Страх от интимност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123652)
 Любов и изневяра (30417)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от интимност
преди: 3 месеца, 25 дни, прочетена 1160 пъти
Видях, че вече има тема с такова заглавие - но моята история е малко по-различна и ми беше интересно, дали и на друг му се е случвало.
Момиче съм, все още не съм имала сериозна връзка и не съм правила секс. На 28 години съм, но така ми се стече живота, че все се влюбвах в неподходящи хора и никога не съм била от този тип хора, които лесно спят с други и все се пазех, за нещо по-сериозно и за това все още не се е случило. Въпросът ми е друг - от известно време тази мисъл буди някакси паника в мен. Доста влюбчива съм и не съм й асексуална, но някакси мисълта, да спя с някого много ме панира, не знам дали е защото съм несигурна и никога не ми се е случвало или защото все си мисля, че ако му кажа, че съм все още девствена ще ме сметне за луда - не знам. Просто самата мисъл понякога буди буквално паника и притеснение и се чудех на някой друг дали му се е случвало?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 87e2c92040
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Аз не бих те помислил за луда. Бих го оценил. Въпросът е, че годинките си минават и няма да разбереш кога си станала на 40 и т. н. Бих те взел за сериозна връзка, но... Живей сега.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: b964ecc0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Слушайте после онези бързаци с малки пиш*и, които ви убеждават да се пазите до брака, че ако видите преди това какво могат, няма и да си помислите да повторите.

Авторке, не знам за къде и за кога я стиска толкова тази "кака Златка" но ще осъмнеш на 40 г още девствена, иначе много сексуална...
Ако не секс то върви поне на гинеколожка да те отърва от химена ако не се е скъсал от спорт или други неща.
Притеснението ти ще се превърне и в паника, ами отиваш към средна възраст и предполагам си превърнала в някакъв култ вече този акт.
Харесай и някой мъж без а чакаш да се влюбиш и действай за "спорта" поне да видиш, че е нещо съвсем натурално, нормално, даже приятно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: a69b819bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Изградила си си някаква престава, че секса е кой-знае какво.
Трябва веднъж да се престрашиш и проблема ще се реши.
Очаквай първия ти път да е пълно разочарование. Гледай да си избереш по-оптитен патрньор, за да ти е по-лесно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 837ff3d407
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Не си луда, а съвсем нормална, със запазена и изградена ценностна система, не си мисли другите какво ще си кажат, особено разни бекове и мачовци дето искат само да те минат. Намери си нормален, отговорен, работещ човек, симатичен да ти е, да е добър с добри родители и здраво семейство, дургите не ги гледай изобщо.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: dd67b6adff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Определено има други теми с подобно заглавие и първоначално като видях твоята реших че това е поредната измислена история, но след като я прочетох разбрах че не е. Затова реших и да коментирам. Първо искам да кажа че аз съм мъж и също съм девствен и не смятам че имам чак страх от интимност, но и аз имам своите притеснения ако това може да се нарече страх. Според мен това е съвсем нормално. Другото което искам да кажа е че аз не бих те сметнал за луда ако кажеш че си девствена. Даже бих се зарадвал защото бих искал да срещна жена която е като мен а не някоя през която е минал с извинение казано половината град. За луда ще те сметнат хора които са задръстени в главите и са свикнали на разврат, да си сменят партньорите като носни кърпички и си мислят че това е нормалното и даже се опитват да го налагат и на другите. Та моя съвет е да го казваш без страх, така по реакцията на човека отсреща ще разбереш що за човек стои срещу теб и дали наистина те харесва. Естествено това не е гаранция че ще разбреш на сто процента какъв е, но е косвен признак по който може да съдиш.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 8d271c9e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "ака ми се стече живота, че все се влюбвах в неподходящи хора"

Той не се "стича" така, ти сама си го правиш... Но е типично за жените да обвиняват всичко останало, но не и себе си за собствените си избори.

"не съм била от този тип хора, които лесно спят с други"

Рядко женско качество днес, иначе сега щеше да си по-зле, на 28 сама да се бориш да отглеждаш деца от мъже които просто са те ползвали да се изпразнят в теб...

"ако му кажа, че съм все още девствена ще ме сметне за луда"

Не няма да те сметне, това ви го набива в главата попкултурата. Нормалните мъже имат също малък сексуален опит и не търсят кучки. Но ти надали търсиш "нормален мъж", а поредния плейбой който да ти се "стече в живота". И да, такъв сигурно ще те поразнесе из града и ще се хвали на приятелите си - знаеш ли каква 30 годишна девственица изпрасках миналата седмица... Най-вероятно за такива като него се притесняваш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 93f54b7862
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До аватара
Не се отчайва и не завиждаи.
Не си попаднала на подходящият човек. Когато човек е откровен много често си пати. Имах прилятека на 40 год не беше правила секс.
.
Бъди себе си. Стискам ти палци. К. Д.


.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: f49e651f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Когато намериш подходящия човек, няма да имаш никаква страх от интимност с него. Всичко ще се случи много естествено, без никакъв натиск и стрес.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 242b8a5d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   За нашите географски ширини си като музеен експонат, на 13 вече са разпечатани. Българин няма да го оцени това, ама хич. Привидно ще му е кеф да ти е първият, че имаш ценности, ама ще го влекат леките жени. Ще ти слага рога, защото ще му се виждаш много целомъдрена, разбирай задръстена и скучна. Ще иска порно изпълнения, да си като някоя си негова разхлопана бивша.
Търси си чужденец, захвърли тая надежда, че Ганьовците стават. Нямаш страх от интимност, а от поведението и приказките на Ганьо. На бас, че са искали от теб да си "женствена"( от кифла нагоре), "отракана"( да пиеш, пафкаш, да мяташ гюбеци). Искат жена, за която да им завиждат и да я ревнуват като луди. Може да си вярна, да не обръщаш внимание на други мъже, но това се определя като задръстено и ненормално от тукашните мъже. Ако флиртуваш с други и се вижда-Жената на мечтите си.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: afcf9598b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Жена съм на 26 също девствена. Всички мъже ми казват, че съм луда, странна и тем подобни. Вече не им обръщам внимание! Няма как да легна с човек, когото не обичам или той мен. Нека да съм задръстена, отколкото да правя нещо, което не искам само за да съм като другите. Плюс това си имам някакви ценности и принципи. Много добър те разбирам и искам да ти кажа не го мисли толкова! Като дойде правилния човек ти сама ще усетиш желанието, привличането и така нататък. Този страх ще изчезне, вярвай ми! В днешно време е много трудно да намериш сериозен човек за връзка камо ли за семейство, но животът е непредвидим! :)

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 88cd849362
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Авторке, слава Богу, че в нашето развратно време си се опазила чиста.

Не се притеснявай, когато срещнеш своя съпруг - всичко ще се получи естествено и няма да изпитваш страх!

Аз също съм имал интимност само със съпругата ми и то след сватбата ни - както трябва да бъде. И всичко е наред, защото сме много добро сговорно и сплотено семейство, обичаме се, уважаваме се, вярващи хора сме - православни християни.

Така, че не мисли за интимността, а гледай да си намериш добър и свестен мъж за свой съпруг!

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 942e9ca44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами изчакай още 15-20 годинки... Като минеш климакса може вече въобще да не се сещаш за секс и страхът да ти мине

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: a0f650c3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   аз съм мъж, владея свобоно 3 езика и ползвам 4-ти, учил съм две висши в 2 различни държави, живял съм и продължавам да живея в чужбина, видял съм доста от представителките на "нежния пол", някои от които напълно превръщат този израз в мит, и Ви казвам, че заради такива като Вас, авторке, те все още ще имат правото да се числят към "нежния пол". Вие сте просто нормална жена с нормална, българска и християнска ценностна система, каквато днес се среща много рядко.

Моля Ви, не чакайте още прекалено дълго, но и не се впускайте в глупави истории с брадясали новобългари, от които може наистина да получите травма, и това да ви обърка живота.

Как да ги отсеете? Дайте им време, те сами се показват какви са и какво искат. Просто им дайте време да се разгърнат и ги слушайте внимателно, но и ги гледайте още по-внимателно, в един момент видяното и чутото трябва да съвпадат, ако са били искрени. Ако ли не - със сигурност ще има и друг, който евентуално ще бъде точният човек за Вас.

Пожелавам Ви да намерите прекрасен мъж, който да Ви отива на ценностите и да отгледате с него пълна къща със здрави деца, че от това България наистина има нужда в момента...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker