Въпроси за секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпроси за секса
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 7777 пъти
Здравейте! Пише ви неопитен младеж, който има няколко въпроса към читателите на Сподели:

1. От оралния секс кои полови болести могат да се хванат?

2. Вярно ли е, че ако преди да свърши един мъж си го извади и тогава свърши няма опастност от бременност?

3. Когато жената е в цикъл има ли шанс да забременее?

4. Преди анален секс трябва да се направи клизма... Какво представлява това?

5. При анален секс какви болести могат да се прихванат?

6. Има ли начин как мога да се науча да не свършвам бързо?

7. Когато правя секс с девствено момиче трябва ли да си приготвя нещо друго освен презерватив?

8. Първия път при момичетата много ли е неприятен и много ли боли?

Благодаря предварително на хората, които ще ми отговорят на въпросите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: fe45313b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много добра тема, обобщаваш 80% от темите тук

1. Може да се заразиш от всички венерически болести, някои видове хепатит... само от СПИН не може
2. Не е вярно. Този метод не е надежден и е подходящ само за семейни двойки, които искат да забавят забременяването, но по принцип искат деца.
Ако правиш по този начин секс, шансът да забременее приятелката ти в рамките на 1 г. е 20%.
3. Да, има шанс. Жената има два яйчника. Възможно е да е пройзвела друга зряла яйцеклетка.
4. Не е задължително, но е препоръчително. Има различни видове клизми, виж в интернет. Преставлява изкуствено предизвикване на изпразване на червото. Не е задължително, защото по принцип в последната част на червото не се задържа неусвоена храна. Много хора се притесняват и предпочитат все пак да са изпразнили червата си чрез клизма...
5. Всички венерически, хепатити, както и ХИВ!!! Освен това там има анални бактерии, които могат да доведат до възпаление на пикочните пътища. Преминавайки от анална към вагинална пенетрация, ти ще заразиш приятелката си с тези бактерии и се почва ходене по гинеколози. ВИНАГИ ПРИ АНАЛЕН СЕКС С КОНДОМ + смяна на кондома при преминаване към вагинален!!!
Освен това е необходим лубрикант, защото там няма жлези като при вагината и това може да превърне аналното проникване в много болезнено. Не е за всеки, определено.
6. Да, чети за Тантра.
7. Да, лубрикант. Четох от дипломиран лекар препоръки да се извърши дефлорирането с пръсти или по-малък вибратор за предпочитане и всеки следващ път да се увеличавал размера, за да не боляло. Не знам сега, до колко този метод е по-добър.
8. Различно е за всяка. Определено е неприятно. Ако момчето я е предразположило и е ползвало лубрикант, както и Кондом, за да не се притесняват двамата от нежелана бременност, то поне щетата ще е минимализирана. Внимавайте при избора на лубрикант - само специален такъв, които се продава при кондомите и изрично е допуснат за ползване в комбинация с кондом!

Успех..
Като извод мога да кажа само на младите хора - ползвайте кондоми при всякакъв вид секс. За оралната може и да направите изключение, ако партньорът ви е постоянен и сигурен, но иначе, особено при вагинален секс (забременяване) и анален (болести) ползвайте кондоми и с постоянен и сигурен партньор. Това е най-щадящият за жената метод за контрацепция и ако обичате дамата си, направете този компромис за нея, за нейното гинекологично здраве, а и в името на Вашето здраве и сигурност.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2b34c962e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   баси, трябва ли да имаш медицинско образование, за да стигнеш по пътя на логиката до отговор на всички тия въпроси???

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a3d486a589
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Номер 1 като цяло казва верни неща, но леко преувеличени, смея да твърдя. 100% номер 1 е жена.

Ето моите отговори на въпросите:

1. На теория всички, на практика не точно. Зависи и какъв орален секс имаш предвид (лизане или свирки). На мен ми се е случвало да лижа жена, която след това се оказа, че имала хламидии (да я таковам... ), но на ми се размина. (Правих си изследвания. ) Това, че не можеш да хванеш СПИН НЕ Е вярно! Ако не се изпразниш в устата й вероятността е почти минимална, но ако спермата е заразена и жената я глътне си хваща СПИН директно... Но ако си хващаш малко от малко читави момичета не би трябвало да имаш проблем с орален секс без презерватив.

2. Да "няма опасност" е силно казано, вероятност винаги има, както е казала номер 1. Но тази вероятност е пренебрежима. Аз лично съм ползвал презерватив само за предпазване от болести, ако партньорът е непознат, след като вече си имате някакво доверие съм карал без презерватив, на "свършване отвънка". Досега за 10+ години полов живот не съм имал проблеми с тази тактика - да чукам на дърво де :) Но това до голяма степен зависи от мъжа (от тебе), някои се контролират по-добре, други не могат да го извадят навреме и остава някаква част вътре. Също така на теория "смазката", която излиза от пениса когато си възбуден, също може да съдържа сперматозоиди. И това е различно от мъж до мъж. След като се опознаеш по-добре и придобиеш смелост, сам ще добиеш чувство за това кога какво може да правиш и какво не. За начало може би наистина е по-добре да не рискуваш.

3. Както при точка 2: теоретически шанс има, но е минимален. Дори да има някоя "объркала се" яйцеклетка докато жената е в цикъл, поради самото течение на кръвта всичко се отмива навънка. Общо взето ако не си хипер голям карък, по време на самия мензис може да се празниш смело вътре без проблем (стига жената да е навита на секс в цикъл - не всички са, особено младите момичета). Биологически в първата седмица след началото на цикъла (след като й дойде) не "би трябвало" да може да се забременее - ако все пак стане, е "по погрешка". И тук моят личен опит е, че до 7-8 дни след началото на цикъла, т. е. 2-3 дни след като й е свършило, съм се празнил вътре и не съм имал проблем. НО! Това го казвам лично за мен, всеки сам си носи отговорност!

4. Съгласен с номер 1.

5. Също подкрепям 1. Като цяло е най-добре аналния секс да е последното, което правиш, преди да минеш през банята! Мушнеш ли го там, не го мушкай другаде преди да си се измил или поне да си сменил гумата. За теб лично като мъж няма значение, но може да навлечеш на жената ОГРОМНИ неприятности с такива изпълнения... (Брал съм плодовете на такива диваци, които са били преди мене с момичето... )

6. Освен тантрата, с която честно казано не съм запознат в детайл, има един много по-прост метод: Повтаряш :) Със всеки следващ "тек" ще свършваш все по-бавно - би трябвало сам да си го установил вече :). Ако първия път свършваш наистина много бързо, най-добре първо да ти направят свирка, която така или иначе няма да отнеме много време в тоя случай, и след това да преминете към действие. НО! В тоя случай преди да "топнеш" задължително или се изпикаваш и измиваш със сапун (в този ред), или слагаш гума отгоре. От "остатъци" от предно свършване много по-лесно може да забременее момичето, отколкото от секс в цикъл и други такива...

7. Да - много търпение :-) Също и много любов и всеотдайност. Това с лубриканта от номер 1 за мен са простотии. Лубрикантите са за жени, които имат проблем с влажността на вагината (поради болест, възраст и т. н. ), както и за анален секс, където по принцип е "сухо". Едно здраво момиче няма нужда от лубрикант за вагинален секс, дори да е девствена. Ако си свършиш добре предварителната работа да я накараш да не може да си намери място от възбуда, ще се хлъзне вътре като от само себе си.

8. Тука не мога да кажа, не са ме отваряли :-)


Хайде със здраве и успех! И впрочем наистина много добър набор от въпроси си събрал, може от коментарите тука да компилираш наръчник и да го пуснеш в даскало по 5 лв бройката :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6239a231d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. почти същите като при вагинален!
2. Вярно е.
3. Има шанс.
4. Засмукваща струя вода чрез тънка тръбичка.
5. Някои от, които и при вагинален начело с най страшната!
6. Всичко е до психика.
7. Резервни чаршафи.
8. Силната болка е преувеличена!
Отговорих а сега къде мога да си получа наградата? :d

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b09be88647
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3 - жена съм, 100%

и 100% мога да ти кажа, че при орална любов не се хваща ХИВ - особено и 100% е вярно това за мъжа, не е описан случай и на заразена жена, просто в стомаха се неутрализира вируса, дори самата слюнка го разгражда (затова дъвчете храната си, слюнката убива много от вирусите и бактериите). Теоретично при раничка в устата можело да се зарази жената от спермата, но младежЪТ е мъж и не може да се зарази. Пак казвам - няма РЕАЛНО случаи на заразени с орална любов хора.

Методът на „пазането“ или свършването навън на мъжа изобщо не е надежден. Господин номер 3 вярвам, че е нямал проблеми, жените са имали проблем. Сигурно са си правили абортите без да му кажат.
Или как си го представя - О, мили днес отивам да ми изстържат детето ти, да ми го изтръгнат с вакуум..Това ли си чакал да ти каже някоя мадама?

Американски учени са правили изследване със над 1000 семейни двойки, които в продължение на 1 година са практикували този натурален метод - 20% от жените са забременели накрая. Е, 80% не са. Тази година, но отиди обяснявай на забременелите, че повечето не са забременели. Не всичко е волево, природата си знае работата и си пуска семе и преди еякулацията. Чисто статистически погледнато, номер 3 е имал поне 2 свои неродени деца. Честито.

Който уважава жената(ите) до себе си и не иска деца от него да бъдат абортирани или раждани без негово знание и съгласие - да използва кондоми при вагинален секс.
Който иска да живее здрав - да изполва винаги кондоми, включително при орален секс - ХИВ не е най-страшното, което може да ви се случи, има видове хепатит, при които смъртта е гарантирана и болезнена, ако избухне болестта. От ХИВ има-няма един умрял у нас на година, и то, такъв, който не е взимал медикаменти. Това е бича на 20 век, 21 век ни бичува с по-сериозни неща (вътреболнични инфекции, резистентни бактерии)

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c87cd1460d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 1/5, благодаря че ми разказа как е протекъл животът ми, аз не знаех :-) И аз можех да отговоря много по-остро на първия ти коментар, защото се издразних, но не го направих, постарах се да съм обективен. Така че недей да реагираш като разгонена кокошка.

С всички жени, с които съм го правил без презерватив, съм бил достатъчно близък, за да им имам доверие и те на мен. С всичките имам и до ден днешен много добри отношения. За сметка на това ти не познаваш нито мен, още по-малко тях, така че моля те излез от ролята на комбинация от врачка и брояч на аборти...

Иначе, за мъжа също има опасност при орален секс, ако той има раничка на пениса (което бързо се случва), а тя има раничка в устата. Същото важи и при лизане. Но това цялото е в сферата на теорията. И аз знам, че досега няма случай на заразен от орален секс.

А това дето ХИВ не бил бича на 21 век ме разби! Ходи кажи на хората в Африка, че не е! Много ясно, че има други болести, които са нелечими и статистически са по-смъртоносни (например рак), но това не омаловажава СПИН-а!

Още веднъж, отправено до автора: Относно празненето орвънка, истината е, че това зависи на 90% от мъжа, веднъж от това долко и как той се контролира, и втори път от физиологията му. Поради това положението е малко несиметрично. От гледна точка на жената това е супер несигурен метод, защото никога не знае на какъв ще попадне и дали ще го извади навреме. Затова и номер 1 респ. 5 реагира алергично на тая тема. От твоя гледна точка като мъж сигурността на метода не се мени когато си сменяш партньорите, защото зависи от теб. Затова веднъж като се опознаеш и разбереш как да се справиш, от там нататък знаеш, че можеш да разчиташ на себе си! Естествено може и да стигнеш до извода, че НЕ МОЖЕШ да се справиш - има и такива мъже. Тогава е твоя отговорност да кажеш "еми такъв съм, тва е положението, кво да се прави" и да вземеш съответните мерки (презервативи, противозачатъчни, там както се разберете с момичето). Не бъди твърде самонадеян! Старай се да имаш обективна или дори критична преценка за себе си, дори да не ти изнася. В същото време не допускай това да ти влияе на самочувствието и да те комплексира - ти си такъв какъвто си. Живей си живота, както намериш за добре и слушай сърцето си! То не те лъже никога.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2dbf8c5a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първият път според мен не боли толкова, ако обичаш човека до себе си.
Всеки е имал първи път, и ти също!
След първия път идва и втори, и трети, така че ако си истински мъж, ще уважаваш самия факт, че ще бъдеш първи на някое момиче, защото не всеки мъж може да бъде първи на някое момиче.
Разбира се, че може да се хванат болести, от безразборен секс с непознати.
При анален секс не е много хигиенично по принцип, но щом там ти харесва, ще се промива с клизми и ще е ок.
Забременяването може да стане, точно когато не го очакваш, затова е хубаво да си имаш постоянен партньор, който да обичаш.
Абортите струват до 500лв
Всичко е до това, дали обичаш човека, който е до теб, и дали имаш безразборни връзки.. защото те водят до болести.. но все пак можеш да се предпазваш!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5a7bcf3c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Как мога да предразположа една жена и да я възбудя до полуда преди секс?
-От Автора

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b09be88647
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Зависи от жената. С добро отношение, хубава вечеря (може и сготвена от теб), чувството, че е специална.
Иначе - с много устна и ръчна работа. Може дамата и порно да харесва, и играчки - тя трябва да си каже. Всяка е различна, дори всяка си има различни ерогенни зони!!!
Клиторът е най-важната иначе за всички жени. Ако заложиш на него, няма как да сбъркаш. Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 892040f9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първият път е неприятен, но при всяка болката е различна, при едни повече, при други по малко боли. Освен презерватив хубаво е да имаш и някакъв гел при първия път. И при анален и при орален може да хванеш някоя болест затова използвай винаги Кондом!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c87cd1460d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 8/автора от номер 3: Както те посъветва 9, какво ще правите ПРЕДИ секса е много важно за това жената да се почувства добре и да се отпусне, и съответно да я боли по-малко ако й е за пръв път. Само че това с вечерята малко ми се вижда трудно как ще стане в ученически условия (какъвто предполагам/надявам се е твоя случай). Но за по-нататък определено е добра идея.

После като преминете към действие наистина лизането е най-"лесния" и сигурен начин. "Лесен" в кавички, защото и там се иска много усет и търпение, а и при всяка жена е различно. Ще мине време докато придобиеш усет как да подходиш и кога какво да правиш, и след това с всяка нова ще ти е нужно време да я научиш на кои "хватки" как реагира и какво я подлудява. Като за начало се подготви за поне 1 час "устна работа", много бавно и нежно. Може да си помагаш с пръсти, но НЕ като ги ръгаш в нея, поне не в началото, и особено ако е девствена! С пръстите само по външните части (клитор, срамни устни) и в началото на вагината. Вече към края като наближи време да преминавате към действие, може да бавно и нежно да започнеш да я "отваряш", като продължаваш да работиш с език, за да може да усеща повече удоволствието, отколкото болката.

Но станах много обстоятелствен :-)

Като пробваш, ще видиш!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bd02cb6f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   СПИН, причинен от вируса ХИВ, не е единствената смъртоносна венерическа болест, само за твое сведение, да си знаеш! Потърси си в интернет информация за венерическите болести и кои как се предават.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 581a7e54a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ццц, аман от простотия :-))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e0586319d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Опитен младеж
1. Кариес, гангрена, ларингит
2. Не е вярно:ако имаш домашен любимец може да забременее от сем. течност по пода.
3. Има шанс да ти изцапа чаршафите.
4. Това е като гаргара, но отзад и не е задължително.
5. Язва на дебелото черво или гастрит, но се лекува
с курмит.
6. Има начин:Мисли си за последния пердах от баща си
7. Да, найлон и мокри кърпички.
8. Зависи с колко е била преди теб.
бат ти Слави

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5a7bcf3c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Искам да ви питам нещо. С приятелката ми сме на път да го направим. Тя е девствена и искам да ви питам ако преди това и направя орална любов дали ще я предразположа още повече и дали ще я боли по малко...
Благодаря предварително :)
-От Автора

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e0fcc92093
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здрасти 15. Зависи.
Ако преди това сте правичли честичко орална, ще е по-добре, но не може изведнъж - и орална, и секс. Малко множко.
Можете няколко пъти БЕЗ СЕКС да се задоволявате орално, за да свикнете с телата си.
Когато сте готови - имайте кондоми + лубрикант.
Лубрикантът е много важен, да е специален, съвместим с кондомите (Дюрекс например).
...
Ако не искаш да чакаш и не сте правили орална любов, по-добре (за да не я шокираш съвсем) да използваш пръстите си и да я масажираш с лубриканта - пъхни лубрикант и във влагалището ? с пръст.

За една жена е малко по-трудничко да допусне друг човек до най-интимното си. Ние не виждаме катеричката си всеки ден, те са добре скрита, трябва огледало, за да я видим и е малко „срамничко“ за едно девствено момиче да те остави да я целуваш там. Или отдели време да я научиш на този вид ласка, или не я прилагай преди първия секс, защото може да се гибсира и да я боли повече.
Легни просто до нея, целувай гърдите ? и я масажирай с ръка с лубриканта. Така ще се чувства по-сигурна и по-спокойна, целувай я - за жената целувката е много важна.
Избери бавното и нежно проникване, не изведнъж!
Не се притеснявай, ако свършиш бързо. Нормално е.
Не очаквай от нея обаче да свърши.
Компенсирай с нежности и ласки по цялото тяло, не се концентрирай само върху клитора и гърдите. Може и да е вече леко болезнено за нея - по добре да я галиш по цялото тяло, да я целуваш нежно, докато се успокои

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 34380c8540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Единственото което ще те посъветвам е да започнеш да я отваряш първо с един пръст, после да добавиш втори и накрая трети. Ако много я боли и говори мило и я попитай да ли иска да забавите нещата. Както те посъветва номер 14 вземи мокри кърпички за да охладиш нейната вагина. Успех и пиши как е минало!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 051c14e459
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   искам да попитам може ли от орален секс да се предизвика инфектиране на пикочните пътища

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker