Защо в България няма развит нудизъм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо в България няма развит нудизъм?
преди: 1 година, 8 дни, прочетена 2350 пъти
Защо в България няма развит нудизъм и развита сексуална култура? Защо и по това сме на последните места в Европа? Погледнете на запад. Защо не сме като германците?

Какво е това сексуално образование в България, не знам? Хората са затворени, срам ги е, а разкрепостеността им се изразява в разврат; жените да ходят да си го слагат с различни. И българите това разбират под „разкрепоствяване“ – да си във връзка с Гошо, но да ходиш да яздиш Пешо и неговят 20-сантиметров смок и после на работното място да не ти пада усмивката от кеф, да се облизваш сладко пред дамското си огледалце и да се чувстваш горда от себе си, че си успяла да сложиш рога на мъжа си. Даже правят тройки преди всичко от комплекси. Дали защото на мъжа ще му е по-малък и той ще избива комплекси, а мацката му ще иска да пробва с по-голям, дали защото просто „И другите хора така правят, защо не и ние? “ или защото са изчерпали връзката си от скука и еднообразно лашкане. Убеден съм, че родителите въобще не засягат тази тема с децата си, крият се като лалугери само да не се зачекне темата за секс и превключват канала на телевизора, когато има някоя по-разгорещена секс сценка. Сигурно цялото „обучение“, което включва сексуалното възпитание на децата днес е – „На ти телефона в ръце и ползвай презервативи да не се заразиш! “ и дотук.

Иначе, уж имаме вече плажове, на които се знае, че ходят нудисти, но се гледа с доста пренебрежително око на тези хора. А и масово там са възрастни. Рядко нудистките плажове събират повече посетители и това е. Няма други места в България, където да се практикува нудизъм. А и както казах, хората са масово предубедени и те гледат като луд. Някакъв ужас е. На запад вече няколко поколения са възпитавани в нудизъм и натурализъм. Родителите предпочитат да не изолират децата си от реалния свят и природата на човека като ги взимат със себе си по тези обособени места. Даже в някои европейски столици в централните паркове на градовете има такива кътчета за практикуване на нудизъм! Може ли закостенелият Бай Ганьо да си представи това? Та той сигурно още не се е научил да си пере редовно гащите и да се измива със сапун след голяма нужда... Ужас!

Накратко – отврат.

А и хората тука са изключително осъдителни! Не приемат нищо различно и никой, който излиза извън някакви тукашни общоприети рамки. Трябва да си като фотомодел иначе не ставаш. Логиката им е, че трябва да си топ мъжага, с два ката мускули и 10 релефни плочки по тебе и патлак 22 санта, че да се покажеш гол сред хора, че видиш ли ще те разнасят после нагоре-надолу какъв си бил. А и трябва да си се минал по цялото тяло с кола маска, косъмче по тебе да няма, че ще ти се смеят като на орангуран. А жените трябва да са с напращели бомби, изваяна талия и дълги крака, иначе не може... Ами това само тука го има!

Сексуалната култура на българите включва още разменянето на голи снимки в социалните мрежи и търсенето на валидация от отсрещния пол дали стават или не стават. И случайно така да стане заварката... Което си е чиста проба к*рволък, няма какво да си кривим душата.

Защо българите нямат чувството за пълноценна сексуалност и потребността за правилните начини на нейното изразяване? Защото не е въпросът, с колко хора ще спиш, а дали се чувстваш пълноценен, задоволен и сексуално зрял. Извинете, но много възрастни хора се държат в сексуален план като пубери! Голотата се възприема като нещо срамно, сексът като табу или като изливане на похот от този, който го прави или говори за него, но не и като полов акт, който е израз на любов между двама души. Всичко е секс, похот и наддаване и надцакване, кой ще е по-по-най, кой ще е спал с най много, на кой му е най-голям. Жените масово говорят за мъжките достойнства по общите седянки, С ПОХОТЛИВИ желания да опитат с най-надарените от общите познати. Това е равнището. Няма романтика, любов, близост, разбиране, вътрешно стиковане и т. н.. Всичко е секс и похот. Другият се е превърнал в секс играчка и трябва да изпълнява функциите на вибратор или елитна проститутка, и да е достатъчно фотогеничен, секси и релефен, за да можеш да се почувстваш като бог или богиня до него. Да си топа на топа. Само че това са голи приказки и мечти.

Нудизмът е нещо прекрасно, но твърде недостъпно за българина в 2023 г.. Както морално, така и физически.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 дни
hash: 96503fec2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Радвай се и на малкото прикрит нудизъм. Тук никога няма да има "развит" такъв - отивай си в Гейвропата или в Калифорния. Белким някой африканец се спъне и те подпре докато си лежиш по коремче.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 054c7bc844
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Нудизма не е много разпространен в България, но стане ли лятно време хората почват и се разголват. Например жените обличат кроп топове, поли, много къси гащи а мъжете ходят без тениска или риза и само по къси гащи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: a129f55def
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защото в България няма развит туризъм, а на другаря нудизъм му се прищял...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: d268300097
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Приятелю каквото и да говорим, както и да го въртим и сучим истината е една и тя е, че човек показва изцяло голото си тяло и полови органи в пълния им блясък само на хора с които спи или има желание да спи с тях или най-малкото не би имал против това да се случи. Няма как човек да изманипулира собствената си природа и програми така, че до него да стои човек от противоположният пол напълно гол и той да му е безразличен и да не изпита неуъдржима нужда от полова близост с него, особено, ако намира този човек за привлекателен. Нужди и влечения, които могат да бъдат лесно контролирани при наличие на дрехи поне на половите органи и почти неконтролируеми при пълна голота един срещу друг. Който твърди, че това не е така просто говори празни приказки. Нудизмът между хора от противоположния пол не е нищо по-различно от форма на разврат. Нудисти и суингъри е абсолютно едно и също с разликата, че при нудистите става подборът на двойките като се запознават един с друг там, а при суингърите сексът след него, то това са неписани правила. А майка да се разхожда чисто гола пред сина и, който е полов зрял означава, че подсъзнателно тя го желае. Сестра да се дупи пред брат си така, че той да и вижда бельото или паказва голите си гърди и храст на брат си означава същото. Същото се отнася и за други членове на семейството и няма значение дали това е на нудистки плаж или в къщи, нудисткия плаж е просто оправдание за да се прави това. Те затова и едни членове на семейство водят други членове на нудистки плаж, то това си е дипломатична покана за инцест и мощен стимулатор за такъв и означава, че искат да им бъдат и интимни партньори, а в случай, че отсрещтната страна не желае такива отношения, то няма неловки ситуации между тях понеже е било просто плаж. Но дори и преди това отсрещтната страна да не е желаела след това вероятността да желае интимни отношения скача многократно веднъж, като им влезе този вирус в съзнанието и се разпростре в него. То това е идеята да се опита почвата в това направление без риск от объркване на семейните отношения, които са твърде силни и твърде близки и твърде ценни за хората за да рискуват да ги объркат просто така, както рискуват с човек, който не им е никакъв като го свалят директно. Нали не мислиш сериозно, че хората ходят без бельо там понеже идеята на нудизмът е мъжете и жените да хванат загар и на малкият участък от тялото им където са половите им органи, които и без това не могат да хванат загар заради наличието на полово окосмяване там?

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: bdfaf0091e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ти като искаш да гледаш голотии си ходи по парковете в Европа, ако щеш и по улиците гол тръгни. Аз не желая да гледам някакви голи хора по паркове и отпуснатите им телеса. Нито държа да им гледам интимните части. Като те влече това отивай там дето го има и не натрапвай пристрастията си на други хора.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 дни
hash: c618ffd2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Авторке, не е баш тъй.
Има си нудизъм и ентусиасти.
Иди на иракли или карадере. Пълно с нудисти- къмпингари или идващи с коли. Има и по много други места- до ахтопол, созопол, галата и т. н.
Между билгарите и западняците няма кой знае каква разлика. Не всички там са нудисти. Немците като че ли по- малко ги е срам от голото тяло, затова имат повече. Българите са по сексуални. Онези може да се сетят за секс веднъж в месеца. През останалото време жулят бири и приличат на плондери.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 7a6b129270
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Добре, че няма. Достатъчно откачалки си имаме.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 007ffc421e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ама то имаше допреди 20 години, визирам по морето лятоска, и не само чехи, руснаци, поляци и подобни, ами и доста нашенци. Две гаджета и жената съм ги направил нудистки, дърпането и смущението е само първия ден. Но откакто се раздадоха концесии на всеки познат на дадения кмет селяк и всеки повлече телефон с камера, тая работа приключи. Никой не ще да си проваля почивката с разправии с местни ганювци, камо ли пък всеки /по-скоро всяка/ да е навита да се види в интернет. И край.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 0ca144ffec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   "Защо и по това сме на последните места в Европа? "
Хаха, не знаех че има някаква статистка по нудизъм...

Аз съм нудист и мога кажа българите сме повече нудисти на глава от населението отколкото останалите твои прехвалени западняци. Просто онези са много и се кълчат на нашите плажове, защото си нямат техни

Бил съм на нудистки плаж в Португалия. И там болшинството бяха чужденци. Това не може да извадка, така че нещо си се объркал в преценката си...
Другата част за размерите нито я разбрах, нито е на място. Накратко : безсмислена тема.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 дни
hash: 088cbc7fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Нудист съм и не се оплаквам от липсата на плажове (места). По-скоро се възмущавам от непрестанното препускане на конфекции (често с деца) по тези плажове.
Всички сме СВОБОДНИ! Никой не бива да коментира, обсъжда и задължава какво да прави съседът му. Някои си вярват в разни богове - окей! Други са обратни - окей, стига да не врат сексуалността си в лицето ми! Някои обичат силна музика - да слагат слушалките и да си оглушават. Нямам нищо против, но да не си позволяват да вредят на моя слух! Също и за пушачите...
Та авторке, хайде без по парковете, моля!
Какви били немците. Първо ми е през "оня". Второ - бях там и почти нищо хубаво не видях! Сноби, изключително тесногръди и направо зли - толкова мога да кажа за тях. Та, моля и тях не ми ги навирай като еталон!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 378bd99ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   С жена ми се нудисти от три години. Мога да кажа, че всичко започна съвсем случайно, след като объркахме пътя и се озовахме на нудистки плаж. Беше голяма жега и не ми се връщаше обратно. Предложих и да си свали сутиена за да се впишем в обстановката и тя се съгласи. По-късно разбрахме че изобщо не сме се вписали само с един свален сутиен, но както и да е, като си отидоха хората свалихме дрехите и се изкъпахме голи в морето, уникален кеф. След няколко дни се върнахме там и срам, не срам свалихме банските и цял ден се наслждавахме на тишината, свободата и спокойствието. След няколко такива посещения "нормалния" плаж взе да не ни харесва изобщо и от тогава ходил само на нудистки когато можем. Иначе жена ми повече не е слагала горница на бански независимо от плажа на който сме, никой не е имал нищо против това. Моногамни сме, не сме правили нищо с други хора, тук като си имаме любим нудистки плаж, можем да кажем, че там повечето хора се познаваме и няма никаква опасност от инциденти. Нудистите са същите като хората с дрехи, само че без дрехи. Няма нищо извратено в това.
Иначе да има извратени хора, които ходят на такива места за да гледат голите тела, дали на жените дали на мъжете и това повярвайте ми изобщо не се толерира, перверзниците бързо биват отлъчени. Често съм виждал и майки с деца да идват на нудистки плаж с бански и майките цял ден да зяпат пишки... И после нудистите било извратени...

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 8173fba5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   С мъжът ми сме нудисти и до сега проблем не сме имали. Отиваме си в съответната зона или плаж и си се радваме на слънцето и морето.
А иначе в България е така заради фалшивия соц морал, който с години са набивали в главите на хората. Казвам фалшив, защото и тогава беше като сега, нямаше проблем да спиш с колега/колежка по време на командировка, но о, ужас, ако някой ти види гърдите на плажа. Даже ходеха по плажовете да глобяват. Е, тук нещата се променят бавно и в много отношения сме като 1970.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: 54ca80b826
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Тестисите да се пекат на слънце е супер полезно за мъжете и тестостерона:) Да се къпеш чисто гол в морето е отлично.

Бог ни е дал телата, трябва да ги поддържаме здрави и красиви, няма нищо срамно да бъдем голи, както нашите предци, които различни гениални творци са увековечили в редица статуи, като Арно Брекер например.

Лъжливият християнски морал ни кара да мразим нашите същности

 
  ...
преди: 11 месеца, 21 дни
hash: 95bf92a17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Интересно! Мъжете редовно адвокатстват за нудизма до момента, в който осъзнаят, че нудизъм не е само "оная готина мадама с големите... да се разхожда дибидюс", а и "съседа да си развява оная работа пред публика" и "оная 50-годишна и отказваща да остарее достойна женица да си разхожда тялото пред нас". Тогава внезапно се сещат защо са против нудизма.

Авторе или авторке, прочетох детайлният ти анализ на вредата от общуването с българи. Съгласен съм с теб - не ти трябва да се мъчиш! Надявам се вече си намерил/а държава, която да те приюти и си взел/а мерки за смяна на гражданството и махане от тия гадове, дето даже и от нудизъм не разбират! Обратното би ме накарало да реша, че си поредният некадърник или некадърница, дето се опитва да обижда другите, за да подчертае илюзорното си величие вместо да направи нещо по въпроса, т. е. реално да инвестира в себе си и да стане велик. Разбирам ги /по-лесно е да наплюеш другия вместо да се изпотиш и да направиш нещо за себе си/, ама както не съм тръгнал да се подигравам на българите, че не са "осъзнали нуждата да се къпят по 3 пъти на ден" /без да броим подмиването след всяко ходене до тоалетна/, така и не гледам сериозно на поредния, дето "знае какво им куца на тия диви балканци и ей сега ще им го обясни детайлно, едва прикривайки гордостта си".

Хора, отдавна вече не сте интересни, само жалки! Колко ли е тъжно да ти е нужно да крещиш на площада /или онлайн еквивалента - пускане на теми тук/ колко лоши са другите, за да се заблудиш, че ти си нещо повече от тях? Надявам се някой ден да стигнете нивото на средностатистическия човек и да зарежете тия комплекси! Убеден съм, че ще се почувствате по-добре /а и българите покрай вас, защото поне един човек ще спре да се упражнява вербално на техен гръб/!

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: acf236711a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ако може да се направят нудистки плажове само за жени с по стотина жени и само 1 мъж на един плаж, да няма други мъже да му загрозяват гледката, ще е добре. Ама едва ли е възможно това да се направи - физически няма толкова пространство на черноморието, че да се поберат на него достатъчно отделни плажове за всеки един мъж в България. Така, че ако искаме мъжете да се насладим на голи, красиви женски тела, явно ще трябва да емигрираме в Щатите, там има за всеки от всичко, по много.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: a36c4400a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ние ходим от години на Камчия и няма проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker