Приятелят ми злоупотреби сексуално с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121198)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми злоупотреби сексуално с мен
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 4511 пъти
Чудех се много време дали да напиша това, но по-добре да го кажа тук, тъй като няма на кой друг, а и честно казано не искам никой от близките ми да знае. Доста трудно е да разкажа това, дори и на непознати и общо взето всяко изречение го пиша насила, но ако не споделя някъде, знам че положението ще стане по-зле за мен.
С приятеля ми сме от много години заедно(6+), изглежда перфектен човек отстрани: много разговорчив, забавен. Събрахме се, когато още бяхме ученици и така през годините останахме заедно. Винаги съм се стараела да му бъда опора и да му помагам през годините, защото знам че животът не му е бил лек(нещо общо между двама ни). Аз съм човек, който трудно може да има доверие на някого, но с годините "омекнах" спрямо него и започнах да му имам повече доверие, да му споделям и за своите проблеми, защото все ми казваше, че съм затворена към него и не споделям.
Всичко се случи наскоро. Бяхме на рожден ден на общ приятел, всички пиехме, веселяхме се говорихме си. Аз бях пила немалко, но и немного. Пияна бях, но не "пияна и заляна", продължавах да си разговарям с приятели и т. н. Стана време да си ходим той ми беше предложил да спя у тях, тъй като аз живея по-далеч. (това се е случвало много пъти, тъй като сме на този рожден ден всяка година). Прибрахме се у тях и аз си легнах, просто исках да спя и вече бях полузаспала. Бях много уморена и пияна. И тогава той започна да ми се натиска. От преди това знаеше, че няма да правим секс, тъй като съм в цикъл и не желая да ме пипа по какъвто и да било начин. И въпреки това го направи. Заради умората и алкохола не знаех къде се намирам вече. Не знам дори колко време е злоупотребявал с мен. Имам откъслячни спомени. Това, което помня беше, че по едно време беше върху мен, а преди това ме беше пипал. Помня, че в даден момент просто се изправих разкрещях му се и видях ръцете му в кръв. Отвратена съм, че постъпи така с мен, отвратена съм че буквално няколко часа по-рано му споделях проблеми, за които не можех да открия решение в личен план. Той злоупотреби с мен както физически, така и психически. Позволих си да пия онази въпросна вечер, защото знаех, че ще съм с него и че няма да се прибирам сама с таксита и защото му имах доверие.. все пак доста години връзка.. Най-смешното нещо, което ми каза той на следващия ден е, че бил много пиян, не помнел как сме се прибрали. Нямало да ме пипа повече(когато аз съм поискала, само тогава.. ). И след това започна да се държи сякаш нищо не е станало. Не мога да повярвам какъв човек е това..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: c00cec3e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Ти си много зле какво толкова ти е направил. Ти не го заслужаваш дано си намериш майстора да ти върне за гадното поведение.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e98a4aa34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Вместо мрън-мрън, да му беше ударила една чикия да миряса. Ти като си била пияна, той все едно не е бил. Тройно по малко енергия ще изхабиш, ако го свършиш за 5 минути, вместо цяла вечер да се дърпаш. Ама жените все скандал търсите да има и всичко да е на вашето.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: fbfbc54797
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Не мога да повярвам колко преиграваш...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: afcf8007c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   "От преди това знаеше, че няма да правим секс, тъй като съм в цикъл и не желая да ме пипа по какъвто и да било начин. И въпреки това го направи. " Да бе, той тебе ще те слуша, докато те разсъблича чисто гола и си мъртво пияна, заляна и лежаща разкрачена на земята и по никакъв начин не можеш да го спреш. Неее, изобщо няма да го направи в този така подходящ момент, защото принцеската така е казала в полубудно-полузаспало състояние, а ще й прочете една приказчица за лека нощ и ще си ляга да спи. Надявам се си разбрала, колко абсурдно и смешно звучиш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 259240d450
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Пиинал е повече ти също, голяма драма изкара. Опичай си акъла и си сложи мярка на чашката, за са си адекватна и да контролирашэживота си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b312c89916
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Не разбрах защо си гневна? Моята умираше от кеф като е в цикъл и да я чукам. Сама ме молеше. Държеше се различно.. И какво като си в цикъл? Той на сухо ли да стои? Сети ли се поне една свирка да му направиш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a287f9435d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Не мога да проумея какви хора сте, че да я обвинявате! Не е искала да го задоволи въпросната вечер и толкова, какъв е проблемът? Не е тя егоистката в случая, а е той. "Не" означава "Не", всеки човек има право да отказва и той, ако я обича истински винаги би направил компромис. Обвинявате нея, че е пила и какво от това? Той, ако има съвест и знае, че става друг човек като е пиян значи няма да се напива! Защо заради неговия нагон на нея да ѝ бъде неприятно? До кога само жените ще се съобразяваме с нуждите на "мъжете"??? Не им обръщай внимание, авторке! Претегли плюсовете и минусите във връзката ви, поговори с него относно пиенето, щом твърди, че в това е бил проблемът. Само ти можеш да решиш дали да бъдеш с този човек, или не. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 31a563aa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ами на всеки му се е случвало кога със съпругата, кога с колежка с, която имат познанство, но определено нещо не съм бил очарован. Просто тогава му е било силно вдигнато настроението, не всеки иска ръчна бродерия в такива моменти, когато до него има топла, гола и мила жена. Не е чак такава драма, но явно Вие искате да налагате егото си, е не всички са такива сговорчиви и мили като мен. И не е злоупотреба //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ee237164cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Мнение от жена:
Първо, не си позволявай да пиеш до неадекватност.
Второ, не бъди с човек, на когото нямаш доверие да се погрижи за теб и да те постави пред нагоните си.
Ти си се напила, той също, искало му се е и го е направил. Кой е виновен в случая? Според мен и двамата.
Ти си се докарала до състояние на неадекватност. Това не е окей. Повече от една чаша вино, наааай-много две, не е присъщо за една себеуважаваща се жена. Всичко трябва да се прави с мярка, а не да се поставяш волно в състояние на засисимост от благоволението на друг човек. Тук е твоята грешка.
А той от своя страна се е възползвал от твоята уязвимост. Мъж, който те обича, ще те прибере, ще те завие и ще те остави да се наспиш. Обаче и той се е напил, най-вероятно също е бил неадекватен, искало му се е и хич не му е пукало. Ами и двамата сте за бой.
Иначе аз не го приемам това за злоупотреба в смисъла на изнасилване, все пак вие сте гаджета и имате редовни сексуални контакти. Приемам го за глупост от двете страни и не заради нежелания секс, а заради алкохола. Защото ако не бяхте пили, ти щеше да му кажеш не искам и той щеше да се отдръпне. Ама като пиете, така става.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 39ddedccd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Жените, като си пийнете разкривате истинската си курвенска същност, а сега си взела да се оплакваш. Така не е честно спрямо момчето.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b9ae2fdfe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

12.   Къде си го намерила такъв дебил? Нормалните мъже ги е гнус от този период и сами се дърпат. Този е някакъв особен вид гьонсурат. Бягай от него. Не се знае другия път какво може да направи. Имаше един шокиращ подобен случай в града от където е майка ми. Пак с пияни мъж и жена. На мъжа му било интересно какви предмети може да напъха в жената. Тя имаше разкъсвания и тряваше да я шият. Понеже градът е малък се разчу за отрицателно време, голям резил беше. Родителите им не смееха да се покажат от срам. Ганьо беше и си остава примат. Затова внимателно при иазбора на партньори.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 85dc6f2c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Слушай. Ти не си виновна по никакъв начин. Човек, на когото си вярвала, e злоупотребил с теб и с тялото ти, не мога да си представя през каква болка преминаваш. Някои биха те посъветвали да отидеш в полицията, но аз лично не бих им се доверили. Много е сложно в тези ситуации - ако искаш да пуснеш сигнал, трябва да отидеш в близките няколко часа след изнасилването, за да ти се вземе изследване и да можеш да претендираш за телесна повреда - иначе трудно стават нещата. Затова те съветвам - първо, разбира се, да скъсаш с него, като му кажеш детайлно защо късате. Обясни му (с възможно най - нараняващи думи) колко те е наранил, и как е развалил емоционалната връзка между вас. След това си намери добър психолог, който да специализира в сексуално насилие - това, за жалост, е сериозна травма. Знам, че е много трудно да се говори по тази тема, но в момент, в който се почувстваш по - спокойно, моля те, опитай да споделиш на близък човек. Според мен сега трябва да се фокусираш на себе си и да запишеш нещо от типа на йога/медитация за лично успокоение, и някакъв по - агресивен спорт като карате/бокс, за да се почувстваш, сякаш поемаш отново контрола над тялото си. Пожелавам ти успех в пътя към борбата със случилото се. Надявам се твоят "приятел" да си получи заслуженото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2341b2137c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Както си личи от коментарите българският мъж има психика на изнасилвач.
На всички мъже, които одобряват това поведение пожелавам когато се напият следващия път някой гей да им направи същото, да видят тогава колко е редно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 719c73e115
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мисля, че ако дойдеш да правим секс с теб, ще ти се изясни всичко за отношенията ви с твоя приятел.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f671ca8621
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   12, нормалните мъже не ги е гнус от жените им.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a59e1c8443
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   „Не“ си е „НЕ“. НЕ си длъжна никому. Като НЕ искаш, НЯМА ПРАВО да те пипа.
Бил в нетрезво състояние и не помнил какво е станало. Да бе… и разчита само на стигмата и табу-темата, че човек нищо няма да си каже.
Моля те, зарежи тоя б-клук.
В друга държава щеше да си излежи няколко години в затвора... в България, където насилието се нормализира и където жената се възприема като обслужващ персонал на мъжа, едва ли ще стане скоро. Че дори и жени се стигматизират и плюят една друга...
... Прочетох коментарите по-горе диагонално, защото ме хвана яд, що за гл-паци стигматизират и изразяват мненията си по толкова деликатна тема. Само 13 е адекватен/адекватна.
Моля те потърси помощ и разкарай насилника далеч от живота си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ffab3ddbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   поредна тема в която си личи, че масово жените ИЗОБЩО не можете да преценяте хората, камо ли пък мъжете...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: be6c514f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Видяхте ли псевдо подкрепящите я, докъде я докарахте със съветите. Тя е за психиатър, вие наливате масло в огъня. И това се доказва с думите й още в началото. Четете и между редовете й.
Днес е много лесно да обвиниш някой в насилие, било домашно, било сексуално, такава е политиката, та дори и собственият си съпруг, гадже или само интимен приятел. Иди после доказвай, кой е наред и кой не.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: 99dd65c287
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ами той направо си я е изнасилил, възползвал се е от безпомощното ѝ състояние. Също като ония дето сипват на момичетата по дискотеките дрога в питието да ги надрусат и после да правят с тях каквото си искат.
Във вашия случай и двамата сте били пийнали, човек не мисли трезво в такива случаи. Кой знае и той какво е успял да свърши в това състояние. Седнете, поговорете и поискай извинение. Не зачерквай 6 години връзка за един глупав инцидент.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 867eb161bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Като шега го казвам.
Моят съпруг една нощ се прибра пиян на мотика. Беше с момчетата навън. Драйфа му се, гледа само да си легне човека, а аз нарочно на шега му разправям:
- Съжалявам, но на мен ми се иска.
Такъв измъчен поглед извади. И само:
- Сериозно ли?
Още се смеем
:)

По темата.
Никой няма право да те пипа без твоето съгласие, така е.
Но, да! Преиграваш! Уж не си била мъртво пияна пък не помниш добре, ма по едно време ръцете му били в кръв. Остави всичко, но звучи измислено.
Ако съм казала “не” и някой си завре пръстите в мен, е ще скоча на крака веднага. Ще се скарам. Ако ме е страх да не ме набие, напипвам външната врата и в таксито. Ако много ме е страх - 112.
Как така не знаеш точно какво е станало? !
Мексикански сапунен сериал.

 
  ...

...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 80020bea78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мъж съм, правил съм секс с една приятелка докато беше в цикъл, и двамата го искахме, първият път като беше в цикъл почти нямаше кръв и затова се навих и вторият път (винаги с презерватив), кръвта сама по себе си не ми е проблем, но съм параноичен за болести, ХИВ, то тя беше свястно момиче, но в днешно време всеки може да го има и да не знае. След секса имах много кръв по бедрата, по ръцете, а скъсах и два презерватива.. Просто видя ли чужда кръв по мен започвам да си представям ХИВ.. може да съм много краен или просто свръх отговорен... Не ме плаши самата смърт, а това да не стана преносител на нелечима болест и да съм опасен за околните... Не разбирам хората, които се чукат и се опасяват само от бременност. И на мен не ми харесва с презерватив, но другото за мен е пълна безотговорност.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: 233422a652
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Съжалявам за начина, по който си се почувствала. Аз съм горе долу на твоите години и с ръка на сърцето мога да заявя, че това не е твоят човек и дори не визирам описаните събития. Защо смятам така? За мен не е нормално на възраст 22 години, с 6 години връзка зад гърба си, все още да не живееш с половинката си. Да не изпитваш нужда непрекъснато да го прегръщаш, целуваш, да му сготвиш любимото ястие, да му купиш любимите бисквити на път за вкъщи. Не е нормално когато обичаш и се чувстваш обичан изразът "не желая да ме пипа" да съществува в речника ти. Оставам с впечатлението, че си в тази връзка от навик, от удобство, но не и от любов. Как да кажа, ако съществуваше любов той никога не би направил нещо, което да те нарани, а от твоя страна... ти сама щеше да пожелаеш да се погрижиш за него. Друг много червен флаг в теб самата е това, че на тази възраст се напиваш до такава степен, че да заспиш и да те пипат без да го осъзнаваш. На твое място бих преосмислила възгледите си, чувствата, приоритетите и връзката си.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 80020bea78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Относно авторката, струва ми се много префърцунена и драматизираща, собственият й така наречен интимен приятел, до който си ляга доброволно се съвукопил с нея докато е била пияна... Къде е големият проблем? Не е направил нещо, което по принцип не правят? Та?

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 12aa1deca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ако ми беше приятелка за 6 Години и да не правим секс... нямаше да си ми приятелка

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: b4ff568afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Понякога на двамата от двойката може да не им се прави секс. Понякога и на мен не ми се прави, но не отказвам на мъжа ми все пак. Брака трябва да върви.
Ами приеми, че е бил пийнал повече, все пак сте. двойка.
Няма лошо един мъж да има желание.

 
  ...

...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 2341b2137c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ми не е наред някой да каже не и ти да си го навреш в него против волята му.
Колко е сложно това за схващане? Ако беше за вашият мъжки г*з много бързо щяхте да го схванете.

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: b4ff568afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Хора какво изнасилване е това, тя ако не иска няма да го остави. Ще стане и ще се премести на дивана. Явно е мислил, че и тя иска, въпреки че отказва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: 92c5ccdbb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Четейки коментарите под такава тема, която е и огромен проблем в българското общество, не спирам да благодаря на съдбата, че се реши да емигрирам в правова държава и не живея край хора, мислещи по подобен първобитен начин.
Не знам какво да те посъветвам, авторке. Според мен правилното нещо е да скъсаш с него и да отидеш на психолог. Дано имаш финансовата възможност. :(
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 12aa1deca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Разбирам №30... ама пък заради такива като авторката затова в бг не върви секса, не вървят децата, не върви раждаемостта и популацията. Всички ви гони психоза. Като е приятелка какво очаква никога да не го правят ли? Как може приятелка толкова много да се обижда че гаджето й я искало в легло? Малее тая авторка е бомба със закъснител човек да си няма работа с такива

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 9db98cf57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Хора, тя никъде не е казала, че по принцип не правят секс (няма как да знаем). Това си е изнасилване, независимо в какви отношения са. Трябваше да обърна внимание на мнението му по въпроса още отдавна, когато говорехме за това и той казваше ' въобще не е изнасилване, нали си ми гадже, мога да правя каквото искам". Бях с такъв човек 4 години, не признаваше на мен уморено ли ми е, зле ли ми е. Веднъж щях да припадна в банята, защото беше решил, че щом се къпя, може да влезе (без да попита, защо му е, а за мен това бяха едни минути спокойствие от нас 12 часов натоварен ден). Казах, че не искам, обаче той продължи, реших да се примиря тогава, защото реално избягвах секса в този период, имах нужда от нежност и близост, да ме намачка, да ме погушка, малко да ми се порадва и то ще си дойде само усещането (за секс), обаче той като ме видеше директно ми бърка в гащите, обарва ме, аз му казвам гушни ме, имах тежък ден, след секунда вече е започнал да ми рови в гащите! Това малко по малко ме отблъсна, но култовия момент с банята... Та, замълчах си, мен ме боли, но него не го интересуваше явно(нищо, че е сухо и въобще не изпитвах удоволствие ). По едно време ми стана лошо от парата в банята, казах да изчака, но ми се зави доста свят и не виждах нищо. Реших да изляза от банята и просто се проснах на леглото и все още ми беше много зле, буквално и задух, световъртеж, изтръпване на цялото тяло, епизоди на причерняване. Нашия просто дойде и реши, че е окей да продължи (вижда ме, че съм с уплашен поглед и казвам, че не съм окей ). Опита няколко пъти, при което вече не изтърпях наглостта и му казах да престане, защото 20 минути не мога да се оправя, а той мисли с долната глава. Реакцията му беше да иде в другата стая, да хвърля неща, да вика.
И това беше един от последните моменти, в които правих секс с него - просто бях отвратена. Да виждаш любимия си да се чувства зле, видимо, а и го изразявах с думи, но ти пак да продължиш.. И при положение, че ходех на стаж, имах изпити и работех и излизах по-рано от него, прибирах се в 22:30, доста вечери дори не хапвах, а направо си лягах, защото следващия ден беше същия. Нямах ден почивка, да не говорим, че той едни яйца не можеше да обърка, камо ли да ми помогне с нещо, а и нагъл - виси цял ден на компа, като се прибера това и това не е оправено, скандал, за капак и опити да си го вкара. Не става така, драги ми мъже!
И преди да кажете нещо, със следващия ми приятел не съм имала такива проблеми. Либидото си ми е на ниво, правим редовен секс, но ако не ми е ок, лягаме, гушкаме и си спим. Понякога го свършвам само с орална, или взаимно се свършваме така, но никога нищо не е насила. Има уважението, има подход. Почти всеки ден си правим масажи - хем, че сме схванати, хем, че се поразхвърляме от дрехите, ако имаме сили и двамата довършваме със секс, ако не, следващия път и така. А не като бившия ми - изкара си го и очаква аз да съм локва отдолу всеки път, без да ме предразположи. Сегашния ми приятел няма против ( аз също) да правим и в цикъл, понякога се будим взаимно с лизане или свирка (ако сме се разсънили достатъчно продължаваме, ако не оргазъм и си доспиваме). Позволила съм му ако спя да ме буди със секс, но сме го обсъдили предварително това -защото той се притесняваше. Но и не е злоупотребил с това.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 28 дни
hash: b9ae2fdfe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   30. - Тук все още има талибани и пещерняци според които жената е собственост на мъжа. И каквото каже той това ще става.
31 - заради такива мъже като посочените намалява раждаемостта. Нормалните жени предпочитат "бремето" да са стари моми пред това да са с извратеняци, които ще ги малтретират психически или физически. За радост живеем в ново време. Да пази Господ, но стана ли жертва първото нещо, което ще направя е клип в социалните мрежи. И след това светът ще му се стори тесен на изрода. За насилието над жени днес се говори. Не е като в соца "тихо да не чуят съседите. " Заради това "тихо" все още има психари като този от историята на авторката. Няма тихо вече.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 2341b2137c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Всъщност това си е възползване от лице в безпомощно състояние, което отговаря на определението за изнасилване в закона. Авторката ако реши съвсем спокойно може да пусне жалба в прокуратурата (не полицията, прокуратурата! ).
И ако има акъл за 2 стотинки ще му бие шута на тоя.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 12aa1deca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Дo 33. Съгласен съм с 32 само за едно - като не и се прави в някой момент мъжа да уважи това. Ти па много интелигентно пишеш (тук е пълно с такива) и мислиш, че искането за секс от жена е извратено, поставяш ВСИЧКИ мъже това ВСИЧКИ мъже онова. Не, точно заради ЛЕЛКИ дето всичко им е криво не върви. Като не искаш трябва такива стари моми да ви оставят. Да ви е ексра. Аз търся сексуална жена която обича, Не предварително състарена МОМА

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: 12aa1deca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   И друго да допълня пак от 34. Аз мога да уважа тва дето приятелката ако не иска да не правя както авторката. И от много добър оставам на сухо щото така може никога. Ами такива приятелки не търся!

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: ffab3ddbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   32 е поредната жена, която не може да преценя мъжете и тръгнала да държи морал...

 
  ...

...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 573006f033
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   До Номер 32// Веднъж преди много години, нашето направление от Института, се бяхме направили някакъв купон. Всичко си вървеше по установения ред, хапване, консумация на алкохол, чиято консумация с напредването на времето се увеличаваше, вече се бяха оформили различни групички и се водеха разговори на различни теми. В една от групичките по някакъв начин беше провокиран разговор относно изнасилването. Всеки се правеше на голям "палавник", и обясняваше как изнасилвал съпругата си, ако тя не е съгласна с него в момента, поради някаква причина. Един от колегите, съвсем откровено в духът на разговора, сподели, че то не може да изнасили жена. Както се очакваше започнаха закачки и подмятания на негов гръб. Някой или някоя подхвърли, нещо като въпрос, дали не е импотентен, друга колежка, която му беше неговият душеприказчик подхвърли, за при него жената по-скоро ще го изнасили. Младият тогава колега се видя в чудо искаше да им обясни, че този акт за него е дълбоко отвратителен, че той е посегателство и акт на смазване на достойнството на жената, че в него няма нищо от любовта и секса, а си е чисто насилие, че при него не физическо нежеланието, а по-скоро нещо като психологически проблем, просто в него сработва някакъв механизъм, който не му дава да прояви сексуално насилие и извращение върху жената, колкото и да е възбуден, че за него секса са мигове на гушкане, милване, галене, целувки, нежна топлина, ама кой ли го слуша. Когато си тръгнаха, колежката, която му беше нещо като душеприказчица го взе в своята кола / тя по принцип не пиеше/. Той беше сърдит и мълчеше, тогава тя спря в някаква уличка и му каза, че го разбира, че знае, че много силен и може със сила да извърши изнасилването, но просто така е възпитан да уважава жените, и техните желания, и затова той е така популярен сред колежките, но тя се повела от общото настроение и искаше да не И се сърди. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: 8d47402c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Леле, кви глупости прочетох, никой не я насилил сексуално, както и алкохола никой не я принуждавал да пие, тва е пълнолетно лице, съгласило се доброволно да отиде на купон с пиене.
Знаела е, че ще има пияни, тя самата се е напила до припадък, после приятелят й виновен, че му се е до***, по-хубаво ли щеше да е да на*** някоя друга? Пак ще е виновен, за дет е изневерил.
Като не е искала нищо да се беше прибрала, не цяла вечер на гушки и целувки на пияно с нейния, сама си си виновна!

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 99dd65c287
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   До 35, искането на секс не е извратено, правенето на секс без да се вземе под внимание желанието на партньорката е извратено и наказуемо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker