Ако имам правилен подход мога ли да имам всяка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ако имам правилен подход мога ли да имам всяка?
преди: 3 месеца, 13 дни, прочетена 1224 пъти
Ако имам правилна техника мога ли да заградя всяка? (да имам всяка, която поискам)? Бих искал аргументирани мнения и от двата пола.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 11 дни
hash: f3a453578e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Категорично, НЕ. Обяснението е просто, не може да се харесаш на всички. Трябва да има взаимно привличане. И не съществува универсална техника, която да функционира с всички жени. Има базисни неща, после вече всичко е до индивидуален вкус. Не всички жени харесваме едно и също. Културата също играе важна роля. Не уточняваш дали си тръгнал да сваляш всички жени в България или намеренията ти са по-мащабни. Но това, което имам предвид е, че нещо което се има за привлекателно в България, в Швеция може да не го приемат добре.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 7e1de602d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Първо тя трябва да те хареса, че да имаш възможност да се опиташ да го направиш. Не мисля, че е нужна аргументация за това, че всеки човек има предпочитания и независимо кой си и как се държиш ако няма привличане е загубена кауза. Дори да изключим жените, които поради една или друга причина нямат интерес към мъже, а то има такива, остават много жени, които имат определени несъзнателни предпочитания, които няма как да покриеш за всички. Познавам жени, които не биха били със слаб мъж, познавам такива, които не харесват прекалено високи, има такива, които харесват пък точно обратното. Мисля, че е очевидно. Както ти не би харесал всяка жена и всяка няма да хареса теб.
Да изключим това. Всяка жена има различни виждания за живота и ако не си от онези комплексари, които мислят, че жена ли е, курва е би трябвало да осъзнаваш, че като не сте един за друг не би се занимавала. И пак дори да има привличане не можеш да бъдеш универсален и да покриваш всички изисквания. Една жена ще бъде материалистка, друга ще цени спокойните моменти и интелектуални разговори, трета ще харесва постоянно да излиза и да се забавлява. Освен ако нямаш за цел да се правиш на нещо, което не си, за да спечелиш някое момиче (което ще си личи) не виждам смисъл в това.
Просто се научаваш да приемаш отказ и търсиш някоя, която харесваш, тя те харесва и имате достатъчно общо, за да поддържате тези взаимоотношения. Предполагам щом пишеш такива простотии в анонимен сайт момичетата усещат намеренията ти и липсата ти на реален интерес към самите тях. Иначе ако се интересуваше от жените, които си харесал нямаше да си мислиш, че е възможно да "имаш" всяка, защото щеше да осъзнаваш тяхната индивидуалност. Дали жени, или мъже всеки има собствена личност, предпочитания, начин на живот, ценности, интереси. Щом не си осъзнал това и мислиш, че можеш с изкуствено поведение да залъжеш всяка имаш много още да учиш за взаимоотношенията. Разбира се има неща, които всяко момиче би оценило в един мъж. Може да работиш над личните си качества и себе си и ще имаш много повече какво да предложиш. Примерно увереност, целеустременост, способности да се справяш в повече ситуации, компетентност по дадени теми, които те интересуват, разбиране на жената, реален интерес към нея като човек и т. н. И дори да имаш всички тези качества пак ще има момичета, които не биха те харесали. Такъв е света, може да е разочароващо, но в крайна сметка по- добре това отколкото да си губим времето с неправилните хора.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: b2c4d182c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не естествено. Няма да се аргументирам за подобен малоумен въпрос, тъй като отговора е очевиден.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 81e109559b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не можеш да имаш всяка, защото няма как всички да те харесват. Няма как да имаш правилен подход към всички. Не сме роботи та да харесваме едно и също. Една се кефи на баровци на пример, На мен ми е супер смешно тяхното перчене и знам как да им се подиграя. Точно миналата седмица едно такова дето беше взело пари и ги броеше демонстративно пред мен остана като втрещено. Добре се посмяхме после на негов гръб. Гледаше като напишкано мушкато след мен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 79fe9b3ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Само ако под "техника" разбираш отвличане и изнасилване - сигурно може, но не е добра идея.
Иначе, ввентуално ако изглеждаш като Jason Momoa (не познавам жена, която да не въздиша по него) - също имаш някакви шансове с много жени, но определено не с всяка.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 467f2e87b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Горе долу. Винаги ще има жени които няма да те харесват, защото не си техен тип (дори да си кравсив), жени които са във връзка, жени на които не им се занимава. Но да, правилен подход към жената е първата стъпка.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 92128ffcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не:)
Но когато си истински и не прилагаш техники, ще имаш една, която да си е само твоя и с която ще проумееш, че вече не искаш “всяка”.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 12f40879c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сега ше ти покажа първите неща, които правят впечатление на една жена. Трябва да имаш позитивен и спокоен вид, да не разглеждаш жената като сексуален обект при общуване, а когато имаш харизма, визия(не говорим за скъпи маркови дрехи), имаш симпатичен фейс и не си нацепен батка, а просто в добра форма, да, ще имаш поне 90% от жените. Не е достатъчно само да изглеждаш добре, ако се държиш тъпо. Плоските шеги и прекаленото налягане на фитнес визията ше ги отблъсне. Да знаеш как да се държиш. И е важно да не си конфликтен и да си клюкар.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: e9a4b0c753
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не можеш да имаш всяка, защото всяка е различна и не всяка ще те хареса. Може да имаш по голяма успеваемост обаче.
Ако се научиш да говориш добре, да се поддържаш, да имаш интересни истории и да си добре финансово.
Интересен събеседник трябва да бъдеш на първо място.

М28

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 03b55bc38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Разбира се че няма еднозначна формула, тъй като всяка предпочита различен тип визия, поведение, отделно едно е да сваляш куха кифла друго е интелигентна жена.. подходите са различни. Не очаквай че като вкараш 2-3 заучени лафове всяка ще припадне по тебе и ще си отвори краката има много странични фактори. Но има базисни неща които важат при повечето- да си висок и атлетичен, с чувство за хумор, да имаш приличен статус в обществото и т. н. Имаш ли тези неща на 80% ти е опечена работата но има едни 20% които трябва да порабориш според жената отсреща

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: e02db9b99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Никога няма да можеш да имаш всеки:) Независимо кой си, как изглеждаш и какво говориш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 92ce784d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Е, защо са ти всички? Стига ти по една нова на вечер ;)
Трябва ти и малко физика, и доза чар и... чети за Распутин. Ако не ти се чете - трябва да се научиш да си много добър измамник и манипулатор. И да не мислиш за утрешния ден. Готов ли си за това?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 6752a209f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може да имаш голям процент успеваемост, но не всяка. Има много типове жени и те харесват различни типове мъже, а ти не можеш да си токова флексибъл, че често коренно да сменяш поведението си, дрехите си, прическата, колата и редица други неща. Колкото и невероятно да ти се струва, има и старомодни жени, които държат на връзката и дори да им се иска, не се пускат от раз на всеки добре изглеждащ сваляч. Е, сега ако си известен футболист или принца на Монако, прекомерно богат и добре изглеждащ, можеш да имаш почти всяка. А за тези които не можеш да имаш в повечето случаи няма да си заслужават терзанията. Аз лично дори да можех, не бих искал често да си сменям партньорките. А ти авторе явно не си се влюбвал никога истински, за да искаш "всяка". Ако беше, щеше да искаш на всяка цена точно "една" и щеше да си мислиш, как след като я спечелиш, да останеш с нея цял живот.
Това чувство след известно време преминава, но ако е споделено, то е най-притното изживяване, което може да се случи на един мъж или жена.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 5c28c735e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   НЕ, НЕ и НЕ!
НЕ МОЖЕШ!
Но може да потърсиш добър психотерапевт за болнито си его.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 дни
hash: f1434ef957
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Добрия подход в днешно време е нищо без финансова подплата.
Имаш ли финансова подплата подходът ти минава на втори план.
Само се загледай в случайните момичета, жени и разсъждавай малко над тях. Помисли си за твоите колежки, приятелки, приятелки на твоите приятелки и приятели от какво се вълнуват.
Масово се вълнуват от мигли, маникюри, прически. Някакви парцали- безкрайно количество дрехи, обувки. Постоянно желание да се пътува някъде. Вечери по ресторанти и кръчми. Тези неща не се осигуряват с подход, а те си мислят, че ти си длъжен да им осигуряваш тези неща.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: e07bc75732
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Истината е, че повечето кълват на съвкупност от едни и същи качества на мъж, дори и да се отличават една от друга по вкусовете си. Има мъже, които завладяват много типове жени, а не само такива дето му пасват по интерес и визия.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 7b430740c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Това, което казва 16 е апсолютно вярно. Познавам един Ганьо, абе пълен дебил. Анкюто му е колкото на петел. Обаче доста жени, му връзват. Но пак не всички. Но общо взето повечето жени кълват на един и същи качества.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 159db068de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Без мангизки подходът почти няма значение. Както се казва: маймуни с трици не се ловят. Умни, прости, красиви, обикновени, почти всички жени си знаят да гледат сухото.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker