Девствена на 18г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена на 18г.
преди: 3 месеца, 28 дни, прочетена 2083 пъти
Здравейте! Както от заглавието се разбира - Девствена съм на 18г. Не съм грозна, дори напротив - доста хора ми правят комплименти за външния вид. Не съм и едра, имам мъжко внимание. Не съм срамежлива, да не си помислите, че е заради това. За доста хора е срамно да си девствен на 18г. Не смятам че ще правя секс и скоро. Според вас това срамно ли е? Искам просто истинска връзка с някой, не само секс. Обичам да обичам и бързо се привързвам към хората. Според вас трябва ли да бързам да го направя, или когато срещна някой и го заобичам? Постоянно ме тормози това че съм девствена и според хората е срамно. Аз просто смятам, че съм емоционална и секса все още не е за мен, защото знам как хората могат да наранят някой и да го оставят все едно нищо не е ставало, въпреки че много ми се прави. Не знам какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 0a0ee4b280
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Ако го направиш заради хорското мнение ще съжаляваш, ако го направиш, само заради самият секс сигурно пак ще съжаляваш, така че изчакай докато не срещнеш някой, с който да поискаш сама да го направиш!

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 1b5c33902f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Здравей!

Ти си ми женската версия :D хубаво е да разбереш, че има хора, които мислят, че отсрещната страна не е само парче месо с цел задоволяване на нагона, но и човек със чувства. Спрямо това, че си девствена това не повод за срам просто не си намерила все още правилния. Аз също не съм правил секс, но не ми е болка за умиране приех просто, че все още не ми е дошло времето и просто трябва да изчакам правилния човек. Важно е първо с човека да сте на една вълна и да се обичате, както се казва и да си имате доверие един на друг, впоследствие ще
дойдат и другите неща като секс и т. н. Всъщност мислиш, че всеки един на нашата възраст е правил секс? Да има хора, които са правили, но има и такива, които просто ще те излъжат, че са го правили и т. н. Както и да е пожелавам ти да намериш правилния в най-скоро време и да бъдеш щастлива!

Едно момче на 17

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 097cd9c815
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами аз съм М21 и също съм. Имах гадже, когато бях на 17, почти го направихме, в мен беше издънката (тя също беше девствена, беше и хубава, не е да речеш нещо), но тогава осъзнах едно - нямам ли емоциално привързване, не мога. Просто не мога. Срамно ли е? Ами не. Всеки расте различно. Да не ти пука за другите. Аз също бих се отпуснал в истинска връзка. Ако ти е толкова за пред другите ги лъжи. Сериозно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: d40416c26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Според мен недей бърза, за вас жените това е специално събитие в живота, гледай да е с мъж, когото харесваш.
Всичко е в реда на нещата.
Просто си свястна, не е проблемът в теб

М28

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 57e79cac92
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Здравей, мило момиче! Аз съм жена, която скоро ще стане на 26 и също девствена! Не, няма нищо срамно. На твоите години и аз мислих така и го криех, вече не ми пука изобщо! Често ми се подиграват мъже, когато им споделя, но за мен е по - добре така, защото веднага ги разбирам що за хора са! Не се отчайвай, един ще срещнеш твоя човек и ще бъдеш готова. Ще се обичате и всичко ще си дойде на мястото. :)

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: b144ebccfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Благодаря за хубавите коментари! Почувствах се по добре за ситуацията ми!

Авторката

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 0e15357434
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Възхищавам се на младата дама. По своята същност тя се явява нещо уникално и изключително ценно момиче с високи морално -волеви качества, което е устояло на на разложителният натиск на деформираните изисквания, на съвременната демократично-неолиберална тълпа. Мога с ръка на сърцето, че огромната част от така наречените съвременни български мъже не заслужават такова момиче. Дано това момиче не са не се поддаде на мазно-лигавите или просташко-гнусните ласкателства на съвременни представители на така нареченият "силен" пол.
ЦИТАТ "" сред американците расте търсенето на девственици. И ако това е тенденция, реално ли е да се очаква възстановяване на нормите на нравствеността в Америка, и свързано ли е пропадането на човечеството в глобалната безнравствена криза, с поредната световна икономическа криза? И ще тръгнат ли по пътя на възстановяването на нравствените норми, другите отклонили се към аморалността, държави, като Франция, Германия, Англия, Русия и т. н. Търсенето на девственици в Америка не е куриоз, защото доста драматични се оказаха за САЩ последствията от нравствената разпуснатост: само наркоманите там са 55 милиона. Картината на упадъка допълва и фактът, че там работи само половината от трудоспособното население. Но особено впечатлява интеллектуалният упадък: половината възрастни в САЩ не могат да напишат и писмо... Търсенето на девственици е предопределено от увеличаващите се уродства, понеже разпуснатите преди брака момичета, после раждат наркомани, извращенци, инвалиди и психично болни... Това повдигане на съзнанието в Америка дава надежда... То се подсилва и от факта, че през последните години са престанали да пушат 40 процента от американците. А това е крачка към възстановяване на физическото и нравствено здраве на обществото. А по какъв начин влияе девствената чистота, на здравето на поколенията? -Огромен. """""/ КРАЙ НА ЦИТАТА/. Някога когато бях момче, всички или по-точно почти всички бяхме девствени. Повечето даже не бяхме и целували момиче. Така си заминавахме в казармата и това беше добре, защото нямаше мисли за любимото момиче поради липса на такова. Социализацията и опознаването на реалният свят беше след казармата. Тогава бяха първите сериозни влюбвания, а не писане на писъмца и червене пред момиче когато го заговориш. Бяхме смотани. За някои от момчетата първата сексуална връзка беше с жена поне 8-12 години по-възрастна от тях. Като правило разведена, или все още неомъжена, при най-различни ситуации. Някои момчета развиваха нещо като пристрастяване към по-възрастни от тях жени. Други се впускаха във връзки с чешки, "гедерейски", полски момичета по морето или на студентски, международни бригади. Но тези връзки бяха лимитерани от времето на престоя на морето. Момичетата не бяха меркантилни, просто искаха момчето, а не парите, които и без това ги нямаше. Всяко влябване е различно и се изживява по различен начин. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 00fbcf7c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Мъж на 40 съм и се радвам, че все още има момичета като теб, които не искат да си легнат с някой, щото всичко го правели. Имам синове и силно се надявам да намерят момичета като теб, които да обичат!

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 1b8507b794
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Миналата година си хванах едно гадже, което се оказа че е девствена - беше на 20, аз съм на 50. След като и показах всичко, което знам за секса, тя определено съжаляваше, че не е почнала по-рано.
Общо взето сега ти е времето - колкото отлагаш, толкова повече губиш най-хубавите си години.
Като станеш на 40, хем никой няма да те иска, хем няма да ставаш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 7934b10594
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Не, не е срамно да си девствена на 18.
Но ако на 30 все още си, тогава вече нещо сериозно не е наред.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 0ea6961405
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторке, радвам се на хора като теб! Бъди жива и здрава и съхранявай чистотата и девствеността си!

А кога е най-добре да го направиш?

Аз ще ти отговоря - в първата брачна нощ!

Когато вече си се омъжила и пребиваваш в законно съпружество, и пред Бога - тогава!

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 5314b677de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз пък съм девствена на 25 и честно да си призная това не ми е нужно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 9553f80e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей! Пише ти момиче на почти 20 и до 18 не бях правила секс. Имах шансовете още преди години, просто не се чувствах готова. Затова моят съвет към теб е когато се почувстваш окей тогава. Не разбирам защо някои го правят само и само за да са го направили и да са от “готините”. Кой когато го почувства тогава. Изобщо не съжалявам, че го направих със сегашния ми приятел, той нито ме е припирал нито нищо. Стана от самосебе си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: f7496030f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Секса както го наричаме не е просто чукане! Затова е правилно да се нарича правене на любов! С правилния човек в правилното време! Аз се ожених девствен и жена ми беше такава.
Ти си за уважение, не за подигравки. Който мисли обратното, значи е глупав, комплексиран, страхлив и дори може да го е яд, че вече са я минали разни и са я хвърлили после като парцал. А пък мъж да ти се смее, че си девствена, зарежи, няма шанс да е за тебе!

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: cebd58acde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм мъж на 22 и скоро си направих сефтето , няма нищо срамно в това че още не си го направила , по- срамно е ако забременееш на 14 г.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: e2c2d2ccf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Омъжих се девствена на 19 г, родих две деца и за 38г. брак мъжа ми /Бог да го прости! /, никога не ме нарече"курва". Направи си сама изводите...

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 66c1389f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   М нан40: Похвално е, гордей се с това. Но гледай да не се докараш като номер 17! Учи, открий себе си, а сексуалността ти има време да се развие и минеш през фази докато станеш на 30. И опитните мъже, които мислят че секса с жени под 30 е истината са или педофили или не правещи опити да усетят женската енергия. Секса е сливане на енергии на всички нива!
Последно, не се срамувайте от секса, но и не бързайте с него, не сте си ги намерили на улицата. Ако бяхме дизайннати за безбройни партньори нямаше да има толкова венерически болести!

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: b144ebccfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Към номер 9- Значи авторката няма да става на 40, а ти ставаш на 50? Доста голямо самочувствие имаш явно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 5a1cf030d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Къде са тези девствени момичета на по 18-24г, както пише авторката и по коментарите, масово повечето вече на по 18 са с по 3-5 бройки, май много тази тема не отразява реалността!

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 3da5b1747a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Нищо срамно няма да си девствен/ девствена на 18. Срамно е човек да върши неща зареди мнението на хора на които хич не им пука за него. Сега ти е времето да учиш и да се развиваш, за да не пускаш тема след 20 години. Срам ме е, че е работя на минимална заплата.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: d5b1f95b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   22, твоята реалност е базирана на тийнейджърските разказчета за бройки? Дай малко по-зряло с мисленето. Реалността е, че много момичета се правят на готини и се хвалят, но всъщност не пускат на гаджетата си. И те уверявам, че ако събереш 200 момичета в една стая между 16 и 20-годишна възраст, поне 150 ще са девствени.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 1de6006df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   24, диапазон между 16 и 20 год. не е мн. коректен.
За 16-17 год. процентът на девствените даже ще е по-голям (независимо как се хвалят/държат). Сред 19-20 годишните обаче картинката много рязко се обръща.
И тук далеч не възрастта на пълнолетието обръща тенденцията, колкото края на училището. Училището е една реалия, след това е коренно друга. Независимо дали момичето отива в университет, почва работа, не се занимава с нищо, а също и независимо от това дали излиза от къщи или още живее с тяхните.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 часа
hash: e2b7838f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ако искаш вярвай, но и след 20 е пълно с такива. В България има разни стереотипи и хората приемат за чиста монета всякакви измишльотини, ама реално нещата не са такива. Не ти пиша наизуст, а информирано. Има едно много фалшиво реноме на момичетата от 96-та година нататък. Има и по 23 годишни дето още не са виждали салама.

До 25

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 5a1cf030d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До 24, слезни на земята, вярно ли вярваш че повечето са девствени, да доста мъже може да са но според много проучвания, жените между 18-21г са имали поне един сексуален партньор, по спомен се въртеше процента средно към 82% от тях, ако искаш ги потърси статистиките в нета, даже имаше американска дето беше проведена сред гинеколозите, което твърдеше че до 23г от всички жени посетили ги, едва 19% от тях са били девствени, по точно доказателство от това няма, иначе тях ако ги питаш, са все девствени, като колите на горубляне, все на по 100 000 километра и нов внос, мога да се басирам с теб, че от 200 момичета както казваш, след генеколигечен преглед, поне 180 няма да се девствени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker