Как да го провокирам да задълбочим нещата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да го провокирам да задълбочим нещата
преди: 2 месеца, 5 дни, прочетена 1157 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на почти 19. От 4 месеца насам имам приятел колкото мен, с който се запознахме покрай общ познат и напълно спонтанно ни събра животът (колкото и клиширано да звучи). Преди него съм имала отношения с едно момче, които продължиха доста време, но нещата така и не се получиха, защото той не знаеше какво иска, а аз се обнадеждавах от всеки възможен сигнал, който ми даваше. Много страдах за него и в опита си да потръгнат нещата между нас, направих сефтето си с него (бях почти на 18). Не съжалявам, защото го обичах и исках да съм с него, но това беше само от моя страна и накрая приех факта, че не си бяхме съвместими и в крайна сметка останахме много близки приятели. Измина малко повече от година, за която успях да преодолея всички чувства, с които се сблъсках и смятам, че израснах интелектуално. Както и да е. С новият ми приятел нещата потръгнаха от самосебе си. Той е имал повече връзки от мен, като последната му е продължила около 10 месеца и момичето му е изневерило, което го е потъпкало много (това се случва 5, 6 месеца преди да се запознаем). Като цяло още в периода ни на опознаване говорихме много по тези теми и той беше по-предпазлив и не избързваше. Беше изключително съобразителен, внимаваше как се изразява, не ми навлизаше в личното пространство, в същото време ме караше да се чувствам сигурна и обгрижвана, правеше много жестове и като цяло това ме привлече (освен визуално разбира се). След може би 2 месеца опознаване той ме целуна и общо взето беше като по филмите. Събрахме се и нещата вървят много добре. От време на време се караме много за глупости, но го отдавам на това, че не сме си напаснали още като характери и все още се опознаваме.
За този период вече мога да кажа, че сме си говорили какво ли не. Очаквания към другия, кариера и развитие, секс и тн. Той ме запозна със семейството си и твърди, че съм единственото момиче, което води (веднъж се говорих с майка му и тя каза, че много се радва, че най-накрая синът и я запознава с приятелката си). Твърди, че вижда в мен потенциал за здравословни отношения, че намира утеха и подкрепа в мен и все така хубави неща, които всеки би искал да чуе:). За себе си мога да кажа, че никога не съм изграждала такава емоционална връзка с друг. Чувствам се щастлива и искам да съм с него.
Тук вече навлизаме в същината на моят проблем.
Както казах сме си говорили вече за всичко. Аз имам доста голямо себеуважение, принципи и морали. Не съм съгласна с това, че трябва да спя с всеки втори докато съм млада и да живея на макс. Не ме разбирайте погрешно. И аз излизам напред назад, ходя по дискотеки, излизам постоянно и съм си доста социална, просто опре ли до интимност за мен е важно да цениш себе си и тялото си. Доста закачки си пускаме, знам какви неща харесва и какви не, била съм доста пъти в тях през деня само. Преди някой да помисли, че е гей ще кажа, че реално аз не искам първият ми път с него да е на дивана през деня, бих искала да е по-специално, да излезем преди това някъде, да хапнем, да се разходим, да се приберем и така. (аз карам шофьорски курсове, той още не е почнал и двамата нямаме книжки, което доста затруднява нещата, но така или иначе не съм с него заради това, пък и намираме начин). Та той е наясно с това и въпроса е там, че преди да се съберем, оставаше у тях сам доста често, дори на практика живее сам. Все говорим да спя у тях, но дори и да отида, няма нищо да се случи ако техните са там, защото той иска да сме сами и го разбирам по принцип. Няколкото пъти, в които е оставал сам, или съм била болна или съм била извън града. Чувствам се готова и много силно го желая, и той твърди, че много го иска, но нищо не се случва. Сега като работим и двамата е още по-трудно, въпреки че намираме време да сме заедно. Търся съвет как да го провокирам. Коментари от типа на “седни и поговори с него” или “разкарай го” не биха ми помогнали, тъй като сме го говорили и доста често му пускам закачки, както и той на мен и дори и той самият твърди, че до сега никога не е седял толкова време без секс докато е във връзка. Не искам да го разкарвам, защото щом съм с него, значи ми дава нещо, което други не могат. Споделял ми е, че не иска да съм поредната, която му върти номера и самият той е доста принципен. Разбирам, че миналото му не е розово ама все пак не е единствен и няма цял живот да внимава. Уж нямало общо с миналото ама и аз вече не знам. Доста се отчайвам, а и аз съм момичето във връзката, иска ми се той да предприеме нещо. (с предния само аз бях водеща и даваща и не получавах нищо). Моля за съвети и ако нещо не съм доизяснила ще го направя. И за протокола - не е обратен или нещо такова:)
Благодаря предварително:))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 8cfd7fc365
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Той все още обича бившата си. Хиляда процента съм сигурен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: e3e182d60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Разкарай го. Май, май още тачи бившата. Щом му е кръшкала, още го боли. Пишеш, че го е потъпкало, значи не я забравил лесно. Даже май изобщо. Прекалено си малка, но мъжете помнят подобни жени. Ужким ги мразят, ама раната ги държи дълго време. Чуй го как говори за нея, така ще говори и за теб. Ти си rebound relationship- жената след Нея, любовта.
Четири месеца да не правите секс, значи че ти не правиш. Той си прави, просто ти не знаеш. Работата не е извинение, нито шофьорските курсове. Казал ти е сам, че толкова време не е стоял без и ти повярва? Един мъж щеше отдавна да инициара по-близък контакт. Романтична вечеря или нещо такова. Има съботи, недели, празнични дни. Лято е, може на море някъде.
Запознал те е с техните- нищо не значи това. Майка му може така да е подучена да казва. Бедна ти е фантазията как някои родители си покриват децата. Запознаването за мъжа не значи
нищо, буквално нищо.
Потресаващо е как някои жени искат да бъдат лъгани. Малка си, простено ти е, че си толкова наивна. Ама накрая само ти ще плачеш като се окаже, че зад гърба ти е правил опити да връща бившата или е излизал и с други.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 60b5b7ebbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Написала си цял роман тук вместо да го поканиш у вас или да отидете на хотел, щом като няма терен вкъщи той...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 79f3e2495f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Според има някакви притеснения и най-вероятно не е правил секс до сега.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: c7d93eeede
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вече сте пълнолетни, наемете си хотел за една вечер, какво толкова има да му мислите. Май проблемът е в него - на 19 години да не го пердаши хормонът въпреки всякакви принципи е повече от странно

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: b3fbffa868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора
Бившата му живее в чужбина, връзката им не е вървяла изобщо по негови думи, твърди че е искал да се разделят след изневярата, но тя го е изпреварила. Сега има друг.
А до номер 4- предлагала съм, факта че имам 2 сестри, които живеят с мен го отказва. Не ми е давал поводи да се съмнявам и съм сигурна в него, прекарваме всяка свободна секунда двамата. Наистина написах цял роман и се постарах да не изпадам в прекалено много подробности.
Благодаря все пак на всички за мненията! :)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: e3e182d60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   6, това, което мъж дрънка за бивша не го приемай за чисга монета. Може и на Антарктида да живее и пак да си пишат. Самият факт, че той знае, че си има друг, говори че го вълнува.
Вярата ти е трогателна. Не ходите ли на почивки? Море?

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 60b5b7ebbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кажи му да спре порното, другата възможност е да има проблеми с ерекцията, ама е твърде млад, така че няма как да е това.
По-скоро е смотаняк или от тия асексуалните, имам един такъв приятел, научих го да пие бабини зъби, преди това нямаше никакво желание за секс с гаджето си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 22c31be664
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти знаеш най-добре дали е възможно да има нещо с бившата, по-съгласен съм с номер 8, питай го и говорете. Още сте млади. Идете на почивка на морето.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 часа
hash: dee71407e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   И аз съм на мнението, че още има чувства към бившата.
Ама чувства, чувства, ама на 19 да не иска да чу*а мацка, която му идва на крака вкъщи. Или аворката е твърде настоятелна в отказите и претенциите си.
Какво означава не искам на дивана, пред телевизора, през деня.
Това е секс, за бога, няма да се жените.
Аз пък толкова обичам на дивана.
Моят гледа футбол, събличам се и го обкрочвам. А, сине майчин, ще те науча аз - като гледаш мачове, все за мен ще си мисли ;)

Авторке, отпусни се малко.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 1042cbddf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Като по-възрастен ще си дам мнението, дано е за добро. Направете си екскурзия за 1-2 дни до някъде. Влизаш да се къпеш по прашки. Само като те види така ще го удари нагона. Или отиваш у тях като е лошо времето и няма как да се прибереш. Спиш у тях, лягате си и айде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker