Ниско либидо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ниско либидо
преди: 8 месеца, 16 дни, прочетена 1222 пъти
М30.

Такам, моят проблем е точно като темите тука пуснати от жени. А именно ниското ми либидо.

Допреди няколко месеца бях в 3 годишна връзка, която свърши зле, може би точно заради това и тя изневери). В началото секса беше повече, а тя беше сексуална, после падна веднъж на няколко дена, веднъж на няколко седмици и накрая веднъж на няколко месеца. Заради мен, тя самата искаше по 2-3 пъти на ДЕН, и минимум половин час. А аз след едно свършване и съм готов за денят. Просто след това никакво желание нямам. Донякъде и защото тя просто ляга и нищо не правеше.

Лесно е да обвиня нея, но знам и че при мен има някакви сериозни проблеми. Тя беше с наднормено тегло и гонеше 100-те килограма, със сигурност не ме привличаше с времето и отделно само седеше, докато аз трябваше по час да правя секс. Това доста ме отблъсна, виждах го като едва ли не работа. Краката и тежат.

Още в самото начало бях започнал да приемам виагра, не цяло хапче, но го порцирах на поне 1/20та от хапчето, та не много. И не винаги.

Аз не съм и надарен, 12-12, 5см, и тя с килограмите, зависи от позите и колкото влезе. Случвало ми се е да омеквам в нея и просто и нищо да не действа.

Но аз ви казах, не мисля, че тя е първопричината, даже мисля, че дори да беше слаба и по-атрактивната нещата може би пак няма да са добре. А съм на 30. Не съм и дон жуан, рядко ме забелязват жените, не съм надарен и щом имам проблем с либидито...

Като ерген вече, с приятели влязохме в стриптийз бар, приятелите искаха да ме черпят един танц, а аз отказах, защото имах сериозен страх, че няма да имам никава реакция.

Просто не знам какво да правя и колко връзки ще унищожи този мой проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 0250d4ca0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Емиии, на 30 се очаква вече да не си като на 20, ама и 20-годишен няма да се одърви на дебела в повечето случаи.
Не яж соеви и рафинирани продукти, пържено, не пий газирано и алкохол, спортувай през ден. Сънят е най-големият фактор да ти се ебе, много се вдига тестостеронът. Повечето хора спят по 5-6 часа. Ако спиш 8-9, ще си като порно актьор, но без да трябва виагра, на сутринта.

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: cd2ad7b8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Вината не е в теб, как ще правите по два- три пъти секс на ден!
Приятелката ти тези килограми как ги е заформила.
Не съжалявай, че сте се разделили. Аз се изненадвам на търпението ти(три години)
Изразяваш се добре, вероятно и вида ти е по - добър от този на приятелката ти. Не се подценявай.
Нямаш ниско либидо. Когато се появи подходящата жена за теб, ще усетиш желание....

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: b2c3bb966f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   12ка е нормалното за България от сексолог го знам. Иначе с този мързелив слон нормално да имате сексуални проблеми. Отслабни, изкарай преса и самолета ще започне отново да се вдига. Приятелката ти не знам с къв трябва да ти е изневерила. Общо взето положението ви било е плачевно.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: f5ff498001
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Вземи испанска муха, посети специалист да ти изпише лекарства, да не ти пука, важно е да правиш така, че да има удоволствие за жената, може доста неща да й правиш, френска, целувки, да е задоволена, това е ключът към щастието в интимността.

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: b2dce8a449
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ох направо се потресох. Аз съм авторката на темата Защо е толкова трудно да си намерим надарен мъж. В случая проблемът е в нея. Това, което описваш, направо е гнусно. Не го и дочетох. Не знам защо си се мъчил с нея. Жена която иска редовен секс, трябва да е супер секси. Аз точно затова се ядосвам, защото всички ми казват как имам уникално тяло и накрая едно нормално гадже не мога да си хвана.
Изобщо никакви проблеми с либидото нямаш. Просто тя е дебела и не ту привлича сексуално. Абсурд да пиеш виагра на тая възраст! Според мене тя има някакви комплекси и затова иска толкова секс. Ставала съм свидетел на секс с дебела жена. Беше гадже на съквартиранта на моето гадже. Те двамата буквално се състезаваха с нас в леглото. Аз като почна да правя секс с приятеля ми, веднага почваха и те след това. Тая крещеше като разпрана, да разбере целия блок. Тва адски много ме дразнеше, щото аз не викам толкова и чак се комплексирах. По едно време даже почнах да си мисля, че тя иска да сваля моето гадже с тия стонове. То толко силни бяха, че чак аз се възбуждах. Нещата станаха още по зле когато тя почна уж случайно да си забравя бельото в шкафчето на моя приятел и направо побеснях! Явно искаше да си мисля, че правят секс! Внимавай с дебели жениииии ти казвам!

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: aa38d8a062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До природа е сексуалността, метнала се е на някои, прави секс, защото иска да прави, щом има с кой, значи иска с него, това, че другите го разбират по техен начин си е тяхно виждане, смешно е.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 111ca6fd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До 5, търсещата надарено гадже 15-17 см

Виж, миличка, ако наистина си толкова добре в тяло, то за да нямаш гадже нещо друго яко ти куца. Ама толкова яко, че да отблъскваш направо всички. Смъкни критериите, прибери пиперливия език и се дръж по-благоприлично и нещата може и да ти се получат след време. Иначе доста мъже сме в интервала 15-17.

*******************

Авторе, историята ти е потресаваща. Секс с дебела жена не се прави, освен ако нямаш някакви фетиши. То и затова си се докарал дотам, че да не можеш да го вдигнеш. А да пиеш виагра на 30 е убийствено.

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: b0779202b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Как е положението сега, авторе? Когато вече си ерген и от три месеца не си правил секс, какви нужди изпитваш и колко често? Това е ключовото в момента.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: e94057c843
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съжалявам, но вината си изяло в теб. Моята приятелка също е дебела, а аз съм слаб и въпреки това аз успявам да предразположа жената до себе си и повярвай ми нещата се случват повече от прекрасно. Всеки човек на тази свят си има различни нужди и не може винаги другия да е виновен... Като чета ами тя и Ким Кардашян е с това дупе пак ще ти тежи. Стегни се малко и разбери какво се случва с теб! Поздрави и успех "с идеално слабата за теб"!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: bc8b73d8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Не мога да разбера какъв е толкова проблемът с килограмите точно на жените и защо вините винаги жените за несполуките си в секса...

В България специално под слаба жена разбират нещо на границата на анорексията. Все ти броят килограмите, като че ли друго, освен тяло, жената няма. А какво искаш ти самата, какво ти харесва на теб, какво можеш да дадеш на един мъж в една връзка, като че ли не интересува никого.

Иначе мъжете могат всякак да изглеждат, това не е такъв проблем.

Имам усещането, че мъжете много се влияете или от приятелските си мъжки компании и от налаганите стереотипи за красота.

В цялата човешка история са били харесвани по-закръглените жени, с по-женствени форми, а от няколко десетилетия се налага да заличим абсолютно всичко женско по себе си. Това как точно да го обясним?

И започвам да разбирам защо жената е била пасивна. Е, ти ако усещаш това, което аз дори само от текста усетих като отношение, ще съм пасивна и "фригидна", и още как! И даже не бих чакала да се появи друг, да изнверявам - от такава токсичност се бяга на мига.

Защо като имате редица комплекси от себе си, не лекувате първо тях, а си изливате чернотата по друг човек? 3 години наказвал жената за това, че не харесва самия себе си. Килограми се свалят много лесно, ако имаш до себе си човек, който те обича. Интересно би било, ако тя беше отслабнала, а проблемът на автора не се реши, кой щеше да бъде виновен.. И как би се почувствал, ако следващата е "модел", но се държи по същия отвратителен начин с него?

Хубаво е да не се забравя, че докато ти не цениш половинката си, някой друг я иска, каквато е и само чака да сглупиш и да я загубиш.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: d2ef100645
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 7... Какво означава секс с дебела жена не се прави?? Нима всички трябва да сме като моделки, дори жените родили 1 2 3 деца? Аз съм жена на 21г имам дете на 1г. 6м... Виждам се в огледалото и не се харесвам, от бременността понапълнях и не можах да ги смъкна, защото трудно свалям килограми по една или друга причина. Да те светна аз съм 64кг НО едно огромнО НО съм висока едва 153см... Знам, миньон, кво да се прави. Следователно съм 10кг над "нормата". В моите очи съм дебела, в очите на мъжа ми съм пухкава и секси, защото в секса съм си доста разкрепостена, позволявам му абсолютно всичко от А до Я и знам какво правя, как да го поискам и как да го получа! Това е привлекателно за всеки нормален мъж -Увереността. Както се казва ЗНАМ ДИАГНОЗАТА И ПРАВЯ ПОЗАТА. Това, че съм някой килограм отгоре не значи, че не правя хубав секс, даже напротив. Пожелавам ти да попаднеш на закръглена жена, която да ти изцеди и водата от коленете даже, та да видим дали пак така ще говориш. До автора - тази нимффоманка не ти трябва!!!

 
  ...
преди: 7 месеца, 7 дни
hash: c8521cc00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Интересно защо си хванал за гадже жена 100кг която е и дърво в секса и после се оплакваш че не те превлича сексуално... да беше хванал някоя 50кг та да нямаше защо да пишеш коментари...
Аз самия съм имал гадже 80кг и около 100-така и двете бяха супер сексуални искаха секс нон стоп но и знаеха как да го получат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker