Oргазмът на приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121531)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Oргазмът на приятелката ми
преди: 5 месеца, 9 часа, прочетена 3213 пъти
Имам си страхотна жена, но има нещо което ме фрустрира -- нейния оргазъм. Получава само клиторен и казва че цял живот е била така, без значение от мъжа.

Всъщност долу съм от надарените, 20см и доста широк, винаги с добра ерекция, свършвам сравнително трудно и мога да изкарам 20-30мин и да продължа пак. За нея няма значение, никога не издава и стон :D

Единствено получава оргазъм ако й правя френска или с ръце си играя с клитора й.

Далече не е фригидна, силно енергична жена е с тяло 10/10 и има sub bdsm наклонности - които не споделям, но се опитвам да й угаждам.

Чувал съм че 70% от жените НЕ получават оргазъм от проникване, а имат нужда И от клиторна стимулация. Според вас вярно ли е? Това ако е така, за какво ви е пенис :D

Някак леко ми е обидно :D да съм надарен, а жената до мен да не му се радва толкова.

Преди да ме наредите че не ме харесва и т. н - няма такова нещо, като цяло генетически съм извадил късмет 1. 93см висок, жените ме харесват, но аз никога не съм искал да бъда играч и си искам само една, но да е "ТЯ".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 8ade7aca7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Пенис си трябва, защото усещането, когато правиш секс и когато свършваш клиторно е различно. Смени порно то или въобще го спри и се запознайте подробно с женската анатомия. Нищо й няма на момичето.
Ъсещането при клиторен оргазъм е по-интензивно, отколкото проникването, но това не значи, че проникването не е хубаво и няма нужда от него. Може и да не гъкне и пак да й е хубаво.
Ограмоти се, но не с порно.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: aa26ba32a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз лично не харесвам красиви мъже. Комплексират ме, и смятам, че имат твърде високи изисквания. За секс никакъв шанс да избера такъв, така че имай в предвид че визията не е всичко. За жените е от основно значение, но за мъжете не. Относно вагиналния оргазъм - според мен не съществува, аз съм изпитвала винаги само клиторен.

Ж33

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: d041834827
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Кажи и да мине отгоре и да прави каквото и харесва.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 97be09ae05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пробвай докато я чукаш, да и натиснеш корема - малко под пъпа - това често помага :)

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 861d7ddc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Такива жени свършват само докато са отгоре. Научи я да те язди с търкане на клитора в твоето тяло.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: eb602dd227
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   При нас можем да правим секс по 40-50мин без да свърша, но започне ли да и идва да приключва, нейната възбуда ми влияе и приключвам винаги преди нея. Намерил съм решение като я усетя, свършвам я с ръка и можем да продължим без проблем.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: 0110af92b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не го приемай лично. Аз също не мога да свърша по време на секс. А доста обичам да го правя, много ми харесва по време на самия акт. Но също като приятелката ти ми трябва допълнителна стимулация. Малко ми е тъпо, ама е такова и свикнах. А гаджето ми определно знае какво прави и може да го прави дълго време.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: fb8a3037e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Като е голям боли, така че не знам за къде си ги мерите толкова...
Иначе и аз не мога да получа оргазъм само от пенис - трябва ми и клиторна стимулация. Дали ще си я докарам сама, като съм отгоре или по друг начин няма значение. Интензивността и силата на самия оргазъм обаче се различават, когато има и съответно няма... пенис :) Така че да, нужен ни е :D Има голяма разлика между това просто да си мастурбираме сами и да сме с партньор. Имай предвид, че доста голям процент жени, макар и да не си признават симулират оргазъм по време на секс, за да може мъжа да се успокои, че си е "свършил работата" и да се приключва, точно защото в един момент ако няма друга стимулация е възможно жената да изсъхне, да се протрие и дори да я боли. Така че, се радвай, че не си попаднал на жена, която само да те хвали колко си велик, а в същото време да те лъже. Нищо не ти пречи да я свършиш както тя обича и след това да се насладиш ти самия. Повярвай ми, сто пъти по-добре е пред лъжата.

 
  ...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: c766814819
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Благодаря за коментарите!

Явно е доста често срещано :) Имал съм само една жена, която свършваше по няколко пъти без да я докосвам - тъпото беше че ми беше първата и ми създаде грешно впечатление че всяка е така :D Втора такава не срещнах, но колкото и парадоксално да звучи - с тази жена нямаше страст и емоция.

Иначе да, не го приемам лично - защото опита ми говори че болшинството жени сте така. Честно казано това отнема голяма част от удоволствието, защото позите в които мъжа може да стимулира клитора на жената без да заеме странна поза са изключително малко. Вариант е жената да е отгоре, ако й харесва - на моята не й допада, нормално за sub bdsm мацка.


Със сигурност предпочитам да съм с жена, която не симулира оргазъм. Никога не съм го разбирал защо жените го правят - всичко което е "фейк" не може да устои дългосрочно, включително и имитиране на оргазъм.

№5 - мерси за "хака", ще го пробвам :D

№3 - е не съм Хенри Канвил, не всеки висок мъж е красавец, просто имам правилни черти и съм висок/строен. В Швеция бих бил най-много 5-6 :D но пък съм забавен и проклет :D

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: c7cf52b161
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Свърши я първо с клиторен оргазъм и после действай. Дълбоко проникване, до дъно, без да го вадиш, да е като тъпчене. През това време можеш да галиш клитора ѝ или ануса и, даже ако е ѝ приятно да проникваш в него с пръст. Наистина, че силен вагинален оргазъм започнах да получавам с годините, сега даже при добро продължително чукане с дълбочина получавам и скуирт.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: c7cf52b161
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Към автора, много ми е интересно как е свършвала онази жена по няколко пъти без да си я докосвал? ! Ти как разбираше, че тя изпитва оргазъм? И въз основата какво е свършвала тя? Говорили сте си, само сте се гледали, тя е маструбирала? ...

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 8ab6b8ce9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Оргазмът е въпрос на напасване на ключа към ключалката. Акт, при който има търкане и на влгалището, и на клитора, се стига до кулминация. Жените също трябва да познават себе си- как да се отпуснат и да участват в секса. Не е въпрос нито на голяма продължителност, нито на прекалено голям размер. Последното е някакъв абсолютен мит. Нито на кой знае какви гимнастики.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: c766814819
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Aвтора:

#12 - Аз по принцип така си действам, по-дълбоко и продължително, защото и на мен така ми харесва. За нея няма никакво значение, освен както споменах, ако не си играя и с клитора й. Най-вече се получава когато тя е по корем, а аз отзад/отгоре нея и с едната ръка е отдолу корема и й масажирам клитора. Рядко обаче става, освен ако не е в настроение за това.

#13 - Имах предвид че не съм я докосвал по клитора, не че не съм я "докосвал" :D Иначе лесно, както правя каквото правя и мацката получаваше няколко мускулни спазма, стискане силно с ръцете и кратък стон. Така 2-3 пъти в рамките на 15 мин.
Не мисля че лъжеше, защото връзката беше дълга, но знам ли. И все пак, въпреки честите й оргазми и че имаше любов м/ж нас -- в секса нямаше страст, желание и прекратих връзката. Жените масово не разбират че без желание за ласки й от тяхна страна - убиват връзки или пък осъзнавате но го правите подсъзнателно, защото връзката е изчерпана.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 1342d03153
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Грешиш. Клиторният оргазъм е досадно кратко и непълноценно удоволствие, а вагиналният е истинска наслада за тялото и душата и те кара да се усмихваш цял ден.
Жената до теб е сбъркана. Проблемът не е у теб.
Жена

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: e7b6f6dd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Автора, едва ли партньорките ти са те лъгали. Интимен и истинен ли е човек с някого, нещата се усещат.
Да, на повечето жени ни трябва допълнителна стимулация, но и пениса си е нужен.
Не се обиждай и не приемай нещата лично, физиология.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 14 дни
hash: c766814819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 16

По тази логика всяка жена която не получава вагинален оргазъм е сбъркана.. а както виждаш дори в тази тема много жени са така. Нима всички твои приятелки получават вагинален оргазъм и тези само с клиторния са малцинство?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker