра за теб, утре можеш да решиш, че мъжките дупета са по-хубави от женските - то медиите и мейнстрийма открито проповядват хомосексуализма, казаха ти и че да си вакснат пет пъти с нещо експериментално е супер и за поощрение дори на послушните им даваха да ходят на кино и театър... Е, продължаваш ли да вярваш, че всяка "мода" е за твое добро? от 15

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 02a711df44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   До №32
Жена никога не би използвала думата ташаци.
Поста е spam

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: acc879ccbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

40.   Помня, че някъде около 2005-2007 година се нароиха всевъзможни статии за ползата от обезкосмяването, а малко преди това се излъчваха и реклами за кремове и течности, чрез които обезкосмяването става само с едно напръскване и минаване с хавлия. Но мнозина се обезкосмяваха 10-15 години по-рано от това.

За да ми е по-приятно и чистоплътно, започнах да обезкосмявам мишниците си и областта около райската близалка още като бях 7-8 клас - далеч преди обезкосмяването да стане повсеместна грижа за тялото сред повечето хора. През 1999 в казармата около половината войници бяха обезкосмени на тези места, така че това не бе нещо необичайно дори и в онези години.

За бръснене на тези места ползвам самобръсначки "Gillette Venus sensitive" с три ножчета. Една изкарва около 3-6 месеца, преди да се налага смяна с друга, но предполагам, че пряко зависи от това кой човек с каква гъстота и дебелина на космите е. Винаги жените са оставали очаровани от това, че съм гладък долу и сами са изявявали желание да се заиграват още повече с устни ласки още там. Във Финландия пък, събирайки се накуп мъже и жени голи в сауните, тамошни жени от приятелския ни кръг са се чудели и са ме питали (на английски): "А ти защо се обезкосмяваш, когато не си обвързан? ". Чак толкова им е било чудно, сякаш едва ли не човек трябва да го прави само заради човека, с когото си ляга. Напротив, човек преди всичко следва да го прави за себе си, ако прецени, че така ще се чувства по-приятно. Някои хора предпочитат да са окосмени на тези места, в което няма нищо лошо, щом те се харесват по този начин.

За лицето обаче не използвам самобръсначки от много години насам, а съм ги заменил с два броя електрически самобръначки Philips OneBlade QP2520/30, тъй като ножчето им е вградено в предпазен кожух и не засяга пряко кожата. Оставя около 0, 5-1 мм къс косъм, което при повечето мъжки лица изглежда по-добре от идеално гладкото бръснене с бръснарско ножче. Жени са ми казвали, че харесват мъжката брада леко да боцка, докато същевременно изглежда обръсната.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 702c9d3a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   30, не знаех, че не е лесна работа... обръсвам всичко за нула време. Внимателно, естествено. Не съм имал порязване никога.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 195bf4e7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   Давай приятел - обръсни се като ти се казва. Утре като ти се каже, че трябва да се обрежеш (щото цяла Америка така), просто ще се обрежеш. После може страпон да получиш и в оргийка да участваш. Изобщо трябва внимателно да слушаш и изпълняваш какво ти казва жената - времената са такива.
Те на гнусливите жени после мъжете им къпят и бебетата като се наакат.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c101b75b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   До 36... Аз грам не се вълнувам от моди и трендове... Усещам накъде биеш, но нито съм наркоман, нито алкохолик, нито гей. Силно презирам и ненавиждам наркоманите, дори не ги броя за хора. Просто една безполезна сган, която не само е ненужна, но и вредна. Алкохол последно пих на Нова година, тъй че не съм и алкохолик. Нито пък съм гей. Айде да не изреждам колко жени съм оправил, че да не се правя на порнозвезда....

Аз се бръсна не защото се интересувам от моди, а защото:

-Така ми харесва, така се чувствам чист, поддържан и самочувствието ми е много по-високо в леглото, отколкото да легна до някоя и да ми стърчат 5 санта косми от задника, мишниците и ташаците.

-Така им харесва на 80% от жените, но никога няма да си го кажат. Или изобщо няма да повдигнат темата, защото не искат приятелите им да се чувства неподдържани или вече са повдигнали темата и приятелите им въобще не са ги отразили. Естествено има и някакво мнение, че бръснатите мъже са гейове, което грам не ми дреме. Аз се знам какъв съм.

-На мен ще ми е неловко жена ми да полага грижи за мен и да се поддържа, па аз нищо да не правя и да не се интересувам тя какво иска.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8559c046a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не се бръсни отдолу и не слушай тъпите квачки тук, които те карат да го направиш, педалско е!!! Мъжът трябва да е окосмен навсякъде по тялото. Това е мъжествеността на мъжа, това е, което прави мъжът, мъж. Природата те е създала така с тестостерон, а щом тя те е създала така, значи не е редно да променяш това. Тестостерона, който се произвежда от надбъбречната жлеза създава окосмението по цялото ти тяло, което следователно значи, че ти си голям мъж и не трябва да се срамуваш от избуялата си растителност, както се опитват да ти вменят кокошките тук, а да се гордееш с нея. Мъжът е силният пол и той трябва да е силен, груб и космат. Жената се счита за нежният пол, и като такъв тя трябва да се бръсне и обезкосмява редовно навсякъде, освен по главата. Всичко останало трябва да й е чисто и гладко, да му е приятно на мъж да я пипне. Едва ли някой нормален мъж иска да пипа и гали космати цици. Бляк, отврат. Мъжът е съвсем друга работа. Мъжът трябва да си има силно обезкосмение и да не е като жена, той е силен, груб и космат, това го различава от жената. Жената трябва да е нежна, гладка и обезкосмена навсякъде, освен по главата. Така природата го е решила, така трябва да е.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c00718ee14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   43, бях останал с впечатление, че навсякъде се обезкосмяваш - и ръце, крака, гърди, ето това за мен е гол охлюв, ако говориш само за интимната област и под мишниците, ок, нормално е, аз лично също си бръсна подмишниците, но в интимната област просто се подстригвам късичко, според мен това е достатъчно, а и мина времето, в което съм донжуанствал, за да очаквам одобрение от поредна бройка, жена ми ме харесва такъв, какъвто съм, аз нея също, тя има прическа долу, не е бръсната, мен лично така ме възбужда и не виждам нищо негиенично. Както и да е, явно всички имаме различни виждания за красота, добра поддръжка и прочие, важното е всеки да се чувства добре в кожата си, пък и с партньора до себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 719dc88d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   Пичове, не се водете по западните тенденции, а гледайте да се чувствате комфортно в собствената си кожа такива каквито сте. Аз лично нямам нищо против жена ми да не е изцяло гладка отдолу, както и тя към мен. Защо? Щото хората се привличат на подсъзнателно ниво, а следователно и секса е много по брутален, щот не сте повърхностни като повечето закърмени с порно индустрията от малки, даващи им фалшиви представи за полов живот. Стига да не се разнасят неприятни миризми (което е изключително трудно имайки предвид че всеки има достъп до банята ежедневно) не виждам къв е проблема. Ако жена ти наистина те харесва, а не те ползва като обект за да си задоволи потребностите на оная работа, няма даже да го повдигне като въпрос.
М 27

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f470d95242
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Какъв точно е проблема да се обезкосмиш? Някакъв религиозен или какво?
Доста по-хигиенично е.
Аз съм мъж, на 40 , като бях на твоите години не ми пукаше толкова за хигиената, затова не съм се обезкосмявал, но вече съм наявно, че в това няма нищо страшно нито педалско. Помисли си само как си бръснеш лицето - ако си оставиш брада, се чувстваш мръсен. Същата работа.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7b450a913b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Не било хигиенично да не се бръснеш долу? Що за тийнеджърско обяснение? !? Тези косми природата за красота ги е поставила на определените места, тъй ли? Ееей, това порно ви е излъскало мозъците до краен предел.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 855fe16be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Здравейте,

Жена съм, според мен недей да се бръснеш, ако няма да се бръснеш всеки ден или поне през ден. Бившия ми приятел се брънеше долу има-няма един път на 3 седмици. Беше много неприятно като почнеха да му растат косъмчетата и се опираха до моите интимни зони - знаеш, че сме чувствителни там и направо си беше болезнено. Така че или редовно или по-добре си ги остави. А иначе ми харесва, че момичето ти е откровено - казва си какво ѝ харесва и какво не. А другото си е твой личен избор - аз бих те посъветвала да опиташ - може да се чувстваш по-комфортно, няма как да знаеш. За едно поне сме сигурни - пак ще пораснат.

Успех!

Ж29

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 81df55cfec
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

50.   На 23 съм, жена и съм потресена от това колко промити мозъци има, верно... Никога съм нямала проблем с това мъжът да е необръснат и то навсякъде! Не е гнусно, ако се е изкъпал преди това. Големи лигли и лигльовци сте всичките, честно... Значи тая мода с бръсненето долу пък особено я има от сигурно има няма 20 години! Мноооооооооого ми е интересно за цялото съществуване на света преди това, как за 2000 г. и кусур никой не е умрял и не се е гнусял от това, че партньорът му е необръснат? ! Нереални сте. В природата на човека е да има окосмение, и то си има определена роля и цел да си е там, където е. Съветвам автора изобщо да не се поддава! Сменяй си приятелката. Хората станаха твърде изнежени и разлигавени. ;) Няколко косъма долу и е края на света, малеее... Верно по-добре да се затрием като цивилизация, то няма смисъл...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6c4d1c3472
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   Аз съм автора. Нека да се изкажа за последно, понеже гледам, че нещата се поукротиха. Явно голям брой мъже и жени смятат обезкосмяването на интимните части при мъжете за нещо нормално. Не разбирам защо е така, но явно е така. За мен лично обръснат мъж не е мъж. А жена, която иска обезкосмен мъж, значи си търси приятелка, а не приятел. Аз съм МЪЖ и се гордея с това, затова никога не бих си помислил да се обезкосмя не само на интимните части, но и където и да било другаде. Много съм ги виждал такива "мъже" лятото на морето. Целите избръснати от глава до пети и коремчетата им блестят на слънцето като бебешки дупета. Ама в същото време си татуирали на гърба и гърдите лицата на български герои и се пишат на големите мъжкари. И то мъже на по 30-35 години - обръснати! Аз че съм на 21 съм по мъж от тях. В крайна сметка, като на приятелката ми не й харесва, че съм мъж, да си намери жена. Днес й го казах в прав текст, оттук нататък тя си решава. На който му харесва, му харесва, на който не - майната му. Било важно мъжът да е обръснат? И за какво да е обръснат? Това ли е важното в мъжа? Ами чарът, чувството за хумор, чувството за отговорност на мъжа към жената, загрижеността? Тия качества не са важни, така ли? Масово жените мрънкат, че нямат свестни мъже до себе си. Ами какво да кажа вие такива си ги харесвате и такива си ги избирате - обръснати, изнежени, разхайтени. Това си е истината!

Айде давайте сега хейт на макс

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 67c2f17d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Моят мъж не се бръсне, тоест я си обръсне интимните части, я не. И на мен ми е все тая, обичам си като си легне до мен и да заравям пръсти в космите на гърдите му. Има си и брада, която обожавам. Не мисля, че се определя за мъж, само защото има косми по достойнството си. Държанието му е мъжествено, във всяко отношение.
Аз се обезкосмявам, но той ми е казвал, че му е все тая, дали го правя или не. Аз просто съм си свикнала, та за това.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 31402353a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Авторе, върху това, за което ти говориш, е наложен меморандум от западния свят и е ЗАБРАНЕНО да не се бръснеш. За да си част от този "цивилизован свят", трябва да се държиш като възпитан джендър, който ще обучава още от яслата децата на полово многообразие. Сега излиза според западната преса, че дори педофилията е просто нещо нормално и ако изразиш някакъв негативизъм към педофилията и педофилите, то ти си хейтър.

Твоите възгледи са напълно нормални човешки възгледи. Аз също не обичам да се бръсна. Правил съм го, но е нещо неестествено. Всички жени реагират като твоята. И ако не са космите, то ще се вторачи в нещо друго, което я дразни. Имай предвид, че ако иска да те зареже, ще намери под вола теле, ама ще си намери причина и основание да те напусне. Космите са само претекст.

Ходил ли си на нудистки плаж? Всички са бръснати. Всички са по западен модел. Всички са комплексирани, добре послушни роби. Ако утре им кажат, че вече педофилията е законна, ще почнат и с това да се занимават. Но те вече го направиха. Какво става с този свят?

Толкова ли нямаше нормални жени, които да се опълчат на тази тенденция и да заявят на висок глас, че мъжът трябва да е окосмен?
Падението при жените е огромно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ed8356f6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Евала на коментар 44 и автора. Мъжете, които си бръснат интимните зони, гърдите и въобще цялото тяло са скрити швестери, то нали затова има и един лаф, че който си бръсне гъза значи иска да му влиза гладко.... Както Дон Жуан каза един истински мъж трябва да е космат, грубоват и да излъчва тестостерон, а не гол плужек излъчващ женственост и нежност.

Хан Крум

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9d4698eb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   За мен, НИКАК не е мъжко, мъжът да е егоист! И да гледа само неговите си желания. Като си във връзка, е нормално да се съобразяваш с човека с който живееш, или просто сте във връзка. Жените правим много жертви и компромиси заради мъжете. След като не можеш, толкова мъничък компромис да направиш, ти нито я уважаваш нито я обичаш. Просто не я карай орална любов и проблема ти е решен.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7e166281eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

57.   Разбира се, българският мъж все колицата и дрифтенето по улиците го правят мъж, все космите по ташаците му, все паричките, защото друго няма какво да предложи. Много са ни сбъркани мъжете, ама много. Явно ще трябва да се простиш с оралните ласки. Ако твоята реши да не се бръсне долу, защото предците й не са се бръснели, как ли ще реагираш?


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 688fa51c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

58.   56 нещо бъркаш понятията! Не е мъжко мъж да си бръсне топките като някакъв п-дал. Не е мъжко мъжът да се огъва пред капризите на половинката си, особено по такива въпроси.

Я кажи - жените ли вече диктуват правилата и определят какво е мъжко и какво не? Жените ли ще ни учите на мъжко достойнство?

Пхахаххахахаха! Отивай да готвиш и да си гледаш децата и мъжа и недей опява за неща, които не ти влизат в работата, да не станеш част от сериала "Зрязана с деца"!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9d4698eb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   58, Какво диктуване на правила, какви 5 лева бръщолевиш? И какво да правя, не си ти човека да ми казваш. Нито завися от теб, нито нищо. Човек заради голямото си его, загубва всичко. Ти би ли искал, да правиш орална любов на жена, която не се поддържа и не се мие? Би ли се съгласил? Аз съм сигурна, че няма да искаш. И кой човек, би искал косми в устата си? Аз, не вярвам да има такъв човек. И напълно е нормално, когато си във връзка с НЯКОЙ, да се съобразяваш с неговите желания. Няма значение дали е мъж или жена. Ако теб, не те интересува какво иска човека до теб, значи не я /не го обичаш!
И само ще ти кажа, вкъщи имам готвач, нямам нужда да готвя. Остани си с здраве.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 36658d66ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Мъж съм.
Незнам за какво е това дърпане все пак ако искаш да имаш нещо повече с това момиче го направи, похвално е че тя има смелостта да ти го каже, така би имал и ти киз да поискаш нещо от нея

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e40cff8909
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

62.   До 59. Има, аз съм един от тях. Не съм опитвал нещо по вкусно от некъпана космата путка, изпадам в екстаз само докато пиша. От ранните си младежки години си падам по космати путки, а лизането е най любимото ми занимание. Жена ми си оставя путката натурална по няколко пъти в годината, иначе е с поддържана прическа. Когато е натурална използвам подходящ момент да помоля жена ми да не се къпе по ден два и да я оближа след това, върховно удоволствие е за мен. А и жена ми се кефи на моите перверзии. Относно мен, гледам да съм избръснат долу защото ако не съм, жена ми отказва да ми смуче топките. За свирки не и пречи ако съм небръснат.
Така че бъди по умерена със заключенията си.
Have fun
М45

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f2a1f2a593
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

63.   Авторе, ти с кой ще правиш секс - с приятелката си, или с мъжете от темата, които ти казват, че било педалско да се бръснеш?
Ако ще го правиш с тях - слушай тях.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 66743b5f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   Black Sabbath за пореден път се изказа за всички мъже.
Добре бе, пий ги тия хапчета, че си личи каква крещяща нужда имаш да се лекувш. Някакъв мухляр те е заебал и ти изливаш злобата си върху всички останали.
Погледни се в огледалото и се промени поведението, преди да си изписала един тон обиди и срешу мене, щото ти не търпиш критика. За тебе всички са ганьовци.
Бива бива, ама толко комплексирана жена не съм срещал.
Сигурен съм, че ти си големата убавица и външно и по характер.
Сигурно никой не иска да те погледне, ама иначе ръсиш акъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker