Фимоза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фимоза
преди: 2 месеца, 1 ден, прочетена 1212 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 19 години. Имам следния проблем. Когато съм с ерекция при къпане или мастурбация ми придърпва доста неприятно юздичката. Девствен съм и мисля да посетя специалист. Тъй като се разрових в интернет имам два въпроса. Възможно ли е да правя секс? Ако се стигне до интервенция пенисът гол ли остава като след обрязване? Надявам се да споделят мнение мъже, които са имали същият проблем, а не само хора които изказват мнение и дават съвети. Поздрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 1 ден
hash: a81a67edfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това което описваш звучи повече като "къси гемче" (short frenulum), отколкото фимоза. Ако е първото, просто се срязва гемчето, 2-3 конеца и се запазва цялата кожата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 85e8a64654
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Имах същия проблем. Направих си операция с лазер - обрязване. След около месец се възстанови всичко напълно. Много по-добре съм сега.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 7062c59767
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Същото беше и при мен и се притеснявах през целия пубертет. Мини през лекар. При хирург ти интервенират кожичката, така че да може да се отваря, не е обрязване. На мен главичката ми беше много чувствителна и се чудех дали въобще ще мога да правя секс. Сега съм на 47 имам двама сина и доста задоволителен сексуален живот. Не го мисли, всичко ще е ОК, мини през лекар и си живей живота.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 7062c59767
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако правиш секс сега е възможно да ти се скъса и да изпиташ болка и да се разкървави, мини първо през доктор.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 часа
hash: e482ae83f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако проблема е само юздичката се резва само тя, не е като обрязване и кожата си остава. При секс може да се скъса юздичката и да кърви и пак си трябва хирург.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 19 часа
hash: 61354ed9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ох, стига вече с тази фимоза! На 24 години съм и имам същия проблем, даже понякога, като правя секс, се разкървява юздичката. Говорим, това си случва 2 пъти в годината. Правя си перфектен секс с моята приятелка, докарвам я до оргазъм. На никакви операции няма да се подлагам. Някога, като не е имало хирургия, хората как са правили секс, как са правили деца? За най - малкото нещо се оперирате, не разбирам. Не дай си Боже да е апандесит, няма накъде, ще трябва да легнеш на операционната маса, ама за една кървяща юздичка два пъти годишно, няма да се оперирам и точка!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 часа
hash: 8df4a9a8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз го имам това нещо, то представлява невъзможност да се отдръпва кожата на пениса зад главата му, като е възбуден. Главата му, която при повечето има форма на гъба, трябва да остане гола, а кожата да е зад нея. Бях някъде 4 или 5 клас, отиваме при лекар хирург в училище да ни гледа пишките. Погледна ме тоя, и без да ми каже нищо, без никаква подготовка нещо ми резна, адска болка, абсолютно нищо не ми каза. И така, 2-3 дни ме болеше доста особено като уринирам, обясних доколкото можах на майки ми и се забравиха нещата. Станах на 13 г, почна да ми се възбужда и да бия чекии и гледам, не се отдръпва кожичката назад, тесен е отвора. Значи тоя лекар-изрод за мен, нищо не е направил като хората. Дойде време да правя секс, и наистина малко се притеснявах, но реално нямаше проблем, имах си ерекция яка и като млад всеки ден можех да празня поне по веднъж дето се вика, но просто секса ми беше винаги и поради тази причина с презерватив и като цяло не съм имал проблеми, още повече, че не ми е особено дълъг, нито дебел. Не е нещо проблем като цяло и затова не съм ходил и на лекар, особено след онази злополучна и безрезултатна интервенция, да дам на някой да ми се упражнява по хуя, не съм толкова на зор. Обаче имах следните особености - въпреки ползването на презерватив, отвереме на време ми се раздразваше кожичката отпред, явно от много секс и тогава си го мажех с крем здраве или нещо като рани, кръв никога не е имало. Второто беше като трябваше да забременя жена ми, понеже външната кожа не е толкова гладка като главичката на пениса, като й го вкарвах без презерватив, го мажех с лубрикант и имах съвсем лек дискомфорт в този момент, но като почна да я лашкам, изчезва и всичко си беше нормално. Сега, в последните години, като еректира леко и си го намажа с лубрикант, кожата се отдръпва до ръба на главичката, тя се оголва и така вече мога да го вкарам на голо без дискомфорт, но само леко чувствам едно пристягане зад главичката, понякога е едва идва и като цяло не ми пречи.
Та вече не мисля да ходя на лекар. Иначе това трябва да е наистина грижа на личния лекар и на родителите докато момчето е още малко. Сина ми беше на 1-2 години, като почнах да му оголвам пишката, по съвет на личната лекарка, после като порасна му обясних, че трябва сам да го прави, хем да си го мие, хем да може да се отдръпва кожата.
Въпреки това, съвета ми е ако изпитваш дискомфорт при еректирал пенис, мини през 2 лекари, чуй какво ще ти каже всеки, и тогава решавай. Това с лазера не ми се вижда толкова лоша идея.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 часа
hash: 85e8a64654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От 2. Отиди на преглед при уролог. Той ще ти каже как да процедираш. Аз си направих операция, защото и гелове не биха помогнали в моя случай. Сега ми е много по-добре, много по-комфортно, много по-хигиенично. Сексът също мога да кажа, че е по-добре.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 93887adfd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Намери в youtube доктор василев или urology. bg направили са страхотни клипчета хората и помагат да се информираме там ще намериш отговорите на въпросите не тук

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: ec3093bd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   В никакъв случай при др. Василев -Доцент, изключително арогантно отношение, постави ми се диагноза без изследвания само по ехограф, хроничен простатит, само ще ви вземат парите и ще ви нахокат. Няма нищо общо в клиповете в ютюб!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 47eb4e9868
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ходи да се обрежеш и не слушай глупостите на номер 6! Едно време са живяли е в пещери, айде и ти марш в някоя такава и не пиши глупости тук.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 08c84dbacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   направи си лазерна процедура отне 2 минути и не се усети буквално нищо. После маажеш 5 дена с кремче и след 15 дена все едно нищо никога не е било, и вече не стяга. Не отлагай. буквално се стои повече на опашката в кабинета отколкото трае самата процедура. Намазват с гел, което обезболява тотално напълно, нищо не усещаш, и за 1-2 мин с лазера приключват.

Аз ако знаех, щях да си я направя тази процерура още на 15, а не на 27. Уролоджи. бг сайта виж

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: fd5e0f73a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз имах късо гемче. След като почнах да праля по-често секс, то се скъса. Отидох на уролог и с електронож го оправиха. гова изобщо не е проблем. Фимозата е когато отвора на кожичкото и мълк и не може да го забелиш. Тогава - сюнет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker