Пенисът ми се смали драстично! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121571)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18624)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пенисът ми се смали драстично!
преди: 9 месеца, 7 дни, прочетена 4764 пъти
Здравейте!
Въпросът ми е най-вече към дамите-значи от преди около две години пенисът ми започна да се смалява по няколко причини, които няма да коментирам. Тогава ми беше между 12-13 см.
В последните няколко месеца започна да се смалява по-драстично и в момента е към 4-5-6см в ерекция.. различно. Успоредно с с него се смалиха и тестисите ми-не знам колко са точно като размер, но да кажем като малко по-големи шипки. Когато не е в ерекция даже има моменти, в които ми изчезва тотално. Сега лятото ходя на нуди плаж и там в комбинация с хладната вода почти през цялото време няма нищо, само около няма и сантиметър от кожичката, която е около главичката ми.
Партньорката ми не мога да я задоволя в никакъв случай с проникване. Получава нещо като клиторен оргазъм при търкането на самия клитор в пубиса ми, когато ме язди-единсъваната поза, която използваме предвид размера ми. Купих различни размери изкуствени пениси с тестиси, но тя не се отпуска когато ги използваме, с изключение в случаите, когато сме пийнали. Тогава се отпуска и свършва от самото проникване. Най-добре ѝ пасва един около 20см с едри тестиси. Избирах го да е буквалния смисъл като истински, за да е ок тя.
Иначе мен не ме усеща въобще. Аз също постоянно проверявам дали съм в нея защото също не усещам нищо. Преди две вечери тя спеше с гръб към мен, надупена.. възбуди ме много и реших да пробвам в тази поза, тъй като от преди смаляването не бяхме я правили. Просто не можа да се получи проникване -търкаше ми се между бузките на дупето ѝ не можеше да достигне до вагината ѝ. Няколко пъти с много гимнастика само леко влезна главичката за секунда.
Та питането ми е -какво бихте ме посъветвали?
.. И тъй като тя със сигурност не ми казва точно какво си мисли принципно, и как ги вижда нещата занапред.. имали ли сте партньор с подобни размери, и какво и как са били нещата с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 7 дни
hash: cc68923ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   За първи път чувам за такава болест, я ако не е измислена история сподели как се казва. Приятелката ти какво си мисли само тя си знае но със сигурност имате проблем дори и да отрича.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 571d4ab630
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Щом не искаш да споделиш причините за този медицински феномен, как според теб ще получиш поне малко адекватни коментари? А не е ли по-добре да се консултираш със специалист? Не мисля, че има адекватен начин да задоволиш една жена с пенис 5 см, ползвай ръце, език, изкуствени пениси, но със собствен пенис 5 см няма как да станат нещата...

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 8e62145a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Звучиш като че правиш провокация за състоянието на анаболните батки, които са прекалили с химията. Откъде да знам? Може би наистина има такива, чиито пенис се е смалил. Все пак не гледам в гащите на другите. Това въобще не ми е проблем да ти кажа. Даже колкото повече такива мъже има, по-добре за нормалните и свестните. Току-виж получиме повече женско внимание. От гладни за секс жени никой не бяга.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 4fbf2cf51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Пий 3-4 литра вода на ден.
Спираш наркотиците, ако взимаш, да и тревата!
Спираш антидепресанти, ако взимаш!
Ако си на антидепресанти, те са временно решение и имаш неща за разрешаване просто, които отлагаш и за това си се докарал до АД.

Порното го забравяш завинаги!
Започваш да ходиш на зала и си наемаш фитнес инструктор, който да те следи как тренираш и започваш да спазваш хранителен режим. Най - вероятно си с наднормено тегло и от многото подкожни мазнини губиш от размера.

Задай си тези 2 въпроса.
Щастлив ли си от човека който си?
Сигурен ли си че си щастлив с приятелката ти?

Мое мнение при все, че е така положението долу, най вероятно ти скъсва нервите и стои с теб да й четкаш егото или има някаква друга изгода.

Сигурен ли си, че приятелката ти е щастлива с теб (като се има предвид, че секса е голям фактор, най-вероятно не)?

Братле вземай се в ръце, освен ако с нож не са ти го одрязали, може да върнеш размера, но имаш проблеми за решаване. Може да са физически тегло, здравословен начин на живот. А може и психически тормоз и неуважение от гаджето, стрес на работа и т. н.

Какъвто и да е случая започни от там където ти казах и давай смело напред! Живота е пред теб, всеки прави грешки, редно е обаче да не ги допускаме по хиляда пъти и да сме адаптивни.

Жените не обичат да говорят директно, те говорят индиректно с намеци или като ти късат нервите, докато сам не се усетиш къде бъркаш. Общо взето те търсят мъж с цел, за да не са центъра на вниманието ти, добър секс, сигурност, закрила, финансова стабилност, да изглеждаш привлекателно и да имаш чувство за хумор и самоувереност.

Иначе за БГ 12-13 см е нормалното. Забрави за тея дилдота, имаш х*й, върни си нормалния размер и си го ползвай.... Тцтцтц

Кво ли не правят хората от мързел с дилдо ще е*е жена си...

Айде успех, имаш работа за вършене.

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: fbec40f626
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Напълнял си, трябва да станеш 70 kg

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 7eb27ee991
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Как не ти е неудобно в такива подробности да описваш всичко. ( гнусно е)
От споделеното се разбира, че приятелката ти не е била задоволена.

Правете орален секс.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 10736da3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ужас. Предполагам имаш заболяване и трябва специалист да те посъветва, не ние. Не слушай лаиците в сайта. Трябва ти лекарско мнение. Може би е обратим процесът с терапия с тестостерон.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 7549a6e486
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Taшак работа е темата, така че не се хабете да съчувствате.

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 831b534c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторе с този размер не съществува жена която да може да бъде задоволена, повярвай ми. Единственото което мога да те посъветвам е да си направиш пластична операция за оголемяване на пениса със силикон. Правят същото като на силиконовите гърди, но на пениса. Имам познат, който си го направи 20 см, а му беше 10см. Каза, че е с пълна упойка и не усещаш болка после няколко месеца се възстановяваш и след това си окей. Имай предвит, че операцията не е евтина, не знам точно колко е, но е поне 8 000 лв и нагоре. Обаче ще си решиш проблема за цял живот. Тегли кредит и не го мисли. Операцията на моя познат е направена от доктор Енчев в София. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 5960450e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Аз бих те посъветвал да спреш до пишеш глупости.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: 738e00b1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Кажи поне да знаем какви са причините? Мен ми се сви скротума като прочетох, че са възможни такива тежки регресии.

 
  ...
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 81b2155265
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Господинът вероятно е прехвърлил 55 г. Да, тогава пенисът при по-слаба ерекция изглежда по-малък, но може да се възстанови, ако пптърси специалист. Ако е от София - препоръчвам OnClinic, както и да позволява сутрешна стимулация с ръка от партньорката си и да спре да гледа порно. Последното само влошава проблема.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 6992342a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторът съм.
Понеже гледам че се отклонява темата към това да се разберат причините, ще ги напиша накратко-преди няколко години ми правиха операция от варикоцеле и лека херния наведнъж. След това последва и още една по-лека операция на хидроцеле, което се получи от по-високия разрез, направен по този начин за да се обхванат и двата проблема-варикоцелето и хернията, с една операция. Та след тези операции, се получи първото смаляване на пениса ми-от 13см, стана някъде 9-10 см. Преди около година и нещо забелязах, че пенисът ми отново започна да се смалява -както на дължина, така и на дебелина. Успоредно с него започнаха да се смаляват и тестисите ми. След консултации с няколко при това уролози, се установи, че този път причината е в драстичното намаляване на тестостерона ми. Изписаха ми лечение, кото едното лекарство трябва да си го пия без да спирам. Да уточня без да го коментираме -няма възстановяване към предишния ми размер, дори и към предходния вариант от 9-10см.
Сега да се върнем на питането ми-какво да очаквам от партньорката ми и има ли някаква алтернатива, за да не ме напусне. Няколко пъти ѝ предложих да ѝ поръчвам жиголо от време на време.. не поиска. Предложих ѝ да намерим друга двойка, в която мъжът да е надарен. Пак не се навива.
Затова бих искал мнения и коментари от жени -какво да очаквам от нея, как бихте постъпили вие на нейно място.. също така ако някоя читателка е била в подобна ситуация, нека сподели как са се развили нещата..
Да вметна и нещо друго, което го споменах в началото, но не стигнах до там-когато излизаме на дискотека да кажем, след като се приберем в следствие употребата на алкохол, дори и лека, пенисът ми почти изчезва и това което остава от него, не еректира.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: aa53ead5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Познавам мъж с операция от вярикоцеле. При него единият тестис се е свил и почти изчезнал. Няма стабилна ерекция, леко мек е. Дебел му е и голям, не е споделял да е намалял. Явно тестостеронът е проблемът. Пий хормони. Той е на 40 години, ако има значение. Жена му го е оставила заради друг мъж и си е взела детето. Според мен сексът е причината. Аз пробвах да спя с него, но ме отблъсква това, че е дебел и прави само 1 поза. Иначе има пари, но аз не търся пари, искам хубав секс.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 часа
hash: ffd7d2f8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Минавам само да кажа, че липсата на тестостерон НЕ може да се доведе до смаляване на пениса. ДО липса на ерекция – да, но не и до смаляване. Авторът ни будалка.
Точка.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: cd7c854a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Какво казват лекарите? Няма ли никакъв шанс да се оправи това? Аз съм жена, ко като прочетох ми стана много тъпо за теб... Дано намериш решение! Пиши след време!

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: b336f09afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Разведена жена съм на 31.
Разделих се с мъжа ми точно заради малкия му пенис. Бракът ни беше по взаимна сметка и изкара малко повече от година през която година забравих какво беше истински оргазъм. Повърхностните ми клиторни наслади които получавах през тази година не можеха да се доближат дори малко до удоволствието от самото проникване на дори нормален мъжки член. Имала съм преди това няколко дълготрайни връзки в които мъжете бяха както с големи така и с нормални пениси но никога дотогава не бях правила секс с малка пишка и през тази една година се убедих че размерът наистина има значение! .. Макар и малко късно но все пак разбрах, че докато аз почти не съм излизала заради прекалено многото ангажименти, той не е пропускал възможност да си предлага малката чурка на няколко от момичетата във фирмата. Докато една от тях след като не спазил уговорката си към нея за повишение не дойде един ден при мен и ми разказа за подвизите на бившия ми мъж и след като видя че и аз съм прецакана ми показа и клипчета от телефона си, от както тя го нарече - плачевното подобие на секс което били правили.
И понеже съм сигурна, че и ти избиваш комплекси заради малкото ти пишле като гледаш да си го пъхнеш между краката на колкото може повече мацки както го правят почти всички мъже с малки пишлета, ще ти пиша малко по-директно и без да ти спестявам нищо защото гледам че в предишните коментари доста неща са ти казали. ...или си намери гадже лесбийка, която евентуално би пренебрегнала липсата на мъжки полов член и би се изкефила на малката ти пишка приемайки я за клитор :)

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 3121bc9b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18, какво за теб е малка пишка? С колко сантиметра е бил мъжът ти? За не малко дами 14-15 см. спадат към малките пениси.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: b336f09afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Мацката от коментар 16 доста нахрани автора пък и всички мъже с малки пишки! Хахаха
Аз пък съм доста надарен - пенисът ми и ташаците ми са доста едри и големи, а големите ташаци естествено генерират и голямо количество истинска мъжка сперма и як тестостерон. Чел съм че малките тестиси произвеждат и много малко количество сперма, която също така била и слаба и некачествена като показатели и за това мъжете с малки тестиси много трудно могат да заплодят една жена. В поста също беше упоменат и варианта като комбинация както е и автора-малък пенис и малки тестиси. Тогава би било направо невъзможно забременяването-първо че пенис с малки размери не може да проникне достатъчно дълбоко за да стигне семенната течност където трябва, и второ малките тестиси произвеждат както слаба, така и много малко количество сперма. Пишеше, че при двойки, в които мъжът е ощетен от природата и е с малък пенис и малки тестиси, жената е почти невъзможно да забременее. Дори се посочваше че ако пенисът на мъжът е под 8-9 см в ерекция, той не може в никакъв случай да забремени жената и за да стане това се налага изкуствено оплождане. В този ред мисли и факти се знае, че една от версията негрите да са толкова надарени е естествения подбор. Във всички племена, когато е трябвало да се запложда някоя от жените, освен с мъжа си, тя се е отдавала на още един от мъжете в племето, за да се подсигури зачеването. И съответно жената е зачевала от този, който е бил с по-мощните пенис и тестиси. Неговата сперма така да се каже надделявала над тази на мъжа с по-малките полови органи и оплождането се осъществявало дефакто от по-надарения индивид. И така в целта си да подсигуряват оплождането на жените си, негрите са предизвикали и един вид естествен подбор, при който мъжете с малки пениси и малки тестиси постепенно са изчезнали в племената им. Затова в днешни времена, няма негър с малки полови органи, а напротив.
Така че авторе, ако ти и приятелката ти решите в един момент да правите зачеване и не се получава, не си губете времето и не се чудете каква е причината, а направо правете изкуствено оплождане! Макар, че както си описал нещата е много вероятно и въпрос на време, тя направи своя естествен подбор и да те зареже с твоите малки атрибутчета, заради някой с истински, мъжки атрибути и който би я задоволявал истински.

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 743c2f793a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Хуят се смалява, когато шкембето расте - както кадват "паметник на загинал герой".

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 2e187506f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Да не се сърди автора и господата с малки пишки, но всичко под 16 см горе -долу, си е незадоволителен размер! Бившото ми гадже беше с някъде 15см и даже се перчеше едва ли не след като веднъж си го мери пред мен. Сексът си беше посредствен и макар че се стараеше момчето винаги да свърша, все си оставаше едно чувство като на нещо недовършено. Сегашният ми приятел е с доста по-голям пенис от на бившия ми. От любопитство го бях карала да го измери веднъж -почти 20 см и да ви кажа разликата в секса е без коментар! И както мъжете си говорят и обсъждат, така и ние жените го правим и с моите приятелки по този въпрос сме категорични, че малките пишки за нищо не стават и че при греда с мъж с малък пенис, трябва да го разкараме по възможно най-бързия начин! Това че размерът нямал значение си е казано, че е измислено като приказка в защита на малките пишки и е пуснато като лафче най-вероятно от мъж с малък пенис! Просто за да има истински секс и удоволствие е трябва мъжът да е надарен! Някъде по-нагоре беше споменато нещо и за 12-13см!? WTF!? !? Това е просто ужасно да се случи на някоя жена! Моята приятелка лятото се заби едната вечер с някакъв пич в дискотеката и като стигнали до десерта на вечерта, после в хотела, пичагата извадил нещо от сорта на 12, 13 см, както се оказа при справката, когато го коментирахме на другия ден хихих.. секса е бил пълна трагедия. Разказа, че не усещала нищо през цялото време!? Пък пича беше иначе много готин, ама.. пък за теб авторе наистина много жалко! Пишеш, че в момента ти бил 5см в ерекция!??? WTF утре ще го изкоментирам пред момичетата, но аз съм просто без думи, а и казваш че дори когато не ти е в ерекция ти изчезвал?? това е просто покъртително! Това не мога и да си го представя?? моето мнение е че приятелката ти е с теб заради пари и при всички случаи ти изневерява, защото всяка една жена в такава ситуация или би напуснала такъв мъж или си хваща любовник, за да не получи нервни кризи от липсата на качествен и задоволителен секс!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 3d3ff84e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Номер 7 е някой гений. Какво значи обратим процес? Да му стане 30 см в спокойно състояние, така ли хахаха…..

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 4c0f1512a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   До 22

Голямата част от мъжете са с пениси до 16 см. Може би близо 80%.
Ако среден размер пенис 13-16 не те задоволява, значи си бая широка и не си мерило за това кое е нормално. За теб нормално е да си с мъж с голям. Но генетиката няма да я обърнеш. И след тебе мъжете ще продължават да се раждат с такива пениси, с каквито сме и сега. И в бъдеще пак 80% ще са с по-малки от 16. Точно, както и ние няма да накараме природата да почне да ви прави с мерки 90-60-90 и минимум с чашка С и всичките с тесни пичета. Мога да ти кажа, че съм над средния размер, но е кофти за мене, когато попадна на някоя широка кофа. Сексът не е як с такава.

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: b336f09afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторе със сигурност си има тъпкач приятелката ти. Казвам ти го от личен опит защото аз чукам една колежка на която мъжът ѝ не може да я задоволява точно защото му е малък Показвала ми е с пръсти и е някъде на половината на моя. Около 19-20 ми е! Значи смятай че на моята колежка мъжът ѝ не може да я задоволи с десетте си санта корнишонче и тя му изневерява а ти предположи как е при приятелката ти с твоите 5 см! Така че просто да си сигурен че твоята щом си стои още при теб си има някой който я спуква от ебане! Иначе както е казала мацката в коментар 22, приятелката ти би получила психично разтройство от постоянната незадоволеност на която е обречена с теб

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: a367bbf569
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Жените, които избират пениса, а не мъжа са ми доста антипатични. Такава жена не искам. Предпочитам сам отколкото с такава. Не мога да разбера как повечето жени предпочитат секса пред мъжа. После защо ви наричат "курви". И после защо за вас "всички мъже а еднакви". Като споменах и за това. Има и такъв тип мъже, които се възползват от жените. Това даже не е мъж. Но тъй като отдавна са се изменили ценностите затова е това положението. Преди са се събирали по любов, а днес по удоволствие. Смешна работа :)

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 2211c88b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   23, "надеждата умира последна! Така и трябва да е! Ти си нещастен отвратителен хейтър. Най-вероятно в реалния живот си аутсайдер.
Малката пишка не е най-лошото нещо на света. Неставащата такава е същата работа. Сексът е малко относително понятие. Секс правят и лесбийките, макар че съвсем нямат пишки (хуйове де). Мойта не е от бленуваните. Компенсирам с други работи, но взехме и едно яко дилдо. С него обработвам жена ми до "краен предел". Давам си сметка, че моят и да е с такива размери, няма как да издържа такова темпо и толкова време реално. Тя е доволна и е видимо, че не го казва просто така...
Да мечтаеш за голям не е лошо. Да се вредиш е друга бира. Обаче има още много важни неща в живота, освен якия хуй - пари, характер, чар, тредолюбие, ум... Та сексът за съжаление доста често се жертва. Все пак има задоволителни начини да се получи нужното удоволствие.

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: b336f09afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Аз съм жена на 26 и нямам много опит с мъжете но за щастие разбрах още в след първата ми връзка, че размерът определено има значение. Даже бих го казала, че е определящ за да е връзката дълготрайна и безпроблемна.
Това е. Съжалявам за такива мъже, които са с малки размери. За автора пък направо нямам думи! Дано намерите някакъв компромисен вариант и за двама ви с приятелката ти!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: d2c119f7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   30, да, размерът има значение. И този на циците, и ширината на вагината... "Размерът на акъла" също никак не е без значение. Да получаваш голям хуй е добре. Ако ще е цял живот - добре. Но гаранция - никаква. Тези надарените са предпочитани и търсени не само от теб, а не са много. Демек - имаш мощна конкуренция. Дали ще успееш да си го запазиш само за себе си? "А дано, ама надали "... Да не се окажеш за временно ползване...

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 2f85bb92b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Направо съм изумена-малка пишка пък и след дискотека си написал че я няма и малката пишка и какво друго беше че се омотах, , , а да каквото и да имало налично там долу, не еректирало въобще

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 743c2f793a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   От медицинска гледна точка, пенисът расте с пубертета и в зряла възраст не може да се смалява. Затова мъже загубили тестисите си в зряла възраст, не губят ерекцията си и възможността за коитус.
Варикоцелето е състояние на разширени вени на тестиса и ако не се оперира на време, може да влоши кръвоснабдяването и оттам да тестиса да атрофира, но към члена това няма отношение. Ако на автора, операцията му я направил някой некадърен уролог и е засегнал артерията или нервите инервиращи тестиса, а настъпва бърза атрофия, но не и на пениса. Мъжът губи възможността си за ерекция при премахването на простата, защото именно простатата е органа на мъжкия оргазъм, но ако се налага (рак на простата или хипертрофия затруднаваща микцията), животът и здравето са много по-важни от оргазмите и ерекцията. Освен пенис мъжа има език и пръсти, и пак ще доставя оргазми на любимата си жена. А сега продават и изкустевни играчки за тази цел. Привидно ни се струва че пенисът се смалява с възрастта, когато се оформи шкембето, просто слоят подкожна мазнина се увеличава и пенисът потъва в нея, но реално си е със същите размери, тук вече е въпрос на избиране на най-удобната поза, да не се губят сантиметри.
д-р Ох Боли

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 6cdc7995b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Размерът явно има значение. Имам една приятелка на 72 години. Жена с достойнство и доста опит. Питах я има ли значение размерът? И тя каза: щом съществува този въпрос, ти как мислиш?
Слава Богу, нямам оплаквания до момента

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 6c16376638
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Както казваше една баба "Сега младите ходят, ходят, докато си намерят клин на дупката. "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker