Фетиш към женски дрехи или кросдрес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фетиш към женски дрехи или кросдрес
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 2301 пъти
Какво е мнението ви за момчета, които се обличат като жени. Мен лично много ме възбужда, да съм облечен като момиченце и жените да ме третират като играчка в ролевите игри.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: e7b42cf2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Отвратително.. поредното извращение, породено от порното и запада и част от големия план за сексуалиция, опростяване и деградация на обществото..

Върви се лекувай..

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e09a0e731f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Хетеросексуален съм, но се възбуждам от добре изглеждащи травестити. Един път съм ебал такъв.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c491c9e5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 2, ти си мъж, който харесва мъже.
Не си хетеросексуален, не достатъчно:)!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2847d5b16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами щом така се чувстваш щастлив и удовлетворен ОК прави го но имай в предвид че хора като тебе у нас в БГ не са добре приети така че не го прави публично защото може да те набият.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 05039044c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мнението ми е, че трябва да посетиш ментална институция.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 77eafaaf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Прекалено много гледате западните извратеняци. Ама нали жабата видяла коня и си дигнала крака.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ebdf20f428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Според мен няма лошо важното е да си намериш момиче което се кефи на това.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 898cbc33f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравейте, мъж съм на 26 год с нормална сексуална ориентация и от малък имам фетиш към дамски дрехи. За първи път облякох дамска дреха, когато бях на 16 год тогава бях сам у нас и взех една рокля на сестрами а тя беше къса прилепнала по тялото и ми стоеше мн добре. Сега нося мн дамски дрехи имам рокли, поли, клинове, прашки, чорапогащници и още мн други. Една вечер приготвяйки се за излизане си сложих едни черни тънки дантелени прашки, сутиен, бежов чорапогащник, къса червена рокля и червени тънки токчета и се възбудих доста беше мн приятно. Също обожавам да нося кожени клинове те са ми любимите и не само на мен понеже гледам и др хора ги носят. Една сутрин бях с черен кожен клин и разминавайки се с една дама, която и тя беше с такъв се спогледахме не знам какво си е помислила. А вие с какви дамски дрешки сте излизали навън?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 51909a946a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   И ние преди много години, също 18-20 годишни момчета харесвахме други дрехи. Вярно тези дрехата бяха от един здрав плат и бяха три в едно клин, яке, качулка и бяха съшити заедно, нещо като детска космонавтка, но здрава. Миришеха ужасно на кожа, оръжейна смазка, вакса, пот и може би на евтин одеколон. Та момчета облечени с такива дрешки, с тежки чепици на краката, особено обичаха да се разхождат лятно време, тази разходка се нарича "марш на скок", примерно през юли месец. Хубавото на тези дрешки беше, че трябва да си винаги с тениска, защото ако има възелче или лош шев протриват кожата до кръв. Та така нагиздени с такива дрешки и за да не им е скучно по момчетата има автомат, сумка с четири пълнители, десантен нож, манерка с вода, с една дума общо тегло към 10-11 килограма и разходката започва. Тя е към 16 км, които трябва да се преодолеят за 2 часа-Темпа на разходка е три минути бягане, една минута ходене /ходенето е за почивка/. Автомата удря отстрани в хълбока, заедно със сумката с пълнителите. Е, понякога тече кръв от носа и тогава влиза в действие манерката с водата, миеш кръвта, от лицето, тя капе по маскировъчният комбинезон, но те много не личат защото, той е без това има шарки като на крастава жаба, с преобладаващо зелено и разни други шарки в различни форми и нюанси на зелено и кафяво. Разбира се тази хигиенизация се извършва в движение , а като допълнителна екстра юлското слънце те сварява като месо в тенджера под налягане. Вярно в очите ти се мержелеят разни червени кръгове, всичко виждаш предимно в розово-червено, , гърлото е сухо и като, че ли пълно с пясък и тогава влиза в действие манерката с водата, която с метален вкус, за да се жабуркаш. Ако случайно по трасето, в полето край, което минавахме, виждахме момичета-бригадирки, това ни даваше допълнителни сили и повод след завършването на марш-на скок за дълги разговори. Та така тогава в България момчетата след завършване на гимназия се обличаха. За да им омръзва тази разходка, правеше се "само "един път в седмицата и се отслабваше към 1 и повече килограма. С една дума купон, но това беше по време на социализма, когато момчетата харесваха момичета и много им се искаше и да е обратното, ама смеят ли да питат. Fallschirmspringer--Десантчик --"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 683d6faa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мъж на 32 съм, бисексуален, с мъже по принцип съм пасивен, но просто откачам при вида на някое нежно, женствено момче в момичешки дрехи. Обожавам да еба такива малки накурвени кросдресърчета, фембой, трансове, всякакви такива. Не отказвам съответно и те мен да ме опънат. Жена ми също много се кефи на момчета като автора, така че да отговоря и на въпроса му. Щом това, което правиш ти харесва и те възбужда не спирай, много сме (и мъже, и жени), които харесваме такива като теб, така че щом те кефи да си играчка, бъди играчка. Искаш ли да пробваш с нас? ;-)

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 242f02bc84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Здравейте!

Мъж на 25 съм, кросдресинга е най-големият ми фетиш.
Много хора ни мислят за хомосексуалисти, би, както и други епитети които не мисля, че е нужно да пиша.. :) Но са долеч от истината, главно този фетиш се наблюдава при хетеросексуални. Най-често възбудата идва от еротичното бельо, не главно дрехи. Тук може би е и разликата между нас и травеститите, те харесват да са жени в ежедневието си, докато ние се кефим на бельото когато сме възбудени.

Аз имам приятелка от 4 години и тя е напълно наясно със влечението ми по дамското бельо, намира го хем за интересно, хем за странно и възбуждащо.
Дава ми да нося нейните прашки, сутиени, силиконови чорапки, веднъж даже ме изненада като ми подари корсет за рождения ми ден, никога няма да зацравя този жест. Единствено жартиерите си още не е готова да сподели с мен.. хаха :)
Най ми харесват бикините с висока талия, даже по някой път когато съм адски horny излизам и навън със тях...
Любимото на мен и приятелката ми в тази сфера е когато аз съм обул нейните бикини, сложил съм си сутиена й и я лижа докато през това време се търкам във матрака /демек "детска чикия", всички сме го правили.. )
Влечението ми към дамското бельо започна още като бях на 10, бяхме на гости при роднини и с моята братовчедка (тогава на 16) скучаехме в стаята й, беше горещо и аз бях само по къси панталонки, а тя по къса тениска и много къси шорти. Нещо се лигавехме и тя ми предложи да пробвам някои от сутиените й, които бяха подредени на един стол до нас.. реших че ще е забавно и се съгласих, тя ми сложи един черен сутиен и ми го закопча даже, после се пръсна от смях:) мен ме беше хем срам, но и се почувстах някак готино, може би тайно ми е харесало... даже по-късно през деня сериозно обмислях да я питам дали може да обуя и гащите й, но не събрах смелост, и от тогава по някой път когато мастурбирам се сещам за това и се питам какво ли щеше да се случи, ако ми беше дала и гащите си...

Та това е моята история, всеки с този фетиш не трябва да се срамува, ако ви кефят прашки - обувате си прашки и толкова.. пак казвам, има разлика между този фетиш и тревистите.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 39bae437dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 12
Много си прав!
Както аз споменах по горе, че нося женски дрехи и бельо и това ми е фетиш. Любимото ми бельо са тънки прашки от тези с триъгълничето отзад от доста год нося такива и ми е мн удобно най-вече през лятото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 898cbc33f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 12
Много си прав!
Малко по горе споменах, че нося прашки което ми действа възбуждащо. Мен не ме е срам от това защото това е само фетиш както казваш. Освен бельото нося и рокли, чорапогащници, клинове мн хора не го одобряват, ама на мен ми харесва. Едва вечер с една мацка от моя клас решихме да правим секс и тя знаеше за моя фетиш и аз си обух прашки сутиен и жартиери и тя беше по същия начин и се получи страхотно между нас.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 85e0d10c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравейте аз също имам фетиш към дамско бельо най вече прашки 7/8 чорапки със жартиери и чорапогащници и мрежестите много ме възбуждат понякога слагам и дамска превръзка
М на 23

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8df5b116d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте, на 42 съм и на мене много ми харесва и се възбуждам като нося женско бельо(чорапогащници и прашки)нося също и къси полички. не се гримирам или слагам перуки и токчета. С мъж не съм бил досега но ми минава тази мисъл през главата. Ползвам дилдо и нося анална тапа отскоро и е адски приятно.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2a724a41bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 16
Ти какъв тип прашки носиш? Аз нося от тия тънки
тип стринг с триъгълничето както и бикини. Аз пък винаги когато съм с прашки и ако ще нося рокля чорапогащника е задължителен. Мн се възбуждам когато нося такова бельо дори сега съм с черни дантелени прашки и къса рокличка и ми е мн добре.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 09ca9749a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравейте отново мъж съм на 26 год и както съм писал по горе за фетиша ми към дамските дрехи.
От няколко дни съм на гости на кака ми и тя има огромен гардероб с дрехи и аз само чакам да отиде на работа и да пробвам всичко. Сложих си тънки червени прашки, тънък черен чорапогащник, червен сутиен (в него сложих чорапогащници) една къса по тялото черна рокля и високи тънки черни токчета. Излизайки да поседя на терасата стоях си цъкам на телефона и от съседната тераса се появи една жена и аз малко се стреснах и се закрих с едно горнище, ама тя каза
И да се криеш и да не се криеш вече те видях, но защо си облечен така? Кака ти знае ли че си с дрехите и?
Аз се се спекох и се прибрах, но минутки по късно се позвъня и аз погледах през шпионката и видях че е същата и реших да отворя. Вика я да те видя от по близко бе секси и я покажи как ходиш с обувките и аз нали показах и тя като почна охх аз не мога да ходя чак така. Аз се наведох да забърша едната обувка ии тя ми вдигна роклята и тогава вече почна да се смеее доста. След което ходих у тях и тя извика нейни приятелки да ме видят и след това ме обличаха във всякакви дрехи само и само да се смеят да не ме изкажат дори и бална рокля ми дадоха да пробвам.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: c76b084149
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Би ме напушило смях, ако партньорът ми се появи с подобно облекло, но не бих му отказала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: ab073e2773
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До 22. Ами да нормално е, но все пак дамските дрехи са удобни държат хладно през лятото например като прашките ами аз с боксерки се сварявам хах. Също и за роклите като си сложа някоя тънка къса рокля ами супер е. Зимата като си сложа някое кожено клинче ммм трепач е много топлят. Попринцип не съм обратен ама пък не знам защо ама от малък ми харесват дамските дрехи.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 7fc118c3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравейте
Мъж съм на 21 години и имам фетиша към дамските дрехи.
Всичко започна, когато бях на 15 год тогава живеех само с 2 те ми сестри и когато оставах сам пробвах техните рокли, чорапогащници, високи токчета и други.
Това продължаваше 2 години и нещо и накрая реших да излезна навън с някоя дамска дреха и за целта си сложих прашки и черен кожен клин. Разхождайки се хората ме гледаха някои се присмиваха други гледаха странно. Известно време след това стана гаф една сутрин си обух черни тънки прашки, черен сутиен, бежов чорапогащник, къса по тялото черна рокля с дълъг ръкав и високи черни 13-14 см токчета. Вървя си аз всичко точно и минавам покрай един магазин и от излиза една от сестрите ми и аз буквално замръзнах и не знаех какво да правя а тя стоеше и ме гледаше и каза ай идвай с мен ще говорим по пътя. Седнахме в един парк и тя се обади на другата ми сестра и каза ела в парка до нас да видиш нещо. Идва тя след 20 Мин и като ми видя и вика
Какво правиш с роклята ми бе човек?
И защо си с нейните обувки защо,
Станахме и тръгнахме към нас и там малко ми се караха и казаха събличай дрехите и аз отивам към стаята им и тъкмо събличам роклята и и те тогава влезнаха и видяха и бельото и тогава казаха всичко това си го задръж вече. Задържах си дрехите аз и вече почнах сам да си купувам дрехи сега имам рокли, поли, бельо, кожени клинове и още мн други.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker