Прави ми се секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Прави ми се секс
преди: 9 месеца, 24 дни, прочетена 2875 пъти
Здравейте! Момче на 22 години съм и съм девствен. Какво да направя, че да ме забележат, къде бъркам. Напоследък съм много загорял и наистина много ми се прави секс, но нямам с кого. Направо ме е яд на себе си вече. Повечето ми набори са си направили сефтето още на по 15-16, а аз станах на 22 и още не съм се и целувал, камо ли секс да съм правил. И знам, че с времето ще става все по-трудно, защото ако един мъж не е правил секс до 20тата си година, след това става страшно, та ако не и невъзможно. Имам един познат, който всяка седмица си намира някоя за секс, а аз не мога дори и една да забия. Преди като бях по-малък се самозадоволявах с чекии обаче с времето ми писна от това. И сега си правя чекии, но вече не ми стига само това. Искам да правя секс с друг човек, а не сам със себе си в тоалетната със смъкнати до колене гащи. Просто ми писна от това, искам да си намеря някоя, с която да правим секс, дори и да не сме в сериозна връзка, а само да се виждаме от време на време, за да се задоволяваме. Уж казват, че в днешно време има жени за секс колкото искаш, пък аз не мога да си намеря такава. Вече до такава степен съм отчаян, че буквално имам чувството, че бих бил склонен да правя секс дори с мъж само и само да не съм на сухо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 27b8d693a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   С мъж си го избий от главата! Ще заореш в тинята. Бих ти препоръчал "каки". Пусни обяви в "алото", "базара" и другите такива сайтове, че търсиш зряла дама. Може да си направиш и "специфична" регистрация в запозналника. Там специално, разглеждай профили без снимка или с много красива и неестествено млада за обявената възраст. Не казвай предварително, че си девствен. Ако с някоя потръгне приказка, все ще й го кажеш някога преди стигнете до съществената част.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: f453cfa862
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Смешен си. Не заради това, че си девственяк. Прочети си пак темата и ще разбереш защо.

Гаро

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: c1b3bf1845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Някой мъж ще те схруска директно и ще станеш след това обратен завинаги, ако си пасивен осъбено. Познавам такъв случай.

Като начало - за какво си се вкопчил толкова в секса? Прави други неща, ползвай злобата си и тъгата си че не си намираш приятелка да се развиеш като човек. Трябва да ти стане ама мпого напечено, да ти кипне, че да се хванеш това да правиш. Въобще не се и замисляй за друго, изграждай характер, морал, воля, принципи. И после като станеш на 32 години, колкото съм аз (започнах да правя на 30 ; ) ще станеш такъв звяр, че ще подлудиш приятелката си и тя няма да може да мисли за друг освен за теб.

За да стигнеш дотам обаче е като във видеоигрите. Въоръжиш ли се с морал и с истина, да не се залъгваш теб или другите, ами да се развиваш, да търсиш пътя си - ърво си намираш по-загоряла стара дама, която може и да е женена, но мъжът и да е вече болен и да не може да я задоволява. Половата ѝ система ще бъде доста развъртяна, и ако те хареса и се чукате, ще се научиш как да я подлудяваш и да не свършваш веднага, да си успкояваш нагона докато тя не свърши няколко пъти.

Това са ти началните левъли.

След това ако си си изпипал работата в професионално отношение, ако си учил, ще ти остане и свъбодно в еме да излизаш и да се срещаш с хора. Ще се запознаеш с някоя по-млада. Ще я подлудиш тотално със наученото от миналата ти. Тя ще се влуби, ти трудно ще я обуздаваш - ще е много млада да може да се контролира.


Пробвай като смъкнеш нивото малко. Ако щеш - еби се с мъже и страдай през целия си останал живот. Квото щеш прави, живота си е твой, но и мъката или радостта която сам си направиш - и тя щеси е твоя!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 9fe0de4a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами пич гледай приятеля си дето му върви много как се държи и го копирай... копирай му прическата, дрехите, маниерите и виж дали ще ти върви... ако пак не ти върви значи в теб е проблема!

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: a9fb92c03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз бях в същата ситуация. На 23 ми писна и реших да спя с проститутка. В рамките на 1 месец спах с 4 и дори не достигнах до оргазъм с 3 от тях. Ако трябва да съм честен не изпитах удоволствие, а се почуствах още по-зле. Помисли малко с непозната или непознат никога не знаеш дали няма да ти лепнат нещо по полов път. С презерватив поне на мен ми е трудно да свърша (обрязан съм). Не всичко е секс в този живот и не си мисли, че всяка връзка и брак го практикува. Познавам много мъже, които си седят без секс във връзка.

И сега е време да те попитам. Защо заслужаваш една жена да спи с
теб? С какво ще я грабнеш?

Ако ти е писнало от чекии си вземи fleshlight или sex doll torso и ще ти стане оргазъма 10-пъти по-силен. Можеш да пробваш и простатна стимулация (но не е за всеки).

Една жена търси или външен вид (ако те иска само за секс) или сигурност (физическа, финансова, психическа).

4 Неща ти трябват:
1. Тяло (задължително бръснеш интимната зона, гърдите, корема и подмишниците 100-150 грама протеин на ден поне през ден упражнения за всички мускулни групи)
2. Финанси( Ако не си в София не те виждам в тази област, ако си поне малко компетентен първата ти работа няма да е под 1800-1900 чисто на фона на 1400 лева сметки и разходи за основните неща)
3. Увереност (Бъди уверен и изглеждай така все едно може да имаш всяка жена и остави жените около теб с впечатлението, че има интерес около теб)
4. Хигиена (Трябва да миришеш добре, избели си зъбите, спрей за лош дъх и задължително скъп парфюм 100 ).


Ако не ти стиска да направиш тези неща ти си провал. Кратко, точно и ясно. Не търси секс, а търси жена, която е привлечена към теб и не е за една вечер. Трябва да има страст.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 72bd7ace15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   За проститутки чувал ли си? Намери някоя по сайтовете, вземай 200 лв и отивай да чукаш, вместо да се жалваш тука. Ако чакаш да се намери някоя будала да ти пуска без пари, няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 44b94579cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Брат, аз също съм на 22 и все едно аз съм го писал, ти ме изпревари. Ако знаеш колко набори има все още девствени не може и да си представиш. Единственото решение което ще ни оправи според мен е проститутка.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 27cd12e0ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Недей с мъж, ще станеш педераст завинаги и после никога повече няма да можеш да се върнеш на десния бряг. Дори и ти да го ебеш него, а не той теб, пак си е педерастия и ще се пристрастиш към мъжете.

Съгласен съм с номер 1 за всичко, освен за "каките". Според мен не е добра идея на един мъж първият му път да е с по-голяма от него жена, защото няма да му остане добър спомен, особено ако е от ония дебелите, грозни и разплути "каки" (за мен жените от 35 нагоре са си направо лелки, а не каки). Тя е по-опитна от него и ще се опита да го командва, направлява, наставлява и да го учи, какво и как да прави, което за мъжете не е никак възбуждащо и еротично, и в крайна сметка ще се почувства не сякаш прави секс, а сякаш се явява на изпит пред "строгата учителка", която ще го шиба с показалката през ръцете всеки път, когато сгреши. Няма да може даже и да го вдигне от притеснение, да не се изложи пред "опитната кака". Тотално ще му срине самочувствието и ще го отврати от секса с жена завинаги.

Аз на свой ред бих му препоръчал да си викне младо маце, по възможност на 18, защото тя е нова в "занаята" и тепърва започва да натрупва стаж, и вероятността да се опита да го учи и наставлява по време на секс и тотално да му смачка мерака със самочувствието си, ще е почти нулева. Младите момичета са по-милички и добрички и по-лесно ти дават на теб да ги водиш и доминираш, а за мъжа е важно той да се чувства водещият, доминиращият и властващият в секса, а не жената да го командва него. Препоръчително за автора ще е, му остане спомен от първото, а не от второто, за да не се наплаши от жените доживот, и да не трепери като лист всеки път, преди да заговори някоя жена, защото във всяка една от тях ще му се привижда властната "кака", дето му е била първата.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 7b13e52c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Харесваш ли по-зрели жени?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 079c77ba89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм авторът. Благодаря на всички, които коментираха. Най-много ми допадна съветът на Дон Жуан, макар че, да, номер 10, харесвам и по-зрели жени.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 3c17bff09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Радвай се че не те забелязват, дори се крий от греха:)-

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: d4841a3aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   9, твойта стана "Нероден Петко". Как вървят нещата, питащия може и да не види путка никога, ти се кахъриш за спомените му. Разбира се, че има (даже повечето) неособено лицеприятни каки (и лелки). Но има и в много добра форма такива. При младите е същото, но съотношението към съвсем неставащите е различно. Но "ставащите" днес почти не пускат. "Пазят се" за едни "по-така" мъже...
Според мен в пъти е по-добре да опита с кака, от колкото да допуска в мислите си мъж. Направо е ужасно, че вървят на там нещата с днешната сбъркана еманципация и морал.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 79143af8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз бях девствен до 22г. Тогава едно момиче хлътна по мен и аз не я харесвах особено, но си казах мамка му ще я изчукам. Е получиха се нещата. За седмица стигнахме до френски ласки, после секс и тн... Цяло лято се учих с нея, а тя така и не повярва, че ми е първата. В последствие много от играчите които познавах се оказаха девствени или с по едно две момичета в гимназията. Съответно я са правили секс общо 10 пъти в живота я не.
Това с финансовата сигурност е пълна глупост! Само курвите търсят мъж с пари. Умните жени знаят, че пари се изкарат и стига мъжът да е мъж в истинският смисъл на думата заедно ще си постигнат целите и мечтите. Тези които искат на готово и за секс не стават даже. Та масово това са оправдания на мъже които по едно или друга причина не им върви във връзките и секс. Имам много познати които все повтарят как да си хвана жена като съм на квартира, как да я впечатля като колата ми е 12 годишна, а уискито 3 годишно и някакви такива стереотипи. Истината е че те са мързеливи, отпуснати, без отговорности и лесно се предават при трудности, а това са неща които нито една жена не харесва.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 899943659d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абе, някакви много странни хора гледам в коментарите, то излиза, че единственото, което ви спира да сте гейове е, че сами се възпирате?

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: c523f5eac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не се страхувай от зрелите жени. После с младите ще ти е фасулска работата да ги побъркаш. Те ще усетят увереността ти и ще забравиш, че въобще си писал тази тема.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 291709e65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   ...при положение, че най-древната професия процъфтява в родината ни. Лелеее, колко гадно ще се чувстваш след секс с проститутка. Аз никога не съм се чувствал гадно, даже обратното. Може би защото винаги ходя с нагласата, да си прекарам добре известно време, като правя и секс. Ако извадиш повечко парици и си поръчаш и екстри (ГФЕ) на някоя хубава проститутка, след това поне няколко часа ще се чувстваш все едно си бил в рая и ще искаш на другия ден да повториш. И ако не си някой депресар, след няколко пъти секс с проститутки ще придобиеш самочувствие на човек, който е правил секс. Самочувствие, защото няма да ти пука за някоя глупава мърла, на която ще трябва да сваляш звезди и да я обикаляш един месец, та евентуално да ти пусне. Ако преди това си опънал 20-тина качествени проституки, ще си кажеш, че за парите за които ще я водиш на вечеря, където тя да ти се прави на дама и най-вероятно на супер интересна и да не ти пусне, ще си прекараш много добре с някое моиче на повикване. А жените много кълват, когато не ти пука за тях. Но трябва наистина да не ти пука, а не да играеш театър, защото познават. И да знаеш, че няма нищо лошо в платената любов. Даже най-големите играчи и свалячи често си викат проститутки. Важна е нагласата с която го правиш. И важно е да си викнеш някоя наистина добра проститутка, а не някоя циганка за 100 кинта. При цигнакта определено ще останеш разочарован.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 9f80ac7f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравейте отново! Аз съм авторът на историята и както може би ще предположите - да, все още съм девствен. Преди няколко дни се засякох с приятеля ми, за когото ви казах, че много му върви с момичетата и всяка седмица си намира някоя за чукане. Заприказвахме се за общи неща и той ми каза, че с негови приятели тия дни ще ходят на басейн и ми предложи, ако искам, и аз да ида с него и приятелите му. Съгласих се. Вчера отидохме. Докато седяхме на шезлонгите с приятеля ми и пиехме бира, проведохме един разговор. Всичко тръгна оттам, че той на майтап ме попита дали има мацки при мен. Еми казах му, че няма, а ми се иска да има. Той малко е цапнат в устата и си ми каза директно "Е, ако не си се ебал отдавна, намери си, нищо не ти пречи. " И така от дума на дума му споделих, че не, че не съм се ебал отдавна, а не съм се ебал никога. Като му казах това той ме погледна така все едно му казах, че съм кастриран. Изгледа ме много странно и ми вика "Брат, ти се бъзикаш, нали? ". Еми не, брат, не се бъзикам, казвам ти истината. И после той ми вика, добре, секс не си правил обаче поне си се целувал/натискал с някоя, нали? Еми не, и това не съм. И после ми каза "Виж, казвам ти го като приятел, по-добре не казвай на никого, че си още девствен на 22, че ако другите разберат, не само, че ще ти се смеят, а и ще се усъмнят дали не си отплувал на другия бряг". Стана ми много кофти от думите му, ама си знам, че е прав. После приятеля ми ми вика ето виж и аз съм на 22 и всяка седмица си намирам по нещо, най ги обичам тия на 18-19, само да ги черпя една водка и почват сами да ми събуват гащите без аз да съм им казвал нищо. Еми какво да направя сега. Явно на приятеля ми просто му върви с жените, симпатично момче е, държи се тарикатски, има самочувствие и жените му се лепят и без той да ги закача. Явно това да ти връзват жените е талант - или го имаш, или го нямаш. Аз очевидно го нямам. Не завиждам на приятеля ми - жив и здрав да е. Той даже ми каза, че досега никога не е имал сериозно гадже, щото не иска "да си слага каишка на врата" (по негови думи), а просто се "занима" с различни момичета просто за спорта. Даже ми се похвали, че най-голямата, която му е вързала, е била на 29. Е, кажете как 29-годишна зряла (или не чак толкова) жена ще върже на 22-годишно момче като приятеля ми. На него просто му върви, явно в него има нещо, което привлича жените, което още повече ме кара да мисля, че това е талант и или го имаш, или го нямаш. Но така не е честно. Защо той всяка седмица спи с различна и си прави кефа, а на мен не ми връзва нито една. Не е честно едни да са презадоволени от секс (като приятеля ми), докато други (като мен) да седим на сухо.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 77d0c69699
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Кажи на приятеля си, че живота е като кръчма той сега само поръча, но ще дойде време е да плаща.. Какъв е този талант да лвеличава бройката на мръсни и те с които е бил и да става все мои мръсен по добре да не си мръсен и да не ги шревличаш..

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 77d0c69699
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Виж какво ще ти кажа още като не можеш да плува по добре да стоиш на сухо заотото влезиш ли във водата не можеш да мидиш дъното и с една крачка макав да изглежда близо до брега може да попадне в пропаст и да се удавиш, от друга страна намофиш ли се няма да си спомняш какво е на сушата и мъртвото вълнение ще те тегля навътре без да се усетиш до като се озовеш на такова място, че няма да можеш да излезеш от морето и няма да си спомняш какво е било на сушата') - колкото е хубаво на сушата само нали? ! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker