Доволни хора от сексуалния си живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Доволни хора от сексуалния си живот
преди: 4 месеца, 8 дни, прочетена 1812 пъти
Почти всички теми относно сексуалния живот са негативни, кой прави секс с партньора си 1 път месечно или пък 1 път годишно... или кой на кого изневерява и т. н.

Човек като чете темите и остава с впечатление че едва ли никой не е доволен от сексуалния си живот -- аз не вярвам че положението е толкова зле. Би трябвало да има двойки които са заедно от няколко години и са доволни.

Нека да споделят хора, които са ПОНЕ от 3г обвързани и живеят заедно. Дефиницията за сексуално задоволеност е, че не биха сменили половинката си, поне в сексуален аспект за нищо на света :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 094135c27f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Имах едни съседи, които живееха точно до моя апартамент. Една стена ни делеше от мойта спалня и тяхната. Тогава нямах гадже. Тия хора правеха всеки ден секс минимум по 2 пъти, понякога и повече. Сутрин, вечер, шо всяко време на денонишието. После се изнесоха и дойдоха други, които за 2 години саамо веднъж чух, че правят секс и накрая се разделиха и се изнесоха.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 047d581b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не се оплаквам от моя - и завчера, и вчера, и днес ме събудиха със секс. При нас е навик за добро утро.

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: d2aaf1860c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами нормално е да се оплакват хора с проблеми. Който няма грижи какво искаш да прави - да казва, че всичко е наред? Не е ли банално да казваш, че нямаш проблеми.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 6011f284a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Вземете и направете неща с живота си и по този начин и сексуалния ви живот ще се подобри. Откакто пиша книга "Киберсигурност в Azure" аз и мъжа ми сме като два бенгалски тигъра в леглото!

Един от многото

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 36add0a9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Жена на 34 години, доволна съм, не мога да си представя да бъда с друг мъж. Имаме 3 деца и сексът ни винаги е бил страхотен. Той харесва много тялото ми. Може би ако бях напълняла и се бях разпусната покрай гледането на децата, нямаше да е така. Има мъже, на които просто вече не им става със същата жена, след като тя спре да се грижи за себе си. Има и мъже, които се занемаряват и на жените не им се прави вече секс с тях. А някои хора с възрастта губят желание за секс.
Ние го правим 3-4 пъти в седмицата. На мен ми е достатъчно, но защото той иска по-често, му правя свирка в останалите дни ако си поиска и така свършва бързо. Разбира се имаме вечери, когато само се гушкаме, но обикновено той като почне да ме опипва под завивките, се възбужда и си иска. Ако съм много много изморена се е случвало да съм нарочно по-страстна, за да свърши бързо. Никога не му отказвам. Единственото, което не ми харесва е, че не иска да го правим сутрин.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 1902f88bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мъж на 48 години, с партньорка (не сме женени) на 47. Заедно сме от 20 години, имаме две деца.
И аз като номер 5 не мога да си представя да бъда с друга.
Правим секс по два пъти седмично, сексуалното желание не е е изчезнало и не се очертава скоро да изчезне. Една от многото причини да нарека партньорката си „жената на моя живот“ е, че все още когато легна до нея, се надървам само от едно погаляне. Това е страхотно, нали? Пожелавам го на всички пишещи тук, които са на нашата възраст :-) Единственият проблем е, че децата порастнаха (на 17 и на 12 години), лягат си вече по-късно и често не е удачно да го правим вечер, а само през нощта или рано сутринта.
Макар и сравнително висока (170 см, аз съм 177), тя винаги си и била леко пухкавичка, има и големи цици, което за мен винаги е бил предпочитания тип жена. Излишно е да казвам, че си я харесах още на първата среща. На петата среща правихме секс (в апартамента на една нейна приятелка) и опитахме всичко. Беше невероятен секс маратон от 10 сутринта до късния следобед. Оказа се, че освен в доста други неща, имахме пълно съвпадение в секса, което е много, много важно. Няма да забравя как в края на секс маратона, тя ми каза нещо от сорта „Колко се радвам, че след цял ден секс не ми каза колко много ме обичаш и колко си влюбен в мен – щеше да развалиш всичко“ :-)))
Не бих могъл да бъда с жена, с която не си пасваме в секса, за мен сексът винаги е бил много важен в една връзка (зодия Овен съм). Да добавя, че партньорката ми, освен че е доста еблива, е и психолог по професия, та предполагам, че и това има значеие. Знае, че обожавам да свършвам в устата й, така че често сексът ни завършва с една зашеметяваща свирка, направо ме изцежда. Нямам представа дали е от възрастта, но напоследък е все по-склонна и на анални удоволствия :-) Освен това май започва да влиза в климакса (все по-рядко й идва), което за мен е страхотна новина – ще мога да свършвам в нея без проблем... едно безценно удоволствие, което съм позабравил.
За финал, като слушам някои мои колеги – направо живи да ги ожалиш... нямат 40 години, а сексът вече е мираж... Като казвам, че при мен, гонещ 50-те, е точно обратното – не ми вярват, мислят, че ги дразня :-)

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 748302828f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Индивидуално е, сръвнения няма смисъл всеки е с различен темперамент, важно е средата в която си да е подходяща, така вероятността за готин живот е сигурна.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 306d05d381
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   И аз съм от доволните.
12 години заедно, 10 години брак и дете.
Не мога да кажа, че имаме график. Има периоди, в които е всеки ден, по няколко пъти. Има периоди, в които е един-два пъти седмично.
Но желанието е налице винаги. Експериментираме с доста неща.
Най-хубавото за мен е, че е…. ох, как да го обясня. Абе любов е. Защото не стои въпроса дали е добър или не, дали е бързо или не. Просто си правим нашите неща, както ни дойде на момента.
Много нежно, много извратено… няма значение някак, защото е с него.
Правим си изненади, говорим си меъсни неща.
Радваме се един на друг. И в същото време и духовната ни да я наречем, връзка е изключителна. Говорим, имаме общи хобита, подкрепяме се.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 07bb1cddc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Не съм сексуална. И веднъж в годината да е секса не би ми пукало. Сексът не определя нито настроението ми, нито отношението ми към някого. Винаги го казвам на мъжете настояващи за връзки. Не искам главоболия, мрънкане и хленчене, нито бих търпяла нечии истерии. В момента съм с мъж със същото мислене. И ни е екстра. Странни са ми хора на които емоционалното състояние се определя от плътското удоволствие. Има много по-важни неща от едното клатене.
ж, 26

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 523578f9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Не се оплаквам. 17 години брак и 3 деца. Веднъж седмично ми стига. И двамата работим доста и не винаги сме в настроение за секс.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 94dfbfe36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   9, браво!
Нали усещаш колко си загазила? Грешките на природата отпадате от състезанието и от бъдещето на човечеството.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 42de76fe3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   м31,
Не не съм, имаме две деца, жена ми няма желание за секс... веднъж месечно..

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 07bb1cddc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   9 до 11 Защо? Защото не се вписвам в нечии "нормалности". Не живея 200 живота за да карам по някакъв общоприет модел. Имам един живот и ще го живея както ми харесва, а не както някой мисли че трябва. Кой е грешка и кой не мисля че имаш властта да определяш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: a8a315daf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   #9

Аз лично не те съдя - важното е че си ДОВОЛНА :) за това е темата, щом и приятеля ти е доволен, значи всичко ви е шест. Проблема щеше да е ако той е сексуален, а ти не си и т. н.

Лично аз ако съм с жена която прави секс 1 път месечно - ще се застрелям... тестостерона ми е над 1150 при 890 горна граница, а дори не съм първа младост (на 38). Тези неща се определят от хормони.. та хората трябва да се събират със себеподобни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker