Аз ли съм широка или той е малък? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз ли съм широка или той е малък?
преди: 9 месеца, 13 дни, прочетена 2770 пъти
Имаме две деца, родени нормално и със сигурност съм се разширила от ражданията.
Понякога го усещам повече, но понякога почти нищо не усещам. Членът му е 13 см в ерекция (около 4 см в диаметър)... Не знам дали е малък или нормален, но и двамата не сме доволни от секса. Той твърди, че съм му широка, а пък той на мен ми е малък.
Аз уж правя упражнения за стягане отдолу, но май няма много резултат...
Напоследък той все по-рядко се възбужда и бързо спада... И е трагедия

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 5bcfdb13ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Малък му е и тестостеронът му е нисък, затова не му се вдига. Може да се фокусира върху удоволствието ти чрез други техники, не само члена си. А ти пък да му правиш свирки. Пробвайте просто нещо, което не изисква задължително член. Само не изневерявай, че ще си съсипеш живота

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 9571d3fab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Господин претенциозен, на когото си родила 2 деца да наляга парцалите да работи и да ти плати вагинопластика или там лазер ли не знам. Широко му било, да се беше напънал той да ражда. Всеки иска инкубатор и секс робиня. Как може да го каже. Иначе малко е вероятно той да се е смалил. Понякога трябва доста време да се стегне вагината, понякога и упражнения не помагат. Може и отзад да пробвате, като временен вариант. Аз лично тия специални упражнения не ги знам, велоаргометъра има добър ефект, както и ходенето като цяло.
Имам един въпрос. След второто ли стана така?

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 1907d2bdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Тъжно, физика бате.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 428f2e6bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Тука има една с 8 раждания (не е циганка). Ако от две се разширяват толкова жените, как ли тази после е заплождана още 6 пъти?
Моят е съвсем малко по-голям. Жена ми не се е оплакала, но тя си е такава... Ясно ми е, че за една раждала жена не е съвсем по мерак. Взех мъжки пенис колан (с отвор за вкарване на собствения). Доста е внушителен. Не остана доволна и не го иска повече. Каза, че й било добре в момента, но после я боляло... Имаме дилдо-желе. С него обича да я ръчкам. Слагал съм го на машинка, та ръцете ми да са свободни за други дейности (пък и да не се изморявам), но не й допада. Все пак има някакво ограничение на скоростта на фрикциите. Когато го правя ръчно засилвам темпото до направо невероятна степен. Чак се чудя как издържа. Но никога не се е оплакала. Напротив - това я подлудява но краен предел.
Та и ти може да се нуждаеш от яко темпо. И по-продължително клатене. Ако може и малко по-голям... Вероятно нямате дилдо? И няма как да се уредиш? Мъжът ти не би го приел? Едва ли мастурбираш пред него (когато не те е довършил, т. е. - винаги)? Как ти звучи да започнеш да го правиш? Когато му падне. Не след като е свършил (тогава мисленето му се променя). Ако започнеш да го правиш (без някакво възмущение от негова страна), малко по-късно би могла да споменеш за дилдо...

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: cc216c344a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И ти си широка и на него му е малък.. да не е азиатец...

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 3848fc9c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До 2 : то и преди да родя, честно казано не го усещах много, но тогава поне му ставаше и си беше твърд достатъчно дълго, за да свърша и аз, а и беше по-пъргав и издръжлив. Но последните две години взе все по-рядко да ме иска и да има желание за секс. А когато уж иска пак бързо спада и омеква още докато се движим. Не е чак толкова стар - на 42 години е. И аз не съм се запуснала - сам казва, че все още ме харесва и ме иска, но не знам защо така се получава...

До 4 - нямаме никакви секс играчки, и двамата сме от по-консервативните и си обичаме традиционния секс. Аз дори не се и самозадоволявах досега. Но вече не издържам. Той дори последния път сам предложи да ми купи вибратор.
Наистина не знам какво му става напоследък, но наистина много рядко вече има желание. А преди искаше много често и ако аз не исках примерно 2 дни, той си правеше сам. А сега по веднъж на 2-3 седмици се сеща, което за мен е малко. Със сигурност няма любовница, все още си ме обича, но явно либидото му е слязло в петите...
Не знам дали е обратимо и как? !?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: e770eef723
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   С раждали още не съм си имал работа, всичките ми мацки са ми били теснички ама с изключение на една. Хем беше с мъничко путе, от тия дето големите устни скриват всичко, ама преминеш ли входа - пустота. С нея го правихме само с вкраване на главата и още два три сантиметра, може това да пробвате.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 1f488e3253
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   M съм. Семеен от 30 г. И при нас се получи същото когато бяхме на 42, с 2 деца... в леглото - нито аз доволен, нито съпругата: при нея беше "Нищо не усещам", при мен беше "Тя не иска секс и аз я мъча", с една дума ужас. Според мен въпросът не е в размерите на органите. Проблемът е и физиологически и психически, просто страстта е заминала, чудото се е изпарило, материята е победила духа. Решението (и при мъжът и при жената) е: 1)приемаш реалността и се адаптираш към самостоятелно освобождаване; 2) намираш дискретна връзка, в която си ОК, без влюбване и емоции 3) откровен разговор и отворен брак, всеки е щастлив по своему и другия знае 4) развод. Аз избрах опция номер едно и така я карам 12 г., жена ми избра живот без секс и е спокойна. Има и такива двойки, не се гордеем, но това е... съдба. Живот, трябва да се живее.

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 8e1f321e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Купете си пенис удължител. При нас върши перфектна работа.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 2e8f224bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Доколкото си спомням от детско-юношеските години, когато майка ми оставяше на видно място книги от типа "Ти ставаш мъж" или пък "Мъжът и жената интимно", като фиксираше книгите в определена позиция и място, както и разни маркерчета на определи страници. Да, ама аз четях Шерлок Холмс и Авакум Захов и такава номерата не минаваха. Та посоченият от Вас размер е малко мъничък за мъж или голямо момче. Там параметрите са някъде към Ф 4, 5-5см и L=18-20 см. Говоря за средни. В казармата, но в едно от другите поделения се носеха легенди за един старши лейтенант. За него се говореше, че към 35, поне така твърдяха даже офицерите, а жена му въпреки, че беше родила три момиченца и изпадала в ужас, когато се разнежвал. Говореше се, че я пращал три или повече пъти в болница, че тя му била дала карт бланш, да ходи където си иска, само да не я закача. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: ef9528e552
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   N4 съм. "До сега"... сексът ви е бил в ред и е можело да си го позволите (да сте консервативни). Когато нещо не става по класическия начин, се търсят алтернативи. Замисли се: здрав човек губи крайник при инцидент. Почти всеки се съгласява на протеза. Да, не е същото, но е за предпочитане... Намери начин да му подхвърлиш за вибратора. Или може би по-добре дилдо. Идеята е той да те обработва с него. Има голяма вероятност да се самоактивира.
Не става дума до тук как сте с килограмите?
Не пие ли никакъв концентрат? Бирата е "анти- афродизиак".
Ти правиш ли нещо по въпроса да го предизвикаш? Осмели се да ни кажеш какво, а ние (аз) ще ти подскажем и други идеи.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: ef9528e552
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мъжът ми си е чишит и няма значение какво правя, за да го предизвикам - той ако не е на кеф и не иска, нищо не става (чак се ядосва, ако аз изявя желание). На мен ми е омръзнало да му се натискам и той да ме отблъсква, затова съм го оставила, когато поиска той, да си каже. Както казах, преди често искаше, но последните години имахме доста проблеми и се поотчуждихме - той все нещо ми се сопва, все не е доволен от нещо и аз спрях въобще да се доближавам до него. Единия ден твърди, че ме обича, на следващия не може да ме понася. Все има работа (а и да няма все си намира по нещо), а ако няма - ляга да спи. Можеби и на двама ни се е натрупала някаква хронична умора покрай деца и ангажименти, но все по-рядко се сеща за мен. Май не само секса, но и отношенията ни като цяло се прецакаха напоследък.

За алкохола - от край време си пие всяка вечер по чашка-две ракия, а лятото и с бира се налива доста (уж жаден, ама вода не го виждам да пие, само бира).

За килограмите - направил си е коремче, не най-голямо, но ми тежи, когато е върху мен (чак не ми стига въздух понякога). Аз също съм качила 3-4 килограма за последните 10-тина години, но като цяло за годините ни сме си добре и нормално изглеждащи - той е 92, аз 60 кг.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 3555e0a2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   На психическа основа е щом му спада докато го правите. В този момент трябва да не мисли за нищо друго освен за секса, да си представя порно сцени. Случва се, не е проблем. Предварителната игра е най важна за теб. Трябва да те загрее достатъчно и едва тогава да започнете да го правите. Настроението също трябва да е на макс.
Успех.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 3671aeb133
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Нисък тестостерон. Моя падна до такива нива малко преди да стана на 30г. От тогава два пъти в годината по един месец пия чай от бабини зъби (трибулус). Така си имам сутрешна ерекция като в тийнейджърските години и става винаги когато трябва, а сексът е дълъг и продължителен, като когато бях на 20г. Освен това през няколко месеца пия по една опаковка цинк и магнезий. Имаше винаги съм поддържал форма и изглеждам и се чувствам добре, но и аз си пийвам често, което е голям фактор в поддръжката на тестостерона.
Няма нищо лошо в това да си вземете секс играчки. Няма и да наруши консервативният Ви сексуален живот. Все пак това са просто играчки, не е като да правите тройки или да участвате в оргии. С жена ми имаме много и макар да ги ползваме рядко, все пак внасят нужното разнообразие.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: fd97c423e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Казват че путката е дълбока около 12 см. Тъй че 13см член трябва да стига. Може би дебелината не е достатъчна.
Най- вероятно е заради ражданията.
Жена ми е родила 3 деца и удоволствите от секса сега е нищожно. Правя го за начесване на егото и в името на спорта. Чудя се дали да не спра та да не я мъча повече. Тя по принцип няма желание за секс. М50.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: d6b3a395e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Вероятно и ти "си се поразширила" с годините, но май по-вероятно е, че той не достига качествена ерекция. Да се вдигне е едно, да набъбне до пръсване - друго. При положение и че не задържа "самолета горе", работата отива на еректилна дисфункция. Това, че често е раздразнен е вид оправдание за излизане от неловко положение.
Постарай се да си уредиш играчки и да предизвикаш любопитството му за ползването им. Трябва да му внушиш, че може да се получи приятно изживяване и за двама ви с тях, без да е задължително да те клати качествено. Това трябва да стане на малки дискретни порции, когато е вкарал 200грама и е в добро настроение. Ти пийваш ли по малко с него? Бих ти го препоръчал. В случай, че поеме някоя приказка кофти, би могла да се измъкнеш, че си го "изпуснала" заради алкохола ... Но има, мисля, голяма вероятност да се активира. Веднъж потръгнала приказката ви тази насока, после може да си добавяте още освежаващи интимния ви живот идеи. Има как да ви се случат приятни изживявания и без да те ебе буквално като едно време, но трябва да се отърсите от задръжките и срама си. Би могла да кажеш в някакъв момент:"верно, поразширила съм се но винаги мога да те осмуча". Опитай и да го правиш - да го свършваш без да очакваш той теб ... Подхвърляй, че ще "се оправиш". Важно е да събудиш любопитството и доверието му отначало.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 1f48144bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Малко е, затова не го усещаш, нито ти си виновна нито мъжът ти е виновен, просто така стоят нещата. Аз с тренировка с тежести успях да увелича пениса си не много от 11 см на 15, 15, 5 см дължина и 14, 5 см обиколка, едва ли ще стане след няколко месеца, за мен отне години и всеки ден разтягах пениса си и все още не е перфектен, но по-добре от преди. Лошото на управлението е, че често след разтягане не е препоръчително да правите секс, а и не можете да го правите защото после ще те боли члена. Най-добре поговорете със съпруга си за увеличаване на обиколката (дебелината на члена), консултирайте се със специалист по въпроса.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: d1ea089fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   20, искам само да ти благодаря, че ми оправи настроението чрез разсмиване.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 1f48144bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   21, Няма какво да правите, елате пак, смехът е удоволствие.

Детството често държи в слабите си ръце едни истини, които не са по силите на хора с мъжествени ръце, които се гордеят, че са ги „открили“ едва когато са достигнали най-късните си години.

Джон

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker