Кога една жена е "лелка", или "стара"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кога една жена е "лелка", или "стара"?
преди: 9 месеца, 14 дни, прочетена 4265 пъти
Една може би винаги актуална тема, но нещо хората май се смахната напоследък, или може би мъжете. А в този форум да не говорим.
Доста често срещам да се коментира как няко яжена на 33, или 35 била "лелка". Междудругото ужасна дума, направо отвратителна. Масово се ползва.
Аз съм на 30 и вече чувствам тежестта на "възрастта" и годините си. Щото обществото така смята. Все едно има някаква невидима граница, паралел, нещо, което те издава, че си прехвърлил 30 по дяволите, и кое е то?
Ако си на 28- момиче! Млада дама!
Ако си на 32- лелка!
Кой казва така? ! Не бъдете така груби, особено вие мъжв, към жените.
Според мен, ако една жена полага усилия за здравословно хранене и спорт, за кожата си, за грим и красив вид, то може да е прекрасна и секси и на 40.
Аз искам да остарея красиво.
Какво се разбира под "възрастна жена"? Когато бях на 20-22 за мен 45-годишна беше възрастна. Но така ли е реално. Защо мъжете се държат някак подигравателно към жени след 30? Това съм забелязала аз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 14 дни
hash: e5dda8845c
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   То за това ли всяка вече 30 се чекне във фейса и всвкакви фокуси прави за мъжка аудитория? Виждам че яко се комплексираш авторке, в България любимо занимание е лепенето на етикети. Дебела, ялова, лелка, разпоретина и няюа край-и това на жени дето не го заслужават. Ако толкова те притеснява, крий си годините.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 2c3a108819
гласове:
1 2 3 4 5
  (74 гласа)

2.   Ами то и аз наричам стария ерген в този сайт-дядо Кифльо, но той не се сърди, защото знае, че е дядо :)))
А и нормално да е дядо, щом нарича 30-годишни момичета-стари лелки и моми, били престарели и т. н. Значи по НЕГОВИТЕ собствени класации той си е дядо, откъдето и да го погледнeш:)))

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: d6f8b3333f
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

3.   Когато си на 15 е нармално хората на 30 да ти изглеждат стари, но когато самият ти си около 30 да наричаш връстничките си лелки говори само за лошо възпитание, ниско самочувствие и липса на реална представа, защото щом жена на 30 е лелка и ти на 30 би следвало да си чичко. А колко 30 годишни мъже ще се съгласят да ги наричат чичак? :)
Така, че на 30-35, че дори и до 40 хората са си все още млади без значение от пола им.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 126f2aa169
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Аз никога не съм наричал жени над 30 лелки. Но истината е, че не ги смятам за красиви така, както смятам голяма част от 18-25 годишните. Не се обиждай, аз съм на 37 вече и виждам, че не съм както като бях на 20, в смисъл и мъжете не правим изключение. Но да ти кажа честно, това никога не ме е натъжавало, защото не ми е приоритет. Имам си семейство, работа и най-важното здраве. Останалото е суета. Не съм суетен и раним като повечето жени. А и да съм, какво да се прави, това е част от живота. Всяка възраст си има плюсове и минуси. Ако се фиксираш върху минусите, няма да оцениш плюсовете.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 0386035f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Това, дали си "лелка" не се определя от възрастта, а от начина по който се държиш. Познавам 40 годишни мацки, които никой не би си и помислил да нарече лелки.
Та "лелка" е жена, която се облича зле, държи се назидателно с другите - все едно им е майка.
"Мацките" не правят така - те се обличат елегантно (без това да значи скъпо или екзотично), държат се непринудено с хората, не се опитват да си налагат вижданията си на по-младите.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: e242e7ce29
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

7.   Първо лелка не е обидно или грубо определение, а е синоним на зряла и истински сексапилна жена именно, защото не е млада и незряла. Неслучайно Емили Тротинетката след като беше изнасилен/а от лелка с пенис колан на задната седалка на колата каза цитирам "пак ще се изкефя да ме изнасили лелка". За каква обида изобщо може да иде реч към определението лелка тогава щом даже след изнасилване от лелка не и е толкова гадно на Емили понеже е от лелка и харесва лелките повече от младите жени, както и аз и много мъже харесват и предпочитам лелките пред младите жени. Лелката е символ на атрактивност в жената и дори шамари да ти набие не е гадно защото е лелка и е зряла жена и трябва да се чувстваш поласкан от вниманието и. А на вторият ти въпрос на колко години една жена е лелка и на колко години е стара това е нещо страшно относително и факторът въобще не са броя на годините. Ако трябва да избирам примерно между жена като Джейн Фонда, която вече е на 85 и последните 6 избирани 20-на годишни жени за Мис България веднага захвърлям миските, хващам Фонда и не я пускам никога. Женя се за нея веднага и давам такава обич и отношение каквито няма и в романите. Доста жени не са лелки, а са стари още на 50, но както е видно има и доста жени, които не са стари, а са лелки и на 70 както е с жената на Макрон примерно за което в Елисейския дворец главата му е все между краката и и не слуша народа и не поглежда никоя друга от 30 години откак е с нея, че и на 85 може да е лелка една жена, както е с Джейн Фонда. Лелката е единственото определение за жена, независимо дали е на 45 или на 85 години, щом не е млада, а е лелка, а не е и стара то тя е жена, всичко извън това не е жена за секс, като младата жена и стара баба са еднакво непривлекателни за секс, макар и изглеждащи коренно различно са все крайности като двете ледени полюси на Земята.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 4e046913cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

8.   Лелка е когато спре да е свежа. При жените това се случва на около 35, а ако се запусне и не се поддържа - и по-рано.
Мъжете масово се привлечени от жени, изглеждащи свежи. Може би има доста общо със способността да създават поколение.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 71b09f3db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

9.   Да. Това е трудния момент да осъзнаете, че вече не сте онези млади и ведри момичета... Станете ли на 30 или 35 сте друга бира... Не е като на 18-20.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 69e586bb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

10.   Момичета и момчета са до 18-годишна възраст. След навършване на пълнолетие са официално определени от Закона за мъже и жени: зрели хора, носещи пълна, законово наказуема отговорност за думите и деянията си.
И, да, около Христовата възраст вече може да се каже, че някой е лелка или чичко (според пола). Това са названия от разговорния език, но вложеният в тях смисъл произтича от това, че за тази възраст се предполага хората вече да са станали достатъчно зрели и отговорни, за да са способни да издържат себе си и да се грижат за деца, както и да са наистина лели и чичовци на роднински деца.

Да не забравяме все пак, че само допреди 2-3 десетилетия жените раждаха в началото на 20-те си години (средната възраст на родилките през 1995 година е била 22, 2 години), а дори и в наши дни средната възраст на родилките в България е 30 години. Но е важно уточнението, че същинската възраст на БЪЛГАРСКИТЕ родилки е почти 10 години по-голяма, тъй като има огромен брой циганки, които раждат още преди навършване на пълнолетие и така изкривяват общата статистика. Ще си послужа с цитат от една статия:

"Официалната средна възраст е 30 години. Тук статистиката обаче не дава данни за разрез по етноси. Ако се изключат многобройните деца от непълнолетни циганки, средната възраст при раждане на първо дете в София се доближава до 40 години.
В регионален аспект най-млади са майките у нас в Сливенско, регион именно с много цигани. Там средната възраст при първо дете е 23, 4 години. "

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: ad82fdd597
гласове:
1 2 3 4 5
  (97 гласа)

11.   Кой го казва това? Само загубеняците тук, които не са пипали жена от десетилетия и са се озлобили. Не могат да иматт нито младда, нито "стара" 30г жена. Скоро една позната на 36 ми разказа как някакъв тип я свалял дълго време, но тя не искала нищо с него. По време на свалките й говорел колко секси била, как слагала 20 годишните в малкия си джоб и подобни неща. Като го отрязала директно й казал "виж каква стара чанта си, с претенциите си оставаш стара мома завинаги, на тия години не може да имаш високи изисквания'' Толкова са мъжете и "обективното'" им мнение. Аз съм на 33, но нито се чувставам стара, нито някой някога ми го е казвал. Винаги са ме мислили за по-малка. Имах практика в една гимназия и на 26г. ме питаха кой клас съм. Искали са ми лична карта ако купувам цигари на майка ми и т. н. В близките 20 години не мисля да се чувствам стара.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 92901c0c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

12.   До 11, поздравления, това е ген. И аз изглеждам младолика, заради меки черти на лицето. И на мен винаги са ми давали по-малко години. Като бях на 23 примерно, ме правеха на 17-18, тогава това дори ме дразнеше, исках да изглеждам "голяма". На 26 вече с дете, ме правеха на 22-годишна. И сега, на 30 не ми дават годините. Опредъи аз не се чувствам стара, но ме дразни общоприетото мнение на българина.

 
  ...
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 2724aa46c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   30 е числото. И ако си мислиш, че това е само филм, който някой ти набива, за да те комплексира, пробвай да излезеш с 20 годишни и ми кажи точно след колко минути ще ти дойде желанието да ги избиеш с картечница или сама да си теглиш куршума. При мен май са около пет.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 64fd4e429b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

14.   Аз забелязвам че и мъжете на по 40 г тук ги обиждат на " пички " и " дядовци " ( и според мен това ще са само завистливи мои връстници които нямат грам представа и акъл че един ден и то съвсем скоро ще станат на тази възраст и те ще бъдат подигравано по този начин! ) Истината е че независимо дали става въпрос за мъже или жени се остарява след 60 г възраст и тогава вече се наричат лели или чичовци! Който нарича 30 40 г човек по този начин може да си направиш сметката че или завижда на младостта ти или самият той/тя е комплексиран /а! Човек до 40-45 е все още млад 50 вече е на средна възраст и след 60 остарява!
Запомнете всички това златно правило и не ставайте глупави и нагли да обиждате зашотот помнете че рано или късно вие ще бъдете на същото място и ще наричат вас с обидни думи! Всичко се връща! Трябва да имате уважение към по - големите а не да се смятате за по-висши форми на живот!

Жена на 25

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 6858cd5e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Зависи от отправната точка. За един тийнейджър, лелка е жена на годините на майка му и занего ще е върховно удоволствие ако такава жена "му направи сефтето". За едни 56 год. мъж, съпругата му на 50 г. възраст и нейните връсничка са секси мацки. В порното много точне е дефинирана женската възраст - МИЛФ или абривиатура от "Майки които бих ебал", т. е. жени в зряла възраст но със силен сексапил. Съвреманата българка запазва сексапила си поне до 60 год. възраст, за разлика от покоенията преди един век например.

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 8b5c7e3e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Лелка по принцип се казва на жена, която се прави на голяма работа, прави се, че много знае или образува нерви на някого.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: f0df91623f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Остави понятията
Хвани си Кака да те отрака :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 87ff86b3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Ами аз наближавам петдесетте, но не се чувствам лелка по манталитет.
Ж 47

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 8c72adb1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   И на мен ми е просташко, а и не е вярно в наши дни.

Само жени, които се съсипват съзнателно с лош живот и навици, след 35-годишна възраст изглеждат наистина стари. Не само гените са важни, а най-вече самоуважението и нежеланието да слушаш "хората". Единствено следите от гледане на деца и роднини, както и работата, могат да те състарят. Или някоя по-тежка болест. Но това е неизбежно вече. За другото сме длъжни да се погрижим за себе си.

Смешно ми е, че на "лелка" обиждат много често не млади мъже, за които би било в реда на нещата да чувстват една жена на 40 като възрастна. А точно мъже в тази възраст, или дори по-възрастни, които изобщо не са "губили" време да се поддържат, но считат, че им се полага млада жена и 20-годишните умират точно за тях. Как да се обидя на точно такава карикатура?

Крайно време е българката да се събуди окончателно и да разбере, че не е нужно да робува на "обществото", псевдо морала и комплексарите наоколо. Ти учиш, работиш, издържаш се сама, често - и децата, успешна си на 100 фронта, а ще се обиждаш, защото някой си Ганьо го е яд, че светиш ярко и иска да затъмни светлината ти. Не само битовите условия и порядките, но и светът се е променил. И кога ще се превърнеш в лелка или баба, зависи само от теб.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: a0e7fe462b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Не пречи да е лелка и да изглежда добре, но е вярно, че мине ли 30-така срока на годност е на изтичане. Но и с мъжете е така ако нямат пари, времето не прощава на никого. Не се сдухвай, а си живей живота, лелче :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 583bbccb93
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Тези "критерии" са с различно значение и разбиране между поколенията. Ето, аз съм на 45 и за мене си "момиченце", не бих те разглеждал като "лелка". За връстниците ти, не си в групата на лелките също. Но за младите тигри и тези които искат да те засегнат/обидят може да го чуеш за себе си.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: b5992f5269
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Много са ми смешни както хората които не осъзнават кого можеш да наречеш "лелка или чичка", така и хора като авторката които мислят че щом един човек изглежда секси то той не може да е "лелка или чичо" той на и 40 е "бебче"

Защо за бога ви е срам от възрастта ви?
Леля или чичо се нарича човек, който е с около 20 години по голям и това е уважение а не обида! Дядо и баба се наричат хора с 40 години по възрастни!
Авторке след като сега си на 30 години, напълно нормално е след 10-15 години някое 2-3 годишно дете да те нарече "баба" колкото и секси и поддържана да си!!! Думата стар/а означава възрастна, а възрастта колкото и да се опитваш да скриеш не спира да расте и само ти се терзаеш от собствените си годинки! На 30 години си и си стара, за всички деца до 10 годишна възраст си лелка!
Имах приятел, неговият личен дядо не даваше на внуците си да го наричат "дядо" имаше комплекси за възраст човека и на 84 години все още не даваше да му викат дядка, беше вдовец, ходеше и сваляше млади пенсионерки на по 60 годишна възраст и ги лъжеше че е на 66 години, водеше ги в жилището си вземаше виагра и...
На авторката проблемите й ми припомниха за този дядка. Ще си крие възрастта за повече сексуални успехи, това говори не само за комплексарщина, но и за неначесаност.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: c89b171587
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Има баби и дядовци на 35, особено при колумбийският етнос, има баби дядовци, съсипани от живота още на 25, има младежки дух и енергия при 60 годишна "баба"/дядо.... същото е и при лелките и чичовците, смешно и трагично е ако се вкараш в такъв филм... да плащаш висок данък "какво казват хората" и да се тормозиш изтощително... докато времето безпощадно си върви САМО напред, всяка възраст си има очарование и кеф, зависи от теб и твоя дух, тялото остарява, но духът може да остане млад... като секси мацка на 28.... познавам жени на 50 които изглеждат на 28... и като излъчване и като тяло и като радост от живота.

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: feac029976
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Жените и мъжете влагат различни неща в “лелка”.
За първите е кръвна обида, разбират го точно като еквивалент на дърта, докато вторите влагат в това “не си млада, но ме кефиш”, чух го от устата на доста по-млад мъж.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: ff11c18a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

29.   Тези думи са отвратителни за жените, защото казват ИСТИНАТА. А както всички знаем, няма по-лесен начин да обидиш една жена от това да ѝ кажеш истината.

Младост = фертилност = повече деца, повече енергия, по-добро здраве, повече от всичко. И колкото и жените да си казвате обществото ви го натрапва, вие сами си го усещате. В противен случай нямаше да виждаме масово как жените след 25 започват да ИМИТИРАТ чертите на младите девйки - плътност на устните, перфектна кожа/лице (ботокс), всякакви козметични процедури, филтри на снимки и всичко останало.
Няма нормален мъж на тая планета който да предпочете Памела Андерсън сега, на 60 години пред онази 22 годишната Памела която краси Плейбой за първи път. Има ли изключения като некрофила Макрон - винаги има някои който да скочи от 16 етаж и да оцелее, но те са точно това - изключения от правилото.

Няма жена на тая планета която на 50 да изглежда на 25, не и при инспекция на живо, на плажа. Човек трябва да е сляп и да не вижда цялата тая "красота" по нашето черноморие. Телеса, кореми, стрии, увиснали гърди и гуши, старчески петна под очите, прилепи по ръцете, сбръчкана кожа, изтощена коса, пенис-колена...
Как сме пропуснали да я увековечим в картини/изкуство тази изящност и аз нямам обяснение.

Заложи на сигурносто! Избери младите девойки!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 8cee02f947
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   До 29 - инспектора на плажа. Приятелски съвет - вместо да анализирате жените, намалете порното и общувайте с реална девойка. Ж26

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: c85df152ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

31.   Когато навърши 30г не защото е дърта. Но след 30г жената трябва да си свие перките и претенциите към мъжете, защото вече не може да предложи същото на един мъж. А те правят точно обратното да не говорим след 40г. Познавам и такъв екземпляр на 42г. никой не го взел досега то претенции, изисквания, чудесии до небесата! Млад да бил, поддържан, престижен, хубав сори скъпа НА КАКВО ОТГОРЕ? Да не си спала наляво-надясно с лошите момчета цял живот от креват на креват! Най-смешното е, че изисква ОТНОШЕНИЕ НА ПРИНЦЕСА и специална особа! Еми не си принцеса една дърта уруспия си дето не знае колко човека вече са я минали! За какво му е на някой да ти търпи цирковете и прищявките?

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 46a5a840b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

33.   Много се смях на коментарите на леличките тук хахаха,
Днес чуках една мацка на 19 години.
А преди две седмици чуках една уж хубава лелка на 34 години.
Ами разликата е огромна. Колкото и да се стсреете след 30 години жената драстично се променя. Колкото и да се подържа, като я съблечеш се вижда че е увехтяло месо., не е свежа, като 19 20 годишните.
Това ще го разберат само мъжете. А вие лелки продължавайте да вярвате, , че изглеждате млади хахаха.. Падам от смях

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: fb62d4acca
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

34.   33, не говори така директно за жените, защото истината боли! Разбира се, че след 30, а дори и на 30 жената вече е лелка. Лелка е малко обидно за жената, а чичка е дори хвала за мъжа. Чичката вече хем знае, хем може, за разлика от лелката, която е вече дърто сбръчкано и увиснало парче месо. Рядко има жена след 30-те да е без целулит. Това лесно може да се провери на плажа. В представите на мъжа за перфектната жена е изваяно женско тяло, без кожни дефекти или сланини тресящи се при вървене по плажа. Само че хубави женски тела имат около 25-30% от момичетата между 18/25 години. Останалото е отврат от женска маса, която над 70% от мъжете отбягват. Дори и женените мъже чаластрят млади момичета, когато жените им омръзнат и станат много дебели. Всичко това е природа. Жените като пол имат много, ама много къс срок на годност, за разлика от мъжкия пол. Природата е направила привлекателна за мъжете жената между 18/25 години, за да привлече мъжа, който да я оноди и заплоди. Хубавите жени са хубави, когато са във фертилна възраст и до 30 години. След като роди жената погрознява, напълнява и става непривлекателна за мъжа, и мъжете се ориентират към млади момичета, като зарязват погрознелите лелки. Мъжът може да произвежда детеродна течност и след 70-75 години, докато жените след 35-40 вече са в критическа възраст, а дори и до 30 някои от тях са с изчерпан вече яйчников резерв. Ето защо мъжът е много по-съвършен от жената и е в правото си да има претенции, докато жената няма тези качества като на мъжа и не може да поставя условия на мъжкия пол. Природният алгоритъм е закономерност, която не може да бъде променена с граждански закони, които да облагодетелстват жените, каквато е днешната политика на "демокрацията" и жените да са равни, че и по-равни от мъжете по граждански закон, но не и по природен!

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: cf8ddf7bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Великолепни слова, изпълнени с такт и уважение към нежния пол!
Разплаках се от умиление направо и се надявам на още! :-)

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 2999ceef86
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   До 21, ако си окей с всичко, което изброи и се чувстваш добре, няма какво да те състари...

Ако работиш с кеф и желание и работата те зарежда, отношението е добро към теб, ако си падаш по мъжа си и му се възхищаваш, ще кипиш от енергия и ще си супер едра, ако не спиш безразборно в младите си години... ще се запазиш... а сега ми кажи колко от днешните жени отговарят на това което описах...

Точно нито една. Всяка е озлобена, недоволна, намръщена, нещастна, вечно нещо и е криво, все мъжете са виновни и а тя никога...

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: ad82fdd597
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

39.   33, 34 - А може би един е същ човечец, недокосвал жена от години. Защо си мислите че обиждате някого? Напротив, забавни сте. Защото действителността е съвсем различна. Дадох ви по една 5-тичка, за да внеса малко радост в животеца ви.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 7300a70f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   До 39
Аз съм 33
Грешиш не прекъснато ги сменям жените.
Бързо ми омръзват.

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: c4d2a0847a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

41.   39, 34 съм, не съм 33 и съм, женен съм мноооого отдавна и съм се размножил също отдавна. Скоро ще ставам дядо. Жени съм чаластрил още в средния курс, после след казармата и после се ожених. Рядко има хубава жена. В училището имаше само две-три хубави, останалите бяха дебелогъзи-сланинести от моя курс. На събирането 10 години след завършването вече и хубавите станали грозни. Не лелки, ами направо бабички. И днес няма хубави жени. Все дебелани или хърбави пръчки, забили дне щеки в задниците си с два юмрюка разстояние между краката. Аз съм вече на възраст, но пак ми харесват жени като Диляна Попова, Радина Кържилова, Даяна Ханджийска и още други. Я ми кажи колко процента от жените днес са с такива красиви тела? След 30-те жените вече са сбръчкани и не са лелки ами бабички някои от тях. Природата е ощетила жените, но мъжете не са им виновни. Ако си забелязал/а, процентът на асексуалните мъже все повече се увеличава. Просто жените заразени с феминизъм, че и останалите вече са много грозни, отблъскващи, а мъжете не желаят секс с такива.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: ad82fdd597
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Диляна Попова, Радина Кържилова, Даяна Ханджийска да ти имам вкуса. Чалгаджийски визии от 90-те

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 58e5ceed3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   Ох не мога....
Мислете малко преди да ръсите простотии, моля ви. Хахахахха, искрено се по забавлява с някои коментари, ясно, че са от мъже. Драги, господа, времето си тече к за двата пола, мъжете нямат менопауз, но качеството на спермата също пада. И да ок, направи си детето на 60 пък да видим как ще тичаш след него с бастуна. То точно заради това ви мислене много жени са сами, защото господата все с това, че не им дошло времето намират оправдание за без отговорността им. И като направиш бебето на 60, не забравяй да пратиш снимка, да видиме как е. Ааа забравих, ти разчиташ на това, че ще минеш 40 и ще си хванеш много по-млада жена, която да роди и да носи тя целия това на плещите си. Тя е млада, тя ще го гледа, пък нашият на 50 ще лежи щото в младините си се е мислел за недоаегавм и, че егн-то няма да му се отрази. Само да ти кажа, че на 20 последната ми мисъл беше да се хващам с някой над 30, камо ли да раждам и то от него. Може да тии се получи, ако имаш мноооого пари и омотаеш някоя меркантилна девойка.
От всичко най-жалко то е, че никъде в коментарите не видях да се споменава за любов, отношение, дом, грижа. Само някакви математически изчисления кой на колко е как изглежда и до кога е фертилен.
Жалко, ударите дъното, господа!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 19d4f0a908
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   "42. Диляна Попова, Радина Кържилова, Даяна Ханджийска да ти имам вкуса. "

Я стига, това са най-хубавите жени на света, и никоя жена не е по-хубава от тях. Всички останали са или много дебели с целулит, или много грозни и хърбави пак с целулит.
Казах!!!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 02a627daa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

47.   Аз съм на 36.
Семейна, с дете.
Върнах си килограмите от преди да забременея, но си останаха промените - повехнали гърди (кърмих дълго), нацепено тук-там, малко кожа по коремчето.
Но не се възприемам за леличка.
Защо?
Първо имам страхотен съпруг, който ме гледа със същата страст.
Второ - позитивна съм, не се мръщи, цупя, оплаквам. Наслаждавам се на живота си, радвам се на мъжа и на детето си, вършим лудории
Трето - с годините натрупани житейска опитност, ставаш уверен. И нямаш нужда да се определяш или сравняваш.

Имам прекрасен живот, за който всяка сутрин и вечер благодаря на съдбата. Дали ми пука, че като се съблека пред някой разгонен, застаряващ ерген или разведен нещастник, ще ми забележи увисналите цици? ! Глупости! Хич не ми е. Даже сега, на 36, съм по-безсрамна. Пека си се на плажа по без горнище и се кефя, че нямам разлики, че много ме дразнят.
И кой ме заглеждал, и кой ме мисли за леличка… дрън, дрън.

Да си секси няма нищо общо със състоянието на кожата. Това е излъчване

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: c2866d3236
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   До номер 36.

Ставаше въпрос за неомъжени жени над 30.
Но и при теб няма да е все така. Гарантирам ти.
Всяко начало си има край. Нищо няма вечно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 19d4f0a908
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   "Наслаждавам се на живота си, радвам се на мъжа и на детето си, вършим лудории"

47, на 36 вече си доста дъртичка. То не само за лелка, ами и за бабичка може да минеш, през очите на някое момче. Радвай се все пак на живота с мъжа ти, защото ако някое младо кюрпе му завърти главата, хич няма да си радостна. Ние мъжете искаме младо и свежо да плющим, а не дърто, сбръчкано с увиснала кожа и стрии, че и мазно и дебело на всичко отгоре. След 30-те жените са вече стари брантии, младичките пращят наболи цоцки и биват чаластрени без проблем, докато и те не одъртеят и погрознят. Абе искаме си млади жени и толкоз. Старите да ползват вибратори, друго не им остава.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 52e0da1454
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   До 48, гарантирам ти, че номер 36 тук не съществува!

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: e5dce118ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   Колко завистливи има сред мъжете! 49 - а ти как реши че някое младичко като мен ще се хвърли на чичко като теб? ! Ние обичаме да яздим твърда мебел! А не меки наденички увехнали!


Жена на 25

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 88bb4bc48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   До номер 51

Да не си само ти на 25 хахаха ха
Даже много по млади от теб скачат на по възрастни мъже.
Винаги съм казвал, че 20 годишната е като много добър дърво деец. Никого не похабява дървото

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 4 дни
hash: 93d56475ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Познавам не една и две на по 24-26, които са си типични лелки като манталитет, а това неминуемо им се изписва на лицето и отразява на тялото. Знам и жени на 50 , които са си младолики и по дух, и по лице. Не е в ЕГН-то работата със сигурност.

51, аз съм на 40 , по твоите критерии 'чичко', ама съм сигурен, че ако седнеш на скромната ми 'мебел', ще има да охкаш много от наранени повърхности, колкото и да си свикнала да се чекнеш по разни навити пружинки. Да ти кажа, на твоите години пружината ми не беше курдисана правилно и омекваше в най-неочаквани моменти, сега обаче няма грешка и доколкото знам за всеки мъж над 40, който не се запуснал и отдал на пороци, е същото - много по-голям звяр е от 25-годишната си льольо версия.
(Да уточня, че не съм 49 и не го подкрепям)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker