Не знам как да си искам от жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам как да си искам от жена
преди: 3 месеца, 26 дни, прочетена 2762 пъти
Здравейте, имам следния проблем. Не знам как да си искам от жените. Прекалено съм скромен, срамежлив, внимателен и притеснителен, И когато дойде време да си поискам, ме е страх да не засегна и обидя жената и съответно как ще реагира. Дали няма да се уплаши и разстрои, обиди и т. н. И другото е че ако ме отрежи, повече не я търся, защото мисля че няма смиъсъл повече да я притеснявам щом веднъж ме е отрязала, явно няма интерес към мен. По принцип някои мъже казват че са печелили жени с много постоянство, нахалстване и досаждане, но аз не мога така, щом веднъж са ме отхвърлили. Какво ви е мнението относно моята ситуация и какви съвети бихте ми дали. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 3373162f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ти ако си готин и як мъж, жените сами ще си искат от теб, и нямаше да имаш такива чуденки. И правилно правиш, че не я търсиш след първото отхвърляне, защото ще стане по-лошо. Това с постоянството е досаждане. Една жена знае дали иска да спи с теб още в първите секунди, когато те види.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 4212a39d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ако имате връзка или те харесват, те ще искат, а не ти. Работи над отношенията си с тези жени, защото явно нищо нямате помежду си, така че и да искаш и да не искаш, няма нищо да получиш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: d416a9e6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ти нищо не можеш да искаш от непозната жена, тя не ти е проститутка и не ти дължи нищо. Хвани си гадже или ходи по компаньонки!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: a4cc5cbdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Смях се на почивки... :)))
"ша ми дадеш ли, Пено" - нещо такова ли си представяш?

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 5cfc32cc89
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Kакво да си искаш?

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 7fe8d64776
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не се иска, просто се получава ако има взаимност, целувки, прегръдки и продължение.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 96381d2f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Искаш с ръце. Ако смяташ да съставиш изречение "Желаеш ли да правим секс", най-вероятно да продължиш да се чудиш как да се получи. Хващаш я първо за ръка, после през кръста и продължаваш. То ако има отказ е още в началото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 828dbca855
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   По принцип не пишеш на колко си години. Но предполагам че си завършил училище и може би там се крие проблема. Ако няколко пъти си бил отхвърлян от момичета които си харесвал. Много вероятно е те да са предпочитали "лошите момчета". Така ти си създал една изкуствена самооценка в съзнанието си. Страх те е отново да не бъдеш отритнат от поредната жена. В началото след като завърших и аз имах този проблем. Но с течение на времето взе да не ми пука кой какво ще си помисли за мен. Срещнах жена си станахме гаджета и след година се оженихме вече 9 години сме заедно имаме и деца. Така че се абстрахирай какво ще си помислят жените и как ще те приемат в началото. Действай първично без задни мисли и предрасъдъци. А колкото до секса той идва след това трябва да имаш малко търпение. Зависи обаче на каква жена ще попаднеш. По принцип има и такива които си лягат още на първа среща. Когато
Дойде момента бъди настоятелен остави възбудата да те обземе и бавно но сигурно започни да я натискаш. Бъди настоятелен така че жената до теб да усети колко силно бие сърцето ти и колко участено става дишането ти. Също така трябва да имаш добра хигиена и да ухаеш на мъж някой по секси парфюм. Дори и да почувстваш отблъскване не се спирай и бъди нахален без да прекрачваш разбирасе рамките на нормалното. Успех

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 074b858c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Нещо не те разбирам. Какво означава да си "искаш"? В смисъл ти си го представяш, отиваш при някоя непозната и я питаш дали иска да прави секс с теб ли? Ако е така, имаш много грешна представа как става процеса на "искане". То няма искане, има взаимност, връзка и нещата се случват сами.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: f5ffdd0a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   То не се иска, то се получава като естествено продължение на някакви взаимоотношения!
Естествено, че нормална жена ще се почувства засегната, ако някой отиде при нея предлагайки й секс, без да са имали някакви взаимоотношения, предполагащи да се стигне до секс.
Обидно и пошло. Все пак не сме проститутки, нали, които на това се надяват? !
Иска се отношение, връзка, покана на кино, разходка, вечеря, кафе, рожден ден, купон и в даден момент да се харесате взаимно.
Всичко друго са отчаяни опити на неориентиран човек, който няма представа какво значи РАЗВИТИЕ на една връзка.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: bf38dafb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Как не разбраха мъжете, че колкото повече нахалстват, толкова са по-отблъскващи и отвратителни.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 1e6fc803bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Извинете госпожице, може ли да ви докосна/целуна? Може ли да правим секс?

Бъзикът настрана, трябва да създадеш сексуално напрежение така да се каже между теб и жената. Трябва да я накараш да те иска в съзнанието си. Това се получава, като първо си готин на външен вид, имаш самочувствие, не си плах около жените, не се притесняваш да говориш това, което мислиш. Общо взето ако си готин визуално и като не ти дреме пак стават нещата, на повечето жени малко им трябва, за да им създадеш готино усещане от срещата ви.
Така че моят съвет е да работиш над себе си. Подобри визията си, тяло и начин на обличане. Намери начин да си повдигнеш самочувствието и да си спокоен, да си себе си около жените.
И както един тук спомена след това нещата сами се случват, чрез докосвания, чрез погледи... те сами си искат и ще ти го покажат.
Рядко ще чуеш директна покана за секс или нещо друго, но ти го показват определено. Научи се да четеш жените. В моята работа постоянно имам срещи с жени и всеки път като кажа беше ми приятно накрая, абсолютно всяка почва да си измисля разни въпроси, почват да се шушкат и бавят около мен без никаква причина, уж търсят нещо и не могат да го открият в чантата. Може да ти звучи смешно, но това са знаци да продължиш комуникацията, да я поканиш да я не я оставяш просто да си. тръгне. Това е в моя случай де, има още много знаци от този тип.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 37ac9e3f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Изгради брутална физика, направи си татуси, нещо прическа и брада може да засечеш. С този външен вид, дори отново да не знаеш как да се държиш на жените хич няма да им пука и сами ще ти налитат.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: e9e5fad489
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Автора на тази история не е мъж а жена, но вие коментаторите не можете това да го разберете. Трябва да имате тънък усет за да разбирате тези неща. Вие сте като децата от първата година в училищата, вярвате на всичко което ви се каже. Не можете да вникнете в същноста на написаното, вярвате на всичко написано.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 5df580d759
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Ако не я познаваш - намираш начин да се запознаете.
Когато вече сте познати - се сближаваш с нея, така, че да се чувства добре в твоята компания.
Следващата стъпка е да я поканиш някъде само двамата. Добри варианти са кафе, кино, концерт. Ако ти откаже - не се отчайвай - може просто да е заета. След време я покани пак. Ако пак ти откаже - търси си друга.
Когато сте сами - според обстановката или я прегръщаш (примерно за лека нощ), или я целуваш.
Ако се дръпне - търси друга.
Ако не се дръпне - покани я пак и този път вече трябва да има целувки. Не една и не просто за "довиждане". Ако се дръпне - търси друга.
Ако не - пак я покани на място, където можете да се съблечете. Ако ти откаже - не се отчайвай. Може да е в цикъл или да не и е до това. След седмица пак я покани.
След целувките - започни да я галиш по гърдите, и после събличай. Ако ти откаже - не се отчайвай - виж предната точка.

Но - ако ти откаже 3 пъти в такава ситуация - търси друга.

Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 24e987a9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   То не е толкова въпросът в искането, а най-вече е по предлагането!
Жените не са благотворителни дружества, които раздават секс!
Секс означава.. поне теоретичен шанс за дете.
Такъв шанс се допуска само с човек, който вдъхва някаква стабилност, увереност, сериозност, че би се погрижил за бъдещето му.
Ако ти не вдъхваш такива - съжалявам, жена дори и на шега не би погледнала на тебе...

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: c526ff8d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 1, топ коментар, досаждането е приемливо в случай, че каквото предлага мъжът е хубаво.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 074b858c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   15, според мен е момче на тийн възраст или мъж, но с никакъв сексуален опит. Интересно ми е как па разбра, че е жена. И като си толкова сигурен.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: e3fe99cedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Жените имат по извратени сексуални мисли от мъжете, ама се правят на скромни за да изглеждат свестни. Всичко зависи от твоята увереност и нахалство. За какво мислиш жените пускат предимно на мачовци? Той може и да няма два лева в джоба и никакво тяло или какъвто и да е външен вид, но чука. Дори съм виждал как такива разни красиви жени ги издържат и правят всичко за тях. Колкото и банално да звучи самочувствието и увереността е ключа към бараката.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: d0753f227d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Най-успешния начин да си искаш от жена, е като държиш банкнота от 100 евро в ръка. Зависи от жента разбира се, при някои и с левчета може да минеш.
Майтапа на страна, но явно си смотан. Ако попаднеш на нормална жена, тя ще се "досети", че я искаш. Ако не - ами все единия от 2-мата трябва да знае какво се прави, иначе не става.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 37ac9e3f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   23 хич не съм съгласен с теб
Не си ли от топ мъжете с брутална нацепена физика, татуси и т. н. нищо не става. Дори и една приказка на кръст да не можеш да кажеш и да стоиш като пън, имаш ли зверско нацепено телосложение жените сами ще ти скачат.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: e2ecdf1111
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Оф.. тоя с версията за прическите, татусите и фитнесите е вече досаден. Виждал съм лично как жените режат татуиран, нацепен и с прическа. Виждал съм как жена се хваща с мъж около 1. 85 - 100 кила с бирен корем и косми, но харизматичен, интелигентен и с приятен глас. Нещо не ти е наред с мястото където живееш. Това дето описваш го правят в градове като Добрич, Хасково и подобни..

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 191f0dea74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   26, не си никакъв мъж, а си жена. Само жените викате "Оф" и се обиждате всеки път, когато ви се спомене за бруталната физика, татусите и брадата, защото знаете, че е истина и това си ви влече най-много. И не, не е до среда на живеене, повсеместно е и се среща навсякъде, просто това е модата на 21 век.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: c44ec8a2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   27. А ти самия притежаваш ли я тая прословута брутална физика, или просто ти е някаква фикс идея? За първото се съмнявам, защото ако беше така вероятно щеше да ебеш на почивки, да си живееш живота и няма и да се сетиш да драскаш всеки ден в сайт, където анонимни лузъри се жалват от техния несполучлив живот. За един приятел питам.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 93afabc2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Не се притеснявай, безпокоиш се напразно. Съвременните тенденции са да си искаш не от жена, а от мъж. Насочи усилията си в тази насока.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 5a38e5cd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Аз винаги съм бил нахакан и напорист. С чар пленявах жените. Така и стана с жена ми. Харесах я и започнах много нахално да и налитам. Тя доста се дърпаше и даже ми писна. Всеки път щом тя направеше крачка към мен и я награбвах и тя пак не се престрашаваше. Накрая и казах, че съм до тук. След няколко месеца се сетила за мен и аз я поканих у дома на вечеря, но и казах, че ако я е страх от десерта по-добре да не идва. Дойде и вече няколко години сме женени. Успя да ме укроти.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 37ac9e3f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Аз съм "тоя с версията за физиката и прическите". Не нямам нито брутална физика, нито модерна прическа, нито татуировки. Тази тенденция доста се засили в последните 15-16 години. Дори и повече. Като бях ученик доста спортувах, в студентските си години също и имаше не малко момичета, които ме харесваха и други дори заглеждат по улицата. А не съм бил някакъв фитнес маняк, но имах атлетична фигура. С годините ме налегнаха работа, ангажименти и т. н. Спрях да спортувам. И общо взето вече от мен няма помен, че съм бил активен спортист. Имам сериозна професия, срещам различни хора, срещам безброй жени и т. н. Да де, ама това, че съм специалист, че съм уважаван и имам не лошо име в дадена област не значи нищо за жените. Не коментирам разни кифли, златотърсачки и т. н., а най-нормални свестни жени. Дори и те на първо място слагат нацепените, нарисуваните, гледащите лошо и т. н. Две мнения по този въпрос няма, каквото и да говорите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker