Без секс и без пари чувставам се като лелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс и без пари чувставам се като лелка
преди: 8 месеца, 15 дни, прочетена 1581 пъти
Здравейте, жена съм на 23 години. Студент съм, работя и уча едновременно. Справям се добре с тези неща и единствените качества, които съм сигурна че имам е, че мога да накарам човек да помисли рационално и, че съм балансьор по природа. Имам проблем, обаче които ме гложди, дали е проблем дори не знам и това, че съм объркана ме влудява още повече, аз обичам мислите ми да са подредени, а не хаотични. Та, имам си приятел от 2 години, никога не сме имали кой знае какъв сексуален живот, но нещата съвсем умряха на последък. Изобщо нямам желание, а и той няма. Не си изневеряваме! Сигурна съм в него, просто близост НЯМА. Не сме си близки, вече дори понякога спим на различни места, аз на спалнята той на дивана в същата стая, без да сме скарани. Навик ми е да съм с него, признавам. Добре ми е, може много по-добре, но за сега ме устройва, от друга страна това да не сме близки душевно и физически са виновни ПАРИТЕ. Писна ми от тях, честно, все не стигат все нямаме, все нещо има разбирате ли.. уморих се да говорим за пари, наистина се уморих. Той е беден, няма нищо, няма дом под наем е, няма родители, няма нормална работа няма най-вече амбиции да стане по-добре. Спрях да го желая, дали с него дали с без него на моменти ми все тая. А в същото време си мисля, как да поправя нещата какво да направя да сме като преди, като в началото.. объркана съм.. имам нужда от съвет. Ще бъда благодарна на всеки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 15 дни
hash: cade0c22b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Седнете и хубаво поговорете. Слушай го внимателно има ли намерение да промени положението си, работа, да върви напред или не. Ако е не и е безперспективен, то по-добре го зарежи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: dad6b65ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Поговори си с него за тия неща. Ако иска да сте заедно, заедно да градите нещо по голямо от това, което е в момента.

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 62cf5facdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мъжете се влюбват идеалистично.
Жените се влюбват в това какво можеш да направиш за тях, другото е бонус.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: c39b606e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторке- ако родиш дете и влезеш по майчинство, със сигурност ще започнеш да се чувстваш като леличка и то под майчинство:)
Обичта, не е в някакъв си секс... ако сте изгубили духовната връзка помежду си, то нищо друго няма да ви спаси.
Между теб и партньорът ти- няма истинска любов, обич... , защото -ако се обичахте истински, такива глупости и битовизми, като пари и т. н. , нямаше да ви отчуждят.

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 802c49e553
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Намери си работа, нормално работно време, той също да има такава, която го устройва, вземи кредит и го изплащаи дълго време, заедно с него. Другия вариант е да намериш работа в чужбина за теб и за него и да заминете заедно, ако искаш да имаш връзка с него, тези са решенията. Не обръщаи внимание, че не сте богати, масово е, целия съвременен свят живее на кредит.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 0573bfb11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всеки сам си прави изборите в живота, но или трябва да се мотивирате взаимно или всеки по пътя си. Проблеми с парите имат 80% от хората по света някой по големи някой по малки включително и аз съм в това число със заеми над 50 000, но важното е човек да се бори и да не се отказва. Финансовата система е така направена че ако просто работиш нещо не квалифицирано ще си беден или ще вземаш малко повече от масата за да правиш нещо което е много специализирано и ще ти се струва, че получаваш стотинки.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 1f38dd9419
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Емоциите в началото на връзката пречат на хората да оценят другия правилно. Резултата е точно такъв - като отмине етапа на силните емоции, извендъж идва реалността.
Приятеля ти е такъв какъвто е - едва ли някога ще се промени, поне не много. Ако това положение те устройсва - останете си заедно и си бъдете щастливи така както сте. Ако не те устройва, най-добре да си намериш друг. Този път обаче опитай да го прецениш преди да се влюбиш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 5d344f41aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нормално е, такава е природата. Говори интуицията ти, предавана през хиляди поколения и закодирана в гените ти, че ако заченеш от този мъж, ти и децата ти ще имате доста трудрн живот. Не става - късай!

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 9db18da9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Трудна работа, ако в него няма амбиция да върви нагоре, значи нещата са зле и по -добре всеки да си хване пътя, докато сте стабилизирате финансово поотделно, едва след това може да опитате отново.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 96f6492dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ми да ти кажа, някой може да е беден, ама да е много перверзен, сексуален и да прави секс, с който да ти вземе акъла. А при тебе май и сексът не е наред. Не мисля, че проблемът е в парите, за да не правите. Глупаво оправдание. Признай си, че е скучен и не го бива в секса просто….

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 3ea5dc9f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Може да съм на два път по твоите години, но с далеч по-млад дух. Ти си скучна, алчна и вкопчена в материалното. Ще обречеш на мъка, сивота и нещастие всеки около теб. Почти сигурно е, че имаш и хормонален дисбаланс. На здравите жени им се прави секс всеки ден и по няколко пъти на ден, особено на твоята възраст. Ако сега си такава, то на 46 ще си за боклука.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker