Майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Майка ми
преди: 8 месеца, 11 дни, прочетена 5743 пъти
Здравейте хора. Момиче на 17 съм. Винаги съм имала много добро мнение за майка ми и съм се разбирала добре с нея. Или поне така си мислих. Преди няколко дни научих, че тя работи като компаньонка. Проверих и се оказа, че е истина. Сега не знам какво да правя. Да кажа ли на баща ми, да кажа ли на нея, че знам? Чувствам се объркана и предадена. Не съм сигурна как трябва да постъпя в този момент?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 10 дни
hash: b2a1c61efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Да кажем че ти е родила на 23 години, това означава сега е на 40!
Па нема ли вече младите ученички или студентки та дъртите лелки да стават компан.!!!!
И как провери и как разбра?
Може да има богат дядка или дърт спонсор дето са стари познати. Но аз ако съм била мъж и то богат щях да съм само с млади момичета като теб а не с майка ти.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 3efd28d644
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Не се меси в работите на големите. Утре ти може да си още по-зле. Тя си е направила сметката, преценила е рисковете и прочее. Учи си сега уроците, а утре като станеш част от всичко това, което виждаш може и да разбереш избора и.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 7c5ecea18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако не кажеш на баща ти това те прави предателка, тъй като ще си съучастничка на майка си в изневярата и на баща ти. Иначе искрено ти съчувствам. Няма по-страшно за едно дете да научи, че майка му е компаньнока, порноактриса или, че родителите му правят оргии с други. Това рухва в него опората на родителите му като такива.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 3ee710e900
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Кажи на баща си, разбира се.

Това ако искаш да бъдеш истински човек, разбира се.
Ако искаш да ставаш като майка си, пази тайна.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 0ccceb9b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защо не поговориш с нея?

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: fcb403d5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да не се окаже, че баща ти е сутеньора на майка ти...
Поста ти е подобен на един тип, който преди време беше писал как видял порно филм на родителите си с техните съседи и на един друг, който беше написал как искал да прави секс с майка си и я е гледал през ключалката на банята, докато била гола и се къпела.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 29d8a77fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Много ли го мисли това?

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: ed1fa73d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не ми се вярва.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: b05475eff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ее няма срамна работа. То нали му викат най- древната професия.
Ако нямаше такива щях цял живот да си карам на чекии.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: f6f346f0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Алооо авторката, отговори на номер 1 а и на мен. Как разбра и къде провери, че майка ти е компаньонка. Отново една измислена и глупава история. Абе няма ли да поумнеете и да престанете с тези глупости. Направо ми се повръща като чета такива истории.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: a831089f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Напълни се с фалшиви теми, че и коментиращите се хващат масово. Аз не си представям как семейна жена ще работи такова с години и никой от семейството особено мъжа ѝ няма да заподозре.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 5be5e3143a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Леле, те ако знаят, че майка ти си има дъщеря почти пълнолетна, моментално ще спрат да ходят при нея и ще почнат при теб, то и без това ти е време да поемеш щафетата.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: b06c1b6fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Историята не е измислена и не разбирам защо повечето от вас реагираха така остро и грубо? Аз не съм компаньонка и никога няма да бъда с някого за пари. И никаква щафета няма да поемам. Майка ми е на 46 г. но изглежда по-млада. Не знам от колко време тя работи това. Все още не съм повдигала темата пред нашите и не знам как да постъпя. Много ми е болно и се чувствам зле от всичко случващо се.
Как научих- случайно. Миналият уикенд майка ми беше влязла да се къпе, а тя се къпе доста продължително дори за жена. Беше ми дошло и реших да си взема превръзка от нейната чанта и след това да отида да си купя от магазина. В чантата на майка ми открих телефон с изключен звук, който в момента звънеше. Беше непознат номер. Майка ми никога не е казвала да има друг телефон. Телефонът нямаше парола и видях, че имаше няколко пропуснати повиквания и всичките от непознати номера. Набрах себе си, видях номера на телефона, въведох го в интернет и ми излезе обява за компаньонки. Изчаках до понеделник и помолих една моя приятелка да ми услужи с нейния телефон. Казах на тази приятелка, че ми е паднала батерията и спешно ми се налага да се обадя. Обадих се и като ми вдигнаха познах майка си по нейния глас. Аз не казах нищо и затворих. Майка ми не разбра, че аз се обаждам. Изтрих повикването и върнах телефона на моята приятелка.

 
  ...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: d34de5d1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Много гадна ситуация. Поставям се в твоето положение и аз също бих се чувствал отвратително. Каквото и да направиш не е добре, но и нищо да не правиш, пак не е добре. Когато сте сами, можеш да ѝ кажеш, че всичко знаеш. Няма да я съдиш, но ѝ кажи, че ако не прекрати всичко това, ще си принудена да разкажеш всичко на баща си. Със сигурност, след този разговор ще започне да те гледа на кръв и едва ли някога ще оправите напълно отношенията си. От друга страна, ако си мълчиш, това ще отрови целия ти живот и ще искаш да се махнеш надалеч от нея. Но ако тя практикува това, ще има много повече пари, а това няма как да не го забележи баща ти, а и ти. Жените обикновено не могат да пестят пари, които са им паднали отгоре и купуват всякакви неща. Далеч съм от мисълта, че всяка стотинка ще я влага в сметка, за да си купи нещо голямо, защото ще трябва да обяснява откъде са парите. Жените са голяма загадка и под лустрото, понякога се оказва пълен боклук, макар и мъжете да не са цвете за мирисане.

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 3e2d8efb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да си проститутка е призвание, като учител, лекар и тн, т. е. не всеки го може. Най-вероятно винаги си е била такава. Опитала се е да се оправи като създаде семейство, но после пак се е върнала към лесното било то от безизходица, липса на др качества, благодарение, на които да се реализира професиинално или чисто и просто от алчност, с минимум усилия, максимум доход. Кажи и че знаеш и че ще кажеш на баща ти. Само си представи заразите, които де въртят около нея и рискът за теб и семейството ви. Без думи. Бъди силна!

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 4bdd3040e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Тъпа измислица. Майката работи, като компаньонка, а бащата не знаел. Не става така.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: b06c1b6fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не е измислица. Вие сигурни ли сте, че знаете всичко за хората около вас? Говорих с майка ми. Казах й че знам какво прави. Тя беше много изненадана от казаното и започна да се оправдава, че го правила само от време на време и само глупости ми наговори. Вече не вярвам на нито една нейна дума. Момичето на 17.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 4dfce253e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Успокой се, баща ти ще разбере рано или късно. Дотогава take it easy и гледай, , своята паничка, , ..

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 часа
hash: 705401c8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравейте, напълно ви разбирам. Твърде неприятно се получава но е факт. На този етап сте афектирана и до някъде шокирана, но е нужно да проявите разбиране и уважение към родителите си. Вие сте една млада съвременна жена, хубаво сте направили че сте поговорили със майка си, продължавайте във същият дух, просто е нужен диалог и компромиси. Поставете се на мястото на вашата майка, поводите и причините да бъде компаньонка са много. Било то от финансова гледна точка, било то от вродена сексуалност и прочие. Баща ви, може и да е запознат със похожденията на съпругата си, но може и да е във невидение. Именно от тази гледна точка, поне на този етап не прибързвайте да го информирате за похожденията на майка ви, защото е нож със две остриета. Приемете го за даденост и подържайте кореспонденцията със вашата майка., научете повече подробности и т. н. Семейството преди всичко, запазете неговата цялост, никак, ама никак не ми се мисли на утрешният ден да страдате от угризения на съвеста че сте разбили вашето семейство, което е в пъти по-лошо и нежелано от всякаква гледна точка.
Всичко хубаво и нявга споделете развитието на ситуацията.
Да, в интерес на истината зряла жена съм, сексуално разкрепостена но, никога не съм била от другата страна на барикадата в смисъл да бъда компаньонка и да се чукам за пари. Просто го правя и се чукам единствено и само за удоволствие. Дъщеря ми и синът ми са запознати със сексуалната ми освободеност, приемат го с разбиране за което съм и благодарна.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 часа
hash: 21705ccd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   А може баща ти да не прави секс с майка ти и тя да съчетава приятното с изгодното.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 17 часа
hash: b06c1b6fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не знам нашите дали правят секс. Никога не съм ги виждала или чувала да го правят. И никога не ми е идвало на ум да ги питам. С майка ми се разбирахме много добре. Споделя съм и всичко, имах и пълно доверие. Сега всичко се срина. Тя ме отбягва както и аз нея. Преди често я виждах по бельо както и тя мен. Все пак сме майка и дъщеря. Сега тя се заключва, когато влиза в банята. Аз също се заключвам. Въпрос на време е баща ми да забележи, че нещо не е както трябва. Момичето на 17.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 9 часа
hash: 8a4784a172
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ами родителите също лъжат. Аз загубих доверие в майка ми, след като ме излъга, че презервативите се късали лесно. Накара ме да сме близки приятелки, да си споделяме всичко, аз още бях девствена тогава, а тя се подигра с мен. Исках да знам колко е голям рискът при секс с презерватив да се скъса. Тя се замисли доста и накрая това ми отговори. Това много ме стресира и имах параноя една година, че ще забременея. Години наред се карахме, а уж и бях простила за тая случка. То някой като ти предаде доверието просто…
Тва за майка ти е пълен потрес направо. Аз не бих й простила. Ще се дистанцирам и хубавото е, че се почти на 18 изнасяш се и готово. Тя те е лъгала защото няма друг избор. Няма как да ти каже, че е такава… няма да я погледнеш после. Това я оправдава донякъде. По голям е проблемът ти ще станеш ли като нея защото надали те е възпитала много консервативно……Ти правиш ли секс?
Интересно ми е ппоститутка как си възпитава децата? Може би строго?

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 часа
hash: 8a4784a172
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До номер 21: Пълни глупости. Приятното с удобното … тва хич не е приятно. Спят с чичковци, дебелаци, всякакви. Аз съм в пълен потрес какви хора имат деца и пак в пълен потрес какви качествени жени са стари моми без деца в днешно време …….

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: b06c1b6fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До 23: добре съм възпитана. Вече писах, че никога не бих била с някого за пари. Нямам приятел и не правя секс. Липсата на секс не ми пречи. Липсата на гадже също не ми пречи. Майка ми винаги се е обличала много добре и е възпитана и образована жена. Това още повече ме хвърля в недоумение защо работи като компаньонка. Дори нямам спомени някога да съм я виждала да носи прашки или някакво по провокативно бельо. Не съм виждала и тя да има такова. Объркана съм и изгубих доверие в нея. Почти не си говорим през последните дни.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 0307dce866
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Глупости! Не си позволявай да съдиш родителите си. Щом майка ти е стигнала до там и решила да го прави, си има причина. Може би и баща ти е в течение. Но това си е тяхна, а не твоя работа. По- добре се опитай да схванеш, защо го прави. Тогава няма да скачаш и да я съдиш.
Моят син имаше финансови проблеми, а те са с три деца, тогава на 4, 3 и 1 години. Жена му не хукна да го зареже, както става при българките най- често. Просто някой ѝ бе предложил да го придружи на една международна конференция и то като негова заместничка, срещу десет хиляди евра за два дни. Тя говори със съпругът си, синът ми. Той малко бе ше резервиран. Но и двамата знаеха, че ако тя не вземе тези пари, остават без жилище, че дори и без храна. Това ги спаси. В последствие стана директорка на една голяма фирма, но там почнаха да я тормозят сексуално разни шефове и... Принуди се да напусне. Никои не бе в течение на станалото някога. Но тя красива, привлекателна с доста перверзна физиономия и това кара мъжете да я преследват. Веднъж бяхме на едно парти, някой се опита да я притиска. Тогава синът ми скочи и го хвана за гушата с думите:
- Ти чувал ли си, че всяко удоволствие се заплаща?
Онзи само попита:
- Колко?
- двадесет хиляди- отвърна синът ми, стискайки го за гушата.
Тогава се намеси снахата и каза:
- Тридесет хиляди, за глупак.
За най- голяма изненада, онзи каза:
- Имаш ги. Съгласен съм.
- Донеси ги и тогава.
Мислех, че онзи никога няма да се появи. Но още на другия ден отишъл и занесъл парите. Синът ми и снахата се объркали и той и казал:
- Ако искаш, давай.
Години на ред живяха така. Никога не са имали проблем помежду си, по този повод.
Така, че ти не се прави на "интелигентна", а ако толкова те интересува, разбери причината. Но уважай майка си, тя те е създала и отгледала.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 705401c8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До младата жена.
Някак си се абстрахирате от майка си и като цяло от семейството?
Вместо да вникнете в същноста на проблемът, по-скоро го задълбочавате и очаквате съжаление от околните. Знаете ли, вие сте на 17год. Определено не вярвам да разполагате със неограничени парични авоари за да се издържате и задоволявате вашите капризи и желания. Все още сте на ясла към семейният бюджет и опека.
Недависимо по-какъв начин са изкарани и заработени от майка ви пари, те също влизат във графа семейство и това е факт. Реално погледнато проблем няма, защо тогава си създавате излишни проблеви и мисли? Проблем, ако има такъв засяга единствено майка ви и в известна степен баща ви. Напълно естествено е те двамата да са се решили на подобна постъпка, а именно майка ви да се изявява като компаньонка? Пак повтарям причините са много и са достояние на родителите ви. Не укорявайте майка си, не се дистанцийрате от нея.
Всъщност едва ли осъзнавате, поне на този етап колко много губите и ще загубите от подобен вид държане, реално погледнато това ще го осъзнаете малко по-късно и с течение на времето ще разсъждавате по-коренно различен начин. Да, малко или много всички сме курви и мъже и жени. За съжаление в по-голямата си част мъжете станаха по-големи курви и се проебаха повече от нас жените, наистина тъжно но факт???
Жената от ком. 20съм:

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: b06c1b6fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Коментарът на N26 звучи доста преувеличен. Такива космически суми...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: a113bd5e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Виж, не го мисли. Явно го прави за да сте добре финансово, опитай се да забравиш за това. Ти все още си зависима от нея и не знаеш как би реагирала. Можеш да страниш от нея и да не сте толкова близки, защото със сигурност си погнусена от нея. Ти скоро се изнасяш. Аз лично имах проблеми с родителите си доста години, карахме се и не ми харесвало да живея с тях, но когато спре да ти пука става по добре за теб. Наистина живей с надеждата, че скоро ще се изнесеш и като сте в добри, нормални отношения всички печелят :)
Пс някой биха казали, че не е правилно това, което казвам, но не винаги е добре да казваш всичко и не всички са еднакви. Ако момичето може да изключи емоциите към родителите си до минимум ще е по щастлива, според мен

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: b06c1b6fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Видях майка ми да си купува огромно количество презервативи. Може би 50-60 броя или повече. Едва се удържам да не кажа на баща ми. Живея в ад от няколко седмици. Момичето на 17.

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 705401c8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Хубаво млада г-це, живеете във Ад. Вече се усещат нотки на ненавист към родителите ви и в частност към майка ви. Дистанцирате се от тях
затваряте се във себе си и така да се каже, живеете във някакъв ваш измислен свят, често срещано явление при вас младото поколение.
Показноста при вас младите подрасващи жени, е пословична.
Накичени като коледни елхи с евтини имитации на облекло и модни аксесоари подобни на ориганалните, хендито непременно да е последен модел и да разполагате с неограничен брой пари и не на последно място абсолютно никой включително и родитили нямат право да ви държат сметка и правят забележки. Имате желанието да сте самостоятелни и финансове независими, но забравяте че все още сте на семейната ясла и бюджет. Сам по-себе си този факт е достатъчно красноречив, защо вашата майка работи и като компаньонка. Отговорът го оставям на вас?
Да ви попитам на утрешният ден сте напуснали семейното огнище?
Определено не вярвам да разполагате със неограничени парични авоари и да задоволявате вашите желания и капризи.
Как и по-какъв начин ще се издържате?
Най-вероятно ще тръгнете по утъпканият път от маминка, да старата песен, но със нов глас?

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: b06c1b6fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Нищо не знаете за мен, а ме нападате някои от вас. Нито съм някоя глезла, нито имам последен модел телефон, нито си купавам дрехи за по 150-200 лв, нито давам по 15-20 лв за прашки. Бих казала, че живея доста скромно. Не робувам на скъпите неща. Не пия, не пуша и не излизам по цели нощи по дискотеките и заведенията. Момичето на 17.

 
  ...
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: 51c2f43a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Трудна ситуация. Моят съвет е да не се месиш в отношенията на родителите си, защото ако кажеш на баща си, ще последва скандал, може и пребиване от бой, ако е агресивне първосигнален тип, развод и само още много неприятности. Пък може баща ти да знае и да си трае. Примерон ако вече не му става и не може да я задоволява. Межете минем ли 50 години, пишоците ни омекват. Животът си е нейн, нека си го живее както иска.
д-р Дулитъл

 
  ...
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: 705401c8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Нкой не ви напада млада г-це, просто споделяне на мисли или дискусия. Самата вие е пожелахте? Да, наистина нищо не знаем за вас но, личният ви живот си е лично ваш проблем. Не отговаряте или нямате желание на определени въпроси от общо естество.
Просто сте си навили на пръста една тема и нямате желание да вникнете във същноста на въпросът или създалата се ситуация. Опитайте да разберете подбудите и майчината гледна точка. Но със дистанциране от родителите си, няма как да стане. Ако си въобразявате че по-този начин ще си решите проблемите, жестоко се лъжете и заблуждавате. Обяснимо е твърде млада сте и очаквано сте шокирана. Бих ви посъветвала, гледайте си училището и вашето развитие във всеки един аспект. Напълно достатъчно е че вашите родители се грижат за вас и до колкото разбирам семейството ви е задружно, поне самата вие не споменавате за раздори, неприятности
и семейни недоразумения. Ако го проумеете, хубаво в противен случай ще си загубите семейството.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 20 часа
hash: 9d37b3fe5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Преди да се оженя ходих при една проститутка. Момичето е женено и криеше от мъжа си да изкара малко пари. Мадамата беше с руса коса много хубава. Още я виждам пред очите си. Тук ситоацията може да е същата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker