Нормално ли е да не иска секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормално ли е да не иска секс
преди: 9 месеца, 13 дни, прочетена 2150 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 38 години и имам следния проблем. Имам приятелка, която уж казва, че ме обича, но от няколко месеца не иска да правим секс. Все казва, че има много работа, боли я главата и т. н. Имам много големи съмнения, че изневерява. Въпроса ми е по-скоро към женската част, а именно: Здрава жена може ли да издържи без секс толкова време?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 7d3e7838d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Аз съм на 30, моята е на 27, заедно сме 9 години и всеки път, абсолютно всеки път откакто е започнала връзката ни трябва да и се моля за секс. Винаги е на сила все едно я изнасилвам, прави го без капка чувство, някак по задължение/ за да я оставя на мира. Не вярвам да изневерява, но пък кой знае... Точната дума беше фригидна, просто не и се чука и това е, кофти работа. Ако я обичаш стой си с нея, но спри да я занимаваш за секс и си намериш нещо странично- любовница/жрица и не го мисли толкова... И без това светът заминава на майната си, не се кахъри толкова.

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: d08d651ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Може, жена ми след раждането - 2 години. Обича те нанайси. Има интерес да е с теб. Няма любов, има някви тръпки, привличания и толкоз. Дреме ѝ на.... за теб. Сори, на 38 трябваше да си го разбрал вече :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: e38357fbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не иска секс с тебе, защото има друг. Много малка вероятност да са хормонални проблеми. А дори и да ги имаше тези проблеми, пак не правила секс с теб, защото те обича.
98% вероятност че изневерява.
Провери телефона - съобщенията по разни социални.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 04610c8127
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Братле не се сърди, но според мен има друг или мисли да има. Ще ти кажа защо съм сигурен. Преди години се запознах с една разведена жена от Сливен. Естествено е да я питам защо се е развела въпреки, че от разговора и беше ясно, че добре са си живеели. И отговара и беше, че се е влюбила в друг. В момента, в който е имала чувства към другия мъж е спряла да прави секс с мъжа си. Човека цели две години се е опитвал да я съблазни. Но уви. Най накрая се отказа и поиска развод. През из миналите две години се е чукала с другия. Взе си човека мрака, развали и семейството и я от свири. После аз си бих глава цяла година с нея.
Виж, жените много рядко изневеряват на чувствата си. И никога не обичат безосливно. Затова по бързо от нас продължават напред.
След раздялата с тая от Сливен почнах да се срещам с други разведени жени. Историята не беше по различна от всяка друга разведена жена с която съм бил. Ние мъжете просто трябва да спрем да се превързваме толкова. И другото ще ти кажа и го запомни. Жените никога не спират да търсят за по добра алтернатива. Те винаги са в търсене на по добър и по добър партньор. И ние мъжете трябва така да правим. А не като сме една жена и край виждал ли тя жената на живота ни. Да ама не е. Бъди силен и почвай да търсиш още от сега преди да си разбрал истината за приятелката ти.
Поздрави

Ф

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: 77fc9117c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Е добре де, поне да разнообразят репертоара, че това с главата е толкова изтъркан номер. Ако преди сте правили секс, а сега не иска, има нещо много притеснително. Задавай директно въпросът има ли друг и по това как извръща поглед, изчервяване, нервиране, ще разбереш.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 5b623beda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   По -лесно е да попиташ приятелката си, защо не иска секс С ТЕБ.
Може би бързо свършваш, секса е еднообразен, държиш да правите секс в твоята любима поза. Причините са много.
Може да нямаш добра хигиена.
Може да не я възбуждаш, а тя само да "те обича"

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: e8d282272b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Mотае те, нещо

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: ce76862474
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   РАЗБИРА СЕ, че може! Женската сексуалност е съвсем различна от мъжката-можем и цял живот БЕЗ секс. Това за жените не е никакъв проблем :))) Освен това-всичко е от главата, хората не случайно са казали, че мозъкът е най-сексуалният орган! Ако и мъжете -вместо да мислят с долната си глава, използваха-горната, то нямаше да им е такава драма, че не знам си колко време не били правили секс.
Авторе-можеш да си спомниш младежките си години, когато караше само на самозадоволяване и да опиташ отново, ако ти дойде прекалено сексуалното напрежение:)
И за протокола-това, че на една жена не й се прави секс-НЕ значи, че е тръгнала да изневерява!!!
Може оная ти работа-да е твърде дебела, голяма или дребна... и на жената до теб да й е кофти сексът с теб и затова да я боли главата:)
Може да не иска сексуални отношения с теб или да е преживяла някаква сексуална травма!
Ако е родила поне 1 дете-със сигурност са й се разбъркали хормоните след раждането и НОРМАЛНО да няма желание за секс, може да е станала и Асексуална вече!
НО българските Ганьовци-веднага бързате със заключенията-щом жена ви откаже секс и веднага изневерявала била- ами, ако се държиш с нея, като агресивен задник, може и реално да ти изневерява, кой знае... , но може и причината да е съвсем различна!
Първо потърси вината в себе си, и чак тогава тръгвай да лепиш етикети. То се вижда, че не я обичаш, щом само това, че ти отказвала секс те вълнува.
Вземи пример от братята-ганьовци, които се късат да се подкрепят в коментарите си и да се хвалят как си намирали магистралки разни за секс срещу заплащане. Братята-ганьовци-ще ги познаеш по обръщенията им в коментарите-винаги почват с -Брато; съчувствам ти брато; Абе, братле те всички жени са курви, най-добре си наеми проститутка... Ганьовците така си вдигат фалшивото, напомпано его-само дето не зацепват, че егото им е въздух под налягане :)))

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 17cfad6d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Причините може да са много. Да, евентуална изневяра или изчезващи чувства/страст може да са една от тези причини, но при липса на факти това остава теория. Не се вглъбявай в сценария за изневярата прекалено, защото ще започнеш да вадиш от 10 кладенеца вода да си докажеш, че си прав. Има ли промяна в нея освен секса? Забелязваш ли промяна в поведението, отношението към теб, промяна в рутината ѝ? Случва ли се нещо по-различно в живота ѝ, което евентуално да я стресира? Поговори с нея спокойно, бъди обективен, недей да я обвиняваш директно, защото само ще се усложнят нещата. Също така както е споменала една дама в коментарите, жените и мъжете виждат секса по различен начин. За нас е по-скоро емоционален акт, при мъжете приоритет е физическото удоволствие. Ако ѝ обръщаш внимание и си сигурен, че не ѝ липсва нещо във връзката ви, надали изневерява.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 4b2b482026
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Може да те приканва да предложиш брак, ако вижда, че си нерешителен и има риск да и изгубиш времето. И ако ти не си узрял, тогава да си търси някой, който е.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 78e200b965
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Номер 4 - Големи глупости!

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: a0533a68fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 9 разбрах, че ти можеш цял живот без секс. Специално за теб ти можеш цял живот без секс от сега нататък, защото ти не си имала секс поне в последните 20 години.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 168419506a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   По принцип не е нормално. Ако не е бременна, или раждала на скоро, няма предпоставка за хормонален дисбаланс ей така от нищото. Ако работи много и не спи достатъчно, ако се храни зле, може да е и това. Мен ми се вдигна либидото като спрях да ям боклуци и тестени неща, едно балансирано хранене се отразява отлично. При мен имаше такива моменти и до дълго, но съм родила две деца. След всяко раждане ме болеше дълго след това и изобщо не изпитвах удоволствие от секса. Все пак го правехме, заради мъжа ми, но не достатъчно често. С времето нещата се наместиха отново.
Твоята ми е странна работа. Ако сте от много години, може и това да е, да си и омръзнал.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: eb0a87622c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До номер 14:Заедно сме от 7 месеца, не живеем все още заедно, има си едно детенце, наистина работи много, след като се прибере от работа започва и вкъщи да чисти, глади, готви. Винаги и казвам да не се претоварва толкова, ако има нужда от помощ да ми се обажда, винаги съм насреща. Възможно е да е и от преумора, но знае ли човек.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 19134f70c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Не те обича.
Жена отказва секс: (без наличие на здравословни проблеми)
- като опит за манипулация
- когато е влюбена в друг
И в двата случая любов няма

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: a912ff7108
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Може, защо не. Аз ако не съм във връзка секс не правя. Имало е случаи повече от година да съм сама. Или сега в тези жеги не мога и да помисля че ще търпя някой да ми се вре.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: dddebe8cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Здравей, жена може и повече да издържи без секс, но защо, като има теб? Какъв е смисълът да си съквартирант с някого? !? По-скоро се оправдава...

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 760127d182
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако не го прави по други причини, а просто защото не й се прави, нищо добро - асексуална е. Ако сглупиш да обвържеш с нея те, те чака голямо чакиблъскане.
Вие на някакви срещи в заведения ли я карате? Или идва понякога у вас, поседите си и си отива? Колко често сте заедно изобщо? 15 си автора на темата?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 0b79fc4e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До номер 10:Няма никаква промяна във отношението и към мен. Съвсем нормално се държи, обажда ми се винаги, дори наскоро си говорихме отново да си имаме общо дете със нея. Според мен е повече заради натрупаната умора, но все пак няма как да вляза във женското подсъзнание.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: ffde0541e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Защо просто не я изгониш?

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: eff0fdb9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторе (15, 20), държи те като резервен вариант, "за всеки случай". Дали си има и друг не знам, но ти нямаш сериозна перспектива с нея. Събери си акъла и си търси друга.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 86347baa86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не те уважава вече.
И мойта беше така но я заплаших с развод и пак почна да дава. Сега пак нещо разреди и има вече жълт картон. Чудя се дали да не и покажа червения.
Всяка жена може да прави секс. Няма искам- не искам. Проститутките го правят за пари с множество клиенти всеки ден.
Жена ако уважава мъжа си ще го прави заради него.
Нищо не и пречи да му бутне 1-2 пъти седмично за да се чувства добре.
Авторе, жена ти те има за ненужен парцал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker