Проблем с ерекцията при секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с ерекцията при секс
преди: 3 месеца, 16 дни, прочетена 1220 пъти
Ситуацията е следната, излизам с едно момиче, с което си пасваме по всички параграфи, както и двамата желаем по-сериозно връзка, обаче вече 2 пъти ми се случва един и същ проблем:

Почваме да се натискаме, аз я целувам с език, после почвам да и ближа гърлото и около деколтето, събличаме се, отивам надолу към гърдите и почвам да ближа зърната. Тя ме гали нежно. Започвам да и масажирам клитора, вкарвам един пръст и почвам да го мърдам напред назад докато се овлажни хубаво. През това време пениса ми еректира, но стане ли време да и го вкарам, ерекцията просто спира...

Това се случва вече 2 пъти и честно казано ми е супер демотивиращо. Първия път бях у тях на единично легло и ми беше малко неудобно, втория път бяхме на king size легло в хотел така че явно не е от леглото. Мацката ми духа само малко понеже и било досадно По нейни думи...

Тестостерон ми е в нормата, близо до горния праг, либидо също имам, понеже като си я представя гола ми става също, порно съм спрял да гледам. Пуша от време на време и пия, но не в големи количества. Спортувам редовно (плуване)

Секс от бая време не съм правил, преди да срещна това момиче но се притеснявам че вече за втори път ерекцията ми приключва бързо, момичето се отегчава и дотам. Имате ли някаква идея какво може да ми има? Предполагам че е нещо в главата. Ще посетя психиатър и следващия път ще взема виагра понеже искам да я чукам но целта ми е да водим пълноценен полов живот, понеже на нея и е важно, на мен също защото ми трябва жена до себе си.

Моля без въпроси за възраст само. Мерси

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 7e96ae7ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Viagra за по-сигурно следващият път. Успех.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 8acb2c52c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Братленце вярваш ли че и да пиеш виагра ако имаш голямо притеснение ПАК няма да ти стане както всеки втори ти казва всичко е на психическа основа, спокойно и аз съм бил така и явно със дългата ми практика примерно и да ти спадне леко, не ти пречи да го вкараш мек пениса, той почва постепено да се втвърдява като е вътре във влагалището (един съвет преди да го вкараш мек стисни го около главата да му предадеш малко кръвоснабдяване и след това го вкарваш лекичко да стой вътре) през това време ще ти помогнат страстните целувки и постепено като усетиш че се втвърдява почваш лекичко да си я лашкаш това е играта, ти какво искаш да го вкараш твърд като чугун и да я ребриш 20 Мин докато не и изкъртиш катерицата отдолу ли? Вземи си добавки НЕ като виагра а за повишаване на сексуалния апетит те са на билкова основа, малко ракопашен бой на сухо и си готов...

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 557a15fb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Че то възрастта е от основно значение, за да ти се помогне. Ако си на 50-60 и виагра може. Но на млад мъж...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: ce2f4c038d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Единствената причина до сега да ми падне ерекцията е от много неприятна миризма. Може и при теб да има нещо, което те секва. Вероятно някакъв лек стимулант ще ти свърши работа. Може и да пробваш малко да го раздвижиш преди да го вкараш, това обикновено се налага на 2-я или 3-я път, ама вероятно ще свърши работа и при първия, щом има нужда.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: f093979584
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като те гледам как си се панирал - най-вероятно всичко ти е на психическа основа. Случва се често с нови партньори и няма нужда да ходиш чак на психиатър.

Дай си малко време. Не е задължително да ебеш като машина. Ако продължи няколко месеца - може да потърсиш помощ с медикаменти, но - едва ли.

Ако гледаш порно - спри за седмица и виж дали ще ти помогне. Понякога мъжете толкова се пренасищат с порно, че путката на живо вече не ги възбужда. :)

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 2fda9d0680
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виаграта е много вредна, давай с билката Бабини зъби - просто е невероятна.

Но по-кофти звучи как така й става досадно да ти духа - много обидно ми звучи. Аз лично мога да лижа с часове, супер много ми харесва да доставям удоволствие на партньора си, а една хубава свирка си е... Абе мъжете да кажат. Но аз като ближа хубаво и дълго - после какъв секс отнасям... Ммммм...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 402f60bd60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   За обикновен мъж между 20 и 60 комбинацията от изрази: "Секс от бая време не съм правил, пълноценен полов живот, понеже на нея и е важно и ми трябва жена до себе си" говорят за объркан в себе си човек. Няма мъж на земята който да не е преживял ерекционни засечки, но рецепти няма, няма как тук някой да даде адекватен съвет при толкова много възможни причини. А и вторачването в пениса обикновено води до намаляване на флирта, играта, ласката, думите.... сексът се управлява, контролира и финализира от мозъка, това е основният полов орган при човеците. При другите бозайници само една миризма може да еректира мъжкия.... при хората това не е достатъчно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 62a3fc294c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На психическа основа е определено. С нова партньорка винаги имам този проблем първите 1-2 пъти, след това се отпускам и съм машина. Ама и мацката трябва до е разбрана и да не дава видими признаци на досада и негодувания, иначе се наслагва още спек.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 29e19c97f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нека оставим на страна, че вероятно е напсихическа основа. Подозирам, че не ти се чака да медитираш и да се отпуснеш за това си помогни с афродизиак. Прахчетата на "Ок" ги има във Фантастико за по 10 лв 2 дози. Важно е да не прекаляваш с дозата и да пиеш и много вода. Някои ги мешат с алкохол, но не предобряй да не ти боли после главата. Водата е с цел хидратация, за да не се обезводниш като се възбудиш и държиш дълго. Пий афродизиаци на основата на бабини зъби и не се трови с виагра. Като е на билкова основа е далеч по-безопасно.
Може да скриеш афродизиака в банята и преди да почне любовната игра да го изпиеш тайно. Недей да обясняваш та девойката, че си взел афродизиак.
В дългосрочен план почни с медетации и добавки до момента, в който вече не ти трябват (добавките)
Може да пробваш бабини зъби, л-аргинин и л-цитролин. Също най-бързото решение е да пиеш royal honey или по-лесно афродизиака на "ок"

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 8acb2c52c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Братленце номер 2 пише, както ти казах по долу коментарите всеки долу ти е писал че проблема ти е на психическа основа нали така бях прав? Послушай ме иска се малко любовна игра както съм ти го описал пробвай без да се притесняваш, взимай хапове съдържащи повишаване на сексуалния апетит на билкова основа и ще стане работата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker