Ненормално ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ненормално ли е?
преди: 10 месеца, 28 дни, прочетена 1629 пъти
Здравейте. Момиче съм на 24. Имам приятел от 3 години, с който редовно правим секс (3-4 пъти всеки ден, понякога по-малко, по 1-2 макс на ден). Имам периоди, в които ми стига този секс, но има и такива, в които не ми. Постоянно искам мъжки ласки по мен, когато имам нужда от секс, ако него го няма, пускам клипчета и се оправям сама. Докато бяхме разделени с него, имах връзка с друг мъж и при него положението беше трагично - по веднъж за 2 минути и стига толкова. Побърквам се понякога. Страшно нервна ставам, когато съм възбудена и не мога да получа секс на момента. Спомням си веднъж - накарах приятеля ми да си тръгнем от кафе с приятели, за да може да го правим. Обичам и да го задоволявам него, същото удоволствие ми доставя. Понякога си мисля - дали това няма да го отегчи и да тръгне да търси друга? Моля ви за съвет - мъже, жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 0295ce1ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Какъв съвет искаш? Прави секс щом искаш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 5ca7fdd12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вие на работа не ходители бре хора, как по 4 пъти на ден :D Ние това го постигаме само когато сме вкъщи и двамата цял ден и няма никакви домакински или други задължения, а от както живеем заедно е направо невъзможно да няма такива - така че 1 път, мааааксимум 2 пъти на ден. А пък колко пропускаме... (мъничко ви завиждам, хаха)

Иначе, според мен, щом 3 години сте издържали с това темпо значи имате много подобно либидо и би трябвало нещата да са ок и за в бъдеще. Трудно би намерила партньор, който да издържи на това, така че си пази момчето. Повечето се правят на много сексуални, говорят какво щели да причинят и накрая 2 минути както ти самата каза, пък какво остава да потретят.

Относно това дали на него ще му омръзне ние няма как да знаем, поговори с него. Обясни му че много го обичаш, постоянно го желаеш, но нека сподели и той как се чувства - възможно е в някои дни просто да не му се прави, или поне не толкова често, но да не желае да те разочарова. Комуникацията е най-важното нещо! И все пак не мисля, че е достатъчно солиден аргумент за раздяла ако всичко останало върви гладко между вас. Относно изневери - едва ли му остава тестостерон, така че тук въобще не се притеснявай.

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 29cfab67d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   На негово място щеше да ми писне. И да ми омръзнеш, ако ще да изпълняваш номерата от цялата Кама Сутра, в един момент и това вече е дежа вю и омръзва. Когато нещо е прекалено лесно, спира да е интересно.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 5e7b4dad44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ние с приятеля ми правим по 2-3 пъти на седмица. Аз ако съм на твое място ще ми е много яко, но просто няма как... има доста причини, които ни спират и затова го правим по толкова. Пък и омръзва признавам си затова като ми дойде цикъла и изпуснем 1 седмица и повече се желаем :д А преди съм го напъвала да правим по няколко пъти на ден. А и издържа по 5-10 мин. Дано поне свършваш с твоя :д
Предостатъчно ти е според мен.

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 90c9d8ef58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   3-4 пъти на ден, я не се бъзикай!
Никой мъж не може да издържи на подобно темпо - той на втория ден ще започне да изхвърля прозрачна течност...
А и за жена не мисля, че е нормално.
3 години, по 3 пъти на ден? ! Това са над 3000 акта! Изобщо не ти вярвам... Как се пазите изобщо и досега не си забременяла поне 3-4 пъти? И въобще - само спите и се е.. ете ли? Не пътувате ли някъде? С нещо не се ли занимавате по принцип?
А когато си в мензис какво правиш? Сигурно излизаш на терасата и крещиш: "Искам кекс! "

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: bdb3db6aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сексът си е удоволствие, прави го, това е правилният път в живота, за жената е важно да е задоволена, то ако това липсва целия ден е никакъв, ясни са нещата, настроението и либидото са свързани. Такъв е животът.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 6de4258f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: По принцип той е с по-голямо либидо от мен (преди сме се карали много, поради факта, че аз нямах такова желание. Като една жена, минаги имам чувството, че може да изневерява и да поди по други? Но не разбирам защо и не си давам адекватна причина - казва, че с мен е щастлив, правим си бъдещи планове, в секса си ни е окей, не знам. За това исках вашия съвет

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: bdb3db6aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Нормално е да искаш близост и интимност, така животът става интересен и чувстваш, че си жив. А и ежедневието трябва да ти е по - хубаво така. Радвай се, че си чувствена жена, така животът ти е щастлив и си по точния път. Наслаждавай се на приятните интимни изживявания, сега ти е момента. Естествено с един партньор, трябва да се пазиш да си здрава.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 6de4258f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   От авторката: до номер 7 - защо да е невъзможно? Явно си е много възможно. Работим и двамата от вкъщи, постоянно сме заедно. За забременяването - чудо. Получава си се някак.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker