Не съм като порноактрисите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не съм като порноактрисите
преди: 11 месеца, 13 дни, прочетена 4163 пъти
Здравейте,
Жена на 30 години съм и въпреки, че имам опит с много мъже, почвам да си мисля, че не съм чак толкова добра в леглото. Днес гледах порно и аз съм доста далече от това, което показват по филмите. Ясно е, че това е театър, обаче мъжете се влияят много от порното. Смятам, че повечето мъже харесват точно такъв секс, какъвто показват там. Изобщо не се кефят на бавен и романтичен. За тях добра в леглото е жена като порноактрисата. Не стига тва, ами ислат едва ли не да си спала с един двама, в същото време да си дащна като проститутка. Еми няма как да стане. Аз с колкото и много мъже да съм спала, пак съм чувствена. Не мисля, че съм като дърво в леглото, напротив, видимо се забавлявам. Обаче не крещя като разпрана, както те. На всяко вкарване и изкарване - пъшкане. Те показват е едно здраво клатене и едно безкрайно силно пъшкане, текат като реки, свършват от здравото клатене.
Аз изобщо не свършвам по тоя начин. Свършвам от бавен секс. Правя и бърз, и бавен, но много груб не обичам. При пиза мисионерска с крака вдигнати нагоре не ми е удобно. С по-надарен мъж ме боли. Анален секс не обичам, защото ме боли, а и се притеснявам да не се появи неприятна миризма.
В същото време искам да стана перфектната любовница и да съм перфектна в леглото, но не мисля, че някога мога да заприличам на проститутките от екрана. Не ми е приятно такова клатене, от него изсъхвам. Изобщо не мога да свърша така, камо ли да скуъртвам.
Искам да разбера това ли наистина харесват мъжете в леглото? Може ли да се каже, че ако се държа като порноактриса всеки мъж ще ме хареса за секс и ще иска с мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 13 дни
hash: d2815fe2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Тези мъже, на които им влияе порното.... не ти трябват!

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 0996ad71b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И какво те интересуват "повечето мъже" какво искат и от какво се влияят? Хвани ЕДИН мъж и с него изградете взаимоотношенията си, включително сексуалните! Съгласувайте се! Всеки трябва да каже и покаже на другия какво и как харесва, от какво се възбужда, от какво свършва и т. н. Ако се с близки вкусове и усещания - лесно ще се нагодите, ако сте твърде различни и не можете, опитваш с друг, докато стане.
Пъшкането, стоновете трябва да са спонтанни, не умишлени и/или изиграни... Те трябва да дават информация (обратна връзка) на партньора ти дали те води в правилната посока. Ако те боли - стонът трябва да е болезнен, съпроводен с отдръпване.
Въобще, какви порноактриси, какви 5 лв.? Все едно да гледаш научна фантастика и си да кажеш: "Ами аз не мога да летя из космоса като тези на филма, нито пък да се телепортирам! " и да се комплексираш от това.
Някак си... дай си сметка какъв изобщо е смисълът на сексуалните отношения? Дали е в това - всеки ден, или месец, или година да си с различен, та да можеш или да трябва да го впечатляваш с изпълненията си, и то при положение, че на теб самата не ти е приятно от това?
Или да градиш връзка, доверие, взаимно напасване - да, по-трудно е и по-продължително, води и до влюбване, обвързване и т. н., но не е ли точно това смисъла на цялата работа (и като краен резултат - семейството, децата? )

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 89ecdaba4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Уау една нормална жена! Супер си така както се описа бъди все така чувствена! Аз харесвам всичко това което описваш плюс целувките и прегръдките след самият акт. На всичко това аз му казвам правене на ЛЮБОВ а не на секс! Това нещо е висш пилотаж!
Мъж на 36г. съм (сам в момента), а такава любов имах само с една жена досега и беше невероятно всеки един път с нея, но за жалост живота ни раздели. Жени като теб са нещо специално и не всеки тиквеник ще ви оцени! Запази се такава каквато си!
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: db996c7240
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Спи с още толкова тумби мъже тогава, да станеш още по-опитна.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 6a6ae7a807
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дръж си се естествено, така ще имаш мъж, които да ти харесва. Ако се държиш като порно актриса ще имаш мъж които няма да харесаш.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 904ec68dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Ти вече не си предпочитана жена за сериозна връзка, камо ли за майка на децата на някой свестен мъж. Всички виждаме какво те терзае, така че вече като опитна шафрантия можеш окончателно да се отдадеш на спортната гимнастика в леглото. Пък и по този начин можеш и да заработиш някой страничен лев, та ще съчетаеш приятното с полезното ;).

Иначе аз като мъж си мечтая точно за жена, която да иска бавен и романтичен секс, но какво да ти кажа, всички се напъват да се покажат като проститутки в леглото...

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 2639ec23dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   "Искам да разбера това ли наистина харесват мъжете в леглото? "

Скъпа, въпросът ти трябва да е малко по-различен.... Мъжете които теб те търсят, за някакви порно фантазии ли е... И отговорът може би наистина е - да...

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: e50e7ffc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Не се хаби сега кифльоча и другия паляк Fallschirmspringer десантчика ще ти обяснят как те такова не обичали. Даже втория ще се втурне в разяснения за жена си живота си и т. н.

Бъди себе си и не се занимавай с това кой какво иска. Ако почнат да ти се обясняват кажи и твоя не е голям и дебел като на порното ама не ти правя проблем. Или "те и там ги клатят по час пък ти 5 минути и те няма - освен това са с плочки ти що не тръгнеш на фитнес нещо? " и ще им секнеш мераците.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 226f793f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Аз ще ти кажа моята гледна точка - всеки мъж се влюбва само в 1 жена през живота си и всяка останала е компромисен вариант, ако не се получат нещата (както и най-често се случва) - от там и изневерите и цялата програма.
Та, след като ти се налага да наблягаш толкова на уменията си в кревата (или липсата им), значи влизаш във втората категория. Прави си сметка дали ти се рискува да си с такъв или сама докато (евентуално) намериш някой, за който си в първата. Иначе с тази ти логика, най-вероятно освен, че ще си компромис, пак ще ти кръшка, защото дори не можеш да го начешеш, както му се иска...

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 17aff5b741
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Порното е продукт, фантазия важно е да се знае. Порно актрисите имат по 5 тона грим просто потърси в Гугъл pornstars without makeup.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 1af353e9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   До 9 Пълни глупости си написал. Имам четири сериозни връзки и всяка една жена съм обичал като последна. А до авторката, не се вглъбявай толкова. Търси партньора си и когато го намериш, комуникация, секс, отношения се случват с лекота. Изпитания също. По това ще го познаеш, но затова е нужно време и съвместно съжителство.
М45

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 44e8ac278f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Аз съм мъж на 32 от София.

" Може ли да се каже, че ако се държа като порноактриса всеки мъж ще ме хареса за секс и ще иска с мен"

Не знам какво точно значи да се държиш. Ако реално правиш всичко в леглото - да всички мъже ще те харесват.

Ти по това което си казала правиш буквално минимума - вагинален секс и свирки. Всяка жена го прави това. Няма как да изпъкнеш като предлагаш това което и всяка друга предлага. Като кажем и че го рпавиш в 5-6 пози буквално циментиран минимум. По малко от това няма.

Виж аз вярвам че хората могат да се променят ако решат. Ако наистина решиш можеш да започнеш да предлагаш повече.

Сега за грубият секс - не всеки мъж харесва да е прекалено грубо. Някой харесват - други не. Така че там мисля че си ок. Обаче ти даже не си споменала за 3 ки с друга жена. Да очаквам че и това не е на масата?

Виж аз доста често като излизам с жени срещам това което ти описваш в секса. Мацката се ебе само в путката в 5-6 пози и това е. Реално изобщо не се занимавам да и обеснявам нищо. Питам я само не искаш ли в дупето да видим как е или нещо такова, като каже не и ми е ясно че отношенията ни са приключили. Реално правя секс с тях още 2-3 седмици макс 4-5 докато се понаситя и повече с нея не.

Нещата са прости. Колкото повече предлагаш- толкова повече можеш да изискваш/ очакваш. Примерно аз такива мацки никога не съм ги водил извън България. Тебе те боли в дупето ами излизаш с някой дето ще го заболи сърцето ако те заведе в чужбина.

Има го обратният вариант. Преди 7-8 години се запознах с една мацка. Вика ми всичко правя в секса. Ако искаш можеш да си викнеш приятели и да ме чукате заедно. Същата вечер я пробвах отзад- няма проблеми. Даже бях малко по груб и я разкъсах, имаше кръв. Нищо не ми е мрънкала или да се е карала. Само каза ела да се измием в банята и довършихме с вагинален и свирка.

Мислиш ли че каквито и пари да съм дал по нея съм ги броил или ме е било яд?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: cdeeb5b3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Всички мъже сме различни. Наистина има доста които се вманиачават по порно изпълненията, но има и такива които чисто и просто харесваме страстен секс, без да се стига до неистово клатене.

Това което показват в порноклиповете изобщо не трябва да се възприема като някакво майсторство в секса. Лично на мен повечето изпълнения ми се виждат прекалено изкуствени точно защото актрисите преиграват и се понякога крещят все едно ги колят. Въпросните клипове са режисирани и редактирани впоследствием, което значи че подобно нещо наживо всъщност е трудно да се повтори така или иначе. Убеден съм че и други мъже споделят моето виждане в това отношение.

Въпроса който трябва да си зададеш всъщност е - как да намериш мъж с който сте съвместими сексуално. Ако повечето мъже които срещаш очакват порно изпълнения, проблема се крие в средата в която ги срещаш. Направи промяна в обкръжението а и в себе си. Трябва да филтрираш мъжете на които отделяш време, за да не се окажеш на 40 без да си намерила точния за теб.
В този ред на мисли, сексуалните предпочитания е хубаво да се обсъждат още в начален етап възможно най-искрено, за да не си губите времето взаимно. Особено като виждаш че в модерния свят доста мъже имат изкривена представа заради порното.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: db996c7240
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Чувствени мъже, ама те не спат с жена овършала 3 квартала, а със съпругите си. С такива като теб спат и подобни на теб мъже.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 147179fc00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Приемете, че сте проститутка по държание и курва по разбиране и морал. Приемете, че има мъже, които ги гнус от такива жени и изпитват спонтанно и непринудено отвращение. Не всеки мъж държи да се завира в разни дамски "достойнства" където са преминали, дълги върволици от клиенти преди него с различна хигиенни навици. Но нека това да не Ви тревожи, продължавайте в избраната от Вас посока, докато женското ви достойнство хване мазоли от употреба, но Вие слагайте повече лубрикант. Добре е да ползвате "Глайтгелен. Дерзайте в избраното от Вас поприще и следвайте пътя на Диана Габровска, но трябва да намерите мъж льольо, има такива в България. Тя вече е стъпила на килимчето, но нещо е закъсняла на старта. Руските порно актриси я водят с цяла обиколка, а тя на 40 година решила да става порно актриса. Мизерна работа
М36

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 91782f9528
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ти не си добре, защо се сравняваш с порно актриса, и какво значи перфектна в леглото, такова понятие няма. Другаде ти е проблема. Не избивай комплекси.

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: a40e5e5e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Няма и да бъдеш.. не си на 20, осъзнай се.... вече си лелка на 30

М 19

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 08633cf229
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   "Мъжете се били влияли от порното"... Че то по тази логика дай си ти изкарат червата през ануса, просто защото има фетиш, наречен "rosebutt", който си показва по порното.

Порното е действие, което се изпълнява по ПРЕДВАРШТЕЛНО награден сценарии, който често включва неудобни пози, болезнени и трудни действия както за жената, така и за мъжа. Хората порното, било то мъже или жени, са том по бизнес цел, а не да изпитват удоволствие от секса.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 2af56943d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   С жена ми бяхме девствени когато станахме гаджета, млади и зелени... С времето се нагаждаме един към друг и пробваме какви ли не неща. И двамата сме страхотни любовници и за нас няма табута. Пробвали сме всичко и няма нещо което да не ни е харесало. Това отнема много време в изграждане на доверие и напасване, не става от днес за утре. Ако искате един човек да ви се отдаде напълно трябва и вие да му се отдадете.
П. п Ние дълги години вярвахме че скуирта е лъжа и измама. Жена ми сега мокри цялото легло... Всичко е в постоянството.

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: cc618599fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Първо-авторке, бая народ има, който използва думата, , театър", когато става въпрос за порното. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИЩО там не е театър-това са момичета отвличани от различни краища на света и ПРИНУЖДАВАНИ да правят секс! Дори ония, които разправят по тв. , че доброволно го правели -и там е фалш, защото техните мозъци БУКВАЛНО биват промивани още в детска възраст-навярно не си чувала за проектът MK-ULTRA, Монарх!
Порното е трагедия, защото там всичко е принуда, макар на страничния наблюдател да му се струва друго, но единственият театър там е, че виждаш някакви ухилени физиономии-но дълбоко... нещата са различни. Единствената връзка с театъра е, че те са кукли на конци, които ти се хилят, без да виждаш кукловодите им.

ОБАЧЕ трагедията е, че те така или иначе ГО ПРАВЯТ РЕАЛНО! Какво значи секс в порното наужким? ! Едно е да се каже-механично, без чувства, но наужким-НЯМА такова нещо. Правят го и го виждаш!
Колкото до твоите терзания-когато двама души се обичат истински-креватните изпълнения са последната им грижа!
Ако разните порно-любители и маниаци знаеха каква драма РЕАЛНО стои зад скапаното порно-и да искаха и да се пънеха-нямаше никога повече -дори за част от секундата да се възбудят на тия филми... Само, ако знаеха...

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: f009b0af88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Що за глупости? Тези от порното играят и показват неща, които са по сценарий, режисирани, правени са дубли и накрая материалът е монтиран. И това го правят за пари. На теб мъжете плащат ли ти за секс? Като им се иска секс с порнозвезда, да си намерят и да си платят на такава. Да те питам тъпкачите ти как са? Като порноактьорите ли правят секс? Защото ако човек има претенции към другите, трябва и той да покаже съответните качества. Или съответните суми. Не си длъжна да се съобразяваш с никого.
Ако не искаш да си завършиш живота сама със славата на стара ковра, по-добре се ориентирай към търсене на един постоянен партньор и семейство, а не да си перфектната любовница на много мъже. Ако си малко по-умна ще разбереш кое е за предпочитане.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 4fb1d2f4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Само не знам защо се сравняваш с порното. Защо не с инстински актриси? Защо не с някоя умна жена?
Минали са те много така или иначе, какво значение има? ! На тия години хората имат първокласници, не се чудят какво мисли за тях поредния тъпкач.

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 22be5fe31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   И кое и е нормалното на авторката? Че е спала с 200 човека и спада към една категория други жени ли? Това ли е нормалното.
Кой ви лъже, че чак толкова опит искат мъжете от вас. Просто малко желание, а не да се чекнеш като в порното.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 418682b3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Заблудата, че показаното в порното е неприложимо в секса, е много широко разпространена. Доста от нещата са напълно възможни и са за хора с добра фантазия. Порното може да комплексира някои мъже с пишки под 15 см, но има и доста актьори с малки и средни размери и всичко им се получава. Трябва човек да има малко въображение за тези неща.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: e9884f1e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   28, те са възможни, ама дали са необходими?
Това да не е спортно състезание - да покажеш колкото се може повече пози и приьоми? Все едно да кажеш, че един художник ако не е нацапал картината си с всички цветове на дъгата, то тя не струва нищо!
Не е ли по-важно вътрешното усещане, отдаването, сливането, тръпнещото очакване, екстазът, а не това как нещата изглеждат отстрани?
Нещо се губи същината когато човек се взира прекалено много в детайлите...

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 11fac9bb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Да пази Господ от такива жени.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: e50e7ffc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 28 - заблудата, че показаното в екшъните е неприложимо в реалния живот е много широко разпространена. Доста от нещата са напълно възможни и са за хора с добра фантазия. Екшъна може и да комплексира някой мъже без мускули но има и доста актьори с малки или средни такива и всичко им се получава. Трябва човек да има малко въображение за тия неща. То е съвсем реално да падаш от 20 метра без последствия. Да избиваш сам елитни войски куршумите само леко да те забавят без особени последствия и т. н. неща в екшъните които са напълно приложими и в реалния живот според логиката ти

Истината е че трябва да си много наивен да не използвам друга дума за да вярваш в това което ти твърдиш. Кино учил ли си? Монтаж знаеш ли какво е? Дубльори? Айде вземи се образовай малко преди да пишеш глупости.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: b92490bc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Първо копирахте поведенията от холивудските филми, сега вече копирате поведението от порнофилмите. Наличието на някаква форма на собствена мисъл не е излишна.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: d8d387c500
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Ако жената се раздава в леглото( поема инициативата ) това възбужда мъжете. Най-страхотния секс съм правил със жени с физика далеч от перфектната и които не правят нящата от порно филмите, НО правеха всичко с огромно желание и гледаха да ти доставят удоволствие. За мен това е секса да доставиш удоволствие и да получиш удоволствие ако и двете неща ги има се получава супер, ако не става някак си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 8469cf038b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Към последния коментар - жената се раздава особено много като има тръпка към определен мъж. И свършва много яко поради същата причина. Мъжът се възбужда и влудява точно от това - да вижда как го искат, подмокрят се и свършват бясно точно от него. Няма място за порно тук.
Свършвала съм обилно от няколко тласъка само като много съм искала мъж, няма акробатики и маратони, съвсем друго е изживяването.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 61746acbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   С тръпка ги има тези неща, не е до размер, външен вид, възраст, природа е и е емоции, тогава сексът е наи - възбуждащ.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 1b828f8ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Още не си попаднала на "твоя" човек. Когато се появи Той, нито ще те боли, нито ще гледаш бързо ли е или бавно, нито ще има неща, които не обичаш, защото всичко ще те влудява и кара да крещиш от удоволствие. Дано не се наложи да преспиш с още толкова преди да го срещнеш. Защото хубавият секс не е секс с много и различни партньори, а секс с партньора, когото обичаш и желаеш с всяка клетка на тялото си. Успех!

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 дни
hash: ae4e25daec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Просто се дръж естествено, издавай звуци, не лежи като дърво, дето се чудиш от къде да го хванеш. Порно филмите са измислица, мъжете порят на Виагра и други подобни, актрисите това им е работата, има дубъли, трипъли и т. н. Попринцип порното уврежда мозъка и нивата на ендорфини и кортизол в мозъка, съответно за да ти е кеф, започваш да гледаш все по-екстремни истории. Има цели томове изследвания за вредите от порното. Ако мастурбираш или се рпаскаш без да си гледала порно, ще стигнеш оргазъм много по-бързо, а мъжете имат мног по-добра ерекция. такива ми ти работи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker