Защо е недоверието за среща с непознат след чат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо е недоверието за среща с непознат след чат?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1899 пъти
Много жени най-вече ги е страх да се срещат с някой дори и знаейки че се иска да правят секс, дори и знаейки, че те самите са се съгласили уж, поне на чат. А след това, нищо.

от какво идва страха? Че някой ще ви завлече? Ами срещнете се на публично място първо да разбереш първо как е. Но сякаш това среща след интернет в БГ не върви.

Или пък ако не е така има ли ви? Защото срещата за секс не трябва да е само за пари а за удоволствие. Много посочват Тиндър, но това както и Баду са сайтове направени нарочно да плащате и като някой не може да плати няма как да има диалог, след като всяко съобщение ще иска кредити. Аз съм бил от плащащите, но ако другия не може да отговори, няма смисъл, загуба на пари. Та споделете какви сайотве или места ползвате и върви ли ви на това. Сайтовете също нямат смисъл като двама човека не се чатят наживо. От мъж 29.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 6e94a08851
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами пич ако мъжете се вълнуват от визуалното, жените искат да има история и тръпка. Каква история и тръпка може да има в някакъв анонимен чат. Ако искаш да се запознаваш тръгвай навънка, търси жени, взимай телефони, после обаждания, говориш им колко много пари имаш и т. н. чак до среща.
Просто и ясно. Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cb7af8a9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   На 29 не ти ли е време да мислиш как да изградиш по-сериозни и стабилни отношения?
После пишат във форума къде са свестните жени, защо жените не раждали и тн.
Ето ви пример защо, защото на по 30 години, мислят като инфант или на 17.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a0abc47a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Дори не помня бройката момичета, с които съм се запознавал по чатове и след това сме се срещали. Едно време това си беше нормално... но това време беше... преди повече от 20 години. Нещата явно са се променили.
От тези срещи.. до секс се стигна при две. Толкоз. С някои сме се срещали по 3-4 пъти даже. С някои поддържаме контакт и до днес.
Времената може и да са се променили. Въщност... би било нормално, ако са се променили, защото по онова време нямаше социалки, компютрите бяха лукс и далеч не всеки олигофрен имаше достъп до мрежата. Имаше клубове... ама си струваха пари, не ставаше да висиш с часове в тях. Т. е. вероятността някоя жена да налети на тотален неандертал, беше почти изключена. Извън нета се срещаха много по-често. Сега може би е обратното.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e75094167b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   1. Точно това е въпроса. Днешно време секса и евентуално задълбочаването на отношения става от хора, които се познават в работа, трениране ако има такова и тем подобни. Тоест хора, които са били заедно. Явно е невъзможно от запознанство в интернет. Аз не съм този, който иска само да се чати на телефончето като тийн и да си лъска на екран. Но това е началото за реална физическа среща, да ама се страхуват! Параноята е голяма.

3. Ми примерно след 2000 до 2010 и сега. Преди имаше / е имало аз не съм бил много голям за това и сега в последните години хем повече социални хем никакво желание.

Виждал съм социални в които абсолютно никакви не се навиват на никой за нищо, Работата на момичетата е само да отрязват абсолютно всеки.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 23115ab9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не, времената са си същите. Но жените го правят това само с мъжете, които изглеждат много добре. Аз наистина не виждам логика и причина жена да не иска да излезе на среща. Ако един мъж не им е привлекателен, няма да излязат с него.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cab5f94e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Има една новина от последния ден за млада жена на 22 ли беше... пребита, ограбена и изхвърлена без дрехи във входа на един мъж. Имали среща с мъжа, в неговия дом, но се скарали и той я е пребил, взел телефона и парите й, съблякъл я и я е изгонил. Съсед я видял и й помогнал. Когато полицията дошла се установило, че тоя дебил има 3 присъди в сила.
Лично аз се запознах в приложение с един, който една вечер се беше напил и ми написа, че имаш проблеми.. аз му се обадих и от загриженост исках да разбера за какво става дума. Човекът сподели, че бившата му го съди за опит, за убийство. Е, авторе, как мислиш, дали излязох на среща с него след това?
Голяма част от мъжете сте ненормалници и дори имате присъди. Има и уж нормални, но пак агресивни на моменти. Възпитан мъж, който е психически и емоционално стабилен - не съм видяла досега.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 85191d66b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Защо е недоверието за среща с непознат след чат?

Нормално е, човек да се страхува да излезе с НЕПОЗНАТ! Трябва да си пиша поне няколко месеца, или ПОНЕ година, за да изляза с някой мъж. Не можеш, просто да излезеш с някой ей така. А тези които го правят, или са много привлечени и загорели или просто са много глупави. Човек никога, не знае кой е от другата страна и какво иска.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e75094167b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   5. Ами не не са същите времената. Аз не изглеждам зле, но разбиранията за жената мъжа да е добре се свеждат до:

- Да има брада ако може като Ботев най добре
- Да е фитнесджия (да има плочки), тук не говорим за дебели щото не е само черно и бяло
- това е малко взето от чалгарския хай лайф, но какво пък друго да очаква човек нали на това се подражава

И става въпрос точно за това... че за да има среща било то секс било то сериозно трябва да се почне.

Казвате - навън. Абе хора знаеете ли колко пъти съм харесвал момичета навън дето нищо общо с интернета, накрая да се окаже дори да видя как се целува с някой, тоест не е сама (или го разбирам в последствие като намекнат за приятел, когато наточа зъбите)

През нета поне разбираш поне това ти казват ако нямат приятел само дето и не искат нищо все едно харесват само да си висят да си настискат бутон на телефона и нищо!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 996943e216
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Защото не знаеш на практика какъв е другият. В чата всичко точно, по снимките (ако изобщо са реални) супер сладу, а на живо се оказва пълен ужас и съм късметлийка, ако минеш само с разочарованието, а те завършиш срещата бита, ограбена и дори изнасилена.
Представиси следният сценарий, в чата сте се уговорили за среща и секс, срещате се, но виждаш, че нещо не ти е ок и му казваш, че ще пропуснете секса, той обаче е дошъл само за това, избеснява и понеже знае, че никой няма да си мръдне пръста да ти помогне, директно си те завлича на пусто място... и после иди си вади медицински и го докладвай в полицията, а травмата и ужасът ще ти останат за цял живот.
Това е България, все пак. Тук няма на кого да разчиташ на помощ, нито на полицията, нито на случайни хора на улицата (защото никой не иска да си има проблеми с някоя мутра или батка). Е, значи трябва да се пазим сами, а най-добрата защита е да избягваш проблемите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 481f08a9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ех, номер 3, колко си прав да знаеш. Припомняш ми романтичните години в зората на българския интернет - мирката, чатчето на Дира - доста качествени хора можеше да срещнеш там, с някои се знаем и до днес. Аз, който принципно съм интровертен и стеснителен тип, имам десетки срещи.

Знаете ли кое беше най-хубавото на онова време? Почти никой нямаше снимка, защото първо трябваше да се снима с лентовия апарат, после да ходи да му прояват и изкарат снимките, след това да си ги сканира, да ги пренесе на дискета и накрая да ги прати през dial-up връзка. Дълга и широка. И тъй като почти никой нямаше снимка, ходехме главно на "слепи" срещи. Веднъж ми дойде една девойка с деформирано лице, ужасно изглеждаше, но се оказа свестен човек и си прекарахме няколко хубави часа в интересни разговори. Това никога нямаше да се случи в днешно време, когато си избираш с кого да излезеш като в каталог. Жалка работа.

Та по въпроса от по-горе защо се избягва живата среща. Два са основните проблема: Първо, конкуренцията вече е огромна, а с възможностите на днешните социалки се стига до няколко етапа на пресяване на потенциалните кандидати и тези, които стигат до последния етап на жива среща, са нищожен процент. И второто, повечето хора толкова са се сраснали с телефоните си и отчуждили от реалния живот, че започват да изпитват някакъв подсъзнателен ужас от живо общуване, да не говорим, че повечето дори са изгубили това умение. И се крият в зоната си на комфорт зад телефоните, където е сигурно и спокойно, могат да са всякакви и няма кой да ги нарани и застраши.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 919c13302f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защото там са само ненормалници, които никоя не иска.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c0e40d8b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До Номер 8, ми това ти казвам. Аз познавам пичове които нямат проблем нито в чата, нито навън. И са на тотално обратно мнение. И Тиндър си работи идеално, но за много добре изглеждащи мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2c5c23b081
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Защо трябва една жена да излиза на среща с мъж, който не е можал да я заинтригува дори в един неангажиращ разговор в чат. Това че една жена говори с теб, не означава че ти я привличаш. Младите мъже са много наивни и повърхностни в мисленето си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 094ca3406f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Като жена мога да ти кажа, че за мен най-важно на първо място, далеч преди всичко, е да се чувствам сигурна. За много неща мъжете дори не се замисляте, но за една жена са ежедневие: аз избягвам безлюдни подлези, да мина през тях нощем е изключено, като вървя по улицата вечер също внимавам. И не, не е параноя. Просто това е да си жена: внимаваш. Какво остава да се срещам с непознати? Да, един мъж може да се окаже луд дори и да го познавам от офлайн контакт, но идеята ми е да не се сърдиш на жените, че са внимателни.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: aa1efe837c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Ето заради такива мнителни и параноични жени като номер 9, изперкали от гледане на прекалено много трилъри и филми на ужасите, и виждащи "изнасилвач, убиец и психопат" във всеки непознат мъж различен от баща им, все повече български мъже се насочваме към къде къде по-дружелюбните и приятелски настроени чужденки, и оставяме нашенките да си гният сами в изгнание, без деца и в компанията на 10-те си котки до гроб. По-добре така, отколкото да се занимаваме с нашите изкукуригали, параноясали и истерясали от гледане на американски филми Бг патки, рискувайки да се забъркаме в проблеми със закона и да лежим 24 часа в ареста, само заради едната слива миризлива, която на всичкото отгоре е и немита, спарена, потна, воняща, чернясала от мръсотия, продънена, разпрана до краен предел от ебане и увиснала, като попски ръкав. Вземете си поука от женските коментари, мъже, не си заслужава. Насочете се към чужденки, както направих аз, и ще сте щастливи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8f33b4e3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До 15. Много зависи от чужденката! Ако е британка и си влюбен в нея и я нараниш или направиш нещо, което тя не харесва жална ти майка...
Ако е полякиня, молдовка, латвийка и тн самата тя няма да ти позволи да си помислиш за друга. Не сме българките, но мъжете българи сме си кухи в повечето случай....

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: b1225f7a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Целта на Интернет е общуване в социалните. мрежи и да знаеш с кого общуваш за да се стигне евентуално до реална среща, ако само виртуалните емоции не са достатъчни. Тиндър си е добро приложение, защото има снимки с кого пишеш там и улеснява желанието за реална среща, ако само виртуалния контакт не е приоритет в общуването. Анонимни чатове, са риск, защото не се знае с кого общуваш и с каква цел той те пита неща, които по - добре да не коментираш там, чата освен за приятни емоции за разговор е не окей, затова жените и няма какво толкова да кажат, всеки ще реагира така, а и ако гледат да върви виртуалното удоволствие и им е работа, някои нормално да не излизат по срещи, любителите излизат по срещи и ако обектът за среща е искан за реални приятни емоции. Излизала съм по срещи, познати също, има огромна разлика в реалното общуване, от виртуалното, там добиваш представа за човека и е тръпка такъв тип емоция. Заслужава си да излезеш на реална среща с някои с които искаш и може да има приятни моменти заедно. Препоръчвам и виртуално и реално общуване има смисъл, носи хубави емоции винаги.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: e75094167b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От автора ще кажа:

№9
(имаше и друг такъв коментар). Разбирам напълно страха от несигурност. Чел съм един съвет за този случай - изисквай да се срещнете на публично място. Но, то каква е гаранцията, че дори приятели да станете след месец, той няма да изперка? Някакси не означава това, че хората не трябва да се виждат. Точно това казвам, да хора които се познават от работа и други места (много пъти са заети вече), ама от интернет нещо не върви запознанството с непознат.

Ще кажа, че съм бил адски ама адски срамежлив в училище. Отказвал съм момичета и както и другите са ми казвали - моя грешка.

Но с годините вече не бих се крил така и искам да се срещам. Съгласен съм с №10, ама както писах, аз съм бил затворен преди, знам ги от този тип затворени. Би трябвало и те да не са толкова боязливи с годините.

Единствените които са ми предлагали са жени дори не разведени а още женени и над 40 г, което малко ме разколебава. За секс като разменим нещо ми иде да се съглася макар, че и те нещо не са сериозни за среща. А и не са ми предпочитаната възраст, но като няма други не отказвам.

Къде са 20-те? Млади, а по-плахи. По-смели са големите жени над 30 и нещо.

Явно родителите толкова са втълпили на дъщерите си, че някакви чудовища има в интернет, че аз съм си писал с доста. За тях сме (не само аз и всички които искат да се срещат) някакви изперкали перверзници.. Специално тези в 20те, Явно и те чакат да станат на 40 да се сетят че то можело да се срещат

Тиндър е платен, нямам там имам Баду. И какво? да лайква ли сме се ама приложенията са направени да не можете да си пишете ако не си платят и двамата. Писал съм лайквал съм - без отговор. Не знам как изобщо служат защото там не стават, повече друг чат

 
  ... горе^
преди: 1 година, 16 дни
hash: 92953a4fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не слушай номер 2, всеки сам си решава в каква връзка иска да влиза. Българското население е изключително зависимо от стереотипите и това му пречи да живее нормално. Хората не живеят по този начин в други държави! Сега скоро си писах с един приятел дето е четири години в Гренобъл (Франция) и споделя, че там от интернет се е запознал с жени от същия град и с една от тях е имал няколко месечна сексуална връзка. Даже жената не е била напълно французойка. С другите излизал няколко пъти на разходки и заведения, но не си допаднали. Там хората са много повече над нещата и по-разкрепостени. И не е само във Франция, има го и в още държави в Европа. Масовата българка ще излезе на среща с IT специалист или някой с професионална квалификация, носеща му добра кинта. Аз познавам едно момче на 27 години, направо кърти стереотипа. Прилича на Кларк Кент, пуснал два апартамента под наем за по 600, живее в този на приятелката си и работи в сферата на дигиталните услуги със заплатка 3200! Ами този пич имаше изключителна успеваемост в сайтовете за запознанства. Ясно ни е коя, какво и защо го търси. Не се занимавайте с девиантни жени по сайтовете за запознанства, а ходете по платени и след това те сами ще дойдат при вас. Казвам го от личен опит. Вече ми е досадно да ми се слагат навсякъде и да ми се отъркват

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker