Само се натискаме и нищо друго - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Само се натискаме и нищо друго
преди: 2 месеца, 5 дни, прочетена 1653 пъти
Ситуацията е малко отвратителна за мен, защото се чувствам неспособна, недооценена, нежелана и какво ли не.
Влюбена с в него.
Работихме заедно допреди 4 месеца. Миналата година по това време се награбихме на работа в почивката. Нищо не стана, защото нямаше как там да се случи.
В следващите дни уж щеше да се случи, ама освен да се обарваме тук-там никаква друга инициатива от негова страна. Резултатът беше, че у мен назря фрустрация от случващото се и започнах да си го изкарвам на него, и да се заяждам за дребни неща. Отдалечихме се един от друг, ама пак се държахме свойски. Той не е имал приятелка, нито аз.
Преди 4 месеца ме съкратиха и той явно се усети, че ме губи. Започна да ме търси.
Откликнах, защото си мислех, че нещата се променят уж. Ама само уж... пак обещания за бъдеще, пак гръмки изказвания.
Натисна ме в парка, знаейки, че не искам да го правя там. Нацупи се, в следващите дни отново пасува. Питам го какво става, нищо. Като му дойдело настроението щял да каже. Кълнеше се, че не са занимава с други жени. Само фитнес и вкъщи - спане. Говореше ми как нямало да ме остави намира, пък иначе постоянно спи.
Съответно пак същата история, започнах да се дразня за нищо, защото се почувствах отново, че не струвам. В момента сме. на контра и не се търсим изобщо, може би за постоянно.
Не знам и аз какъв е проблемът, ама просто нямам думи вече

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 0948a43eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не те иска. Иска да го ухажваш като жена.
Че и в парка, тоя дом няма ли си? Или там живее жена?

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: c7aa698adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Този мъж крие нещо. Дали е неуверен, защото няма опит с жените или има някакви проблеми с ерекцията, дали има и някакви други жени, с които се вижда, можем само да гадаем. Ако наистина те желаеше и беше уверен в себа си, щеше хиляди пъти досега да е намерил вариант да се усамотите. Именно някакъв вид неувереност го кара да прави такива гръмки изказвания, сръдни и всякакви циркове, за да я прикрие.
Влюбила си се в него, защото явно виждаш в възможност за връзка, и защото без да иска той ти прилага номера топло-студено, което те кара постоянно да се чудиш какво става и по този начин да мислиш за него. А когато много мислим за някой, много често става така, че се влюбваме. Така работи мозъка.
Съветът ми е да му кажеш, че повече не искаш да поддържате контакт, защото го смяташ за крайно несериозен и няма смисъл да продължавате. Ако това го стресне и се задейства по-решително, добре за теб, ако не - нищо съществено няма да изгубиш. Продължи напред и си намери друг мъж.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: b52e049fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз не мога да разбера, кви са тия госпожици дето са занимавате с тях? Да ми беше паднала на мен, още на работата щях да те оправя яко, без да ме интересува нищо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: abcb09ebdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   До номер 1. Щяхме да ходим у тях, дори се бяхме разбрали, обаче преди това тръгна да си иска в парка и му казах, че няма да стане тук. Но и да се бях съгласила, Най-вероятно щеше да измисли нещо друго.
До номер 2. Не знам какво крие, когато бяхме заедно на работя към знаела почти цялата му кореспонденция, защото просто бяхме постоянно заедно. Никоя жена не го е търсила в мое присъствие. Ако е бил с платени, това е отделен въпрос. Ако в тези 4 месеца е правил нещо с някоя, това не знам. Въпреки че няма какво да ми се кълне и да ме лъже. Той знае отлично, че ако искам, мога да разбера. Веднъж дочух разговор между него и приятел за жени, той говореше за мен. Ако имаше други, щеше да се похвали. Така си мисля. Другото е да има проблем с ерекцията. Беше ми намекнал, че първия път ще свърши бързо.
Но дори и така да е, нямаше да му кажа нищо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 3f76aed15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Може би няма опит, няма терен, може да е гей, може да е скопен - всичко може да е.

Покани го у вас, пък му го извади и действай - какво чакаш той да се накани?

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: a758d4e188
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Е тези двамата са много прости хора. Особено авторката.
Като животно е. Били са награбили хахаха
Ами то първо се ходи на срещи да се познаете малко.
Вие като животните по горите по тоалетните.
Сигурно и зъбите не си миете
Ужас

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: ecd418ba0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен се изпразва от натискането. Има известна опасност да има реален проблем, но може да е и от прекалено силен "мерак". Опитай се да организираш среща, при която да се озовете направо на достатъчно интимно място, без преди това да се натискате. Измисли някак да го накараш предварително да се съблече (поне панталоните). Може би в хотел в друг град, алкохол, баня...
Много е вероятно да се дърпа, но ако си по-настоятелна би трябвало да успееш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 5734e2ac3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами момченце... ама пък сигурно изглежда добре, това е най-важното, нали така...

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: b1912553c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   "В следващите дни уж щеше да се случи, ама освен да се обарваме тук-там никаква друга инициатива от негова страна. Резултатът беше, че у мен назря фрустрация от случващото се и започнах да си го изкарвам на него, и да се заяждам за дребни неща. Отдалечихме се един от друг, ама пак се държахме свойски. Той не е имал приятелка, нито аз. "
Да разбирам ли и от това, "Влюбена съм в него", че ти се чука яко от една страна и същевременно си готова да го направиш точно с него? От написаното оставам с впечатление, че си девствена, освен, ако не си имала преди това сексуални контакт/и с друг/и, без обвързване? Така ли е? Между вас е имало само обарване (натискане). Кажи му къде искаш да има повече петинг и къде и кога да се стигне до секс. Можеш да се облечеш повече секси точно тогава, за да се сети
Поговорете какво искаш от него, коментирайте теми и на сексуална основа, той трябва да разбере какво харесваш. Кажи му, че си влюбена, признай му, че много го харесваш и го желаеш. Кажи му, че си готова, че много ти се ебе (с извинение). Намерете място, което смяташ за добро и мисля, че интимността ще дойде.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 32e697dc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   О, ама ти очаквал ли си нещо друго? Те точно към такива налитат. Аз съм се наситил на секс и съм бил с няколко готини мацки, отбивам ги и ми се пускат супер много. Жените винаги считат за интересно да се занимават с такива трудни мъже. Знаеш ли колко мъже ще е задоволят тая, ама няма да им пусне.

До 3

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: ee951bb4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Неуверен е, а ти допълнително влошаваш нещата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 4219996979
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мека пишка от мбого анаболи, това става.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 04ed6dfa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Сякаш ви липсва опит. Добре, че не си разрешила в парка. Нито е мястото ни е ок, да е там. Това момче хем иска да опита, хем не му стиска и сякаш е само за да го направи. Ами ти, младо момиче, защо допускаш да се самообиждаш и да влизаш в автоагресия, защо допускаш да ти влиаят неговите насторения? Ти къде си? Той не е и никога няма да бъде единствения мъж на земяата, както и ти. Ако поне не се опитате да общувате нормално, няма как да се получи. "Щял да отговори, когато бил в настроение, ами гледай си твоето настроение и се цени, за да те ценят и другите"

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 8ac2d008a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторке, излизах с един такъв. Оказа се, че има венерическа болест и си цапаше гащите. Буквална онази му работа течеше като чешма от инфекцията и се притеснявал да правим нещо.
Противна история. Излишно е да казвам, че му бих шута.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: e7823855ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте, авторката е.
Прочетох всички. Може би сте прави да ме обвинявате, но това е положението.
Засега не съм го търсила и той не ме е. Иначе се говореше за живеене заедно и планове за пътувания. Сега нищо, все едно всичко е било празни приказки.
До 15, ако има проблем, нека ми каже, не да увърта и да ме кара да се чувствам недостойна и всякаква.
Можеш ли да споделиш как се разви историята за теб? Имам предвид преди частта с биенето на шута.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: b1912553c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Искам да попитам авторката: "Колко време те обарва и нищо друго ли не се случва"? От натискането не ти ли става приятно? Не ти ли се е правило нещо повече?
Той сигурно много те харесва, но може да е зает с работа. Освен това, ако му казваш постоянно, че не може това и там, той да се съобразява с желанията ти. Каза ли му поне веднъж, че много ти се прави с-кс и е време... , не ти ли се е искало поне да има ласки? Ако сте някъде и постоянно се дърпаш, мисля че е нормално да е така. Още повече, ако и той наистина иска като теб сериозна връзка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 9d0acf8c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 17, товя нещо продължава месеци. После спря, после. отново.
Ами ако не исках нищо да правя, дали щях да пусна тема?

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 97cfbf293e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Тоя човек, може да има проблем с ерекцията.. нещо с половия му орган не е добре, но няма как да ти го каже това. Не се ядосвай, ако нямаш любов към него, просто го зарежи. Ако ти го обичаш помогни му да си реши проблема. Определено е чувствителна темата..

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 8ac2d008a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   15 съм. Няма какво да се разказва толкова. Известен период от време, няколко месеца не се получи сексът между нас. Знаел е, че има проблем, водил ме е за носа. Мислех, че проблемът съм била аз, а то - венерическата болест.
И така - чао му казах най-вече заради това, че не е бил откровен с мен, а ме е лъгал.

Не си го причинявай. Разкарай го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker