Бойко най-накрая го каза... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29761)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18584)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бойко най-накрая го каза...
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1261 пъти
че гласувайки за него, гласувате за ПП. И обратното... За съжаление много гербаджии не разбраха Бойко що се завърна от мъртвите, та да им го кажа пак.

Британците подшушнаха на Радев, че имат едно момче, много убаво - Киро се казва. То трябва да смени Бойко. Радев, щото мрази Бойко, го вкара туй момче в България полузаконно, само и само да се отърве от Тиквата. Това което не разбра обаче е, че вкарва тотална пионка на чужди интереси (повече и от Борисов), която трудно сглабя две изречения на Български, и освен да яде пици в парламента, и да друса младите си асистентнки, друга работа няма да свърши. В същото време и самите британци го видяха, това момче не може да изкара половин година на власт, ко ша прайм...

Радев се насъска щото видя че го използваха, и взе да води по-про Руска реторика. Стана неудобен...

Ей тук идва бате ви Бойко. Не може да му се отрече на тоя човек, няма отърваване от него, никне като гъба. Осъзнава, че туй момче Киро, така се осра за година, няма да успее да направи правителство, и започна да се прави на най-големият евроатлантик раждал се някога. Най-големият русофоб е също, а преди няколко дни се изцепи и че с ПП-тата ще се прегърнат и накоалират. И не се съмнявайте, че ще го направят... Бойко знае, че в политиката няма нищо лично. До вчера може да са се плюли и били, утре може да се наложи да се прегънат.

ПП-тата в момента го играят анти-Бойко, защото то това им е цялата платформа. Опитват се да съберат колкото се може повече гласове, за да изкарат повече министри в бъдещият парламент с Бойко. Само да свършат изборите, и ще се разцелуват с него, както Брежнев... И Борисов, и ПП-та реално имат идентична задача в България. Бойко нещо сгафи лука, защото го играеше хитрушан, но сега всячески иска да покаже на зашадняците, че е готов да води евроатлантическа политика и да се прегърне с тоя който подготвиха за негов заместник. И те ще му позволят, защото Киро очевидно няма как да се справи сам. Ето как бате ви Бойко се завърна в политиката за незнам кой ли път. Не е умен, ама е хитър, не може да му се отрече... Тия мръснишки игри знае как да ги играе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: f5c6724279
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Като са щели да се разцелуват с Бойко, що не го направиха още първия път, а? Ако беше така, нямаше да имаме не знам кои подред избори.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6a29a9fd53
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Факти. Народът кога ще поумнее да ги изхвърли и едните, и другите?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a264c2fdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Поредните глупости на копейките. ПП един път имаха възможност, но казаха "никога с тулупа'. Ако го направят това ще е краят им. Иначе Израждане - тиквата и дпс могат да съставят правителство. Ако стане обаче народът ще ги измете. Лятото с белите автобуси пасти да яде.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b3a89119c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Какви британци?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2524a66069
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Чета коментарите, с изключение на 2я и просто разбирам защо сме толкова зле

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 26d3780910
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Всеки, гласувал за ППДБ и герб, е пълен дебил и да си чака повиквателната за Украйна!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: db189b4afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз мисля, че той имаше предвид нещо съвсем друго.
Първо - гонят едни и същи цели. Или поне си дават вид. Да си спомним какво е казал поетът: "какво тук значи някаква си личност" (ама май не сме дорасли за това).
Второ - ясно е за всички, че едните ще са първи, а другите втори, но първите нямат никакъв шанс за мнозинство, т. е. ако изобщо искаме да имаме редовен кабинет, трябва някак си да се спогодят двете партии, иначе сметките не излизат и след 3 месеца сме пак на избори.
Туй то. Иначе тълкувания може да има безброй, но според мен това е визирал Бойко.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e6395b6f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Анализа ти е много ялов, Боко го подкрепят не краварите, а неговите подлоги. За 12 години с наши пари той си създаде армия ат паразити-над 400 хиляди обществен сектор-държавни служители, които пак се надяват да цоцат от държавната софра, как няма да гласуват за Боко? Да ама Боко е вече в изолация, никой не иска да играе с него. Даже и да се съюзи с ПП, народа няма да ги приеме и ще започнат ведната протести. с тези партии правителство не може да оцелее.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e6395b6f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   №2, народа взе да проглежда, разбра какво им готвят партиите на войната, разбра, че ще замирише на пърлено месо, защото САЩ няма да ги пусне от хватката си, първо ще ни вземат оръжието, после и войници ще искат, защото украинците са на привършване, а краварите искат да громят Русия. Тово деление вече ясно се вижда, и тази съпротива на българите е точно за това, по голямата част от народа са против краварските инициативи, а краварските подлоги у нас са малцинство, затова коалицията на войната няма бъдеще. Все още се вслушваме в мъдростта на нашите възрожденци, като дядо Славейков, а ето какво ни казва той -

"Нам Русия е надежда,
руский цар е наший спас -
никой друг не ни поглежда,
не помисля зарад нас.

Немци, френци, англичани
наши са враждебници,
дружни с нашите тирани,
с нашите изедници.

Спекуланти са омразни -
интерес им покажи,
че да виж дела проказни
и чифутски в тях лъжи. "
Ясно и точно, само трябва да го проумеем, кой ни поглежда, и с каква цел!?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c5c9882837
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Боко пее лебедовата си песен. Едно че вече е дърт и изкуфял. А младото поколение не се впечатлява от селташките му шегички, както подмокрените лелки, избирали го първо за кмет, след това за премиер. Пенсионира ли се с ГРОБ е свършено. Второ че единственият му шанс да сформира правителство са ДПС, БСП и Израждане. И случи ли се това народът ще се събуди както онова лято, когато един мушморок предложи Пеевски за шеф на ДАНС.
От цялата история печеливши ще са ПП/ДБ. Ще погледат сеир няколко месеца и на следващите избори вече ще имат мнозинство.
А най-добре ще стане ако Гроб и резидента си замниат заедно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1b19ad74f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Абсолютни глупости как ще сравняваш мутрите Гроб с ПП-ДБ ти имаш ли акъл въобще?? ! Всеки, който е гласувал за Гроб-СДС и ДПС е национален предател и заслужава публичен разтрел.

Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c5c9882837
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Не мога да повярвам, че Ганьо си мисли, че ще го пратят да се бие на фронта. Хилавия, изнежен, татуиран, с тънки крачета и нежни ръчички във военна екипировка. Ще умра от смях, настина. Колко тъпи момченца има :D :D :D Той себе си не може да гледа, мама го дондурка до 35 ще го викат да пази територия. Е, ти вица, сериозно, така не съм се смяла скоро.
:D :D :D Копекин може да е спокоен, при толкова неадекватници и следващия път ще е в Парламента

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e6395b6f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   10, ПП ще си заминат още тази година! Правителство няма да има, ще има нови избори, но с нови хора, тези боклуци не стават, вече трети път го доказват. А и бандата на Славуца няма да ги бъде, пак същите лигльовци ще бъдат. Не разбрахте ли, че тук западна джендърия няма да има. Българите са мъже, а не меки китки като джендърите на запад!?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 21ebc117ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До 10: И аз точно това се надявам.
ПП-ДБ просто трябва да стоят встрани от Боко. Никакво отъркване. Ако стигне мандатът до тях, просто да предложат правителство на малцинството, за да имат очи да кажат - "Опитахме, не ни подкрепиха", да заповяда следващият.
Който и от ГЕРБ и ПП/ДБ да подкрепи другия, това ще е самоубийство. Затова нека да оставят ГЕРБ да търсят подкрепа от другите. Ако влязат в коалиция с Възраждане или тия лемури подкрепят ГРОБ по някакъв начин, това ще е края и на двете партии. Корни и Славчо не са фактори. ДПС са незаобиколим фактор, понеже каквото и да се прави, те винаги имат едни 300-350 000 гласа. Решението при тях е висока избирателна активност. При 80% вместо 40% биха имали 7-8%, вместо 14%, защото те просто няма откъде да изкарат повече от 350 000 гласа.
Надявам се все пак да се появи и нов политически субект - прогресивен и проевропейски, който да може да стане коалиционен партньор на ПП/ДБ, защото сега положението е отчайващо - само прокремълска и путинофилска паплач извън ПП/ДБ.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e6395b6f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   15, а ти каква паплач искаш, джендърска ли, липсва ли ти шареният им байрак и голите им задници? Недей се надява, тези педали никога няма да виреят в България.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7d0810200a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Продължаваме Промяната потвърдиха, че няма да подкрепят правителство на ГЕРБ или такова с участие на ГЕРБ въобще. Авторе, какво стана с конспирацията ти? Нещо издиша.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 90fc7e5079
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17, спокойно има време. ПП-то са в коалиция така че те нямат последната дума. Единственото, за което съжалявам е че няма да мога да видя израженията на лицата ви, когато се гушнат вашите герои "в името на България".

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0bcef3fd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   До 17. Така е в България, пълно с баламурници, ненормалници и олигофрени. Като онези отгоре, които още мислят, че щели да ги пращат на война в Украйна. Никой не е пращал от НАТО или ЕС в Украйна, ама те така мислили, , , Щот тъй чули от амириканцити".

Никога няма да се оправи тази държава и не ни е никой крив. Комунизмът бил виновен. Че то в цяла Източна Европа е имало комунизъм е умници! Словения и Естония минаха страни от Западна Европа по развитие, едната бивша съветска република.

ЕС и НАТО били виновни. Ае баламурници, Румъния къде е? В същото ЕС и НАТО и ни задминава. Почти цяла Източна Европа е в ЕС и НАТО и ни минават. Северна Македония, Албания, които изостават зад нас, и те искат в ЕС и НАТО. Само нашите баламурници им виновно ЕС и НАТО.

С такава нация, толкова. Бойко ако се махне, утре ще издигнат Копейкин. Той ще е новият, , спасител" на идиотите. Той да се махне, после друг олигофрен ще дойде. С такъв народ, толкова!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 29fbf2af75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   И аз не мога да повярвам колко отчайващо прост народ има (ако приемем, че са реални хора, а не тролове). Да, 6 и 16, те на запад половината са обратни, а другата половина чакат на опашка за смяна на пола :-) И кой пък ще ви праща вас на фронта, дето не знаете оръжието откъде се държи и освен селфи да си направите, друго няма да можете :-))
И как така все ЕС и НАТО са им криви, а Чехия, Полша и Румъния някак минават между капките... Трагедия е мисленето, изобщо не им се удава...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ddd3976bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Е сега като потвърдиха, че няма да се коалират с ГЕРБ, авторът и останалите баламурници ще излязат ли да признаят, че са сгрешили?

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bbd415160b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Когато ВСУ прибират мъже от улиците на Харков и Одеса, за да ги пратят на фронта, едва ли им гледат обиколката на краката. Иначе нямаше да се стигне дотам да отмъкват непълнолетни и възрастни. Реално законодателно вече всеки българин, който подлежи на запас или е минал някакво военно обучение или подготовка, може да бъде изпратен на фронта, стига НАТО да обяви официално война. А това може да стане много лесно с една провокация от страна на Русия (дори и изфабрикувана). Най-спряганата версия засега е взрив на ядрена бомба или нападение на натовска държава.

За пръв път попадам на жени, които да разбират от военната обстановка в света, че да изказват подобни мнения... Смея се иронично.

Мили, момичета, съвсем лесно, безпроблемно и скоропостижно може да се озовете в ситуация, в която бяха украинките след 24 февруари 2022 г.. Бащите ви на фронта, братята ви и те взети да ги обучават, а вие - принудително к&рви на западняците, които ви отделят по малко нощно внимание и трохи за разкош. Бъдете по-смирени и по-малко цапнати в устите, белким ви се размине.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 610dcd1d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До 22: хайде спрете се с глупавите конспирации, които разни копейки ви набиват в кратуните, за да печелят подкрепа.
Покажи ми къде е тази "реална законодателна" възможност всеки български мъж да бъде пратен на фронта. Няма такъв закон, не е приеман!
Дори и НАТО официално да влезе във войната, държавите от блока имат професионални войници. Те ще бъдат пратени на фронта, а не Сульо и Пульо. Това дори и Копейкин го обяви на едно предизборно събитие на Възраждане, потърси записа в Интернет, има го. Това, че тия излизайки в масовите медии си служат само с лъжи и манипулации,
говорейки нещо съвсем различно, за да си увеличават подкрепата, е съвсем отделен въпрос.
Ще чакам да ми цитираш закона, където пише, че "реално законодателно" всеки български мъж може да бъде пратен на фронта...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker