Споделете най-лудото си сексуално преживяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Споделете най-лудото си сексуално преживяване
преди: 22 дни, 1 час, прочетена 2360 пъти
Споделете най-лудото си сексуално преживяване - място, момент, партньор. Дори да не е било толкова лудо, просто да е било изненадваща ситуация, в която сте правили секс неочаквано.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 21 дни, 5 часа
hash: ea43c2b63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Понякога се сещам за едно преживяване с едно бившо гадже, бяхме разделени от няколко месеца и се срещнахме съвсем случайно в Пловдив, поразходихме се по главната и в градината и решихме да останем вечерта заедно, намерихме едно мотелче зад хотел Марица и слезнахме да хапнем нещо, усещаше се че мацето няма търпение да се върнем в мотела и по точно на спалнята, беше яко разгонена, каза че иска да я чукам здраво и продължително, докато я чуках каза че много и се пикае и се напика в леглото, до сутринта го направихме няколко пъти а тя няколко пъти пишкаше на спалнята, на сутринта обърнахме матрака за да не си личи че е мокър ама беше пропуснало и от другата страна, пооправихме и си тръгнахме, после на няколко пъти ми споменаваше че иска да направим нещо подобно, но вече си имах ново гадже

 
  ...
преди: 21 дни, 3 часа
hash: 1892e052a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е, защо не започна ти първо да дадеш старт на темата? Мойто най лудо беше веднъж като правихме секс на дивана и бяхме доста превъзбудени, ама какво сме правили си е лично.

 
  ...
преди: 21 дни, 2 часа
hash: a0b1a8441a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Лятната градина на ресторант, на метри от пътя, под дъжда, на масата.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 46 мин.
hash: cfd2a85e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Преди месец с моя в хола на масичката. Така сме се улисали, че не усетихме как дъщерята е влязла и ни свари на калъп.

 
  ...
преди: 20 дни, 21 часа
hash: 41fe4276b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе, ти да не си ози дето пишел за пари еротични разкази, възползвайки се от откровенията тук?

 
  ...


...
преди: 19 дни, 20 часа
hash: 12f4bcabc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   С бившия, преди 2 години. Бяхме от година заедно и нито един от нас не разполагаше с терен. Понякога ходехме по хотели, но не можехме да си позволим този "лукс" всеки уикенд. Голям късмет беше да изнамериш хотелска стая за 50 евро, това бяха най-евтините. Тъй че 1-2 пъти в месеца бяхме на хотел, а другите пъти гледахме или у тях (като се притеснявахме да не вдигаме много шум) или в колата.

От известно време бяхме почнали да посещавам за тази цел един много голям парк, като гора, доста близко до нас. Паркът разполагаше с няколко големи паркинга. Единственият проблем беше, че редовно минаваха патрулки. За да избегнем евентуална среща с полицията, обикновено паркирахме в най-малкия и най-забутания паркинг, който за разлика от другите, нямаше осветление и не беше асфалтиран. В дъното имаше едно изкачване, което водеше до върха на малко хълмче. А тъмнината горе беше пълна. Изключено беше да ни изненадат докато се отдаваме на страсти и изобщо нямаше как да се качи кола там, без предварително да я видим и да имаме време да си вдигнем гащите.

Та въпросната неделя, към 22 часа, се отправихме към нашето място. Не си спомням дали беше ноември или декември, но беше доста студено. Цяла вечер се бяхме разхождали из центъра и общо взето бяхме премръзнали и с нетърпение очаквахме да се отдаден на ласки.

До нашето място стигахме по един заобиколен път, за да избегнем срещи с полицията, която обикновено обикаляше по главния. Гаджето шофираше, а аз се оглеждах за патрулки. Нямаше жива душа. Карахме така около 5 минути навътре в парка. Изведнъж забелязах, че точно зад нас се беше появила някаква кола. Изумих се, защото още не бяхме стигнали до отбивките, а и нямаше как да е влязла веднага след нас, аз гледах в огледалото през цялото време. Надявахме се да се разкара като стигнем отбивките.

Стигнахме и подминахме отбивките. Колата продължи зад нас. Започнахме да се притесняваме. Имахме надеждата да е извратеняк който иска само да зяпя (вечер в парка гъмжеше от такива), а не някой престъпник. Гаджето даде газ и свихме в паркинга, а от там, до хълмчето. Другия и той сви след нас, но остана в ниското.

И двамата бяхме почнали да се изнервяме и за по-сигурно, се заключихме. Решихме да чакаме и да видим какво ще прави онзи от колата. Той стоя цели 5 минути паркиран долу и след това, тръгна да се качва и той. Тук вече с гаджето бая се притеснихме.

Тоя паркира някъде по средата и стоя още няколко минути. След това от купето излезе някакъв тип, който се запъти към багажника... Е, тогава вече запалихме колата и хукнахме да бягаме. За 3 минути бяхме на магистралата.

После стигнахме до извода че въпросния тип е бил крадец, който е стоял паркиран до пътя и е причаквал такива като нас.

Повече не посмяхме да отидем на същото място хахаха.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 3 часа
hash: f93ad088f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   С въпросния човек всичко беше лудо. Като почнем от запознанството ни - качих се в грешната кола, имах възможност да сляза, но сякаш знаех, че ако го направя няма да го видя повече и му казах да тръгва все едно къде хаха. Въпреки, че се усещаше нещо между нас, решихме да сме просто приятели, защото като характери, като начин на живот бяхме коренно различни.
Бяхме се разбрали да ме вземе една вечер да пием кафе и да си обикаляме. Винаги сме се закачали, държали сме се за ръце, но до там. И тази вечер беше така. Обаче когато спря колата пред вкъщи, точно преди да сляза, ме придърпа и започна така да ме целува, че забравих за всичко. Навън валеше и правихме адския секс там направо пред дома ми, идея нямам дали някой ни е видял, ама така да не ми пукаше. И после край. Никой не направи крачка към другия.
Минаха повече от 10 години от тогава, виждаме се чат пат из града и двамата сме семейни вече, но се разминаваме като непознати.

 
  ...
преди: 18 дни, 19 часа
hash: 9e7d58ee08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Веднъж се прибирах с градския транспорт вечерта леко подпийнал след среща с приятели. Пътувах гратис, рейса беше полупразен, на една спирка се качиха мъж и жена контрольори и започнаха да проверяват за карти и билети, жената контрольор проверяваше рейса в задната част, където бях седнал, на външен вид беше по-възрастна от мен но готина, като стигна до мен и ми поиска карта или билет и казах че нямам, но че ще я спукам от ебане, тогава тя се развика и започна да вика колегата си контрольор който беше в предната част на рейса и той се запъти към нас. В същото време рейса беше достигнал поредната спирка и шофьора отвори вратите за качване и слизане, при което аз се възползвах от момента и ситуацията и слезнах от рейса след което хукнах да бягам, след мен се чуваха стъпки на тичащите контрольори и викове по мен, но аз не спирах и успях да избягам в междублоковото пространство зад спирката. После до една детска площадка видях пейка, седнах на нея и ми беше адски гот и леко на душата от преживяната случка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker