Твърди, че има чувства, а ме блокира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Твърди, че има чувства, а ме блокира
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1052 пъти
Здравейте,
Историята ми е дълга и е малко тип тийн-драма, макар да съм минала вече тази възраст. Преди 10 месеца случайно се запознах с един мъж в Телеграм, където много активно комуникирахме. Чужденец е, и обстоятелствата са такива, че въпреки голямото желание и на двамата, няма как да се видим на живо за момента. Той има бивша съпруга и дете, а от последната си връзка, която е приключила непосредствено преди да се запознаем, има още едно доведено детенце. Той си го обича и приема като свое, и продължава да се грижи за него. Адмирирам това, но подозирам, че за майката на детето отношенията им не са съвсем приключили и това ме изкарва от релси. Самият той не обича да коментира бившите си връзки, а и аз не държа да зная подробности. Той се прибира изключително рядко в родния си град (2 пъти за 10-те месеца, в които общуваме), но след втория път съвсем случайно установих, че бившата му приятелка е променила фамилното си име в социалните мрежи и се е писала с неговата фамилия. Говорим за 19-годишна девойка, млада самотна майка, той е на 28, да не решите, че става дума за тийнейджър. По принцип му имам пълно доверие, зная, че ако има нещо ще ми каже директно. Не става дума за промяна на фамалията, защото са се оженили, просто девойката опитва да го маркира, така че да разбера и аз. Затова го попитах направо дали бившата му има причина да смята, че нещата между тях не са приключили. Все пак поддържат връзка, по думите му - заради детето, за което продължава да се грижи. Каза, че не знае защо го е направила и след като настоях да получа категоричен отговор, ме блокира с обяснението, че ме обича и го прави за известно време, защото има твърде много задачи, а аз го засипвам с най-различна информация и това му пречи на изпълнението им. Работата му е отговорна и съвсем буквално рискува живота си всеки ден. От една страна го разбирам, от друга би могъл да разсее съмненията ми само с 1 изречение, а той избра да ме блокира. Поддържам връзка с майка му, тя беше искрено изненадана, че е реагирал по този начин. Зная, че цялата история звучи безумно, имайки предвид, че дори не сме се виждали. Но, повярвайте ми, говорим за съвсем искрени и дълбоки чувства, макар и възникнали по неочакван начин. Убедена съм в това, че са взаимни, но никога не съм била добра в това да разбирам мъжката логика. Та ще бъда благодарна за обективно мъжко мнение, а и дамско също, какво пропускам в тази ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 98225bc137
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Тоя тип- не те заслужава. Не те уважава и не е искрен с теб. На въпроса ти за логиката, някои т. нар. мъже-нямат логика, като животни са-първични и като не са в изгодна позиция или ги е срам, че си го засякла в лъжа или нещо подобно и такива типове бягат или действат агресивно. Блокирал те е, защото е агресор. Мисли си, че това ще ти е за урок и следващия път, няма да се осмелиш да му задаваш неудобни въпроси. Не бъди наивна... тоя тип, ако реално те ценеше поне малко-Никога нямаше да се държи, като долнопробен задник. Блокирай го и ти, ако въобще глупака те отблокира някой ден. Като момиче на момиче ти казвам-имай повече самоуважение и не бъди наивна.
Пиши после -тук в сайта, коментар как са се развили нещата..

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7f7f828b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Някъде четох (може би точно тук), че ако по сайтовете за запознанства се представиш за чужденец почват да ти се свалят жените, и като те чета тебе май е така, свършиха ли се българските мъже? Не си губи времето а си намери реален човек наживо дори и да не е чужденец защото годините бързо ще минат ама ще го осъзнаеш прекалено късно.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 22c992f1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:
До номер 1 - Да, осъзнавам и сама, че подобно незряло поведение не е добър знак. Не зная на какво да го отдам, като цяло впечатленията ми за толкова време са положителни, провокирала съм го в моменти, когато съм мислила, че може би ме лъже, и се е оказвало, че греша. И тъй като винаги решавам проблемите с разговори, се надявах да приключим този въпрос веднъж за винаги, но неговият начин се оказа игнор. Той знае, че не бих приела и простила ако ме излъже, и подозирам, че затова действа по този начин ако приемем, че има нещо, което крие.
До номер 2 - нямам съмнение в националността му, все пак контактувам и с майка му :) Запознанството ни не беше в сайт с такава насоченост, нито е било планирано от него или мен с идеята да търсим някой с тази цел. Просто се случи, и то във време, когато и двамата имахме нужда от човек, който да ни кара да се чувстваме добре. Не става въобще дума дали са свършили българските мъже. Като ти е писано да срещнеш сродна душа, това от къде е няма особено значение

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9d896bd118
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Наистина няма толкова големи глупости и лъжи, за които да не се намерят лапнишаран(к)и да ги повярват.
Авторке, блокирал те е от голяма любов. Чакай да те отблокира някога.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 51106b407b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човекът да си гледа детето, не разбирам защо си му ти, искаш да си третата бивша ли?

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d244e9ed7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Я си намери някой друг свестен а на този му тегли една, връзка от разстояние не е никаква връзка!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 22c992f1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   От авторката :
Аз не му преча да си гледа детето, и на двете деца (и родното му, и другото) съм пращала подаръци и се радвам, че е отговорен и грижовен както към своето, така и към чуждото дете. Аз самата имам 2 деца, към които той също проявява внимание. Майка му изпраща подаръци за тях от негово име, тъй като той участва пряко във военните действия в Украйна. Това имах предвид като написах, че е прав да иска спокойствие, за да бъде концентриран върху задачите си. И бившата му жена, в последствие и бившата му приятелка са му изневерили и това е била причината за раздялата и с двете. Зная отношението му към измяната и ми е трудно да си представя, че бил постъпил нечестно не само спрямо мен, а и по принцип с която и да е друга. Също така не смятам, че всичко е било празни приказки. Все пак хората, особено мъжете, не споделят с майките си и роднините си за човек, който не означава нищо за тях.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4e4ad57f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Като не си в тийн възраст, тогава не се самозалъгвай, че има чувства и някога ще се видите на живо.
Иска да си отбива времето, без да си разваля семейство, а и ти не си му първата чат приятелка, за да не знае как да подходи.
Иска да спреш изобщо да го търсиш, не да искаш обяснения как и защо.
Намери си реален мъж и създай реална връзка, не допускай фалшиви манипулатори от интернет да ти взимат от годините.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 590fb726fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако е прекратил сексуалните отношения с бившата, щеше да я омърмори и да блокира нея. Били са в обтегнати отношения и е срещнал теб, била си му отдушник. Вероятно наистина си му била тръпка, но той търси реална връзка, а не виртуална. Заложил е на сигурното, защо да гони дивото, щом питомното му е в кърпа вързано.
Така или иначе не можеш да му държиш сметка, защото вие всъщност не сте имали сексуална връзка.
Не го търси повече. Унизително е за теб самата.
А и защо ти е мъж с едно собствено дете и пристрастия към друго.
Свършиха ли се необвързаните мъже без висящи тежести в личните отношения.
Всъщност, не мисля, че изобщо мъж би се грижил за чуждо дете, без да преследва сексуални апетити към майка му.
Не си губи времето с този мъж, нито е искрен, нито е лоялен, нито си заслужава вниманието.
Жена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker