Какво се случи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво се случи?
преди: 8 месеца, 12 дни, прочетена 1944 пъти
Здравейте, жена съм на 25 години, случи ми се нещо наистина неприятно и искам да разбера дали има и други жени в подобна ситуация. Запознах се с един човек в приложение за запознанства, прецених да се срещна с него и ми направи добро впечатление. След срещата ни поддържахме контакт и един ден му предложих да ми дойде на гости. Всичко беше наред в началото, но забелязах странно поведение като въпроса имаш ли съседи. Не помня нищо от вечерта, а съм пийнала малко количество алкохол. Когато се събудих него го нямаше, беше взел бутилката алкохол, която беше донесъл. Беше измил своята чаша, и беше взел от кошчето за боклук бутилката от напитката, която беше изпил. Общо взето беше взел всичко, което го уличава че е бил вкъщи. Обадих му се веднага и той имаше отговор за всичко. Каза ми, че не мога да пия просто и дори трябва да съм благодарна на доброто му отношение. Смятам, че е сложил нещо в чашата ми, защото наистина не съм изпила голямо количество алкохол че да се стигне до безпаметност. Имам синини по ръцете и не знам какво да си мисля. Притеснена съм. Може би е ясно какво се е случило, но не успявам да открия идеята на това нещо. Може би става въпрос за някакъв странен фетиш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 11 дни
hash: d6560f1519
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Еми какво се случи, напил те е и те е наебал, ето какво. Синините по ръцете ти са, щото те е вързал с нещо и се е забавлявал с теб, докато си била в безсъзнание. Общо взето всичко може да ти е направил докато си била в безсъзнание, ние не ви познаваме и не можем да гарантираме за нищо. Задника, гърдите, корема, гърба болят ли те, имаш ли синини и по тях? Ако да, значи нищо чудно и да ти е правил BDSM. Ако още не е минало 1 денонощие, ходи до аптеката да си вземеш противозачатъчно ей така, за всеки случай. Като сте толкова наивни, тъпи и лековерни жените, така ще е...

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: f4cab72a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Сипал ти е е нещо, за да те приспи и се е възползвал от теб - точно заради фетиш, има такъв вид порно. Това си е изнасилване и според мен трябва да подадеш жалба в полицията и да дадеш гласност, за да не се случи и с някоя друга след теб.
И да знаете да не каните непознати вкъщи. Винаги срещите трябва да са на публично място, където сте заобиколени от много хора.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 6ea6182b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Веднага отиди на лекар, то че е имало изнасилване-това и дете ще ти го каже... Веднага отиди в най-близката лаборатория и си направи Кръвен тест за наркотици, според мен те е упоил с Рохипнол, направи си и тест на урина... действай веднага, докато не е минало много време и тестовете ще покажат резултати.
Не губи време за лични лекари и направления, отивай директно в лаборатория за кръвен и тест на урина. Като вземеш резултата-пиши коментар какво е станало и ще ти дам пак акъл за нататъшни стъпки.
Моля те пиши после коментар....
Пред оня тип-не се издавай, че подозираш нещо, баламосвай го онлайн за да не изчезне, вземи му координати, щракни с телефона си няколко снимки на профила му, просто НЕ допускай на изнасилвача да му се размине, защото гаранция, че ще го направи още много пъти с други наивни момичета.
Хайде, пиши утре или вдругиден какъв е резултата от изследванията ти....

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: cf64ed15bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Упоил те е и те е изчукал, това се е случило...

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 9551c4c96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Фетишизъм го остави ти, ами изчакай месец и си пусни анализ за... знаеш си.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 3e3b29ac37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нещото, което трябва мислиш е, че някой е злоупотребил с теб, като те е упоил. Правил е, каквото иска с теб, дори те е насинил, без да има някаква нужда, защото ти не си се съпротивявала. Може да те е заснел и видеото да е качено някъде по света.
Правилното нещо е да направиш оплакване в полицията. Не си първата, със сигурност.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 9cff8e0da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Просто си те изнасилил и си е заминал, а ти си направи тест за наркотици е лицензирана лаборатория и тестове за венерически болести.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 611276bc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ако е вярна историята, те е напил/ упоил и си е правил каквото си иска с тебе. Така сте порядъчните жени, после на 30 ще питаш къде са истинските мъже или ще си недоволна от съпруга си.
Пичове, докато се чудите как да заговорите момичето, което харесвате, тя кани прошляци от Тиндер, които си правят каквото си искат с нея.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 1c426e280b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Лоша работа, ама какво очакваш - хората в тиндър търсят само нещо за неангажиращ секс, ако не предлагаш точно това, по-добре се махай от там.
Иначе какво може да ти е направил - мнго неща - може да те е заразил с нещо, или да е направил неприлично видео с което някой ден да те изнудва с него.
Иначе със заспала мацка, никой нормален не би правил секс.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: efbeec6d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Според мен наистина ти е сложил нещо в чашата! Отиди на гинеколог и при личната, да те прегледат! Ако те е изнасилил и можеш да го докажеш го осъди!
Избягвам приложения и сайтове за запознанства. Само от фейсбук, но досега не съм се хващала да излизам с никого от там, защото нямам доверие на мъжете!
Много внимавай за напред и дано няма нищо лошо!
Ж25

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: f7427c92b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Голяма грешка само момиче с непознт. Може да казва истината може и да лъже. Пиши как се развиват събитията. Имаш ли познат в полицията които да го провери. Мъж 54 год женен К. Д.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 561a71644d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Я кажи какво му хареса на този изнасилвач, ако историята е истинска? Защото на една жена там и пишам между 200 и 1000 мъже, а ти се натресе точно на изрод, как пък става този номер?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 980a19a936
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Дрогирал те е, изнасилил те е и най-вероятно е заснел акта, за да го продаде. Колкото и да те е срам, отиваш за изследвания, медицинско и подаваш жалба в полицията. На такива престъпници не бива да им се разминава.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 7ab5e92569
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Нормално, щом излизаш с непознат, щом те е питал за съседите, е ясно, че е имал нещо предвид, не кани непознати у дома си, иначе се запознавай, нормално е и преценявай след виртуално общуване, реално как да е приятно, има точни хора, ще откриеш такъв.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 1c79ec51cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От н. 3- авторке-, мълчиш-не казваш нищо... очевидно за теб е по-интересно да се чудиш защо така било станало, вместо да се шокираш и стреснеш, че реално си била изнасилена...
Не ги разбирам жени като теб и не ща и да ги разбирам.
Изглежда за теб е нещо нормално -да каниш непознати типове в дома си и да си готова за секс без чувства, затова и изнасилването не те шокира, а само факта, че е избрал да прави секс с теб, докато си в безсъзнание.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: c617bd65b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   За това, внимавайте и преценяйте хората 10 пъти. Никога не съдете за някой, че е добър само защото има такова излъчване и е казал 5 мили думи и обратното. Хората сме станали големи изроди, на никой не може да вярваш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 611276bc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ама тя авторката не е шокирана, шото той така или иначе е щял да я наебе. Тя се чуди какео и защо и е сипал, а иначе сигурно даже и е харесала цвлата постановка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker