Имам проблем при приключването на връзки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам проблем при приключването на връзки
преди: 9 месеца, 17 дни, прочетена 849 пъти
Здравейте, мили хора! Обръщам се към вас с моя проблем, който ми носи много, много болка, първо в гърлото ме сковава, после като болка с която живея с години.
Накратко:
Проблемът е, че 5год. първо обичах мъж, с който имах връзка и тя приключи от негова страна с мотива че не сме един за друг, но ме обичал, но му стигала друга жена за друга държава. Изживявах го трудно. Рев, плач, светът ми се сриваше сякаш с месеци.
След него имах 10г връзка с друг мъж и още имам, но се съмнявам в него и поведението му е двулично зад гърба ми понякога. Не мога да му се доверя да имаме деца че и те да страдат. Ревнувам го и пак същото. И двамата много държали на мен, много обич и изведнъж аз страдам и то много при разделите си. Как да преодолея всичко това?

Не мога да преживея лесно раздяла. И ей така да се прехвърля на друг човек камоли да спя ей така веднага дори и да обичам човека. Изживявам дълго време и не се адаптирам към нова връзка бързо.
Дете на разведени родители съм и искам цяло семейство. Тъй като не съм имала деца, а така искам да бъда майка един ден със стабилен брак.
Искам мъжа ми да обича само мен без да плача никога повече.. и да ми дава да си седя в къщи.. докато гледам 2 деца поне. Не ми трябват бавачки, аз ще правя всичко.. докато съм в майчинство.
Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 16 дни
hash: b853e6dd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Да търсиш чужденец. 15 години от живота си дала на неподходящи. Единият те оставил с тъпо обяснение, на другия десетилетие не му стига да те направи съпруга и майка. След време ще те остави заради по-млада, а ти ще почнеш пак отначало. Поне чужденците имат други ценности, живот.

 
  ...
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: 8ff2c13be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И аз съм така. Мога да заобичам мъж след месеци познанство, докато при мъжете, с които съм общувала не е било така. На мен са ми казвали, че ме обичат, само след няколко дни, което е нелепо и обидно ако ме мислят за толкова тъпа, че да повярвам или просто е лудост ако наистина самите те са си вярвали, че ме обичат само след няколко дни познанство.
Определено не мисля, че нещо ни има на нас хората, които се влюбваме бавно и респективно разлюбваме бавно... Държи ме месеци, години и винаги с чувство, че съм предадена.
Бързото влюбване приключва бързо, това е моето мнение и опит, за съжаление.

 
  ...
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: 2eb5261079
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Толкова наивно (да не кажа друго) ми изглежда писанието, че се питам истинско ли е. Но да предположим, че е. На колко години си, авторке? Ако си започнала първата връзка на 20, трябва да си над 30-33. Крайно време да се усетиш, че дългите ти споделени само на думи любови и безрезултатни връзки от 5-10 години не водят към семейство и деца, а точно в обратната посока. Още две такива и ще си в критическата и пак сама. Ако една връзка до 2, максимум 3 години не завърши със семейство и деца, какъв е смисълът да чакаш три пъти по толкова време мъжът до теб да сподели желанието и целта ти? За толкова години си му омръзнала, не ставаш и по-млада, не те гледа вече с влюбени очи. Една връзка без развитие завършва с раздяла. Сама е трябвало да прекъснеш, вместо да ги влачиш с години. А и както сама пишеш, че ти трябва много време за да ги преживееш и да се адаптираш към друг човек, няма да дочакаш мечтаното семейство и майчинство. Все пак нямаш цялото време на света, часовникът неумолимо тиктака.
Съветът ми е да спреш да губиш време в безсперспективни връзки с мъже, които не искат семейство и деца. Освен чувства, влагай и разум в отношенията си.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: ccb7215839
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако вече си на 30 и нещо нормално е да ти алармира майчиният инстинкт. Ще ти дам пример с мен. Бях на 31 когато се принудих да се разделя с голямата ми любов. Казвам " принудих" защото на него не му беше до семейство, само му е било за забавлението с мен, аз трябваше да осъзная реалността, че бях използвана, не за друго, а защото той представяше нещата като голяма любов. Много трудно го преживях и изпаднах в депресия, направо не ме питай в какъв ад съм се въртяла. Исках вече семейство и дете, а се оказах в изходна позиция, на никъде, а и вече нямах сили и доверие за нови връзки и ме беше много страх как ще си остана сама. На всичкото отгоре точно тогава бях претърпяла и много тежка операция, която допълнително ме срина. Добре, че имах компания от приятели, с които не си бях прекъснала връзката и колкото и минорно да ми беше излизах с тях отвреме навреме. Близо година след края на предишната ми връзка покрай тези приятели се видях с едно момче, което преди бегло го бях виждала покрай тях. И не знам какво стана, но някак си усетих, че е точен, не плямпаше празни приказки. Така да се каже, аз направих първата крачка, без да си правя сметки какво ще излезне от това. Е така стана, че и до ден днешен сме заедно имаме и дете. Та мисълта ми е, че ако бях се затворила за много дълго в себе си и както бях разочарована, не бях пробвал тогава, мисля че щях да избягам от късмета си и кой знае да си остана сама. Съветът ми е, ако мислиш, че със сегашния ти партньор няма смисъл да създаваш семейство, не го протакай, а търси друг. Другият вариант е, да създадеш дете с настоящия, ако не е толкова нетърпимо полажението, пък то ще си покаже дали ще останете, но поне ще имаш дете. Просто трябва да избереш един от двата варианта, но не се чуди много.

 
  ...
преди: 9 месеца, 16 дни
hash: 072a7b29bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имате проблем с личностното си самоопределяне и позициониране в съответните житейски ситуации. Обричате се на лутане, съмнения и страхове от изоставяне.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 2ed92eec71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е, няма как дълга връзка да приключиш за един ден. Да, ако си онази страна, която слага края и го е мислила и мислила в продължение на месеци, може и да ти е по-лесно. Но като те изоставят, докато обичаш и мечтаеш за бъдеще, няма как да ти е добре.
И все пак... аз съм прекъсвала двете си досегашни връзки - едната беше четири години, другата седем. Избрах да си тръгна по някакви си причини, но не беше липса на обич. Просто виждах, че ако мъжа ми предложи брак, аз не бих приела. Не бих искала и деца с него. Тоест осъзнала съм в даден момент, че бъдеще няма за нас. И избирам да си тръгна. Но ме е боляло. И съм си страдала, че нещата са станали по този начин. И не съм тръгнала веднага нито секс да правя, нито пък по срещи. Оставала съм си време да помисля, да се осъзная и да, към година мина между двете връзки. Смятам, че е нормално.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: cd1b55648e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   И аз съм в кофти ситуация, 9 г. връзка с едно прекъсване от 7 месеца пак събиране наново. Като си дадохме втори шанс всичко беше наред до момента, в който не заживяхме под един покрив с майка му и не забелязах до каква степен го обсебва, всеки път го караше да и се обажда след като отиде на работа или се прибира, скандали, че е алкохолик задето е пил една чаша вино или бира, скандали задето се е видял с приятели. На няколко пъти си тръгвах връщах се промяна нямаше, не искаше да излезем на квартира да намерим друго решение да сме отделно от нея, когато ми прекипя в един момент ме обвини, че съм се била обърнала срещу единствения му близък човек в света (аз какво бях не знам ) правеше намеци че едно дете излиза скъпо. А накрая уж твърдеше, че много ме обичал, но се скри като мишок в евро да ми каже нещата очи в очи. Кофти ми е, но някак ще го превъзмогна аз преди го карах да сложим край, но той уж искаше да намери вариант е така и не намери.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker