Подозирам, че жена ми има или си е имала любовник! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121465)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9616)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7316)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Подозирам, че жена ми има или си е имала любовник!
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2859 пъти
Здравейте!
С жена ми сме заедно от 8 години, женени от 5, с близначета на 2 и половина. Иначе се познаваме с нея от гимназията. Тя е голяма секс маниачка. Ясно е, че аз не мога да ѝ дам толкова секс, колкото тя иска. Когато беше бременна 9 месеца не правихме секс. Това за нея бяха най-трудните 9 месеца. Подозираше ме, че и изневерявам, но никога не съм. Беше ми много болно тогава, че мисли, че и изневерявам, когато чакахме две прекрасни дечица.
Сега по същество. Жена ми от почти една година има в месеца 1-2 дни, в които ми е много съмнителна. Стои по час в банята - бръснене с каквото се сетите (самобръсначка, епилатор, кола маска), след това много видове лосиони за навсякъде по тялото и след това излиза. Грим обаче тогава не слага (предполагам, че от секса с любовника и ще се изтрие и затова) … Ровил съм и телефона, нищо не съм намирал. Когато се прибере си е същата. Не мирише на мъжки парфюм, изглежда по същия начин. Обаче от 2-3 месеца няма такива дни. Отвреме-навреме ми се струва доста умислена и раздразнителна. Заяжда се с мен, говори ми на криво. Вероятно нещо е станало и са прекъснали контакт. Според вас има ли поводи за съмнения? Питала съм я, казва, че съм луд и не ми е изневерявала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 71df702044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Според мен хем искаш да знаеш, хем не ти стиска да разбереш.
Очевидно е че мислиш прекалено много за това, което ще ти докара много проблеми занапред, както физически, така и психически.
Задай си само един въпрос и премисли добре отговора. Въпросът е :
Ако разбереш че жена ти изнерерява, ще я напуснеш ли?
Аз съм сигурен че ще отговориш пред себе си с едно многозначително НЕЗНАМ. Първо си изясни отговора на въпрса, след това мисли за нея, проблемът винаги е в самите нас. Няма как ти да си объркан, а да искаш да разбереш някой друг. Нещата не се изясняват когато някой ти повтаря нещо, а когато ти самият знаеш какво искаш.

Когато разбереш гороното или ще спреш да се интересуваш какво прави жена ти навън и с кой, или всичко ще ти се изясни и ще знаеш точно какво прави. Не забравяй че комуникацията не е само в думите, около 10 % е в приказките, останалото е в езика на тялото. Често хората не могат да си обяснят нещо просто защото нямат аргументи, а същевременно инстинкта или подсъзнателното заложено днк казва друго.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 75eec4a693
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Когато човек остави нагона да го води, не е по-различен от животните. Това, че жена ти е секс маниачка не е изобщо хубаво, нарича се нимфоманка и си е общо-взето отклонение. Всичко трябва да е в рамките на нормалното и не секса да те види, а ти да видиш него. Не знам как издържаш до такъв човек

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 143106ce20
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Живеем в такива времена, в които може би е по-добре да се примириме, че жените ни няма да са само наши. И да спи с други, единственото, което можеш да направиш, е да си разбиеш брака и да останеш без жена, а децата си да виждаш уикендите и на Коледа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: da30dafeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ми намери си по- важна работа от да гледаш жената ти какво прави. А тя къде казва, че отива?
Жените са си раздразнителни все пак.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9c0eeb8604
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Според мен, да. Прав си. Била е влюбена… дали се е стигнало до секс, кой може да каже? !
Оттук два варианта - онзи я дразни и си го изкарва на теб. Опитва да те “очерни” в собствените си представи, за да не изпитва вина.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2b23b2bf03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С близнаци не е лесно. Щом са на 2. 5 години явно сега е живнала жената. Има повечко време да се гласи. Лошо няма. Птовери телефона, в днешно време всичко е там.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a8366da82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Телефона не е идея, сега всеки чат може да се изтрие, в тел. указател под мъжко име може да стои женско и т. н., решението е да я проследиш къде ходи, с кой се вижда и т. н., вече има и мн компактни gps, където може да го скриеш в колата и, та това би било по-сигурния вариант за мен

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 241a3e4f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами поговорете си открито, какво и харесва, какво иска от теб в брака, секса, купетеэси секс играчки. Всичко е с времето си, сексът също. Дори и да ти е изневерила, това повод ли е да се разделите. Явно живеете добре.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f9e02e22e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Намери си вика по-важна работа от това да гледаш жена ти.
Алоооо лузърите в коментарите. Ако мъжа не си гледа жената, кой да я гледа бе?
Много ясно, че се интересува дали му изневерява.
Трябвало да остави, да не се занимава, за да не си разбие брака. Типично мислине или на жените или на някакви смотаняци.
Не пич, изневерява ли ти, директно слагаш край. Щом има смелостта да го прави, значи ще има и смелостта да си носи послесствията. И за какъв брак му говорите, ако жена му се шляпа с друг. Това е подигравка

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 732bef0730
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Сам казваш, че трудно я задоволяваш. Не можеш да я ограничава за нещо, което не можеш да ѝ дадеш. Но при нас жените, никога не е само секс...

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b13088ec52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ти пък... Казвай й направо какво мислиш и да дава обяснения!
Щяла да се засегне.. И? Ами ти? Не си ли засегнат от съмнителното й поведение? Искай обяснения!
Аз съм жена и винаги правя проблем на приятеля ми когато се държи съмнително. До скандали се стига, но не ми пука. Няма да ме правят на тъпа, пък нека приятелите му да се шегуват, че съм толкова ревнива, че ще ги убия всичките.
Имате деца, но това да не те спира, водиш я някъде навън и почвате темата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2aa3e0a416
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Нормални неща от живота, ми имаи си и ти любовница, стоите си в отворен брак и животът ще е приемлив. Такъв е животът.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 55337cfa89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Може да ходи на гинеколог или на процедури при дерматолог.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 98faa8c55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Пич, има само един начин да разбереш и ти го знаеш. Прежалваш някой лев, хващаш някой да я следи 1 месец и си изясняваш нещата. Ако стане така, че ти изневерява - опитваш се по всячески начин да се подготвиш, правиш се че не знаеш, спасяваш си пари, коли и каквато обща собственост имаш с нея по някакъв начин - примерно продажба, и след това дим да те няма.

За децата не мога ти помогна, не знам какво да правиш. Но трябва да уважаваш себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1b1422f597
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако ще се гоним, ще се хванем...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d5350d42c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Че те всички жени са така, бе човек. Даже твоята рядко стои в банята по 1 час. За кола-маска може и да е нормално да е по 1-2 пъти в месеца, ама за бръснене и епилиране - според мен трябва по-често.

Не си вкарвай бръмбари излишно в главата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e7c242331f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз ли трябва да те уча бе човек. Като излиза някъде просто я проследяваш къде отива с кого и какво ще прави. А има и друг начин обаче тва ако сте гаджета още, уговаряш си среща с момичето отиваш на мястото по-рано и се скриваш някъде от където можеш да наблюдаваш като я видиш звъниш й и й казваш, че няма да можеш да отидеш и ти е излязла спешна работа и след тва почваш я следиш дали ше се види с друг или къде ще ходи и т. н.
Разбереш ли че ти изневерява я заеби, но преди това ще й изневериш и ти за да си върнеш достойнството и след тва ще й биеш шута, да си гледа децата сама като е толкова голяма секс маниачка.


Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 28e53173a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Някога когато бях в казармата понякога слушах мъдростите на старшините. Беше коментирано поведението на жените им, ние войниците опит в тази насока нямахме, бяхме на 18-19 години. Та основната мъдрост беше, че жената трябва да бъде натоварвана с повече домашна работа, защото когато била свободна започвала да мечтае и в главите, започват да им се "бъдат" дяволи

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 503a7edc54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Питаш, я като приятел или като съпруг дали прескача от време на време на чуждо? Много е важно защото ако си пък чак толкова заинтересовон- помогни й. И в двата случая се нуждае от помощ, подкрепа, разбиране и най- важното действия. Сигурно страдаш, че е намалила и козметичните двучасови грижи и ти намазваше от това нейно усърдие. Но не страдай, там където е текло, пак ще тече- тя ще се справи. Само търпение.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 399f17293e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Както може да ти изневерява, така може и просто да се опитва да те накара да ревнуваш. Във всеки случай, твоята работа е изключително проста. Очевидно търси мъжко внимание. Всеки самоуважаващ се мъж, трябва да си представи, че тя го прави за него. Ти не реагираш така. Реагираш като слаб мъж, който вече очаква да му слагат рогата. При което нищо чудно да го направи. Ако беше действал адекватно - директно да я конфронтираш с това ТИ да и дадеш внимание, щеше да ти е ясно дали наистина търси теб, или има друг. Тя щеше да ти го покаже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ea918c8121
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не мисля, че ти изневерява. Просто може би е дошъл момент, в който и е натежало ежедневието -работа, 2 деца, домакинска работа.. Не е лесно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c64bfe75a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Сега ще ти кажа как да излезнеш от ситуацията с гордо вдигната глава, а не плачейки с подвита опашка. Първо трябва да си сигурен и най-лесно е като сложиш шпионска програмка на телефон ӣ SPYWARE... Другия вариант като дойдат тия дни с къпането, подмиването гласенето да пратиш някой приятел да я следи. Ако тя ти каже, че е била в мола, а аверрчето ти каже, че е в мотела то раЛтата е ясна. Дотук добре.... Тънкия момент идва ако разбереш, че има друг. Повечето рогоносци вдигат лудинскандали и става грозно. Не го прави, а запази самообладание. Ако имаш някоя бивша или някоя колежка кояро те харесва то сега е момента да си легнеш с нея и да се върнеш в мача. Идеята обаче е жена ти да те хване, ще почне да ти вика и чак тогава и кажи че знаеш какви ги върши. Ако нямаш колежка си напиши еротичен смс от друг номер и се постарай жена ти да го види. Ще има скандали но не губи самообладание. Поговорете си и решете има ли смисъл да си давате ”втори шанс”. Аз съм прощавал и после съжалявал, щото жена, вода и ръжда тръгнат ли спиране няма ама ти си знаеш - Успех и каквото и да стане помни, че НЕзаменими хора няма.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73c63865f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Що за скалъпена история?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 71df702044
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До 22. За какво са всички тези циркове?
Да хаби нерви да я следи, да задълбае, после няма измъкване. Не завършват добре тези неща, всекидневно ги има по новините.
Човек трябва да е с гордо вдигната глава, да не прави глупости въпреки всичко, защото само това има, само това човек не си прощава, да не се държи като човек.
Той не иска да я хваща. Само му е засегнато егото, не знае какво да прави. Но никъде не пише, че животът трябва да е справедлив. Той я мисли, гледа, а тя ходи някъде, отяжда се, вероятно го и обвинява.
Не му трябва да я хваща, достатъчно е сегашното му положение, а дори да говорят, нищо няма да се промени.
Тя трябва да поиска нещата да се оправят, а той трябва да прецени дали е готов да чака, ако това евентуално се случи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4a884b9da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Поредният бъдещ Орлин или Калоян. Аз на твоя място щях да отида на терапия при психолог.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7f13a6742c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Сьс сигурност се вижда с някой. И моята жена има такива периоди, в които си хваща някой, засичал сьм обаждания, смс-и. Трае по няколко месеца, но понеже е семейна, другия бьрзо и се насища и си намира друга бройка, защото не му се влиза в сложни схеми. Когато си има някой, я усещам- гласи се, намира си работа навьн сьбота, неделя, все не си е чула телефона като и звьня или ми отговаря след 10-15 минути... Засичал сьм нейно бельо в коша за пране после... сещаш се- омазано с нейните сокове, прогизнало отдолу, явно от вьзбуда преди и по време на срещата... Чак с чужда сперма, не, предпазва се, но добре знам как самата тя тече, когато очаква да я изчукат здраво и как и мирише мьзгата и... като на разгонена женска.
Жените имат нужда от това да си имат по някой любовник, особено след 40. Това им дава самочувствие и им е важно да не влязат бьрзо в критическа вьзраст.
Остави на жена си известна свобода.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 037374c448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Според мен я проследи и всичко ще се изясни. Секс маниачките от гимназията не се славят като надеждни жени, но надявам се при вас всичко да е наред и да няма изневери. Изневерите и разводите зачестяват в днешно време, луда работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: b7d5628366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Много прилича на изневяра.
То и мойта май преди няколко години имаше любовник. Секс с мен правеше веднъж на 2-3 месеца и се държеше грубо. Но не съм намирал някакви улики. Ако я питам възмутено отрича. Но никоя няма да си признае. Работеше в магазин тогава. Въобще не е проблем да се изчука с колега или клиент без да го разбера.
Чудех се дали да се развеждам. Исках но ми стана жал за децата- тогава бяха още малки. Сега ако ми падне някоя пичка, ще и го върна тъпкано. В правото съм си.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 732bef0730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Номер 28, как спокойно разказваш за изневерите на жена си. Не я ли ревнуваш, или имате отворена връзка?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b1d5b50ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Секс маниачките от гимназията или станаха проститутки или самотни майки. А в гимназията си бяха общи. Всеки ги чукаше. Те не могат с един хуй. Ако жена ми толкова се конти и излиза без мен, задължително трябва да знам къде и с кого, и трябва да познавам човека, който при всички положения ще е жена, а не мъж. А ти вероятно си под чехъл и те е било страх да питаш.











Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e4c9113379
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Както каза колегата Чингис Хан жена ти не трябва да има приятели мъже. Приятелство между мъж и жена не може да има, това са изгъзици изникнали през последните две десетилетия. Мойта има само една приятелка от университета, където следва славянска филология и то тип зубърка с очила, не бих й дал да общува с курви а и тя самата не иска да има нищо общо с такива.


Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 7f13a6742c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   От 28 за 31
Не я ревнувам, харесва ми. Врьзката ни е отворена само за нея от мен и то без да и го казвам. Иначе, ако знае, няма да си го тьрси толкова настьрвено. А и като се вьрне от подобна среща или излизане не мога да ти опиша колко зверски я чукам, побьркващо е усещането, че жена ти е разгонена кучка и се оглежда за тьпкачи по цял ден и в сьщото време си те обича и те поема и теб с желание и апетит...

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 315e02317d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   До Автора... Голямо НЕуважение е към всички, които ти писаха да не кажеш какво е станало.... Може и с една дума примерно Заедно сме, или разделихме се, или Не съм в хванал, или хванах я ама и простих.... А ти си пусна темичката изчете си мненията и едно Благодаря не каза. Правилно ти кръшка жена ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: 732bef0730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До 31, ами ако някоя афера стане сериозна и това сложи край на вашата връзка, не те ли е страх от това? Имате ли деца? Това да оставиш жена си да се наслаждава с други наистина е любов. Другото, ревността е наранено его, но колко достигаме и разбираме това. Част е от природата ни

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 75eec4a693
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   35, той може изобщо да не следи темата вече.

 
  ...

...
преди: 1 година, 29 дни
hash: e6f9b05d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Номер 28 о 35 - няма начин да си мъж. Ти ви жена, която се представя за мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: b7d5628366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Те всички имат.
Само че мъжете рядко забелязват.
Чак като ги хванат на калъп. Идва им като гръм от ясно небе.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 7f13a6742c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   от 28 до 35 мьж сьм и това, което пиша е точно така

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 71df702044
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Наскоро приключих 5 годишна връзка, малко преди сватбата заради изневяра и то не знам да е имало физическа такава, но я хванах за емоционалната, прочетох едни неща.
Боли ме, липсва ми, но я разкарах на секундата. Не съм викал, не съм се карал, просто я помолих да си върви. Разбира се започна от това че си въобразявам, стигна до извинявай, бях объркана и че никога нямало да се повтори.
Мислиш че познаваш някой, че имате дълбоки и искренни отношения и накрая осъзнаваш че си поредния глупак, един от многото за статистиката. Такива уж объркани, не стига че са ти изневерили, ами и играят театър да ги съжаляваш, не мерси, по добре сам с болка, отколкото с някой такъв.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker