Несиметрични очи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121394)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18579)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Несиметрични очи
преди: 8 месеца, 26 дни, прочетена 563 пъти
Здравейте. Момиче съм, имам следният проблем. Едното ми око изглежда по-затворено от другото. Като се гледам в огледалото не си личи изобщо, както и на снимки с предна камера. На снимката ми от личната карта обаче, както и други снимки с предна камера се забелязва много. Просто едното ми око е много по-притворено и сякаш е по-надолу от другото. Никога обаче други хора не са ми го изтъквали освен едно момче. Питала съм майка ми личи ли си, тя казва, че няма нищо такова, но едва ли би ми казала и да беше. Чудя се възможно ли е другите да не го забелязват, защото в училище много ми се подиграваха за всякакви неща и все някой щеше да го изтъкне. Просто не мога да спра да си мисля как изглеждам отстрани с тези различни очи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 11ba297ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   А... и аз съм същата. Едното е малко по-голямо от другото и по-голямото е даже и по-светло. Баба ми, бог да я прости, също имаше очи в различен нюанс - едното по-светло, другото по-тъмно. Да не ти пука, това е чар. Плюс, че при някои хора е по-видимо, но принципно няма пълна симетрия и казват, че точно асиметрията краси човека.

Ако някой ти каже, че имаш различни очи, кажи му - ами и ти. Готово, това не е проблем, не му придавай важност.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 6ba5073319
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Малко късно се включвам дано да прочетеш коментара ми. Аз лично също установих, че имам цялостна А-симетрия в лицето. Не само, че едното ми око по-нагоре и по-отворено ами и цялата друга част на лицето ми е надолу и едното око е леко притворено. Попринцип много се тормозех изначално те излязоха едни видеа в тикток за "uneven face" и там има един филтър, който като пробваш на камера хемпет си личи.

Там има хора, които твърдят, че изкривяването се било получавало от това, че спиш на лявата или дясната част на лицето си. Според мен това не е вярно тъй, като масово хората спят на лявата или дясната си страна и нямат този проблем. Ако спиш по-гръб лично аз няма път в, който да не сънувам кошмари.

Абе гадно си е попринцип ако започнеш да се заглеждаш и отблизо в огледалото може да не спреш да си откриваш недостатъци. Аз лично имам гингивална усмивка, това се оправя като имаш пари. С времето се научих, че да се тормозиш за нещата, които не можеш да промениш е безмислено. Ако можеш да ги промениш, но това изисква време и усилия също не трябва да се тормозиш. А просто да направиш това, което се налага за да промениш нещата.

Успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker