Защо го правят повечето жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123804)
 Любов и изневяра (30461)
 Секс и интимност (14612)
 Тинейджърски (22044)
 Семейство (6695)
 Здраве (9749)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3322)
 Образование (7411)
 В чужбина (1698)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1768)
 Други (19194)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо го правят повечето жени?
преди: 9 дни, 12 часа, прочетена 1917 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас един въпрос относно жените над 40 години. Работя с 10-15 жени на смяна и забелязвам, че всяка втора жена над 40 години напоследък носи само прозиращи клинове, например бял клин с черни прашки, които прозират и се забелязват отдалече. Въпросът ми е към по-зрелите дами, защото аз съм на 30 години и не мога да си отговоря на този въпрос: защо? Защо повечето жени напоследък носят прозиращи клинове, така че да им се виждат прашките? За да привлекат вниманието на нас, по-младите ли? Това ли е новата мода или какво? Не се оплаквам, че ги виждам, но все пак ми е интересно защо го правят и защо така се обличат напоследък? Не се оплаквам и естествено че ми харесва да гледам такива дупета но искам да знам и отговора от непознати?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 дни, 22 часа
hash: 6f0d010fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Аз не съм виждала такива, не знам къде работиш..
Но като цяло има доста хора, които нямат представа колко зле изглеждат и как да се обличат хубаво. Явно си мислят, че са много хубави или секси.

 
  ...
преди: 8 дни, 22 часа
hash: ab3239b3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Такива жени има на всякаква възраст, а и не е никаква нова мода. И като дете съм ги виждала, и сега също.

Жена съм и не го одобрявам, евтинее ми. Не само за клинове, но бельото да ти се вижда е върхът на лошия вкус.

Говоря принципно, без значение години, семеен статус, фигура и тегло. Виждала съм ги всякакви случаи и винаги съм се чудила тези жени дали са с всичкия си. Обичайно си върви с едни прически тип фолкдива, едни орлови нокти в цветовете на дъгата.. И са твърдо убедени, че всички критики към тях са само от завист.

Не бих си и помислила да се появя публично в такъв вид. Да не говорим на работа, където често се работи с клиенти, други фирми и т. н. Ако съм шеф, втори път такава няма да бъде допусната в офиса при никакви обстоятелства.

 
  ...
преди: 8 дни, 22 часа
hash: ae5c49aeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Някои дори не се усещат. Други вероятнл нарочно. Жена ми има такива дето леко прозират, казва, че не е така, но е. Не се карам с нея, само го казвам, да ходи както си иска. Според мен това е недопустимо, поне за семейни хора, над 25-30. Иначе вкъщи с едни раздърпани анцузи ходи, ама аз нали не съм важен ;)

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 20 часа
hash: 7aa9ac6650
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Моята жена е на 45 г., изглежда много добре, супер секси е и от същата тази порода женски, за които пишеш. Носи се суперпредизвикателно, постоянно е с разни клинове, отворени блузки, да и се виждат гърдите, половината са навън, а са и доста големи и стегнати, често сега лятото обличаше и разни прилепнали къси трикотажни рокли, които носи без сутиен, а понякога и без бельо отдолу. Зърната и постоянно са настръхнали и прозират под роклята, а ако се наведе за нещо, направо и се вижда и сливата. Постоянно е разгонена и готова за секс, когато и да я пипна отдолу е мокра, всеки ден си иска и ако не го получи, се дразни и нервничи, че не я искам, че не я задоволявам, че мисли дали да не си хване някой млад любовник, след като аз не и давам всичко, от което има нужда, че аз сигурно си имам някоя, щом не искам да я чукам всеки ден и т. н. А я познавам добре и знам, че каквото говори, рано или късно го прави, ако вече не го е и направила, за любовника имам предвид.
Явно на тази възраст жените искат да си наваксат всичко пропуснато, усещат, че има вече доста нови пардити от млади женски, все по-наточени и предизвикателни и времето им отминава. Това е положението.

 
  ...
преди: 8 дни, 20 часа
hash: c5086ef3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отговорът е само един : климактериум! Тоест така наречената Критическа. В обкръжението ми не веднъж съм виждал как жени които цял живот са били деликатни, възпитани и стилни се превръщат в съвсем различен човек когато навлязат в критическата, започват да се обличат не като за възрастта им, да ги избива на вулгаризми и направо откачат. Те не са виновни, това са много силни хормони, които предполагам не могат да се контролират. Един вид тялото за последен път си иска своето преди всичко да приключи. После когато тези хормони утихнат познатите ми пак си стават нормалните жени от преди това. Предполагам че и ти питаш точно за този феномен.

 
  ...


...
преди: 8 дни, 19 часа
hash: 82419ed276
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм жена около 40. Повечето ми колежки също. Никоя жена около мен не ходи облечена така.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 18 часа
hash: 8bdea7f642
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Преди няколко години имаше мода сред младите мацки, да ходят без гащи - дали с пола или с панталон или клин - отдолу нямаше нищо и си личеше. Явно тези същите са порастнали :)

 
  ...
преди: 8 дни, 16 часа
hash: 3782efb3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защото имат идея да свалят някой колега в работата. Жените обичат да бъдат забелязвани от нас мъжете и затова носят прозиращи клинове с прашни на работа. Ако отиде на работа мъж с прозиращ клин и прашки ще му се скарат и ще кажат от следващия ден да се облече подобаващо, но щом е жена, то нама проблеми. Има двоен стандарт. Клиновете са удобни за спорт и за физическа работа. Например аз помогнах на дядо ми да му пренесем дървата и бях облякъл клин и ми беше удобно.

 
  ...
преди: 8 дни, 13 часа
hash: b50c6bcf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   То да бяха само 40 годишните. Малките са още по такива
Търсят внимание, това е тяхната валута.
Днеска една в студа си откопчала ризата, отдолу нещо като потник от тия за фитнес и циците почти навънка.
Това ако не е търсене на внимание, не знам кое.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 9 часа
hash: 15616e2e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Ми критическата си казва думата.

 
  ...

...
преди: 8 дни, 2 часа
hash: 30c6d298c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Въпросът опира до социален произхода, образование, култура, възпитание, професионална кариера. Връщайки години назад, когато бяхме млади съпругата ми носеше поли, за които майка ми казваше, ама тя от половин метър плат може да си ушие две поли. Беше модата на късите сукманчета, полите винаги бяха "солей" или "плисе", тогава научих и каква е разликата между тях. Вече беше родила, бутала количката по тротоара, а един шофьор на "осмак" и извикал, "Ох, да ти изпапкам циците". Беше потресена. Все пак в ж. к. "Изток" такива изява бяха изненадващи. Преди време гледам нейни снимки на курорт, като млади в Чепеларе. Като ученичка е тренирала малко време спортна гимнастика и така се запознахме на една бригада, когато в търсене на място за вечерните рок-купон попаднахме във физкултурният салон на училището където бяхме настанени. Ами тя направи кръст на халки. Между другото е пълна отличничка от елитна столична гимназия и както и от факултет радио-електроника. Вече беше родила дъщеричката ни, сравнително къса коса, широки рамена за жена, здрави ръце, едри гърди, /те я затруднявали при смесената успоредка и висилката/. хубави мускулести бедра, е от прасците можеше да се желае повече. Имали сме и леко забавни случаи, на почивка сме, тя се пече като всички млади жени около нас по монокини, на "Златните пясъци" и изведнъж виждам две коли, от които слизат нейни подчинени и се оглеждат. Не съм виждал такава скорост с, която смъкна от чадъра сутиена, сложи го, за да не гледат подчинените И гърдите на шефката, не е прилично. Е, това беше по време на късният соц. Сега вече е възрастна, към краят на трудовият и път, облекло: костюм като правило тъмно синьо дискретно ситно райе, блузка, златно синджирче с четирилистна детелина, средно висок ток. Проблеми със саката, винаги са И тесни в раменете. Дупе стегнато /страда от клаустрофобия/ и никога не ползва асансьор. Винаги качване и слизане по стълбите независимо от етажа. Като по-млада в почивни дни, черно кожено яке, черни джинси, черни ниски ботушки и ниско токче тип рокерски и в гръб приличаше на недорасъл рокер. А, ама много е организирана и работохоличка.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време

 
  ...
преди: 8 дни, 1 час
hash: 30c3eff429
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Един път само съм виждала, но беше младо момиче с прозрачен бял панталон, черни прашки и необръсната, та и излизаха космалаците и се виждаха... Грозна гледка. Беше сервитьорка в кварталното барче, стараеше се да надупва срещу клиент от "интерес" за нея.
Клинове носим с цел спорт и удобство в ежедневието. Обикновено тъмни или поне плътни, а аз понякога и с къса спортна пола отгоре.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 1 час
hash: 5e7b295049
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не знам, кой ще свалят тия софиянки с прозиращите клинове, ама надали ще е читав. Очаквам после пак да се вайкат, че нямало читави мъже.

Аз също като номер 2, съм ги виждал отдавна, млади и стари, ама една на хиляда и обикновено чернокоси.

 
  ...
преди: 8 дни, 11 мин.
hash: 538a0b2f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   В хладно време, клина е изключително удобно и топло облекло. Ако няма работен дрес код, всяка жена решава как да се "представи". Не разбирам само дамите притежателки на бутова по 30 килограма. Сигурно искат да изглеждат още по огромни.

 
  ...
преди: 7 дни, 21 часа
hash: 8ae7c36666
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Напълно нормално е за жените над 40 да направят така. Когато цял живот си се стремяла да бъдеш добра. Пишеш домашни, водиш децата на уроци по английски и на някакъв спорт. Кандидатствате с децата след 7 клас. Частни уроци напрежение. И в един момент децата стават Тийнейджъри в гимназията. Вече не те искат. Не искат да излизат с теб. Мъжът ти вече се държи по-различно. По- омръзнали сте си. Липсва редовен секс. Вече не те забелязват любимите хора така. Напълно нормално е жената да постъпи така. Да се облече по-секси. Да излезе така на улицата. Да пофлиртува с някой мъж. Защо не и да изпие по някое кафе с някой мъж. Може да отидат и да похапнат някъде с новият господин. Да се разсее от скуката в къщи.

 
  ... горе^

...
преди: 7 дни, 18 часа
hash: a4808c4777
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14, клинът е удобно облекло за спорт / туризъм, не за ежедневието, още по-малко за работа. То и на батките с анцузите Адидас сигурно им е по-удобно така, дали е красиво?

 
  ...
преди: 7 дни, 15 часа
hash: 644d176249
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Тези десени отдавна не са модерни при обикновените хора, всеки иска неща, които са актуални, ярки, модерни, стилни, така се разграничават и е смислено, което е добра опция за успех в живота, в работата, на курс, с гаджето.

 
  ...
преди: 7 дни, 14 часа
hash: 7bdeb5ea05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не знам как 5-6% от жените се превръща в "повечето жени". Иначе в работата на автора явно са се събрали хора със сходен вкус.

Все едно да си в педалски среди и да питаш - защо "повечето мъже" носят фишу. Или да живееш в Люлин и да се чудиш - защо "повечето хора" са татуирани.

 
  ... горе^
преди: 5 дни, 23 часа
hash: 42af65cc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Такива парцалани не съм срещала. Сигурно живееш в малък провинциален град, където се обличат така, но в София няма такива тенденции.
Освен това са твърде малко жените около 40, който са без целулит или излишни кг по ханша, така че подобна гледка не е особено привтна за съзерцание, но може би става за плакнене на очите на загорели ергени.

 
  ...
преди: 5 дни, 17 часа
hash: 4788b01214
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм на 42 и нося спортни клинове (непрозрачни) в свободното си време. Колоездач съм и се предвижвам с колелото предимно и така ми е по-удобно. Освен това тялото ми е още хубаво и стройно и с клин изглеждам доста добре

 
  ...

...
преди: 2 дни, 20 часа
hash: 9fdb1ce51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   №5 какъв климктериум бе, той идва след 50-год. възраст, въпреки че и тогава повечето жени са секси и привлекателни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker