Въпрос към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете
преди: 1 година, 24 дни, прочетена 2029 пъти
Здравейте, жена съм на 21 години, в момента уча в университет. Никога не съм имала връзка, девствена съм и това определено ме измъчва. Мъже ме заглеждат почти навсякъде, на улицата, в университета, в магазина и т. н, но никой досега не ме е заговарял. Моля мъжете да споделят мъжката си гледна точка и да ми обяснят каква би могла да бъде причината за това държание, не мисля, че проблемът е във външния ми вид. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 24 дни
hash: 88c09b9dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Аз съм мъж и никога не съм заговарял момиче/жена на публично място, за да не реши че съм маниак. Колкото и да ми харесва, то бариерите ми са железни. Начел съм се по форуми, докато подраствах, как жените смятат подобно поведение за крийпи и по тази причина реших, че не искам да попадам в ситуации, при които момичето/жената да ме изгледат заплашително с поглед "ти що ме заговаряш, какво искаш от мен? Да съм ти давала повод да ме поглеждаш дори? ". И предвид, че съм стеснителен и не обичам да попадам в полезрението на тълпата - никога няма да заговоря момиче/жена, освен ако тя първа не ме заговори.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 4bddc5f48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Може би изглеждаш недостъпна и прекалено сериозна. Трябва да изглеждаш по-приветлива и по-отворена към комуникация.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: b4f80f8e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Или си грозна и гледаш лошо, или си хубава и искат да те минат един път. Общо взето това. Защо си на 21 и си още девствена е моят въпрос? Девствена жена на тези години не е нормално. Да нямаш някакви психически отклонения?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 3bb1125aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Здравей, мило момиче. Аз съм мъж на 36 и бих споделил от моят опит. Причината да те заглеждат и да не те заговарят е, че се чувстват несигурни, защото 99% ще бъдат отрязани. Замисли се реално, като те заговорят какво ще ти кажат? Дали няма да ти се стори тъпо и да си кажеш "поредния смотаняк". Смисъл ще кажат тривиалното здравей и най-много по една усмивка да си размените или пък другия вариант "много си красива", или един изтъркан номер от миналото "извинявай познаваме ли се" - от тук поне има някакъв вариант да протече разговор. Ти ще станеш учудена от къде пъкй да се познаваме и ще отговориш "НЕ" от там той има само един ход, да каже "с удоволствие бих искал да опозная такава красива жена", на което ти да кажеш "ДА съгласна съм" вероятността е 1% защото при вас първо трябва да сте в настроение, мъжа да ви е грабнал физически, да има красива усмивка точно определен тип коса, точно определен тип нюанс от цветовата гама в очите, да има тръпчинка, да не е дебел, да не фитнесджия но да има силни красиви рамене, да не е гола глава защото прилича на мутра но да има хубава поддържана прическа. По принцип в днешно време е адски трудно да заговориш жена, защото мъжете страдаме от много комплекси, един от тях е, че си мислим че такава жена не можем да задържим защото тя винаги ще има "зяпачи" и охажьори и темподобни, тоест оставаме си само с гледането, отделно мило момиче като видиш, че някой те заглежда ти не можеш ли с езика на тялото да дадеш знак че имаш интерес към дадения зяпач, все пак един флирт се основава първо на визията, важно е и двете страни да се харесате от пръв поглед. Дай му знак ти знаеш как аз ли да ти обяснявам - пусни една небрежна усмивка например. Повярвай ми когато непозната жена ни се усмихне без причина направо откачаме и почваме да мислим и разсъждаваме и докато го измислим момента е минал.... защо пък да не заговориш ти зяпача кажи му например "извинете видях, че ме гледате просто искам да е уверя че всичко е наред" нищо няма да ти стане, защо чакаш? Ние като ергени в миналото като сме ходили по кафенета и барове си имахме един лаф "тази ако ме погледне още един път и отивам при нея". Ето ти един пример за знак който чакаме... не можем да заговаряме всяка срещната ние чакаме просто знак. Едно на ръка е случайно поглеждане но когато много пъти си срещате погледите това определено е знак и трябва да се опита да се действа.

Не е сложна наука просто от двете страни трябва да има знак, защото представиси на ден ако те зяпат по 100 човека и всеки те заговори то ти на ден ще имаш само разговори с непознати :)

И сега като за финал, искрено съм възхитен, че в този век на тези години има девствени момичета, казвам го напълно искрено, много малко хора ще оценят този факт и повярвай ми късметлията, който има шанс да бъде с теб и да промени това ще го помни цял живот. На мен лично никога не ми се е случвало да попадна на такъв късмет, но такъв е живота.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 42e735aea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Просто много голяма част от мъжете ги е страх от това да бъдат отхвърлени, защото им срива егото и повечето жени, които биха били заговорени по този начин първото им впечатление е, че си някакъв извратеняк едва ли не. 1/3 от мъжете са девствени спрямо 1/5 от жените и в днешно време да си мъж си е тегаво. Ти си жена всеки втори мъж в tinder ще те харесва и ще иска да излезе с теб, независимо дали си красива или не. Има и добри мъже там. Обаче внимавай да не те използва някой само за секс(или ти просто това искаш), защото там готините момчета това правят.
Но общо взето проблема си е в теб направи си Tinder и действай. Вече не е популярно да те забиват на живо. Надявам се да имаш опит в това да разгадаеш намеренията на един мъж към теб.

 
  ...


...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 0a02ee862f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не са те заговаряли, защото ги е страх, че ще ги отрежеш и че ще се изложат.
Отделно и много мъже имат хиляди извинения в главите си който изникват и не биха те заговорили на място различно от някое нощно заведение, където под влиянието на алкохола придобиват голямо самочувствие.
Ако не те е срам можеш ти да заговориш някой мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: dfa568a0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не си вярват. Страхуват се че ще ги отрежеш.
М 52

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 30d2229cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Много малко ни казваш за себе си. Най вероятно нямаш женстяено излъчване. Ако вместо да си се учила да бъдеш жена си заравяла глава в учебниците, нищо чудно да имаш поведение на зубър.
Ако искаш да правиш секс трябва да изглеждаш и да се държиш като човек, на който му се прави секс

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 540840df37
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   За външен вид не може да се съди без снимка в естествен вид на лицето: без грим, без филтри и без допълнителна обработка. Повечето хора се считат за по-хубави, отколкото са в действителност. Ако приемем, че си средна хубост или дори красива, то причините една такава НЕдейна жена да не е обсипвана с така желаното мъжко внимание може да са следните:

1. Може наистина да има заявявано мъжко внимание към теб, но ти да пренебрегваш тези мъже, защото се целиш в някакви по-редки екземпляри, към които се стремят и почти всички жени около теб, които също пренебрегват по-нормалните мъже;

2. Може би не даваш знак, че би желал запознанство с някой мъж. Ако една жена само чака наготово и не върши нищо, за да привлече мъжа и да му даде знак, че има симпатии към него, едва ли той ще съумее да влезе в ролята на гадателка и да прочете мислите ѝ, които тя крие в себе си и не ги изразява открито;

3. Може да даваш вид на твърде недостъпна и това по-съобразителните мъже (не нахалниците) го приемат като знак, че не желаеш да бъдеш обезпокоявана и заговаряна;

4. Може би приемаш повечето мъжки погледи по погрешен начин и си мислиш, че си много желана, докато в действителност тези мъже след първите 2-3 секунди вече са те отминали и забравили. Ако аз загледам една жена на улицата за броени секунди - което се случва много рядко, то не е с цел да я съблека с поглед и да си кажа наум: "Малеее, тая само да ми падне, ще я скъсам от здраво чукане! " (така обаче си мислят много от мъжете, особено вече обвързаните и женените), а да се полюбувам на добре подхождащите ѝ дрехи, съобразени с фигурата ѝ, без непременно тя да е красавица. В пъти по-голяма е вероятността да загледам жена с панталон с военни окраски и кубинки, с пъстроцветна рокля под коленете (за съжаление вече доста рядко жените носят такива), с обикновени дрехи в спортно-елегантен стил (например анцуг и маратонки) или със свежарски съвременен делови костюм, отколкото някоя натокана с къса пола и с разтворено деколте. Жената е привлекателна тогава, когато излъчва непринуденост, а не да показва с абсурдни грим и дрехи колко е отчаяна за мъжкото внимание.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: d37d83b8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   По принцип има жени които дават вид на доста приветливи и ти е приятно по някакъв повод дали в магазин дали на опашката да ги заговориш. Но има и такива които са доста отблъсващи. Предполагам и едните и другите им е приятно, но не всяка дава вид на такава.

 
  ...

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: f97081c627
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравейте, Вие сте уникална моето момиче, позволявам си така да се обърна, защото съм на години по -големи отколкото на баща Ви. Такива като Вас момичета с изградени и отстоявани морални ценности се срещат вече изключително рядко. Някога когато бях млад, в моят взвод, бях старшина -школник и ПКВ, та момчета до едно бяха девствени, включително и аз, а бяхме здрави, силни, издръжливи десантчици. Повечето даже не бяха и целували момиче. Момичета в повечето случаи също бяха такива. Вярно, че това беше по време на социализма. Продължавайте да имате същите морални ценности, иначе разни момичета за "обща консумация " има много, някои от тях се смятат за "вървежни", но морално са амортизирани и изхабени като стари употребявани парцали. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 0bd18f5c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Хората рядко заговарят непознати. Пък и не съм убеден, че ти точно искаш да имаш връзка с някой изникнал от никъде.

Щом си в университет си обградена от хора на твоята възраст, които са свободни за връзка. Намери си компания - колкото по-голяма - толкова по-добре, флиртувай, помоли някой колега за записки от лекции или за помощ при упражнения, дори и да нямаш нужда от това, просто се забавлявай и нещата ще се случат с някой познат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: bd5d6cc82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Излъчваш мъжка енергия и това ги отблъсква.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: a946732688
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Тоя въпрос за гадаене без картинка ли е? В Техническият университет имаше един надпис в общежиятият от рода:

Не ме притеснява, че момичетата в ТУ са грозни, а че започват да ми харесват.

Та, на тая възраст - грозна, с гадно поведение, тъпа, необщителна... няма значение, хормоните бушуват и много малко причини могат да се намерят една жена да и липсва мъжко внимание. Може да си избрала много женски тип паралелка с малко мъже. Или пък си със силно наднормено тегло. Даже да си грозна, стига да имаш прилично тяло, това няма да спре повечето. Естествено има и трета причина - най-честата. Като казваш, че никой не те заговаря, имаш предвиди - никой който теб те кефи. Т. е. някой и да се е опитал, си го отрязала, защото не си го сметнала за атрактивен, и даже не ти е направило впечатление.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: acab673b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Заговаряй ги ти и без това ти избираш, а не те. Предполагам, че само мъж, който бърза по работа, не те е чул или имащ си сериозна връзка не би ти обърнал внимание.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 0c8d10823e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   4 и 5 добре са го обяснили - страх/срам ни е да ви заговаряме. Аз съм заговарял така жени и никога нищо не се е получавало. Не знам в другите страни как е, но тук обикновено те гледат подозрително, не искат да ги занимаваш, мислят, че си луд или пък чисто и просто не те харесват. Предполагам, че мъжът трябва да изглежда много добре за да има успех с такъв подход. Затова и спрях да заговарям непознати жени. Ти сега си помисли - ако дойде някой грозник да те заговори, как ще реагираш?
Номер 3 - ако някой не е нормален, не мисля, че това е авторката.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 65da4ad310
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   И аз бях така. До 21 години без връзка.
Усещах, че ме харесват, но никой не правеше първата крачка.
А в компанията момчетата ме приемаха за един от тях сякаш.
И все едно не искаха да развалят това - говорехме, споделяха с мен, пиехме си биричката. Като между брат и сестра.
Дотолкова бях свикнала на такива взаимоотношения, че когато един се влюби в мен, не можех да разчета сигналите. Една вечер ме награби и ме изцелува - бях в шок. Но това прерасна във връзка после.
Когато след години, срещнах съпруга си - същата история. Човекът ме поканил на среща, нагласил се, гледа ме със светнали очи, а аз, шматка, пия си биричката от бутилката и дрънкам глупости все едно съм седнала с брат ми да си говоря.
Той пък ме харесал точно затова. Вече 12 години сме щастливи заедно.
И до днес обаче аз съм си “сляпа”. Мъжът ми разправя: Този те сваляше. И се смее. Аз изобщо не съм разбрала.
Ей такива…

Твоят мъж ще дойде. И ще те хареса заради всичко, което си… спокойно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker