Гнуслив съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гнуслив съм
преди: 3 месеца, 26 дни, прочетена 2102 пъти
Здравейте, мили хора! Искам да Ви споделя една от моите ситуации, в която не мога да разбера в мен ли е проблема или се среща и при други?

Все още не мога да разбера гнуслив ли съм или просто поддържам сексуално емоционална хигиена.

Млад мъж съм. Преживял съм няколко по-сериозни връзки, две от които със съжителство. Не съм Джейсън Момоа, но винаги жените до мен са били привлекателни, красиви, чаровни, или както обичат сега младите 8-10/10.

Между връзките съм излизал с различни жени, НИКОГА ДЕБЕЛИ. Докато красотата е субективна, дебелотата не е.

Вътрешно усещам някакъв стоп, чрез който си представям едни дебели телеса, които са спарени на гънките и от там да лъха една неприятна миризма на вкиснато. А какво остава за интимните части на дамата. Обичам секса да е близост и любов и всяка такава миризма би ме отблъснала.

И тук не става въпрос само за дебелани и лична хигиена. Усещали ли сте самата кожа на някого да не ви привлича, а напротив, да ви отблъсква, като с миризма на тежко.

Стигал съм и до целувка с дама, на която устата й мирише на тежко, което много ме отблъсква. Добавено към настръхналите и дебели крачета, които боцкат, доста се бях отблъснал.

Има случаи, в които бих направил компромис с едното или другото. Не искам да наблягам само на дебели жени, да не се чувстват обидени, случвало ми се е и със слаби.

Усещал съм, както наричат "миризмата на риба" при едни жени, при други го няма. Еми няма как да доставям орална любов на "миризливките". Със сигурност и моя няма вкус на Линдор, но затова й търся съвет от вас.

Възможно ли е всичките тези предразсъдъци да се крият от по-ранните ми години? Сефтето ми е с много поддържано момиче, правили сме всичко с нея. От там нататък, може би подсъзнателно съм търсил нещо подобно, ако не и по-добро. Имал съм много случаи, в които, съм бил желан, а нещо ме е отблъснало. Никога не съм бил на принципа - има ли дупка -> прави секс.

Случвало ми се е да бъда отблъснат от "съмнение за миризливи крака", повишено потене. Най-интересното е, че ако някоя топ мадама се потна, с потен мустак или нещо подобно, няма да я върна.

Започвам да вярвам, че проблема може да се крие в порното. В момента каквото порно искаш, такова може да получиш. За 10 минути можеш да смениш 10 клипа, или 10 различни снимки на 10 различни момичета. Напоследък, тъй като не съм обвързан в момента, мастурбирането зачести почти ежедневно. Усещам, че се пренасищащ от "сценарии".

Най-неприятното е, че подсъзнателно, ако съм идеализирал един типаж жени, умът ми търси косури там, където ги няма. Но пък, ако наистина ме е гнус, защо да го правя на сила, в крайна сметка това трябва да е удоволствие.

Давайте съвети! Дори и да бъда нагрубен, ще се радвам да ги чуя, ако наистина са искрени и фокусирани върху моя "проблем".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 8d9254f58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ти си болен мозък. Имаш психични проблеми. Като за начало, спри порното, и после потърси помощ.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: fa3b986b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Не разбрах само този твой опит все с 8-10/10 как да го тълкувам. Може би не знаеш какво е 10/10. Как може да имаш случаи с миризми и подобни неща и да смяташ, че си близо до идеална хубост. Май не си виждал жена, от която не може да отделиш очи - или с такива излизаш обикновено?

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: fbfa1fa335
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Спри парното веднага, защото това променя представа ти за реалността. Прочети повече по темата.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 413fe0b58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Никой ме харесва дебелани, дори дебелите мъже.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 44b16282ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Прав си авторе, 90% от жените миришат грозно и слаби и дебели. И да, някои мъже сме си гнусливи, а аз по рождение съм си такъв. Във фитнеса си нося обикновено бутилка минерална вода от литър и половина и ако някой отпие от нея, повече не я бутвам, дори и да умирам от жажда. В джоба на сакото си нося паста и четка за зъби, като изям нещо сладко винаги си мия зъбите ако имам възможност. Ако на жена с която разговарям и мирише лошо устата по някога ми се доповръща. Така че това при теб е нормално авторе, не се притеснявай, жените миришат лошо по някога и с двете си усти, а тези които казват че си болен не ги слушай, те са жени и не им изнася истината за женския пол.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 80293b06e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   То това е ролята на порното пич, да те изврати и да те направи негоден за реалния секс. От порното файда няма никаква, освен да не ти става, да не направи обратен евентуално или да идеализираш някакви курви от клиповете.
Няма как една мацка да ме кефи, еле пък ако 10/10 и да не я излижа цялата и да не я изям, ако щеш и буквално.
Не мога да ви разбера защо гледате порно. Ти ако си мъж с досег до супер мацки, както твърдиш 10/10 за кво ти е порно?
Мен пък ме привлича точно истинското усещане за жена.
Бил съм с момиче преди много години, което ме отблъсна физически наистина и беше доста гадно изживяване. Не беше дебела, но явно си имаше някакви здравословни проблеми.
Но всички останали, та били и леко пухкави наистина са ме кефели зверски.
Спирайте тва порно и не ставайте чикиджии.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 53579dd1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Мен ме е гнус от аналния секс, а приятелката ми го иска доста често.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 181b1f9ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами като те е гнус от хората не прави секс, много е лесно. И мен ме е гнус и ми са противни повечето мъжки тела.... особено като надуят тези мускули и тези плочки. И си направят 1000 татуса. Просто не си губи времето с хора които не ти харесват, просто е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: dc5f090326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Терзанията на чикибоеца. Като си готин, намирай си пак мацки 8/10, какво си седнал да ни информираш за разни гнусотии? Какъв ти е проблемът, че някои си били дебели и миришели. Кара ли те някой да се вреш при тях?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 897d666653
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   За дебелите не знам, ама аз изобщо не съм гнуслив, секса не е за гнусливи. Какви ли не неща съм правил с всички дупки и части на някоя жена, няма място за гнусливи в тия работи - лъскай си на порното и тва е ;)

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 53eb60aeb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   По принцип на повече от нас, и на автора проблема идва от обсесивно-компулсивно разстройство, което често включва в нас и гнусливост.

Знам, защото аз съм също такъв пример. Имам много обострено обоняние за такива миризми, включително дъх и отдолу.

Понякога едно болно гърло или някакъв хроничен проблем може да окаже влияние върху една връзка, когато примерно дори с измити зъби пак лъха на нещо лошо някоя жена.

Специално дебелите жени(и мъже) са много по-вероятно да имат някакъв проблем с хигиената, точно защото между паласките е постоянно влажно и е перфектното място за бактериите да се завъдят.
Дебелите хора се потят повече, и отдолу също и оттам се сещате.

Моята бивша приятелка беше с наднормено тегло, като се потеше не миришеше някак си, наистина нямаше такава миризма, обаче отдолу понеже искаше лизане, си имаше постянно една миризма или на лук или друго, което докторите и множество проверки казаха, че и няма нищо, и дори след къпане и с интимен душ гел пак си го имаше. Обаче и с дъха имаше проблем и можете да си представите, че за 3 години ми се отщяха много неща с този човек.

Работата е там, че такива като нас, вкл. и авторът, няма как да се оправим напълно, но и няма перфектна хигиена, винаги в един момент ще сме в ситуация, в която нещо ще ни лъхне от жената, просто няма вариант да няма такива моменти.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: bd4f17c8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Така си е 12, колкото и да преиначават нещата, жените си миришат много лошо и това е факт. Колкото и да се подмиват, промиват или парфюмират там долу все си миришат много лошо над 90% от тях. И устите им миришат лошо, не знам дали от някакви женски болести или стомашни разстройства, но миришат дори и да си измиват зъбите. И слюнката им мирише лошо, трябва мъжете да се пазим жена да не ни наплюе. Не може да се сравняма женската неприятна миризма с мъжката миризма на пот и тестостерон. Всеки ден реклами по телевизиите да дамски превръзки дето попивали всички гнусотии изтичащи от вагината и предпазвали от неприянтата миризма. Модата е измислена за жените за да скрива недостатъците от женското тяло, а те са безброй много. С една дума женското същество е с много недостатъци в сравнение с мъжкото и представлява огромен недостатък за човечеството създаден от природата, който системата обгрижва прекомерно много, без то да има заслуги за това!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 2c8fd1c1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Здравей авторе! Прочетох всичко, което си написал и мога да се съглася с теб. Аз се определям като бисексуален, защото съм имал доста години влечение само към жени, но след това открих и влечението си към мъже и по настоящем съм с мъж. Както и да е, това не е важно.
През юношеските ми години много ме привличаха по-големите какички и като тинейджър доста работа си имах по село с тогавашните 18-20 годишни, които доста секс правеха. Правили сме го в сеното, на поляната, на пейката, къде ли не. Тогава момчетата ме научиха на тройки, ходехме с братовчедите ми на групов секс с едно и също момиче, нямаше презервативи и т. н.
Тогава си спомням, че всичко миришеше на сено, на трева, на някакви нормални миризми, без парфюми и т. н.

След като започнах да работя и то в офис първото нещо, което ме отблъскваше беше колежките ми, който постоянни ходеха да пушат и като минаваха покрай мен ме лъхаше на много тежки цигари с лош дъх, като пепелник, който си го оставил с фасове и се е намокрил. Общо взето мн тежка миризма и всички миришеха така. На мен ми се повдигаше. Не можех да комуникирам комфортно с нито едно от тези момичета, защото се и потяха и целия този микс ме караше да изпитвам само отвращение.

Друго което правят жените е да не ядат по цял ден и да пият кафета пак с цигари, тогава пак се носи една тежка миризма от тях. Имам и приятели, които пушат, миришат на цигари и парфюм и някакси миризмата е даже приятна.

Вярно е, че има и мъже, които много се потят, но рядко ми се е случвало да миришат чак неприятно на вкиснало с изключение на един от фитнеса, който си облича дрехите потен и не ги пере особено често и не ползва парфюми.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 63d9ac65cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Много са ти "сценариите"! Намали ги. Чекията е най- хигиенична, но е оправдание- компромис и не води до решение на твоя проблем. Правили ли сте го в баня с вана? Течащата вода и сапунените мехури могат да се окажат решение на твоите хигиенни терзания като за начало.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: fa262a844c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   19, има доста жени дето не искат да раждат, също така има и мъже, които не искат да се женят и не искат наследници. При това положение защо тези мъже да се цапат с жени и да миришат гнусотиите им ако са гнусливи, след като има вариант какъвто ти предлагаш? Така ни сифилис ни спин или трипер ще хванат.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 63d9ac65cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20, не предлагам уединение в манастир или в Тибет, нещо сте в грешка! Младежа практикува секса, но е гнуслив. В тази посока се опитвам да помогна. Също така, секса не е нужно да води до олтара и бебе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker