КОНДИЛОМИ ПО ПЕНИСА - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

КОНДИЛОМИ ПО ПЕНИСА
преди: 6 месеца, 27 дни, прочетена 2208 пъти
Здравейте,
как да се отърва от кондиломите по пениса, бях на кожен, излезна ми hpv-6 и hpv-31. Даде ми рецепта и започнах да мажа с Алдара 5%, както и да пия Hupavir за вдигане на имунитета. Всичко добре, но нямам никакъв напредък, да не кажа, че и се увеличават лека-полека, да са изчезнали най-много три образования и са ми излезнали примерно 8.
Не може това да няма лечение, готов съм вече и на крайни мерки, ако трябва ще ходя до София по лекари и там каквото друго е необходимо. Моля само за съвет и насока. В перфектния случай да се намери някой, който е преборил този проблем и да остави коментар.
Само за инфо, няма да е коректно да обвиня някоя, тъй като разбрах, че може и 6 месеца след контакт със заразен да се появят, но не съм бил по проститутки и такива неща, все със "свестни" момичета и то само 3. Просто се предоверих и не ползвах кондом, за което съм си взел поуките, така че ще се радвам на помощ, не на "храчки".
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 814f639b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравейте, използвайте Ацетокаустин - разтвор за третиране на брадавици. С шпатулката в комплекта докосвате само върха на брадавицата. Внимавате да не попадне върху кожата около брадавицата, защото гори и ще остане белег. Може да пробвате да наюажете с ваЗелин кожата около брадавицата за по сигурно предпазване на кожата от попадане на препарата върху нея. Прочетете листовката внимателно. Брадавичката побелява и изсъхва и сама пада след няколко дена. Успех!

 
  ...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 8a963e6b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Общо взето няма какво толкова да се направи, попринцип до 2 години би трябвало организма ти сам да се е изчистил

 
  ...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 6eb3ca7ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   топиш малко тампон за уши в ябълков оцет (по-висок %) и после задържаш над папиломите, така по няколко минути на ден, скоро ще изсъхнат и паднат

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 9ab24bbda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Здравей,
Вероятността някоя от тези мацки да ти го е предала е много голяма, но не е на 100%. Това е вирус, който се разпространява при допир. Например и с ръкостискане да си направите, пак се разпространява и обикновенно се появява по половите органи. На жените изписват свещички и Хупавир за имунната система. При мъжа по незная как стоят нещата, но знам че има ли го единия партньор, успоредно се лекуват и двамата. Няма да се притеснявате, това е лечимо. Щом доктора ви е изписал лечение, ще се оправите. То не става за седмица или месец, а е нужно повече време.

 
  ...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 300c1d95c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И нищо да не пиеш пак ще минат, но отнема време. Аз преди десет години хванах ЧПВ от девствената си приятелка и аз бях девствен тогава. Оказа се че тя е палувала, просто не е правила вагинален секс преди мен... Някъде след година взеха да изчезват от самосебе си. При нея отне малко повече време. Наскоро си правихме такива тестове заради други житейски събития и сме напълно чисти няма и следа от вирусите. Тогава не сме се тествали, че бяхме малки и ни беше срам... Общо взето е много неприятно и грозно, но се преживява. По-трудното е да излекуваш отношенията си с човека до теб.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: dd8a845fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички за мненията, ще пробвам съветите, иначе и аз четох, че може да изчезнат сами, но не ми се чака година, камоли две. Отделно, сега от съвест и не мога да правя нищо с никоя, тъй като според доктора, когато нямам папиломи, заразяваното ще е доста по-трудно за жената, защото сега има концентрирана заразена кожа /чрез папилома/ и доста по-лесно ще е да го лепна на някоя, а не искам това, разбира се. Също ме притесняваше и този вид 31, тъй като четох, че се води високорисков за рак и такива неща.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: dd8a845fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До 5: ох, ами ужас, какво да се прави, в днешно време не е трудно да попаднеш на партньор с история..

 
  ...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 1bc4aad3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здрасти, аз ходих дирвктно на онкодерматолог, който ми ги премахна с електрокоагулация. От тогава нямам следи и нямам и нови. Бяха по члена ми, няколко броя.
Поздрави!

 
  ...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: c02da205f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Няма минаване това нещо, знай си това е вирус който си стой в тялото цял живот, вече си носител и го предаваш на всяка жена с моято спиш дори презервативите не пазят от човешки папилома вирус на цяло пак има процент в който заразяваш. Има различни щамове и хората ти пишат за тяхните но твоя може да е друг. Пример ще дам и с брадавиците по врата на хората или пък брадавиците които излизат по ръце и крака това също са чвп викат им кокоши трън просто са различни и се предават най вече чрез контакт едни дори в басеин др по интимет път трети просто чрез ръкуване, но това не значи че вирусът ще се активира може цял живот да стой в теб и да не ти стане нищо но си носител др вид е и херпесите които често виждаме по устните на хората дрто викат че излизат от стрес точно така тогава имунитета падаи вируса просто сега ще трябва да засилиш имунитета си по всевъзможен начин и да чакаш да се махнат тогава си най малко и заразен за жените с които спиш и предупреждавай жените не са длъжни да ги заразяваш наред и те да го предават на всякъде и от тук на татък ползваш презерватив ако не смяташ че ще си с жена за дълъг период от време и която може да е жената ти в бъдеще не бъди гадняр да го разнасяш не е страшно но не е и безобидно имаш предив че някой щамове причиняяат рак на матката на шийката и заради това заболяване и неграмотността на жените остават без матки и деца.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 24 дни
hash: e7cfbc4039
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До автора: Поклон за осъзнато ти ти отношение към проблема и това, че не желаеш да го разпространяваш. Не е приятно и много голяма част от хората се заразяват през живота си, без да знаят, а после лечението може да отнеме години. И да, вярно е, вирусът влиза в тялото и ако държиш имунитета високо ще си стои в латентно състояние.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 24 дни
hash: e7cfbc4039
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Този вирус може да създаде проблеми

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 372e231a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Н9 глупости говориш, папилома вируса не е херпес, че да стои в тялото на човек в латентно състояние цял живот. Има повече от 100 щама и едва 5-6 са по-агресивни и се задържат за по-дълго време в тялото. Точно те стоят в основата на рак на маточната шийка. Но въпреки това, заразата не е за цял живот.
Имала съм кондиломи два пъти. И двата пъти са изчезвали от само себе си. Втория път се появиха месеци след последния полов контакт. След 3-4 години си направих профилактичен скрининг за щамове на папилома вирус и резултата излезе чист. Не съм приемала никакви имуностимуланти.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 9ab24bbda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До отг. 19 - В случая темата е за пениса, а не за маточната шийка при жената.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 дни
hash: f98037eee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 9 е, до 12 номер, хубаво е да прочетеш достоверна инфромация, но ти казвам че човешки папилома вируси и херпеса по устните са чпв просто различни щамове, а ти мисли каквото искаш, но не бъркай заболявани като херпес симплекс или херпес зоостер, но както херпес вирусите така и чпв стоят цял живот в организма в латента фаза когато няма брадавици просто са по малко заразни, а хеспес вирусите не са заразни когато не са изявени казва то го човек който знае какво говори пък нека да говоря глупости. Само знай, че ако не ползваш презервативи го пренасяш, при вас жените излизат и във влагалището и дори не ги виждате и знай че точно тези 5-6 който споменаваш ти всъщност са 9 игарантирам че са до живот както и всички останали. Ясно е че ви се шляка яко кат разпоретини без презервативи и ви се иска ама не става стойте си с малко партньори и няма да имате проблеми или кат толкова ви се ебе с различни поне се пазете не бъдете кофи с лайна който бълват зарази и за мъжете говоря и за жените кат ви се еба пазете се токкова ли е сложно после и на децата си го предавате.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 5fe452fbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз имах подобно преживяване, кожния на които отидох ми ги обгори с електрокуаголатор. Не е най-приятното изживяване но се преживява. След процедурата се опита да ми излезе още една но я мазах с йод веднага и с това приключи.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 086c92f9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Приятел и аз имах същия проблем никакво лекарство не помага … Оперирах се много болки след операцията може би 2 месеца.. но да чукна на дърво де оправих
Вьри да те оперират няма друг лек ….

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker