Защо е тази огромна разлика в либидото между отделните лелички? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо е тази огромна разлика в либидото между отделните лелички?
преди: 3 месеца, 14 дни, прочетена 4397 пъти
Здравейте. Според вас на какво се дължи това едни жени да приключват със секса на 40-50 годишна възраст и като цяло да нямат либидо след достигането на тази възраст, а при други жени на тези години не само да не им спира либидото, а да стават даже още по-сексуални и горещи, дори повече от 20 годишни момичета и да остават така сексуални дори до 80 и отгоре. Имал съм лично такъв опит с такива жени и съм бил почти насилван от 20 години по-голяма от мен жена. А като примери от известни жени мога да дам Джен Фонда 86. която всеки ден прави секс с млади красиви момчета и казва, че затова е толкова запазена и красива, защото си прави и маска за лице със семенната течност на млади хубави момчета и това я държи млада, Джейн Сиймур (доктор Куин Лечителката) на 72, която тази седмица се похвали в статия как приятеля и я сцепвал от секс по цял ден и пак не и стигало, или Мадона на 65, която краде гаджетата на дъщеря си? Наистина не мога да си обясня на какво се дължи тази разлика в либидото при отделните жени на 50+, а е много гадно, защото при една част от жените либидото им спира като станат на 40-50 и така не достигат лелички за всички млади мъже и доста остават да страдат на сухо. Защото и отделно и доста лелички са заети семейно. А при един млад мъж нищо не може да замести една любяща и грижовна леличка даваща му много секс, любов, подкрепа и разбиране. За което и примерно Макрон винаги е бил само с една жена и тя е леличка с 25 г по-голяма от него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 13 дни
hash: afb1e9aa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Макарон е п*дал, а дъртата до него е параван за пред обществото. Не е нормално да се оглеждаш за 50-годишни сбръчкани бабишкери. Макс до 40 годишни жени, които са запазени. Всичко друго е извращение.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: da1259b4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Това, което описва се нарича едипов комплекс...

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 438b1716fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Хората са с различна сексуалност, това е всеизвестен факт.
Джейн Фонда беше съсухрена слива още на 30 години. Ген, какво да се прави. Години наред лъжеше, че е слаба от каланетиката, по нейни късни признания- от пластични операции. Напоследък се е опънала доста, и аз го забелязах, но то не е много трудно при съвремените услуги и фотошоп. За бабешкия й секс- много дълбоко се съмнявам. Не знам дори жиголо да се затърчи да я обслужва. Въобще, като почнат баби да ми се хвалят, че не могат да си затворят краката от секс, е мега жалко. Да се лигавят, колкото щат, стига да има с кого, но да се хвалят като циганки с бял гъс по телевизии, е мега жалкарско. Никой не се интересува от тях.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 532f410ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Тя Джейн Фонда ако на тая възраст реши да прави секс, ще й се строшат кокалите...

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 325e5d386b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ми те тия къде спират на 40-50 и на 20 са били пълни дървета и секса им е бил само по задължение.
По-нагоре го писаха, хората са с различна сексуалност просто.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: c6cfbe7986
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Все едно да питаш защо е разликата в имотното състояние на различните състуденти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: bd6578b45b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   И обратното е много жалко- има доста мъже, които не след 50, ами още около 40, вече са с проблеми в ерекцията. Оставям настрана и многото случаи и на доста по-млади мъже с такива проблеми, пълно е по сайтовете с такива оплаквания. Така че всякакви хора има, и мъже, и жени. Които още ги бива, си намират подобни, които не - се занимават с други дейности- гледат телевизия, хобита, с децата и т. н. Ти вместо да си се загрижил какво правят леличките, си търси някоя на твоята възраст за семейство, че животът минава бързо и твоят няма да е вечно надървен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 40677c3516
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   50-годишните жени са си супер - хубави, женствени, зрели и опитни в секса, също и много страстни. Но всичко е индивидуално и зависи от характера, възпитанието, предразсъдъците, резкрепостеността и т. н.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 6efce7c463
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   8-ми, ми не е същото. Различните състуденти идват от различни семейства с различни пари, докато при човека хормоните са програмирани и са еднакви при всички хора. Твърдо е при всеки мъж и жена, че на точно определена възраст, като дете се появява първото полово влечение, после на точно определена възраст влиза в пубертета и настъпва оформянето на външните полови белези и т. н. А защо е тогава тази разлика най-накрая в хормоните и сексуалното влечение на отделните жени като минат 50 и едни секват, а други обратното даже стават още по-сексуални не е ясно и се опитвам да разбера.
Дами над 50 тук, при вас как са нещата с либидото ви, по-силно ли е и е по-слабо от като бяхте на 20? Ако можеше никой да не ви знае, понеже българите са консервативни и клюкари и осъждащи, би ли ви харесало да имате дискретна връзка с млад и романтичен мъж и примерно да се виждате само в тях, а за пред хората да се преструвате само като познати? А бихте ли имали сериозна връзка с него и да живеете заедно? И колко пъти в седмицата минимално би ви устройвало да се усамотявате двамата?

Авторът

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 7a8ed17f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Това за свръсексулаността на известните звезди е мит, който те самите поддържат за да си мисли някой, че още са млади. а те са доста състарени, независимо че лицата може да изглеждат опънати. Физиологията на остаряването е безмилостна. Липсата на хормони и менструация прави влагалището много сухо и секса става болезнен. Изчезва напълно желанието за проникване и за игра. Ако жените го правят то това е за задоволят желанието на мъжете си (което винаги е доста по-голямо) или да се правят на "млади". Много жени са обиграни и знаят как да задоволят дори и млади мъже с орален или анален секс- нещо, което нито един мъж не отказва. Като правило жените в менопауза напълняват, често гърдите и бедрата се уголемяват и някои стават дори по привлекателни. Но не и по-сексуални. Нищо не може да се сравнява с хормоните на 18 годишно момиче.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: d2d24b9134
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До 12. Не си прав или просто си нямал късмет да попаднеш на зрели жени който обичат секса. Бил съм с три различни жени над петдесет години и останах много доволен. В повечето случаи аз съм бил втория мъж с когото спи след съпруга. Ами когото изпитат оргазъм им се иска още и още , но аз съм този който ги кара да свършват. В момента съм интимен само с жената и тъщата и добре си живея.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 325e5d386b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   12 е писано от жена, няма какво да й репликирате като на мъж.

До 12, за твое сведение, въпросът не е само до самото "пресъхване". Въпроса е какъв тип жена си, в главата. За твое сведение, виждал съм много млади "сухи" жени, които каквото и да правиш, са си така. Ниска сексуалност просто. И обратното - жени след менопаузата, които си се мокрят. А и естествено съществува Глайтгелен (примерно), така че... има ли желание, има и начин.
А и друго - абсолютен женски мит ви е например аналния. Далеч не всички мъже се прехласваме по него, напротив.
Знам дори мъже, които не обичат и френска да им правят. Макар и да са малко, но има и такива.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 5d6a5ea34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   13, а жена ти не е ли против, че си интимен и с тъщата или сте семейство тип Мара отварачката тоест ти, жена ти и майка и интимни заедно? Много си прав за леличките, но тук няма да те разберат. Леличките не са за всички мъже, а само за интелигентни мъже истински ценители на женската красота. Това последното или го имаш или го нямаш, като качество то не може да се обясни. Затова и Макрончо от 14 годишен е интимен с леличката 25 години по-голяма от него и за тия 30 години не е бил с друга жена освен с нея и е женен за нея. Колкото и да завиждат някои, клати си я всяка вечер в Елисейския дворец страстно, както в началото и затова е толкова отвеян от реалността, защото главата му е все между краката и и не чува новините от телевизора в спалнята им. Джейн Фонда е по-сексуална и желана от много Мис държави и няма мъж който да не я желае. Може да е на 86, но е по-сексапилна и пленителна от 30 годишна българка, която се мисли за хубава. Затрупана е с млади обожатели, но не дава на всички, а си събира "отбор" от подбраните и сексапилни момчета на 20, влизат в имението и и целият уикенд нон стоп от сутрин до вечер. Буквално се къпе в подмладяващата им течност, затова не само лицето и е младо, но и тялото и. Но в същото време е много по-пленителна от като е била млада. Ето това е жена от класа. А който я нарича бабичка се идентифицира с оная приказка за лисицата и киселото грозде. Колкото може някои от позицията на чалга да изкарва класическата музика за гадна, толкова и може да изкара Фонда грозна, съсухрена, бабичка и че ще и се счупят костите, ако прави секс. Ако всички жени бяха като нея или на Макрончо жената, всички жени и щяха да са удвалетворени като тях, защото младите мъже щяха да ги обичат, желаят максимално, ценят и уважават като свои партньори, понеже само към една любяща, грижовна, разбиращо го, сериозна и подкрепяща го и даваща му много секс жена с поне 20 години по-голяма от него един мъж може да гледа на нея с истинско уважение, което не може да се каже за при младите жени. И така нямаше да има и неудволетворени мъже. Освен мъжете, които не разбират от жени разбира се.

Авторът

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: d3731912d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Абе, бая жени над 50 са по-добра опция за секс от 20 г по-млади от тях, никакво извращение не е. Познавам жени на 50 и те слагат в малкия си джоб по-млади.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 94d79f122f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До 15

Авторе, ти ги разби.
Абсолютно прав си.
Във Франция младите момичета са нескопосано облечени и разглезени пикли-таткови щерки, а жените на средна възраст, тотално изоставени от съпрузите им-набори.
Може би от нескрита завист обаче, всички говорят за Макрон, че си пада по мъже. Което е пълен абсурд!

Ж50 от 30г във Франция

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 53e629b433
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторе, моята сексуалност изобщо не се е променила през годините, винаги съм имала нужда от много секс.
Радвам се на добро здраве, не пия, не пуша и никога не съм го правила, нямам хронични, хормонални или друг вид ендокринни заболявания и никога не съм имала, но и никога не съм правила секс само заради самия секс.
Влизам в дълги връзки и само с партньори, към които имам силна тръпка и чувства.
Не мога да дам 100% еднозначно обяснение дали е ген, добро здраве или рецептата всъщност е привличането към партньора, но за мен последното е задължително условие за много секс.
Била съм и две години без секс, не защото са липсвали предложения, а защото не ме привличаше никой.
Никога не бих се хванала с мъж по-малък от мен с повече от 3 години, а с 20 абсолютно никакъв шанс.
Щастливо омъжена съм, обичам мъжа си и винаги съм му била вярна, секс не ни липсва, през тази седмица - 6 дни от 6.
Наричайте ни лели и чичовци, както пожелаете, ни животът на всички върви неизненно само в една посока и не всички се чувстват привлечени от други, само защото били по-млади.
Не си мислете, че така наречените лели и чичовци приритват за вас. Има и такива, но не са много.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 7642f07191
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   17, те затова и 70-80% от браковете между млад мъж с млада жена завършват с разводи. А останалите 20-30% от случаите не се развеждат само, защото имат деца и заради тях живеят насила заедно, но де факто и те са разведени макар и не по документи, тъй като просто съжителстват. При такива съчетания това е просто неизбежно. Няма как едно момиче или млада жена да има уважението, привързаността, любовта, сериозността и дълбочина на чувствата на един млад мъж каквито той може да има само към любяща, грижовна, отдадена, глезеща го, разбираща го и подкрепяща го жена минимум 20 години по-голяма от него. Просто няма как да стане. Нито пък има как един млад мъж да бъде особено интелигентен щом предпочита млада, а не го привличат много по-силно жените минимум 20 години по-възрастни от него. Минимум. Така, че пробойната винаги е огромна и в двете страни в случаите, когато има събиране на млад мъж с млада жена и затова почти винаги завършва фатално връзката им или ако не се разделят те страдат. Ти много добре описа младите жени, но твърде пестеливо. А в България те са в пъти по-зле от във Франция. Но няма да ми стигне една страница за да опиша колко са зле. Французойките колкото и да са изтървани, повърхностни и развратни и да се целуват с почти непознати поне ходят с панталони повечето и имат някакъв елементарен вкус, докато българките лятото са с едни окъсани дънкови боксерки все едно рязани с тъп нож от които им стърчи гъза навън, абе все едно виждаш пещернячка от семейство Флингстоун. А вътрешно са много по-зле от външно. Но да се върна. Няма млад мъж, който веднъж да се е хванал за полата на жена минимум 20 години по-възрастна от него и да се е пуснал от нея след това. Макрон не е изключение, а представителна извадка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: b38a7bec6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Авторе (20), не ми публикуваха предния коментар, защото беше много дълъг и в него те нахраних доста стабилно, не ми се пише дълго пак. Само ще обобщя всичко казано в предния коментар в една дума: ти си БОЛЕН! Върви да се лекуваш и спри да ни занимаваш с извратената си геронтофилия и да ни я пробутваш като нещо нормално, защото НЕ Е!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 3b56ee18ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Моята след 50 загуби желание за секс отпред, но меракът и за отзад е все така силен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 6f15a4c3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 19, надявам се, че не си администратор от сайта, който пише малоумия като от женски сайтчета, защото това – ако е истина, е пълен майтап. Хора, за пълни балъци ли ви изглеждаме? Наистина вече си мисля, че българинът се мисли за много хитър, а другите смята за големи балъци

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 6f15a4c3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Аз съм жена над 60 години, обичам да правя секс, децата отдавна са големи, разбира се – имат си свои семейства, дори дъщерята не е в България. Свободна съм, разведена от почти 18 години. Правя секс достатъчно редовно, имам двама приятели – и двамата са по-млади от мене над 20 години.
работя в частно училище, разполагам си с времето, карам велоергометър, от време на време бързо ходене за тонус и правилно дишане, поддържам се. Не съм на 20, ясно е, но не изглеждам на 65, не се чувствам на 65 и съм много над нивото на останалите на 65. Когато реша – викам единия, когато не може, викам другия и си правя секс. - всеки от тях ми дава нещо различно като емоция – единият е простоват и груб, но много първичен. Другият е супер-интелект с очила, забавен и с чувство за хумор. Но в секса е като машинка

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 6f15a4c3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Колкото до Макрон – той е супер пич и смел човек. Колко от вас, тука четящите шушумиги, ще има смелост да се заяви такъв, какъвто е, с жената, която харесват – каквато и да е, и да стигне до върха на държавата? Той е постигнал всичко сам – не е като при вас комунисти, някой някого да слага на определен пост

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 807faa0a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Пак се зачетох в темата, но стигнах до 2-то тъпо мнение на автора. Не, хората не се развиват на точно определени дати, а някои въобще.
Има млади момичета, които са отврат и на 18, има жени, които са със сексуален заряд до доста по-късна възраст. Под последнто не визирам, че са готови да си вдигат краката, а че са привлекателни за доста мъже.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 0d362af976
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   25-ти, вие сте жена с дух, но за какво ви е оня грубия и първичния с 20 години по-млад от вас, след като можете да имате още по-хубави отношения с някое красиво стройно момче с поне 30-на години по-младо от вас. Ако поради наблюденията ви върху държанието им с връстниците им мислите, че не знаят как да се държат с дама, като вас лъжете се. Младата жена на годините им е за шеги и не я вземат на сериозно и затова се държат така, а грижовната и обичлива дама над 50 е за дълбока и емоционална връзка, обич сериозност и уважение.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: d35e0a0790
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 25
Браво, ти си жена мечта за мен.
Винаги съм харесвал такива жени, обичащи секса.
Аз съм на 50г и от 5 години, се виждам с жена с 11г по- голяма от мен.
Тя сега е на 61, толкова е секси и ме възбужда, че се мятаме от вратата...
Когато я лижа се разтича, като река и после сама се нанизва до край...
Винаги свършвам в нея, и заспиваме прегърнати....
нещо което с жена ми никога не се е случвало...

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: de4f0cb9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Аз съм 25. Да, жена-мечта съм, така е. Но не съм за всеки. За да е някой с мене, трябва да полага много усилия, да се старае и да ми дава нещо различно

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: bde4f7a9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   31. А какви усилия полага с какво се старае и какво различно ви дава партньорът ви, който е простоватият и грубият и първичният споменат от вас в коментар 25, защото това ми звучи, като нулеви усилия от мъж? Не мислите ли, че не ви заслужава? Няма ли да ви е по-хубаво примерно вие като сте на 60 да имате връзка с някой млад и красив мъж на 25 с, който пред хората да се държите като познати само, а иначе като сте насаме да ви сапунисва гърба в банята, а после да ви прави масажи на леглото и накрая и вътрешен масаж и да се държи страшно кавалерски с вас, да ви глези да ви изненадва с приятни неща непрекъснато, да ви е отдаден и да ви помага и да ви е опора, а вие да се отнасяте грижовно с него и така да сте само двамата заедно в тях или във вас през целия уикенд без никой друг да знае за това и си е само между вас?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: bea4783523
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   31, по-полека със свалките, №25 е педал, представящ се за жена, а ти му се връзваш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 4e49dce625
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Веднага ти отговарям защо има разлика в либидото им-щото има момченца, дето не знаят какво да правят с нас лелките ;).
Маги

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 3669325860
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   35, и на мене ми се въртя в главата тази теория от много време, но си помислих, че не е вярна, защото в този сайт прочетох на други места няколко коментара на мъже над 50, които твърдяха, че жените им на тяхната възраст били спрели да правят секс. Не при всички, но на част от тях. А дали може и в тези случаи причината пак да е в мъжа и те да си мислят, че на жените им на 50 им е спряло либидото, а реално жените им да имат силно либидо на да не им дават защото тези мъже не се подържат. Обаче виж че и тук има едно мнение на такъв мъж че жена му спряла да му дава отпред а искала само отзад. Дали е възможно всички жени на 50 да са със силно либидо, а някои от тях да се дърпат само и единствено в случаите когато мъжа нещо не се държи както трябва с тях или не изглежда както трябва? Чисто теоретично, при тебе каква е долната граница за години на момче, ако обаче то се държи както трябва с теб?

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 4e49dce625
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   След 7г., като стана на 50г., ще ти кажа, Н 36. За сега нямам отговор…обаче, ако една жена не иска секс с мъжа си, значи иска с друг ;). Долна граница е поне 40г…няма да ставам учителка, я.
Маги

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: c578c5a9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Поддържана 60 ка е изключение, не правило. В комбинация със сексуалност на топ ниво отива на към 1 на половин милион. Ако не е вече обла ще е кожа и бръчки/пори като на Шарпей. Дръжте се прилично и не фантазирайте за забранени сценки с бабите си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: de4f0cb9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Изключение ли поддръжка 60? Колко да е изключение? Зависи къде търсиш и каква е средата ти. В моята работа- държавна агенция, има около мене поне 5 такива, топ изпънати.
В магазина едва ли ще намериш

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: a79f1ce13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Хората са различни, авторе. По тази логика защо можеш да видиш 50 годишни, които спортуват и са м топ форма и 50 годишни, които "живеят" в кръчмата приличат на розвалини? А и ти даваш за пример богати и успешни жени. Е, как да сравниш техния живот с живота на една продавачка, която работи по 6 дни седмично, по 10 часа и в края на месеца пак се чуди как да плати всички сметки и да купи нови маратонки на детето. Че тя от стрес и от нерви още на 35 изглежда като на 60. Какъв секс, какви млади гаджета, като хладилникът е празен, а мъжът й пак си е изпил половината заплата в кварталната кръчма? ! Тя жената се чуди как да си плати сметките, ти си мечтаеш, че с такива като теб ще се занимава.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: d35e0a0790
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Мисля че, скоро ще имам мнение по темата....
Ще бъда с една много стилна дама на 61г...
Супер свежа и секси.... само като ме погледне и ме надървя....

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 653444ea59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   41, автора му е промит мозъка от прекалено много порно филми с бабички и не може да мисли трезво, тотално е загубил всякаква връзка с реалността. Съветвам го най-добронамерено да си изхвърли компа, лаптопа и телефончето през прозореца, за да му се изпарят всичките тия извратени помии от главичката, и да остави на някой грамаден ТИР/камион да свърши останалата полезна работа за избавлението му.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 6a3c7dd5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Авторът до 41. Тези жени са младолики и богати, защото това, което правят с момчета, които може да са им синове не е от вчера или днес, просто са изплюли камъчето най-накрая след цял живот такива практики. Младолики са, защото тези момчета на около 20 като ги напълнят със семе във всичките отвори и им покрият и кожата с нея това им подмладява ДНК-то на тези жени, защото им вкарва млади кодове в структурата. Така работи и Телегонията - няма оплождане, обаче жената е с променен генетичен код и детето и от друг мъж носи чертите на предходния, който я е пълнил всеки ден в продължение на години. Само, че това се изразява и на ниво възраст, като си лягат само с момчета, които може да са им синове и затова тези жени не стареят. То това си е вид полов вампиризъм. А са богати, защото са обогатени с млади генетични структури от многото полови актове без презервативи с момчета, които може да са им синове. Съответно от там те не отиват надолу емоционално с натрупване на годините, а поведението им както е видно е на около 20 годишни. Това им придава здраве, жизненост, смелост и самоувереност в живота. Един вид живеят втори живот с втора младост и са в рязък подем. Богати са, защото природата благоприятства и протектира обичащите се двойки. При такова привличане и обич как няма да са богати? Затова и природата така е отредила на тези жени-за награда за майчината им отзивчивост синчето им като ги осеменило с това ги и подмладило. А за капак от лавината от приятни неща станали и богати.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 5fa9eb8423
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Номер 24, номер 19 съм.
Да, всичко, което съм написала, е истина.
Не си падам по шикалкавенето и не се майтапя.
Търсих и намерих мъж, който да прилича на мен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: f4b58bd1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Не се излагай, стой далеч от лелички. Трябва да гледаш жени в 20-те или 30-те им години. От мен да го знаеш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 43261ab5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Престанете да пишете в такива гнусни теми и да ги тикате пред очите ни. Това е отвратително.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: aacb5cd2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   46, вчера по новините даваха Наполеон Макрон и пак беше по ръчичка с мама му, която засенчва отвсякъде всяка млада българка. Освен това често се целуват по устата пред камерите. Така той прави от 14 годишен досега, за което и тя допреди 10-на години, докато той беше на 30-на тогава, а тя на около 60 тя беше просто цвете, телегония какво да се прави. Женицата на 60 не старееше грам докато той беше по-млад, а покрай това живеят и в Елисейският дворец. И главните световни медии ли тикат гнусотии в очите на хората?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker