Нямам подход, какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нямам подход, какво да правя?
преди: 2 месеца, 19 дни, прочетена 1463 пъти
23-годишен, никога не съм заговарял момичета, защото никога не ми е минавало през ума да го правя, докато съм навън.
Всички познати около мен ме съветват "Отивай и просто почни да говориш, пък каквото стане", но как да подходя като нямам никакъв опит? Да отида да и кажа "здравей", докато си гледа в телефона? Да я спра, докато ходи или да седна, като е на пейка? Да и говоря за времето, луната и звездите ли? Нима наистина мога да я заговоря навсякъде и по всяко време?
Намерението ми не е да търся жената на живота ми, единствено искам да започна някакъв разговор, чрез който да си разменим контакти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 19 дни
hash: a1fd5ff1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Има възможност да изглеждаш като stalker, като сядаш така до хората и говориш. Или като поредният досадник.
Пробвай с някоя, която познаваш и имате общо нещо, от някоя група от фейса примерно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 2d1cb731ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Сега ще ти дават съвети някакви ала пикъп артисти. Истината е, че ако не ти идва от вътре, никакви съвети, курсове и тем подобни няма да ти помогнат. Това не се учи, а или го имаш, или го нямаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: d3fc18c581
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Като жена преди години имах един случай-един идва при мен и ми казва, че е любител-астроном и имал ето толкова дебел телескоп. Шибнах му един шамар пред другите на спирката и веднага се качих в първия трамвай, който дори не беше и моя.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 56421c741a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   "Как да подходя като нямам никакъв опит? " А как ще го натрупаш опит? Като седиш и зяпаш жените отстрани? Няма как да се научиш да плуваш, докато не влезеш във водата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 636ed6b8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Да заговаряш случайно срешнати на улицата жени - много малко вероятно да ти отговорят. По-вероятно е да те набият :)

Иначе аз лично съм си хващал гадже на улицата - момиче, което никога преди не бях виждал, но много ми хареса. Усмихнах се, казах и "леле колко си красива", тя се усмихна после не помня какви глупости и говорих, но вечерта правихме секс.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 4fb5b1c066
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Можеш да се запишеш на езикови курсове, да ходиш на бордови игри или други социални събития. Така естествено ще си възникнат разговори, даже ще си принуден да говориш с други хора, включително жени.

По принцип, няма нужда да заговаряш жени на публични места, освен ако наистина искаш. Ако видиш жена, която ти харесва, можеш да ѝ кажеш следното:

- Здравей, смятам че си много красива и имам желание да се запознаем. Как се казваш?

Кое е най-лошото, което може да се случи? Да избяга с писъци? Голяма работа. Като цяло няма причина да те отреже веднага, освен ако не бърза за някъде, не е обвързана или с неадекватно надуто его, в който случай не ти трябва. Стига да не ѝ навлизаш в личното пространство, да си спокоен и откровен, ще си говори с теб 1-2 минути. Ако те намира за привлекателен или поне интересен, няма да има против да си размените контакти.

Иначе, повечето хора не се запознават на публични места, а в университета, на работа или в приятелски компании.

Жена съм, между другото, и ти пиша тези неща от моя гледна точка.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 326741922f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Това е много трудно постижимо в наше време. Както казваш всяка патица е забила очи и уши в телефона и няма мърдане. Даже ако питаш мене е живо чудо, че успяват да пресичат улиците без някой да ги сгази. Така че да ги заговориш... Ами то и аз опитвам, но просто не се появява удобен момент. Те постоянно са "заети". Преди епохата на мобилните телефони и възникването на Фейсбук, най-вече, е било много по-лесно да заговориш някоя. Сега веднага влизаш в графата "натрапник" и "изнасилвач".

В днешно време жените сами си избират партньори. Просто пишеш в социалките и се надяваш някоя да ти обърне внимание. Но ако нямаш с какво да парадираш - нацепен, дебеловрат, татуиран еднокнижковци, каращ БМВ-нце, да си снимаш големия чеп и да ѝ го пратиш... няма да имаш никакъв успех. За секс са предпочитани едни и същи мъже. А ти щом до 23 никоя не те е отразила значи просто не си един от тях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 340603dd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Спри някое момиче и я помоли да те упъти. Тя автоматично ще те попита за къде. И ти й кажи "търся пътя към сърцето ти".

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: acea2a8cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Братле, няма да стане. Аз съм на 35 и мислех, че с годините нещата ще се променят. Но осъзнах, че начините да бъдеш отразен от 20, 30, 40 или ако щеш и 50 годишна жена са точно два. Първият е да си с перфектен външен вид - мускули, прическа, хубави дрехи, а вторият да имаш доста пари, като естествено го демонстрираш това нещо. Че може да имаш пари, но пък да си скромен човек и шансовете ти пак отиват към нулата. Минава и вариантът с демонстрация на някакъв уж силен статус, като всичко реално е фалшиво, но пак може да се получат нещата.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: bb172be415
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   По лесно ли заговаряш мъже? Може би подсъзнателно осъзнаваш че си гей и това те спира?

Един от многото

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 39cd6b0d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами ходи в клубове, не на улицата в такъв случай! Там търсят секс, флиртове и прочие 90%

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 2d1cb731ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Запиши се на фитнес.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 797a44a310
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   8. - Ха, така наритах един такъв посред бял ден. Едно детенце умря да се смее. Такива навлеци си просите шамарите. А някоя мацка ноже да тренира и бойни спортове и още по-добре да го нареди. Не давайте такива съвети на момчето. Ако някоя го набие съвсем ще се затвори и ще се страхува от жените.
Авторе, да заговориш на улицата е най-тъпото нещо. Нямаш ли хобита? Курсове, униерситет, библиотека... Ако учиш медицина, например отиваш в отдел медицина в библиотеката и като дойде някое момиче да вземе учебник я заговаряш. Обменяте опит - ти каква литература си чел... И така от едно към друго. Иначе така от нищото да заговаряш случайни няма да стане.
ж, 28

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 2bfd235c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз бях голям мъдрец на тази тема и си мислех за 15 сценария как да я заговоря... накрая научих най-полезния съвет за моята ситуация - да млъкна и да си свърша работата. Ти вече имаш целта в главата си, затова се насочи директно към нея. Нищо не е по-голямо от опита, защото само от него можеш да се оцениш истински и да се учиш от грешките си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 53cf103591
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   11 - да ходи в клубове, викаш? И да вземат да го пребият, така че майка му после да не може да го познае? Там като 90% от мацките търсят секс, мислиш ли, че си търсят секс точно от такъв като него? Клубовете са за богатите, влиятелните, за наркодилърите, местните босчета, синовете на политици, олигарски и мафиоти. 90% от онези мацки там налитат на такива или на момчетата от охраната на тея същите. Когато казваме, че жените масово налитат на едни и същи типажи мъже, това означава, че НАИСТИНА налитат на такива, а не си правим ташак.

Ще отиде да заговори уж едни момичета, които са сами и после ще излезне труп пред заведението.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: b111a77f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз го мога и го правя редовно, но това не значи, че се уреждам със секс. Просто съм много контактен и когато се озова заедно в някаква ситуация с привлекателна жена от скука я заговарям. В повечето случаи ми се получава, но си остава само разговорът. Правя го редовно докато чакам на автомивката, на някоя опашка, със сервитьорките и продавачките и на други места, където има някаква тема, за да запона разговор. Така просто на улицата да срещна красива жена и да я заговоря или да и кажа нещо остроумно, не съм се пробвал, защото ми се вижда свръх глупаво. След такова заговаряне често се е случвало да пием кафе заедно и до тук. Най-вероятно в някои от случаите би се получило нещо повече, но аз си имам страхотно гадже и не ми се занимава. Както казах в началото - правя го от скука и вече ми стана навик. Приятелката ми казва, че това със заговарянето на хора ми е някаква дарба. Имал съм и случаи да заговоря мъж от скука и да се окаже гей. Е тогава става доста гадна и нелепа ситуация. Последно ми се случи докато чаках във фризьорския салон. Наложи се да се направя, че ми звънин телефона и се измъкнах с двеста. Иначе щеше да ми излезе късмета.

 
  ...
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: dd212d6235
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Много глупави коментари, авторът ще си остане сам, ако слуша голяма част от тях.
Едната женска пък и биела, ахха, ужас, госпожо, ти си за затвора...
Авторът на темата може навсякъде да си намери момиче, ако се пробва, но да не си губи времето, ако не търси "жената на живота си", не му трябват парцалки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: c565c1a6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Трябва да преодолееш страха си от отхвърляне, за да заговориш някое момиче на улицата. В случая социалните умения са много важни. 99 процента от мъжете не заговарят жени на улицата в днешно време, но това не пречи ти да заговориш някоя, която ти хареса без да имаш някакви предварителни очаквания.
Направо отиваш при момичето и се запознаваш с нея пък каквото стане.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: c565c1a6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 15:

Лично мен са ме предупреждавали в една дискотека да оставя едни момичета. Не се е стигало до бой, понеже се усетих, че явно ще си имам разправия с някой ревниви мъже, които ще ми налетят на бой под въздействието на алкохол и наркотици.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: c565c1a6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До 2

Авторът трябва да опита.
Това е като свиренето на пияно - не можеш да кажеш дали си добър в свиренето без да си се пробвал.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 96ac95215e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Не е до подход, а до визия и статус. Грозните бедни наивници си мислят, че тези работи са причина за успеха. Не, пич, те са СЛЕДСТВИЕ от успеха. А успеха идва от това жените сами да те търсят, привлечени от парите и визията ти. Фитнес и бачкане за теб. Жените са на батките и богаташите, не се заблуждавай, наивник!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 906c741b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   13, недей много би и не давай акъл за агресия, че него ще го пребиеш, ама не знаеш кой е отсреща, ще попаднеш на някой, който ще изкара макетното ножче и ще ти завре бойните спортове, където слънце не огрява. Залата е зала, улицата е улица.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: d41a76dc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз ще ти кажа как стоят нещата при мен. Ако някой ми навлезе в личното пространство по този начин, веднага се затварям в черупката си. Като рефлекс. Много ме е страх от психопати. Не е до его или надуване. Просто веднага ми заработва рефлекса и искам да се чувствам защитена. Предпочитам малко по малко да опознавам някого, за да се чувствам комфортно. Разбира се, има и жени, на които не им пука и са отракани, но някои им викат... сещаш се. По-добре се запознай с момиче чрез общи приятели и действай със самочувствие, но без да досаждаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 88202454f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Чета в коментарите тотални глупости, авторе това с случайното заговаряне на улицата за жалост го забрави, не сме в Щатите, че обществото да е толкова отворено, това само там се получава но напоследък и там жените са по затворени, тука масово жените режат от случаен разговор, трябва поне нещо да ви свързва, че да стане, примерно на някоя спирка да питаш някоя за някоя градска линия, и тя също да се чуди, че да се получи общ разговор но в повечето случаи, жената трябва да е от по разговорливите, по принцип случайното заговаряне става само от мъже, дето им идва от вътре ( и то от 10 момичета, 2 да дадат контакти), а не от тези дето търсят думите 5 минути, като цяло опита ще завърши с още накърнено самочувствие, другото което ще ти кажа е че чалга клубовете/дискотеките са за чалгари, дроги и батки с БМВ, а и там жените търсят такива, няма да те погледнат но определено може да си докараш проблеми, та да си дойдем на думата, в България запознанства се получават в повечето случаи само при няколко положения, общи приятели, пребиваване на места с жени с общи теми, училище, университет, работа, хобита или някаква дейност при която няма как да не контактуваш с жени, всичко друго са празни приказки, особено ако си без опит както е автора, за това моя съвет е да вложиш достатъчно усилия в това да пречупиш това неудобство и страх, но в среда в която имаш реален шанс да се получи, не знам какви са ти хобитата, но нещо като танци, или пък някакъв клуб дето има повече жени, може и някакви барове но без чалготеки, най доброто място е университета но не знам дали учиш, там масово ще си до жени с общи интереси, и имай в предвид че масово жените търсят мъже с статус, примерно ти си на 23г, но ако до теб има също някой на 23г, с БМВ и пари от дрога примерно, кварталния дилър, жените в повечето случаи ще са привлечени от него, за жалост настъпиха трудни времена за мъжете пожелавам ти успех!


Мъж също на 23г

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 8741ca0b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Първо работи по себе си - визия, развитие в работа и т. н, за да имаш естественото самочувствие да заговориш жена. И наистина не го прави ей така на улицата от нищото защото стои малко психопатско и няма да те вземат насериозно. Запиши някакви курсове по нещо- танци, езици, тоест места където има доста жени и нека там от самосебе си ги заговаряй, но не така случайно на улицата

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 7c8a121a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Приятел, аз съм на 29 години и съм в същото положение. Зарежи всичките тези глупости, не се опитвай да заговаряш жени на улицата, защото ще се изложиш адски много. Особено ако си беден, нямаш вид и ти личи от 100 километра, че си отчаян девственик. Не слушай съветите на разни интернет гурута, при такива като нас тези неща не работят - изпробвано и доказано от мен самия, нищо че уж точно са точно за нас. Както ти казаха по-нагоре, това е нещо което или го имаш, или го нямаш. Пробвам съм и със "залухави" жени, и с грозни, и с хубави, и с дебели и не става. В днешно време жените без значение какви са може да имат всеки мъж, който поискат и си ги избират по каталог. Такива като нас просто не се вписват и не вървят. Единственото, което можещ да направиш, за да не умреш девствен и сам като куче е да се опиташ да изкарваш колкото се може повече пари, да работиш над външния си вид, така че да ти личи че изкарваш, и да се надяваш някоя мастия сама да те забележи и да се закачи за теб. Само, че тук пак има проблем - мислим за секс и за жени постоянно и това ни пречи да се фокусираме върху другите неща, така че се опитвай да се ангажираш с нещо, което ти отнема повече време и и нямаш време да мислиш за глупости. Аз се опитвам да действам по този начин, но е много, адски трудно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker