Бащите и порастналите им дъщери. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бащите и порастналите им дъщери.
преди: 1 година, 2 дни, прочетена 3161 пъти
Какво си мислят бащите като знаят, че дъщерите им правят секс и са обект на сексуално желание от мъжете? Че предполагаемо правят и анален секс, фелацио и тялото им е на разположение на мъжа до тях - приятел, гадже, съпруг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 ден
hash: 8a4dd3352e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Едва ли мислят нещо! Те, ако мислеха, нямаше да позволяват дъщерите им да започват със секса още в началното училище и щяха да ги държат достатъчно изкъсо, какво и с кого правят.

Биологично е заложено на жената да е девствена. Това е и признак, че мъжът, който ще влезна за пръв път в нея, е много важен за живота й. Сега, далеч съм от мисълта, че всички жени трябва да раждат от първия мъж, но има някаква мярка. Жените могат да направят 2-3 грешни опита, но на 4-ти нямат право. В обществото е добре да има не повече от 10-15% коври, които да утоляват жаждата на мъжете останали по-дълго време без секс. Но в днешно време имам усещането, че коврите са над 90%! Затова едно време, за да няма разврат в обществото и дъщерите им да не се превръщат в поредните парцали, захабени, бездетни стари чанти на над 30, бащите са определяли браковете на щерките си. И това са го правили, докато те са били най-фертилни - 16-24 годишни. След 24 г. плодовитостта на жените се променя. Най-здрави деца се раждат до тази възраст. А и бременността се носи най-лесно и деформациите на женското тяло в следствие на бременността и кърменето са най-малки и по-лесно поправими.

Така че очевидно е, че БАЩИ ВЕЧЕ НЯМА! Жените са станали общи и започват секс като циганетата на по 10-13 год. Което е и признак на упадък и деградация.

Ти познаваш ли чисти родове? С хубава кръв, здраво поколение, красиви деца, момичета, които не са се проеб*ли и се обличат и държат благоприлично, а не като уличници? Сексът и сексуалната култура са много важни за развитието на обществото. Нашето е тръгнало стремглаво за ония свят.

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: e40674ad25
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Зависи дали дъщерите им са красиви. Ако са красиви, то бащите им тогава мислят същото като Доналд Тръмп за дъщеря му Иванка. Щом публично е изтипасал, че ако не бил женен щял да се среща с дъщеря си сещате се за какво, то какво остава за бащите, които не го изтипосват публично. По принцип е крайно неприятно за един баща да знае, че дъщеря му прави описаните неща с друг мъж, особено, ако се е разделил с жена си. Съжалявам, ако съм стресирал с тази информация млади момичета и жени, но това е реалността. Доста бащи харесват дъщерите си повече от жените си, защото подсъзнателно виждат в тях жена си, но по-млада и запазена плюс част от себе си, което ги прави по-близки към него. При което някакаъв келеш да е с тази жена, това направо го изкарва вътрешно от равновесие.

 
  ...
преди: 1 година, 1 ден
hash: 7b05a8a24c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не знам бащите какво мислят.
Аз мисля, че твоите мисли са неправилни.
Ако си баща на момиче, не е нормално да мислиш за това.
А ако си момиче, и мислиш какво ли мисли баща ти за общуването с мъжете - значи имаш много свободно време и си леко извратена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 часа
hash: a451f483b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Е какво да си мислят? Чакат внучета!

Всеки си хваща пътя в един момент...

В периода 18-23 години ролите "родители-деца" трябва да бъдат изоставени напълно. След този момент, ако сте си симпатични си оставате приятели, ако ли не - кой от къде е.

 
  ...
преди: 1 година, 22 часа
hash: 8a4dd3352e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   3 - хваща ме смях, когато чуя жени да казват, какво е нормално за един мъж. Номер 2 описа нещата едно към едно. Това е тема табу в обществото. Но е факт, че бащите с хубави дъщери далеч не са безразлични към тях и имат силно привличане....

 
  ...


...
преди: 1 година, 21 часа
hash: d61f907d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Бащите обичат дъщерите си много повече, отколкото някога ще ги обичат гаджета/съпрузите. Не съм сигурнa какво мислят родителите ми (аз съм момиче), но всъщност не говоря за личния си живот с баща ми... Моля майка ми за съвети за секс и връзки, защото тя е жена и знае кое е най-доброто за мен, тя знае какво е да си жена и женската гледна точка. Понякога можех да кажа на баща си нещо за това как не се е получило с някое момче и той ми казваше, че да съм сама е много по-добре за мен, отколкото да бъда с някой, който не го е грижа толкова много за мен, по-добре е да обичаш себе си. Много е важно едно момиче да има силна връзка с баща си, защото това ще я направи по-силен човек и независимa от мъжа. Приятел/съпруг никога не може да замести баща й.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 16 часа
hash: 4e68e571a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Аз съм баща, дъщеря ми отдавна е голяма и самостоятелна, но въпреки това има респект към мен, уважава ме и ме обича много. Аз също много си я обичам и тя за мен си е, и винаги ще бъде моето малко момиче, независимо от годините.

Възпитавал съм я строго, но и с много любов.
Възпитал съм я да бъде честен и почтен човек, постарал съм се да вложа в душата и християнските и морални принципи и ценности!

Досега дъщеря ми е имала само две връзки, които продължиха по няколко години, но в крайна сметка се разделиха, главно поради несходство във възгледите за важните неща в живота, а също и поради съществени разминавания в целите, стремежите и приоритетите.

Сега ще отговоря на въпросите ти:

По първия: нищо особено не мисля, приемам го нормално като част от живота. Моето желание е тя да срещне Човека, да се омъжи за него, да си имат деца и т. н. т.! Тя също иска това.

По втория: изобщо никога не съм се замислял, умувал или тормозил от това - какво точно правят в интимните си отношения! Нямам и намерение да го правя!


Това, с което не съм съгласен, е да имат интимни отношения до брака! Защото така извършват сериозен и тежък грях - блудство! И прогневяват Господа, а това е страшно!
Но това е друга тема...

 
  ...
преди: 1 година, 14 часа
hash: 0e7a65cafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти добра ли си въобще, а какво ми мислят дъщерите за бащите какъв секс правят.

 
  ...
преди: 1 година, 3 часа
hash: a451f483b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Номер 7, аха! Значи цялата ти "родителска мъдрост" беше заради "проповедта" в последния абзац?
Ей, много сте се изпедепцали евангелстчетата в манипулациите!
И какво - не искаш да има интимни отношения преди брака, ама не искаш и да се развежда "след брака", нали така?
А как се учи човек на нещо, което му е тотално непонятно? Ами на принципа на пробата и грешката! И ти какво - не си съгласен дъщеря ти да направи няколко проби, и съответно няколко грешки, което е неизбежно, в опознаването на другия пол, в това да разбере какво може да очаква и какво не, и т. н. понеже "Господ' бил казал, че това е грях и "блудство", така ли?
Друга тема е, да! По която си тотално некомпетентен и сбъркан. Както и по първата, между другото...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 час
hash: 94b947e472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Секса е нещо нормално в развитието на един човек. Бих се притеснил ако не прави. Не знам защо си мислите, че момичетата са толкова по различни от момчетата все едно идват от друга планета.

 
  ...

...
преди: 1 година, 22 мин.
hash: 197b30ea4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Нищо, напълно нормално е. Би било ненормално ако дъщеря ми не правеше секс и не беше желана.

 
  ...
преди: 1 година, 1 мин
hash: 9235cd398b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Mога да ти кажа какво са си мислели преди, и какво си мислят сега.

Преди - че ще дадат дъщеря си на свестен мъж който ще я обича и уважава. Надали му е минавало през акъла сексуални неща, защото какъв кой знае секс са правили навремето - нормален, скучен, какъвто би правело едно семейство

Днес - мнозинството или не мислят, или си мислят, че сме още 20 век, и не си дават наистина сметка какво правят дъщерите им. А именно, че от 16 започват да водят полов живот, и до 20, вече са минали един футболен отбор, надминали са многократно опитът на родителите си. Не се замислят, че дъщерите им правят секс просто за кеф, за "тръпка", т. е. и мъжете ги използват просто за кеф. Из тоалетни, коли, барове, пред уеб камери и какво ли още не. Анално, свирки, тройки... с цигани, араби, негри... Аз лично не вярвам един баща, който наистина обича детето си, и е вложил 20 години да го отгледа и възпита, да иска наистина да се замисли какъв сексуален живот води една "млада дама" днес... Повечето момичета просто крият с кой са, представят на баща си сигурно двама-трима, а другите 20-30 само тя си ги знае.

Хайде сега да попитам мъжете, вие кое бихте предпочели като сте на 40:
1) да сте хвърлили 20 години от живота си да отгледате дъщеря, да търпите кофти брак, да бачкате кофти работа, само за да можете да издържате семейство.
2) да сте си ергени, да имате пари, да си поддържате външният си вид, и да зарибявате дъщерите на наборите си

Ами естествено това да си родител е неблагодарна работа, инвестиция е. И лична, и за самият човешки род. Навремето тази инвестиция се е правила - аз търпя за доброто на децата си, тяхното бъдеще, и те ще правят същото. Това де факто беше "патриархата". С тази промяна на ценностната система която се случи, т. н. "либерализация", феминизация, т. е. всеки да си търси собствения кеф... "социалният договор" се наруши, и няма що да се преструваме... Ако си избрал 1), се чувстваш доста тъпо днес... Бащата е синоним на "патриархата", който днес не само не се уважава, ами бил опресивен. На почит е "сексуалната свобода". Секс трябва да се прави, не деца.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: 633d5b9c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До номер 7!!! Последният абзац, обаче идва в повече. Няма как да ограничите дъщеря (ите) ви да прави (ят) секс преди брака и да и (им) налагате ограничения. Можете да и (им) кажете кое е добро за нея (тях) и какво не е, а тя (те) трябва сама (и) да реши (ат) по какъв път да тръгне (ат). Но, за другото... , няма как. Има си момичето (жената) нужди. Ако си има приятел, защо да не прави секс с него? Що за глупости е това да се пази до брака. Ако сама го е решила, окей, но в противен случай е направо идиотско нещо да я задължавате "да се стиска". Впрочем, ако имам момиче (та) лично ще говоря с тея (тях) по този въпрос, но единственото нещо, което е ПРАВИЛНО да направя е просто да и (им) кажа е до какво може да доведе безразборния и (не)безопасен секс. Бих и (им) лично дал символично презервативи, а тя (те) вече трябва да се сетя (т) какво ще трябва да прави (ят) когато дойде този момент.

 
  ...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: 1be3254190
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Дъщеря ми е на 16. Да, знам, че прави секс от миналата година и не, не ме интересува какво прави. Стига да знам 2 неща:
1. Че пича е около нейните години, а не някой близо до моите
2. Че спазва всички съвети, които съм ѝ дал за мъжете и секса.

 
  ...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: 4e68e571a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   от номер 7

Не съм еретик или сектант!

Вярващ и въцърковен православен християнин съм!

И твърдо заставам зад думите си! -

Това, с което не съм съгласен, е да имат интимни отношения до брака! Защото така извършват сериозен и тежък грях - блудство! И прогневяват Господа, а това е страшно!

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: dba7c53da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   от номер 7

Разбира се, аз не съм и налагал това насила!
(Насила можеш само да вземеш, но не и да дадеш! )

Аз просто съм я възпитал в православните християнски и морални принципи и ценности. И тя сама знае и разбира, че да има интимност преди брака си е тежък и сериозен грях, и че не е редно и правилно да го прави!

А иначе, решенията отдавна си ги взема тя! Аз не се бъркам. Казвам си мнението веднъж - и до там. Не искам и не допускам да ставам досаден!


А това, човек да не допуска интимни отношения до брака си - не е глупост! Напротив - това е нормалното, редното и правилното!
Ако всички хора го спазваха - нямаше да има аборти(освен спонтанни), такива разпътни отношения, и тази разпуснатост, каквато виждаме в днешния свят!

Аз например, когато се жених втори път (за жена споделяща моите възгледи, ценности и принципи) - не сме имали интимни отношения преди брака си. Имали сме само прояви на нежност и обич: прегръдки, целувки...

И вече няколко години сме заедно: обичаме се, уважаваме се и живеем в мир, разбирателство и любов!

 
  ...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: d66cb708dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Е, когато бях в началото на 20-те баща ми доста зле приемаше нещата, но после се омъжих и започнаха да настояват за внуци. Сега съм на 40 и баща ми отдавна е приел идеята, че съм зряла жена със свой живот и семейство, но да, когато бях на 20, беше друго, не искаше да приеме, че не е най-важният мъж в живота ми, че имам интимен живот и т. н., но с годините просто го прие и сега се разбира добре със съпруга ми и обожава малката си втучка.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: e759837e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Напишете в Гугъл изображения "Donald Trump plants open-mouthed kiss on daughter Ivanka".
Мисля, че това само леко загатва защо с Мелания почти не си говорят и спят в отделни спални. Както и защо тя ненавижда Иванка. Определено той я продпочита пред Мелания не защото е по-млада, а заради кръвната връзка. Сигурен съм, че Мелания и да не беше леко позастраряла и с бръчици, а млада и стегната и еднакво красива с Иванка, Тръмп пак щеше да предпочете дъщеря си пред нея, защото тя като близка негова кръвна роднина носи в кодът си чертите му и част от самият него и така се получава ефект като ключ и ключалка, които са с идентичен отпечатък. Нещо, което не може да се каже за другите жени, там ключът не е идентичен на ключалката и не е същото. Сравнение изобщо не може да има. С такива жени Тръмп само си прави прословутият му Голд шауър и нищо по-задълбочено и сериозно от здрасти и чао не ми трябваш повече и за друго. Но жената, която истински обича(по всякакъв начин) е дъщеря му, за което и я беше сложил за негов заместник в Белият дом. Другите са му просто изтривалки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker