Не мога да вложа никакви чувства ако момичето не е девствено! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да вложа никакви чувства ако момичето не е девствено!
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 18233 пъти
Здравейте, имам много странен проблем! Прекалено принципен човек съм знам какво точно искам в отношенията си с една жена, но не мога да намеря да намеря такава... Като се захвана с някое ако ще и свястно момиче да е и ако не е девствена просто си представям само кои какво и е правил и там вече всичко свършва. Въобще не я приемам за човек и се държа като свободен мъж.

Веднъж в живота ми се е случило да си намеря девствена приятелка и на акъл отговаряше точно на това, което исках, но само за 4 години после не можеш да го спреш дискотеки, купони... което води до край съответно, защото се промениха и начин на мислене ценности и т.н.

И така искам девствена, а се опарих от такава от друга страна пък не мога да приема за сериозна връзка с момиче, което не е. То не че някои може да ми помогне, ама е желателно поне да прочета някой смислен коментар, а не някой да дава интервюта само да си начеше крастата и да се направи на мъж!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 124

преди: 12 години, 7 месеца
hash: ad61413bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Държиш се като сухар и звучиш като 35 годишен чичко.Насочи се към ученичките -16-17 може да улучиш някоя скромна,интелигентна,мила и чувствителна дама,може и да улучиш на девствена.Не се базикам има все още такива момичета,улегнали,които не се занимават с простотии.Но жена над 18 девствена едва ли ще срещнеш

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3d45651885
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не го мисли толкова. Казвам ти го като жена. Разбирам те защо ги искаш девствени, но не ми звучиш като 15 годишен пубертет, а като мъж, не може да търсиш жена на да речем около 20-25 и да очакваш да е девствена, не че е невъзможно, просто... Не си я представяй в леглото с някой, не си мисли какво са правили и толкова.
Иначе няма как момичето да не реши да се развихри, разбирам я и ми е позна то до болка. Бях си примерна, може да се каже че почти не псувах, разбирах се идеално с големите, после започнах да имам чувството. че губя тези моменти в живота си. И така, купони, бъзици, лафове, никога няма да съжаля. И все пак това въобще не означава че сега нямам принципи, разликата е че тогава гледах прекалено сериозно на повечето неща, а сега съм къде къде по-спокойна, отново със принципи и цели.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 53be4ab703
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

3.   Ти след като не си девствен, не мислиш ли че прекалено много изискваш? Разбирам и ти да си девствен, да имаш такива претенции, макар че и това е тъпо. Ама да не си и да искаш девствена... Сори ама я си помисли едно девствено момиче също може да си представя, какво си правил с предишната си приятелка и да се отврати. Или тя няма право? Или какво очакваш някоя да се пази специално за теб, понеже крехката ти душевност не може да понесе какво е правила тя с някой друг. Смешен си просто!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 31faacebe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами мисля, че си за психиатър! Ти си голям лицемер! Значи жената трябва да е девствена, иначе не е човек. Ми ти като не си девствен, да смята, че не си човек ли? Дано никога не попадна на такъв като теб (девствена съм - нека те е яд :D ) ;) Сакън, пък ако реша да отида на дискотека - значи съм парцал ли??? Дори да не говоря с мъж, пак не съм човек - щом ще съм в дискотеката? Съжалявам пич, явно ще си стоиш сам щом си толкова... наистина, посъветвай се с психиатър, може пък и да ти помогне!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a26643d028
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   До хората,които викат,че автора не е девствен - откъде знаете?Никъде не прочетох,че той не е девствен.А и да не е,при мъжете е друго,защото те вкарват,а на жените им го вкарват.Сега, драги мои, разбрахте ли разликата между недевствените мъже и жени?До автора: искаш девствена,добре.Но ти ще я опазиш ли такава? Ако я опазиш - добре.Но ако отговорът на моя въпрос е "не" тогава и тя ще стане боклук след първия ви полов акт.Вярно,че си ти,ама все пак и на нея ще са го вкарвали.Помисли върху думите ми.А относно дискотеките - нека и момичета се забавляват.Според мен,проблемът ти е,че си много ревнив.Затова не ти харесва момичето да ходи на дискотеки(защото се среща с други хора).Така че си помисли дали девствеността е проблемът или ревността.
***Кървавата роза***

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a26643d028
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторе, на колко си години? Първата буква от името ти коя е?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0cb64626ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Може би искаш сигурност и за това са всичките тия изисквания? Сигурността е само в тоята глава и в това как приемаш ти нещата. Реалността доста често е различна.

Съветът ми към теб е да се научиш да приемаш реалността и спрямо нея да намериш подхождащо на твоята душевност момиче. Няма по-важно нещо от душевността на човека според мен. А дали и колко мъже или жени има или е имала няма значение. Може да имала 100, но когато срещне теб ти да си единствен за нея да докоснеш същността и тя твоята и да бъдете щастливи. Тази мъжка мания за притежание е просто пагубна и ви прави слаби и зависими. Помисли си:)))) УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 798ab718cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Божеее... такава простотия не бях чела скоро...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fa4fb1cbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте всички, по въпроса за девствеността ще ви разкажа историята на братовчед ми, който заряза изключително свястно същество, заради подобна обсесия по девствени момича. Ожени се за девственица, която 30 години не съзададе уют в дома им, преспа с повечето колеги - все пак не се беше наживяла, разведе се, направи и дъщеря си к. Накара го да си продаде хубавия апартамент, за да си поделят парите. Излъга го, че дъщерята учи в чужбина и й трябват пари, а тя ги взе.

И след всичко това, той продължава да е заслепен и да се радва, че излиза от време на време с нея - докато го изцеди до шушка.От четиристаен в Лозенец, сега живее в панелка, а девственицата през годините въртеше по трима наведнъж.

И така, авторе, помисли си , ако трябва отиди и на психоаналитик, защо толкова се фокусираш това дали момичето е девствено или не. Ти сам си го казал с тази твоя приятелка и дискотеките. Не една рудиментарна ципа определя същността на жената. Опомни се, докато е време, за да не страдаш. Имаш нужда от помощ.Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fa4fb1cbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторе, за да ти е по-леко в живота, смени си религията. Отиди в друга държава - там има много момичета, девствени вагинално, както и не ходят много-много по дискотеки.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6ccbefc8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 17 години и съм дествена (признавам си зубарка съм) Почти не обръщам внимание на момчетата който ме харесват.*Ти си търсиш някоя която да е добро момиче и да е дествена (доколкото разбрах) рядко ще намериш такава, вече всички момичета се предлагат на който им падне!!! Аз не искам да съм такава!!! Не всичко е секс!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 959cea64f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   А бе пич 21 век сме, не сме в каменната ера, малко ще ти е трудничко да си намериш девствена или ако си намериш то ще е някоя 12 - 13 годишна пикла

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c15b51116c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До автора

На колко години си ?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dac17b7287
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз пък не виждам нищо лошо и кой знае колко странно в това. Може би защото самата аз съм девствена. Незнам, разбирам ги мъжете с това мислене.
Лйбопитно е наистина на колко години е автора?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bf90e72249
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Автора е на 26. Относно дамите, които са си отворили краката където не трябва и когато не трябва и после мъжете им изневерявали или стават жена за много мъже просто може да прескочите това постче. На такива хора специално най малко им искам мнението и вниманието.

Относно 21-вия век пък ще ви кажа само едно, повечето хора на тази земя са като овцете. Стадото като направи нещо то и те трябва да са във него... сами не можете да оцелеете и тук имам в предвид да имате различно мнение от общоприетото. Бих предпочел наистина това постче да се коментира от хора с които наистина ще си кажем нещо свястно вместо да се обиждаме. Благодаря Ви предварително!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7c65fc8c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз съм на 19 години и съм още девствена просто но съм срещнала подходящото момче. Знам, че повечето мой връстници си казват а бе какъвто или каквато ще да е стига да не съм сам или сама. И според мен не трябва да са слагат под обш знаменател всички момичета че в 21 век нямало вече девствени и т. н. ами не всички си дигаме краката на първото здрасти.

А на автора единствено мога да кажа, че трябва да се вслушва в себе си без значение от някои коментари тук, това си е лично твой избор, а сърцето само ще ти покаже кое е момичето.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 94f4b84a68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторе, като ще си говорим за овце, аз мога да ти посоча не едно нещо, което се приема от масата, а най-вероятно и от теб, а е извратено.

Сексът е физическа нужда и ти не се гнусиш от това, че момичето изобщо го е пожелало, а от самия акт. Аз пък мога много лесно да се погнуся от други неща, които се приемат за нормални, дори само ако се харесват от човека до мен. Т.е. неприятно ми е от самия него, а не го опредметявам до тяло.

И на мен ми е приятно да съм първа и ми харесва да мисля как съм била единствена, но не мога да искам от човек да се измъчва по този начин, заради някакви мои фасони.
И да, много е интересен въпросът как стоят нещата с твоята девственост....

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0cb64626ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не се цупи де :-). Кой кога и къде си е отворил краката или си го e пъхал насам натам какво значение има. Явно търсиш съмишленици. Някой написа по-горе, че има страни, в които тези ценности са приоритет и вероятно там ще имаш по-голям успех. В България доста страдание те чака, ако не приемеш реалността, че момичетата са свободни и правят каквото си искат. Идеята да принадлежиш на първата си единствена и голяма любов и само на него през целия си живот за мен беше много желана съдба;), докато не видях как стоят нещата преди около 12 години.
Религиозните обеждения са единствените, които могат да съхранят ценноситите и семейството.

За останалите като мен, която не съм религиозна и не съм възпитавана в тези ценности тази красива идеология беше заличена трайно. За това да се съдим не е хубаво всеки сам знае през какво е минал, какво е жертвал, какво е получил и т.н. И е загуба на време да пропиляваме живота си в НЕ ЖИВЕЕНЕ...

Няма нищо сигурно на този свят съществува само момента, а в него има толкова много важни и истински неща, който не биват да се прупускат... както и важните хора. Сексът все пак не е най-важното.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: df97810cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм на 20 и съм девствена.. не е невъзможно да намериш такава

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bf90e72249
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   От автора: Не ме разбирайте погрешно аз не съдя никого, нямам и право просто си имам мой си разбирания за семейство и принципи, които не бих нарушил ако си намеря точния човек. Не съм въобще религиозен. Просто искам майката на моите деца да е чиста като сълзица, да е жена на която никога не бих изневерил. И другия вариант бих приел като се види че няма накъде, но просто си знам че след някои друга година този човек няма струва нищо за мен няма да съм щастлив няма да е това което искам.

Относно момичетата на по 19-20 години искрено ви се възхищавам дано да си останете с това мислене и на 40 години и дано си намерите точния човек които да оцени толкова голяма саможертва.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6ccbefc8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Разбирам те. Ти искаш честно и добро момиче, рядко ще срещнеш такова. Аз съм на 17 години, мразя секса. Неразбирам повечето момичета какво намират толкова в него(и то на 16, 17, 18, 19 години) това е доста рана възраст!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ АВТОРЕ!!! ДАНО ДА НАМЕРИШ СВОЯТА ПОЛУВИНКА И ДА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0e244b2a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   До автора. Пич, въобще не е без значение девствеността на жената. Неслучайно женските полови органи да разположени вътре, тя приема мъжкия орган, актът де факто се извършва в нейното тяло, а и девствената ципа едва ли е измислена от Всевисшния от скука.

От енергийна гледна точка жената пази информация в себе си за всеки мъж, с когото е била (напук на лафа "Не е сапун, та да се изтърка") в зона наречена КИНОВАРНО ПОЛЕ. Жената приема енергията от мъжа, а не обратно! Затова в природата мъжете нямат аналог на девствената ципа.

Дефлораторът оставя най-силен отпечатък върху жената и я "програмира" със своята енергия. Именно неговата енергия се предава на бъдещите деца на жената, а не тази на биологичния баща.

Разбира се, толкова индустрии са пряко или косвено свързани със секса, че малко хора имат интерес тези неща да се знаят.
Важното е, че твоите изисквания не са плод нито на фанатизъм, нито на егоизъм, най-малко пък на невежество.
Успех в търсенето!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fccc732788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   И аз мисля като теб, номер 24! Браво!
Аз също мисля, че енергията остава, по някакъв начин влияе.. НАистина някои неща трябва да се почувстват по-дълбоко, но не всеки човек има такава чувствителност, че да го усети.. МЪжете, които търсят жени, които са го правили много пъти, просто са мъже, които имат критерии за такива жени, а мъжете които търсят девствена жена, искат да усетят всички преживявания, които са първите на жената, да бъдат джентълмени и определено да не се бъркат в енергиите, които са оставили предишните.... мъже.... И дори да няма енергия, както много хора ще тръгнат да обвиняват, нали все пак това е нашета страна, все нещо не вярват, дори да няма енергии, кой както иска да си живее! Нито са свършили мъжете, нито пък ще свършат жените! Само, където девствените жени са по-трудно откриваеми, понеже не са по барове и таверни... а се борят за да успеят и да не харчат парите на мъжете си, а да си ги изкарат сами..

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ca9d6c1f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Девствена съм и смятам да остана такава, докато не намеря т.нар. голяма любов и въпреки това не мога да разбера нито автора, нито последните два коментара...

Да, съгласна съм, че бих била най-щастлива, ако първият мъж в живота ми е и едновременно с това бащата на децата ми. Но това е нещо, което до голяма степен зависи от шанса. Утре може да се влюбим безумно с някое момче, да започнем връзка и в даден момент да почувствам, че той е точният за мен и той трябва да ми бъде първия в леглото. И едновременно с това можем да ходим години с въпросното момче, но в един момент нещата между нас просто да се разпаднат - случва се на всеки. И какво - според вашите разсъждения в мига, в който се влюбя в друг и на друг родя деца, това ще ме направи по-малко стойностна жена ли, просто защото бащата на децата ми не ме е дефлорирал?

Невероятно ограничено мислене имате. Аз съм голяма идеалистка и въпреки това съм наясно, че нещата в този живот не се нареждат като в роман на Джейн Остин. Една жена не е броят мъже, с които е спала (освен ако не говорим за някакви наистина огромни цифри), не е и девствената си ципа. Жената е човек - търсете си стойностни, зрели жени, пък макар и не девствени. Ако ви се случи пък точно девственицата, за която мечтаете - надявам се, че всъщност ще сте достойни за нея. Щото повечето мъже много искат, но малко имат какво да предложат...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b0ad54ebc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   От автора: Едно голямо благодаря за научната подкрепа от 24. Само дето най-вероятно и теб ще те пратят на психиатър "нормалните" хора тук. Аз честно да ви кажа бих предпочел тази тема да се коментира от хора които имат подобно разбиране. Иначе всичко това ще мине на обиди и други не до толкова приятни коментари.

Относно госпожица 26 предполагам си под 20 съдейки по разсъжденията ти, но повярвай ми след първия ти няма да е само втори или трети. С това мислене докато се осъзнаеш ще си натрупала бройка след 5 години. правданието не си паснахме го обмисли преди да пуснеш на някой (това е един добронамерен съвет не искам да те засягам). Да си с девствена също е много опасно, не се знае дали веднъж отворена няма да иска да опита всичко от живота и с други след време...

И наистина най-лошото е, че такива свестни момичета няма къде да ги срещнеш...

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0cb64626ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Към Автора и съмишлениците му. Относно енергията... тя не се задържа в жената. Няка как някакъв си дефлоратор да бележи децата и... това са пълни глупости. Това, че полето на дейсвтие е вагината на жената няма нищо общо и, че мъжа си оставя спермата вътре.... не определя пътя на енергията. Жената оставя своята енергия в мъжа през 4-та чакра, а мъже през първа.... по време на секс, но когато сексът приключи и кръговрата приключва. Твърде много се вглеждате. Внимавайте да не ви мине живота в разочарования. Научете се да гледате на жената като на Личност също такава за каквато претендирате самите вие, че сте. Няма значение дали тялото е мъжко или женско. Когато се научите наистина да цените свестните и добри хора... Хората които знаят, разбират и можете да се учите взаимно тогава ще ви се даде.... явно на този етап след като имате толкова негативни емоции около този въпрос.. замислете се дали не грешите някъде в обежденията си. Щом не можете да вярвате на жените значи проблемът е във вас. Щом не можете да откриете добра такава... съответно отново грешите някъде. Но не се предавайте ще намерите това от което наистина се нуждаете... само внимавайте да не го изтървете заради.... тези свои схващания. И още нещо няма как да се предпазим от разочарованията и болките в живота... да не страдаш е като да не живееш... приемете реалността и се научете да обичате въпреки всичко, ако искате да бъдете истински обичан. Поздрави!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e5cb4467b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   От автора: То хубаво да се обичаме, ама като няма хора за обичане или по-точно не се срещат такива... това е проблема жени много, ама верни и запазени единични бройки останаха само. А това е все едно да търсиш игла в купа сено.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ca9d6c1f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   от 26: студентка съм, минала съм ги тийн драмите и след като съм се запазила до момента - и имам твърдото намерение да чакам още, както и след като съм наясно със себе си, желанията и принципите си - няма голяма вероятност веднъж "отворена" да тръгна да трупам бройка... Пък и достатъчно трудно харесвам някого въобще, какво остава за влюбване (ето ти баш чистота: не съм се и целувала дори, чакам си сродната душа), така че айде да не говорим наизуст...

Имам няколко близки приятелски семейства. В повечето съпругът не е бил първият мъж на съпругата. И въпреки това са щастливи, стабилни, в хармония със себе си и света.

"Да си с девствена също е много опасно, не се знае дали веднъж отворена няма да иска да опита всичко от живота и с други след време... " - а ти знаеш ли какво искаш? Все нещо е криво - ако не е девствена, по презумпция не става. Ако пък е - то има вероятност изведнъж да й се развихрят хормоните... Ми има тая вероятност, наистина - но зависи от момичето. Затова като търсиш любовта не се гледа девствената ципа на жената налична ли е или не, а се гледа самата жена.

"И наистина най-лошото е, че такива свестни момичета няма къде да ги срещнеш... " - ами няма, щото ти май търсиш викторанска девойка, която да повери мисловните си процеси на теб.

Ето ме мен, девствена, недокосната - по свой избор и желание. Но съм сигурна, че съм недостойна за теб (хаха) заради това, че си позволявам да мисля реалистично - понякога двама човека могат да са много влюбени, но нещата да не сработят и да се разделят, а момичето да роди от друг и пак да е ценен човек. Ти това не го приемаш...
А още по-сигурна съм обаче, че точно в някой такъв като теб, с подобни претенции, никога не бих могла да се влюбя, камо ли да отдам честта си. Щото аз отказвам да бъда само девствена ципа, сещаш се.

Впрочем, чел ли си "На плажа Чезъл" от Иън Макюън? ... За първата брачна нощ на двама девственици през 60-те. Прочети я...

И най-важният въпрос, на който не си ми отговорил от предишния пост: ТИ самият какво предлагаш като мъж на свястното момиче, което търсиш? ...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: af84f7d6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторе, аз те разбирам напълно. Ще си изкажа позицията на жена. На 27 години съм и така се стече животът при мен, че до сега съм имала 3 сериозни, дългогодишни връзки- първата започнах много малка и тогавашния ми приятел беше девствен. След него имах друга връзка също с девствено момче, която продължи дълги години. Сега съм с мъж, който има богат опит преди мен. Въпреки, че е стахотен, хубав и мил някак мисълта за другите жени ми пречи много. Напълно осъзнавам, че са мои комплекси и неувереност. Но се справям с това лека полека. Та идеята ми е, че може би и при теб са комплекси. Искаш да е девствена, но пък те е страх, че ще й се доживее... Ти се обвързваш с човек, а не животно да го вържеш на каишка. Като и се доживее ще я заведеш на дискотека. Като и се излиза с приятелки- да излезе. Взаимоотношенията във връзката са нещо много повече от секс, бройка и девственост.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e5cb4467b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   От автора:
до 26/31: Много се радвам че си такъв тип хора, възхищавам ти се, макар и характера ти да е малко буен. Ама не ме разбираш, това как мисля аз, какво искам, какво не искам е нещо което аз сам съм си изградил, гледайки живота на хората... Много от нещата в този живот не ми харесват и аз се боря и ще се боря те да не навлизат в моето семейство. Затова си мисля, че човека с които ще живея трябва да мисли като мен, но не аз да го карам а той самия да мисли така. Правил съм грешки спор няма, но искам да спра да ги правя и да си поема по правилни път с правилния човек. Относно това какво бих дал ами тоя въпрос не го задавай на никой ако не искаш да бъдеш излъгана. Просто го изпитай, човек само с действията си говори истината. :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2ec1678ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   А, авторе, мислил ли си от друга гледна точка- шанса да срещнеш такова момиче, на тези ни географски ширини е много малък. Но представи си, че все пак я срещнеш, такава каквато искаш, но не успеете да се влюбите един в друг. Тогава какво правиш? Любовта е химия и няма как да избереш в кой точно да се влюбиш.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9cb279a04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторе, в грешка си! Визирам коментар 27. Аз бях девсвена до 35 (да, НЕ Е неволна правописна грешка! ) и сега близо 3 години след това не ми се иска да опитвам с всеки! Още съм с първия!

Хайде, аз съм ГОЛЯМО изключение, но ПОВЕЧЕТО ми приятелки са имали 2-ма триме приятели преди да се омъжат и нито изневеряват, нито имат желания за бройка- ГРЕШНО ти е мисленето и определението за свестно жени!!!

А ти нямаш НИКАКВО право да изискваш подобно нещо от приятелката си, след като ТИ не си девствен! Погледнато обектинво ТИ ИСКАШ ДА СИ СИ ПРАВИЛ КЕФА, С КОЛОТО ТИ СЕ ИСКА, А ТЯ ДА СЕ ЖЕРТВА ЗА ТЕБ! А с КАКВО си ЗАСЛУЖИЛ подобна жертва, след като ти не правиш същата за нея!?? Искам да чуя за заслугите ти!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e5cb4467b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Автора до 35:
1-во не си ти човека, който да ми казва какви права и задължения имам. Всеки си носи глава на раменете, всеки носи последствията от действията си.
2-ро да не би мъжа ти да е бил девствен. Не мисля! Какво, той няма право да е с теб ли?
3-то не карам никой на сила да ме разбира. Има си хора, които ще ме разберат има и много такива които няма. Аз не съдя никого, просто си имам собствено мнение за жените.
За какво въобще влизаме в спор. Хора вие мислите, че аз греша, не пишете пропуснете я тая тема. Аз предпочитам комуникация с хора, с които имаме общи възгледи!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fccc732788
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Аз съм девствена на 23г съм. Когато бях в 9 клас харесвах едно момче, обаче той точно като научи, че съм девствена, и си тръгна, обичах го до преди години. Аз мислех че това е лошо.. и че никой няма да бъде с мен заради това..
Харесах си един друг мъж и не му казвах много време, че съм девствена, защото ме беше страх, че ще си тръгне и той от мен като научи, но като му казах и той се зарадва и оцени това, че съм девствена и ме чака и ще бъдем заедно като си дойде... И ми каза, че ако бъда с някой и не съм девствена, ще ме зареже. И също и двамата сме българи, не си мислете че сме турци или някакви други народности.
ТАка че подкрепям автора, че да си потърси девствено момиче, защото определено сме добри момичета, и не сме тръгнали напред назад, и не е вярно това че ще тръгнем.
Просто си имаме принципи и държим на човека, с който ще бъдем и изчакваме правилния мъж.. истинската любов.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f5a4b76421
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   „ТАка че подкрепям автора, че да си потърси девствено момиче, защото определено сме добри момичета, и не сме тръгнали напред назад, и не е вярно това че ще тръгнем. “ АМИН!

За смях си, да знаеш - и да не си туркиня, пак ти се е размекнал мозакът от много турски сериали.
Така мислиш, защото те е страх още да направиш секс с момчето. В момента в, който ти разкъса ципата - ти си в нашия клуб, а когато те зареже - ставаш и това, от което тук предупреждаваш народа.
Внимавай, разликата между девицата (добро момиче) и курвата по твоите критерии не е много голяма, внимавай ти да не попаднеш по своите си собствени определения след годинка-две в другата категория, защото това няма да зависи и особено от теб, а от това, дали обезчестителят ти ще остане с теб или ще му хрумне да си търси друга девица, на която да се радва

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fccc732788
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   До номер 38-много си арогантен! Авторът е прав, за какво му пишете коментари против него, той е решил, че иска девствено момиче, и е прав.
Изобщо не говори, че ме е страх да направя секс, не е така, ти в мен ли си, че да кажеш? Не искам обаче да го правя с ей такива простаци като теб, защото без обич като искаш го прави ти, господине! Никакви турски сериали не гледам, а преди 10 години изобщо нямаше турски сериали, че да реша да не го правя с някакви мъже, които само искат секс и след тва те зарязват. Даже някои турци са повече мъже от българи, щото като се оженят и си издържат жените и след това, но турската тема изобщо не ме интересува... Много ясно, че ще изчакам мъж, който да ме обича и да го направим, да не съм някаква от улицата.. Който иска да си прави когато с който му се иска, на никой не казвам нищо, но не ми казвай ти аз какво да правя... Аз съм намерила това, което искам. Нека и автора намери своето момиче.. и да е щастлив.

Номер 38, бъди си ти с недевствени момичета, какво ти пречи, каквото искаш си прави, само не ми казвай на мен как да мисля и какво да правя, аз си решавам!
Аз подкрепям автора и мисля, че авторе, да, трябва да си търсиш девствено момиче, и искреност във вашите чувства! Има девствени момичета, не се притеснявай... Късмет!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f5a4b76421
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   39, не се нерви - не съм мъж, а съм ЖЕНА.
Била съм с един единствен мъж, но съм видяла, как приятелките ми - добри момичета - биваха зарязвани, както и как приятелките на майка ми бяха пребивани от алкохолизираните си мъже. И, миличка, като човек ВОДЕЩ ПОЛОВ ЖИВОТ знам, че животът е много повече от него, както и от мимолетната девственост.
Самата идея, прекривайки страха си, да се правиш на едва ли не Дева Мария не е добра. Рано или късно и най-големият Йозеф ще загуби търпение и ще трябва да се простиш с драгоценната си ципа. Тогава какво правим?
И ти ставаш като жените отвън. А, ако господинът се преориентира -ц-ц-ц-ц... край с теб!!!

Стойността на една жена, на една дама, не почва и не свършва с непрекосновенността на ципата ?. Ще го разбереш, когато я загубиш. Не страдай много от това, струва 300 лв., за да ти зашият нова. Мисли сега за другите си проблеми, защото на 23 и неводила полов живот, вярваща в глупостите от сериалите... определено имаш такива.
П. П. И да - ако утре се разделя с приятеля ми или той с мен, няма как да напусна връзката си така, както съм я започнала, но това не ме прави по-малко жена. На 23 определено обаче съм била повече жена от теб. Събуди се и изключи телевизора!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fccc732788
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Искам още нещо да допълня... Значи.. много все като е девствено момичето и все почвате като, че ли да нападате, някакво отношение се почва, обсъждащо... Абе хора, вие защо не се гледате себе си, някое девствено момиче започнало ли е да си мисли "Ей сега тази/този с колко мъже/жени е бил/а", камоли да коментира, а вие като научите, големи коментари, голям размисъл и то от сорта "Тази като е девствена още, няма да се омъжи", "отживелица", "после и тя ще тръгне като разпрана" и ей такива от този сорт. Хора, всеки избира пътя си, всеки е индивидуална личност, не знаете какво ще стане. Хора, и вие сте били девствени.. ЗАтова много млади момичета, които са девствени имат някакъв комплекс дори да кажат, че са такива, защото се започват коментари и то пред тях или зад гърба им все едно е болест това. Засрамете се, не се отнасяйте така. НЕ само Турция уважава такива момичета, а цял свят.. Вие сте в БЪлгария, и тук се уважаваше, но май тръгнахте взехте да подражавате на циганите в това отношение... ЦЯл свят уважават девствените момичета, дори и циганите ги уважават... САмо българите ли не ги уважават и че автора ги уважава, да, определено е прав!
Към автора- нали знаеш, че първия път трябва да е с внимание, с обич? Авторе, прав си и си търси такова момиче, защото е по-различно отношението.. не всяка девствена ако не те обича, ще легне с теб, ето това е истината... но гледай и характера на това момиче, все пак!
Има недевствени жени, които също са страхотни по характер и влагат чувства, така че ако намериш недевствена и с готин характер, защо пък да не се хванеш с нея?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fccc732788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   ДО номер 40- Не се правя на Дева Мария. При положение, че не бях срещнала човека, не исках да лъжа никой и да го правя насила. Сега обаче се радвам, че съм изчакала и ще бъдем заедно, когато си дойде. Не ме е страх от нищо. И съм имала доста предложения за да го правя, те дори не знаеха че съм девствена... Тук не е въпроса кой е повече жена и кой по-малко, всички сме равни.. Просто ти казвам... че всичко е индивидуално.. и автора иска девствено момиче, нека си намери.. А дори и като стана недевствена и ако ме зареже приятеля ми, то тогава няма да си правя операции, тва е глупост, ами ще чакам отново да бъда с някой друг, който ме обича и го обичам.. Разбирам те, и наистина не всичко е девствеността, но всеки има право да избере първия път как да бъде и с кой да бъде!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f5a4b76421
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   41, драмааа!!! Моля ти се, тук не става дума, кой какъв е, момичето дава съвет ЦЕЛЕНАСОЧЕНО да се търсят такива като нея, които са „добрите“ във филма. (сериала).
Не е болест да си девствен, всички сме били. На 18. Болест е да обявяваш едва ли не недевствените момичета. Над 18. за недобри и некачествени момичета (курви)...
Едно ще ви кажа, девствеността не струва и пукната пара, когато е плод на страх и на разни остарели разбирания, зад които се крие той.
Не е срамно да си девствен, не е срамно и да не си, но е срамно да поставяш качествата на една личност в зависимост от наличието на ципа или не.
Да не говорим, че противоречи на всичко, за което се борим жените от столетия - мъжете нямат девствена ципа.
Аз не искам да се връщам в турските сериали, във времето на баба ми, когато са се показвали (фалшифицирани някакви) червени чаршафи след брачната нощ.
Който иска да живее така, да си ходи в турция
П.П. 42, не казвам, че хората сме били равни. Не сме. Просто качествата на една пълнолетна жена не зависят от девствени ципи, съжалявам. Скоро ще го разбереш. Девствена си временно. После следва специално в леглото натискът да доставиш и на партньора си удоволствие (о, да - това се очаква от недевствената жена), а и да постигнеш нещо повечко в живота, освен да чакаш Принцове и точното време... Пази се, ако искаш, за принц Хари (другия ти го взе някаква недевственица). Ако беше вярно това, което твърдиш, щеше да си се отдала вече на приятелчето си, което си обичала, и щеше да знаеш, за какво става дума. Срах те е и още как. Обади се след 6 месеца...е, не изключвам да си още девствена.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 55d86de3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Авторе, 36, естествено, че не ти казвам какво можеШ и какво не, но мога да ти кажа, кое не е СПРАВЕДЛИВО! Естествено, че мъжът ми ме заслужава ние не сме имали такива изврстени критерии при иьбо

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bf90e72249
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Автора:
Мили дами, искам да задам един много много интересен въпрос. Извинете ама вие нали сте по различни от мъжете и не спите с някой просто ей така по нужда като нас. И ето тук ми е много интересно колко пъти се влюбвате? Истинската любов доколкото знам е само веднъж в живота. Една девствена жена която е преминала 20-те, а и някои от по-малките дори си я чакат и ще си легнат с мъж, когато разберат че наистина това е човека за тях. А повечето от вас какво правят харесват си някой спят със него и после ама то нищо не става от тоя. Истината е че има тръпка 2-3 години, после е време за промяна и това докога така... Но пък вие си знаете, аз пак казвам за мен стойност имат само жените, които знаят какво искат и затова се съхраняват.
44, справедливото за теб, за мен и за хората е много различно понятие. Така че нито ти си човека, които може да каже дали нещо е справедливо, нито аз.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ccc13bddba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Колкото жени, толкова отговори на въпросите ти, авторе, но поне в дебелите учебници по психология и медицина женската сексуалност е по-разнична от мъжката преди всичко заради действието на хормоните прогестерон и естроген, които правят жените потенциални майки и ги карат да търсят потенциален баща. Една жена ражда чисто физически погледнато най-много веднъж в годината, а един мъж може да заплоди хиляди жени (доказано е, че не е мит, че Чингиз Хан е заплодил 5000 жени - 10 милиона азиатци имат доказано един мъжки прародител, които е живял точно по времето на Хана).
Прави си изводите, дали сме спали ей така с мъжете - просто защото ни е досърбяло или това е по-скоро черта на мъжката сексуалност.

„Но пък вие си знаете, аз пак казвам за мен стойност имат само жените, които знаят какво искат и затова се съхраняват. “

Много плоско убеждение. Съжалявам. Всяка жена си има история и всяка жена помни първия мъж и болката, която е оставил след себе си.
Моят мислеше точно като теб, което тогава ме ласкаеше, защото бях девствена. Пазила се бях нарочно до 18. Е, откъсна цветето този мъж и ме смачка и психически, и физически. След като научих, че е „откъснал цветето“ и на най-добрата ми приятелка, а и аборт е правила тя от него (той не обичаше кондомите, ползваше с мен, защото аз настоявах и не давах без)... ами зарязах го. Лиза-маза да се омъжвам за него отгоре на всичкото с голямата си нахалност.

И какво, по твоята логика трябваше да се омъжа за това чудовище ли, защото съм била влюбена в него, защоото съм се пазила за него 18 години?

Не, съжалявам, и жените сме хора и сме повече от една девствена ципа. Борили сме се 100 години за правата си и няма да ги захвърлим за балканските ти разбирания.

Апропо, мъжът ми ме прие и недевствена. Много години вече сме заедно и не е отминала любовта, страстта е като в първия ни ден заедно, знае и за първия мъж в живота ми, но за него е важно да е последният. Уважава ме и ме обича и не живее в Средновековието. Уважава и жените, кавалер е и оценява жената като човек, не просто като една вулва, която да отвориш.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f0e3ea311d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Авторе, жените отдавна не са жените от едно време, както и мъжете не са мъжете от едно време. Когато тялото си иска, жената се научава да дава. Така че бъркаш като казваш, че жените не спят с някого просто ей така. А ако истинската любов е само веднъж в живота, значи моята е минала и съвсем ще го давам както ми дойде. Казах го някъде другаде и пак го повтарям, надявам се само да не стане като при чичо ми, взе си девствена жена, която след 15 годишен бррак хвана в леглото с друг...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bf90e72249
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Автора:
Ясен ми е и този вариант, но като че ли бих искал да рискувам. Предпочитам да съм пълноценен във връзката си, отколкото да си взема жена, която вече се е предала на някой и аз да съм този които ще изневерява... Не искам аз да съм лошия и да давам надежди, да живея с човек, който ще предам, защото една такава мисъл ще ме тормози цял живот и рано или късно тази жена няма да значи нищо повече от поредната мен и съотвено и аз поредния за нея. Сложно е хора само аз си знам какво ми е. Морален човек съм, моногамен съм и искам такъв да си остана за един единствен човек.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ccc13bddba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Авторе, успех в търсенето на партньорака. Ти знаеш, и циганките ги женят девствени, пък какво става после.... и за туркините това се отнася.
Иначе - днес можеш за 300 лв. да си направиш хименче. Аз нямах кръв дори при първия път, кой знае - ако ми зашият, може и да прокървя. Пък и веднъж отворена, завинаги отворена - ставаш отворена и за други пчелички, освен мъжлето.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 04810cb198
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Да, така е, авторе- всеки си има своя "справедливост". Твоята е чист и прост егоизъм.

Искам само да си представиш следната справедливост: чиста като сълзица жена, девствена, не иска да я омърси някой дето е правил разни неща с други жени и все за това си мисли като е с него... И на такъв няма да се отдаде!!!

Справедливо е, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bf90e72249
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Автора:
49 какво да ти кажа просто... Ако искаш цял живот да седиш в прах от пчелички и това ти е мечтата живей си така. Сигурен съм че тоя тип жени няма да знаят даже децата им от кого са. Ама то пък едни деца какво да ги мислиш тях нали на теб ти е хубаво да те прашат, пък все ще се намери някой балък да ги гледа. То даже наскоро даваха и по бтв как мъжете се превръщат в жените в семейството (жената работи мъжа с престилката чисти, готви, гледа детето). То да помагаш хубаво ама това, което даваха просто беше прекалено. Ама това е друга тема да не задълбаваме и нея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ccc13bddba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Авроре, аз съм и 46 и никога не съм изневерявала, а както писах - мъжът ми ме прие и недевствена - чистя си му, готвя си му, и дете ще си му родя - ще се види, дали е от него, защото и двамата сме група 0 положителна и при нас детето трябва да е просто такова, освен това, той е специфичен като външност и веднага ще се види, чие е детето. Негово ще си е, разбира се.
Имам приятелка - ожени се девствена на 18, за да избяга от техните - познай, има си любовник и изобщо не ? дреме. Много са примерите.
Казвам ти - успех в търсенето на партньорка, но като гледам - си още сам.
И нещо друго да попитам - дали не държиш тя да е девствена, защото и ти си такъв, та да не останеш по-назад или пък да не вземе да те сравни с друг някой?
... Нищо пък. Тирадите ти съм ги чувала от първия мъж в живота ми и се показа, що за плазмодии е.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7b0473d81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

53.   51 Защо ли "жената работи мъжа с престилката чисти" сигурно защото времената се променят и не само ставаме половете равни ами в някой моменти доминираме жените над мъжете. Дано да не дойде денят жените да ви търсим девственост, че тогава такива като теб...

 
  ...

1-50 от 124
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker