Болезнен ли е първия път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123901)
 Любов и изневяра (30489)
 Секс и интимност (14619)
 Тинейджърски (22050)
 Семейство (6706)
 Здраве (9751)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3328)
 Образование (7420)
 В чужбина (1701)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1769)
 Други (19217)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Болезнен ли е първия път
преди: 5 месеца, 4 дни, прочетена 1510 пъти
Здравейте, момиче на 21 години съм, имам приятел от две години и решихме да правим секс, но на мен ми е за първи път - той е наясно с това, пък и поради тази причина ще го правим чак сега, изчакаме да бъда изцяло готова. Имам въпроси, много ще се радвам да споделите вашия първи път. Как същност трябва да се подготвя (освен хигиена) и през годините чувах от приятелки, че ги боляло ужасно, това наистина така ли е, относно кръвта как се случват нещата спирали след няколко часа или продължава като цикъл с дни и се връщам отново на болката знам, че при всеки е различно, но дали има начин с който болката да се намали (освен само овлажняването).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 72b254ccb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Колкото повече го мислиш и отлагаш, толкова по-зле! Евала на приятеля ти че те е чакал 2г, аз не бих.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: fd00a4a481
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Болката е доста по голяма при аналния секс макар че след няколко пъти започва и там да ти хареса. По важно е да попаднеш на правилния човек. Жалко че сайта не позволява размяна на координати. Бих те свързала със сина си. Мога да кажа че съм го научила да бъде нежен и галантен, прекрасен любовник без никакви задръжки.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: eca640f31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ползвай лубрикант и вземи обезболяващо като ибупрофен, не трябва да се притесняваш и да се стягаш.
Може и да не те боли изобщо, ако хименът ти е вече заминал от годините и маструбацията (някои жени и нямат такъв, така че си е индивидуално). Ако продължаваш да кървиш и на другия ден и те боли, отиваш на лекар. Гледай мъжът да не те нарани.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 3c383e52a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   За да не е болезнен първият път се искат 2 неща:

1. Ти да си напълно отпусната, да си отдадена на момента и да се наслаждаваш.

2. Мъжът да знае какво и как го прави.

При наличието на тези 2 условия, мъж съм, но уверявам те, че няма да има никаква или почти никаква болка. Уви, сигурно в над 90% от случаите, нито момичето/жената може да се отпусне, нито пък момчето/мъжът знае как да я предразположи и как самият той да действа. И затова боли... често и много.

Пожелавам ти успех, много е важно да се отпуснеш и да не го мислиш толкова, а още по-важно е твоят човек как ще действа.... дано всичко бъде повече от добре.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: b2edac8b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Като мъж на 27 шапка ти свалям имах гаджета по-малки от теб да не ти разправям колко бройки имат зад гърба си, а сега вече съм женен, бях първи на жена ми трудно се намирате честно, при нея болката беше лека, е за кръвта не мога да ти кажа нищо правехме го един ден преди дата и за цикъла и от там всичко се обърка на следващия ден дали беше цикъла или кръвта от първия път продължаваше не знам, но за болката приятеля ти трябва да внимава много, да не бърза, да използвате овлажняващ гел за друго не се сещам, а и ако можеш да пиеш пийни лек алкохол може вино ама не до пиянство съвсем малко да те отпуска просто.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 127fb22357
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Няма такова нещо да те боли. Боли ги само някои жени, ако страдат от вагинизъм. И получават вагинизъм от страх и притеснение, неволно свиват силно мускулите на вагината и така естествено че ще ги боли.
Болката, ако има такава защото не е в реда на нещата, не е като при цикъл ниско в корема, а е локална. Ако има кръв ще са 2-3 капки.
Не му мисли толкова. Тялото на жената е подготвено за секс и не е нормално да боли. Ти не гледай че твоите приятелки ги боляло ужасно, това не означава че всички жени ги боли. Пък и кой ги знае какви гаджета са имали, може изобщо да не са се постарали да ги предразположат.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: c54af5b90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Зависи, ако е желан не боли и д-р. Трябва търпение от негова страна, болката е за секунда, две, кръв не очаквайте много

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 40423ab596
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Всички жени са различни, едни ни боли повече, други по-малко, а някои пък хич. Много е важно да вярваш на човека който си, и да е внимателен, и да знае какво да прави.... с други думи, всичко зависи от него как ще ти бъде първия път. Преживява се, тая болка.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 4ccf5fd682
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Боли, нормално е.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: b2edac8b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Благодаря на всички за коментарите и пожеланията :)

Номер 2 уважаеми друга работа нямате ли си, имам си чудесен приятел, нежен, любящ, мъж на място, нито сина ви нито някой друг ми е нужен за секс, идете и се предлагайте другаде не под моя пост.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: cb4815a4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Нито ме боля, нито кръв имах, съвсем лек дискомфорт в началото. Добре, че не съм се родила в други времена, в които са размахвали чаршафите след първата брачна нощ. Нито първия път имах кръв, нито по-нататък. Не съм си и тикала разни работи преди първия път, да кажеш че е от това.
Ж25

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 6bd10bcffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Аз натягам да бомбя още на 1-ва среща, този 2 години я чакал. Ако не стане на първа, давам шанс за 2-ра и 3-те и ако и тогава не стане повече не я търся.

Мъж на 35

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 26e9672e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "Как да се подготвиш (освен хигиената)".
Амииии, би трябвало да го познаваш вече достатъчно и също така какво ти (ви) харесва? Хубаво те е чакал две години, но никаква ли интимност не е имало за тях? Не говоря "САМО" за полов контакт. Става въпрос и за други видове интимност, включително и орален секс?
Облечи се секси, например цвят, който обича... , за бельо, горни дрехи и т. н. Хубав и лек дамски парфюм. Къса пола (или рокля), чорапи или чорапогащник, вместо тях може например клин, който да подчертава бедрата (и не само). Например бял, бежов и т. н. След това му покажи (кажи) по някакъв начин, че ти се прави секс, че си готова и го желаеш. След това всичко ще си дойде на мястото!!!

 
  ...
преди: 5 месеца, 16 часа
hash: cd3000ffba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   По женски въпроси, повече мъжки коментари и съвети!? Жената пита дали боли и колко кърви. А, дамския състав си трае, все едно не помнят или не искат да си спомнят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker