Анален секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Анален секс
преди: 3 дни, 20 часа, прочетена 1579 пъти
Здравейте, с приятеля ми сме от 6 месеца заедно, той е на 30г. Аз съм на 25г.
От 2 месеца ме уговаря, че иска да правим анален секс.
Миналата седмица ми каза следното: Аз държа на този секс, ако ти нямаш желание да го правим няма да сме дълго време заедно или просто ще си го търся от друга. Това изказване доста ме ядоса.
В същото време ми казва, че иска да бъдем заедно и да създадем семейство.
Той ми даде пример с негови бивши приятелки, които са правили харесвали аналния секс.
И как ако му се отдам нашата връзка щяла да се укрепи още повече.
Аз упорито отказвам този вид секс, притеснява ме болката и евентуални гафове, които могат да се случат.
Той ми казва, колко щяло да ми хареса и т. н
Ще се радвам да споделите вашият опит, съвети и така нататък относно този вид секс
Благодаря предварително!
Няма нужда да пишете злобни и подигравателни коментари!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 дни, 8 часа
hash: 47e93a8d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Не прави нищо, което не искаш... Анален може да си получи и от мъже, ако толкова е загорял за задници. И си търси мъж, който те иска заради вътрешните ти качества, а не да си изпълнява извратените желания.

 
  ...
преди: 3 дни, 8 часа
hash: 9f48a1bb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Момиче, като мъж на 33 години искрено бих те попитал къде си го хванала този порно мечтател, много извратен тип.
И да правиш семейство с него?
Да не говорим, че има и склонност да ти изневерява ако не получи това което иска.
Седни и помисли над въпроса дали си взела правилно решение да бъдеш с такъв мъж.
"Ако не ми дадеш да ти го вкарам отзад се разделяме"
Боже Господи дай ми сили.

 
  ...
преди: 3 дни, 8 часа
hash: fca72ad273
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ами ако ще правиш анален си направи клизма, не веднъж ми се е случвало да има парченца "шоколад" по члена ми. Иначе ако не ти идва от вътре да го направиш и не те възбужда, не го прави, аз никога не бих накарал жена да прави нещо което не и допада, това си е вид изнасилване.

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 8 часа
hash: e57e14b5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   По принцип и аз не мога да си представя да съм с жена, която не ми изпълнява желанията. ОБАЧЕ 30годишен да говори по този начин, да споменава бивши и да уговаря със заплахи за зарязване.... Остави аналния секс, ще имаш бая други проблеми, ако наистина създадеш семейство с този незрял смешник.

 
  ...
преди: 3 дни, 8 часа
hash: acd6844f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тоя чичка яко се опитва да те манипулира, най-добре го зарежи, че и без това няма да ви продължат много време отношенията. Ако имап желание пробвай, не е страшно и е приятно наистина, но ако ще го правиш под такъв натиск по-добре недей.

 
  ...


...
преди: 3 дни, 6 часа
hash: b54bd0ded0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Нещо, което не го искаш, не го правиш. Уважавай себе си. Помисли си - другите, които му пускали отзад защо сега са му бивши? Не го слушай какво ти приказва. Семейство щял да прави, дрън-дрън.
Питай го откъде знае, че ще ти хареса, да не са му го слагали на него?
Зарязвай го!

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 6 часа
hash: 09bea0152a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Има жени, на които има хресва, какво и такива, които им се струва ужасно неприятно. Докато не пробваш - няма как да знаеш. От проба нищо няма да ти стане. Да - ще те боли и ще има лайна насвсякъде, ама то секса не е за гнусливи.

 
  ...
преди: 3 дни, 4 часа
hash: 229a6d9b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Манипулира те. Кара те да се чувстваш виновна и да го направиш, за да не избяга Принцът. Аз бих го бъзнала като предните са му давали тогава защо не е с тях? Нали ужким ти е казвал, че това укрепвало и това задържа хората, а си противоречи?
Иначе не прави нещо, което не искаш. Дрънка ти за семейство, а не знае какво се изисква. Можеш ли да разчиташ на него за нещо? Помага ли ти с нещо? Не с пари, а ако имаш проблем някакъв опора ще ти бъде ли? Ще те съветва ли? Можеш ли да му споделяш и добро и лошо? Пороци има ли? Сръчен ли е с инструментите? Редовно ли получава заплата? Ще ти помага ли вкъщи? Това са важните неща, а не да правите анален и да те изнудва да го направиш.
Този е поредният ерген, който залъгва по-млада от него си. Защото връстничките му не му връзват.
Има много материали за този секс, прочети, ако се решиш да му угодиш. Аз не бих на твое място, защото това е гнусно изнудване и егоизъм. Ти нямаш желание, а той ти се налага. Да бяга като иска.

 
  ...
преди: 3 дни, 3 часа
hash: 6a81f38303
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Бих му отговорила "Чудесно! Търси си друга". Подобни условия да поставя на някоя друга.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 23 часа
hash: 957671382d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ако приятелят ти гледа на теб само като на една дупка, където да си го напъха, то наистина е по-добре да се разделите. Значи, всички други твои качества нямат значение. Ти нямаш значение, защото ако не му дадеш това, което иска, щял да търси друга дупка. Въпросът е - искаш ли да живееш с някой, за когото си просто една леснозаменима дупка?

 
  ...

...
преди: 2 дни, 23 часа
hash: 69b6f50d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Изнудва те. Кажи му първо той да даде. Ако на селяндур вид секс му е по-важен от цялостното ни разбиране ще му бия шута.

 
  ...
преди: 2 дни, 21 часа
hash: 39a4643c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Има жени които обожават този секс, колкото и да се опитват тук да го демонизират... има жени които им харесват, но не трябва да те задължава да го правиш, това е твое решение... може да пробваш, ако не ти харесва поне ще знаеш... има даже движение в света което се казва Anal only lyfestyle, тоест хора котио практикуват само анален

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 18 часа
hash: a137e74b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Този човек те принуждава! Той не те обича, не те уважава! Нищо не му давай точно на този, той не заслужава нищо.

 
  ...
преди: 2 дни, 8 часа
hash: 2cbc0b9ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   По-добре не се занимавай с този нещастник. Сега е секса, после ще е нещо друго. Характерът му е гаден. Конкретно за аналния секс, на мен ми харесва и го правя, мо не заради някой мъж, а заради себе си. Дори първият път, аз бях инициативната да опитам, не момчето. Уважавай себе си! (ж. 41)

 
  ...
преди: 2 дни, 7 часа
hash: 6262c9b32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Човека е пич и играе с отворени карти. Казал ти е какво е важно с него. Както за такива като номер 9 е важно мъжът да е сръчен с инструментите, да помага с пари, да и бъде упора, да няма пороци, да получава редовно заплата, така е важно и за нас мъжете, жената да е била с не повече от един преди нас, да няма ремаркета, да изглежда добре, да е тясна, да прави хубави свирки и хубава мусака, да е домакиня, и също да получава редовно заплата, защото с тия двойни аршини, на по 35-6 години вместо семейство и деца, ще имате котки. 99 процента от мъжете обичат да опъват жената в задника. Реално и 99 процента от жените се проебават там. Мъжът на авторката, ако беше играч и манипулатор до сега вече да я беше опънал от зад. Авторке слагай възелин и достави удоволствие на любомия, не ги слушай тука повечето змии, защото на 99 процента са феминистки мъжемразки и те нямат мъж до себе си. Защото нали знаеш поговорката, че на чужд гръб и сто тояги са малко.

 
  ... горе^

...
преди: 2 дни, 7 часа
hash: 87bdfbc6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Моят съвет към теб е да опиташ. Но първо трябва да си почистиш ректума с хладка вода. Направи си клизма за да се почисти червото. После използвай лубрикант за да не те боли. Задължително трябва да се се отпуснала иначе ще те боли при влизане. Когато проникне в теб оповай да си стискаш дупето. На него ще му е хубаво. Трябва ти да си с гръб към него и да лежиш по корем. Така той може да достигне твоята Г-точка през ректума. Много е важно да си отпусната, да не се стягаш излишно, защото ще те боли. И никакво бързане. Ако той бърза, не прави нищо, че поже и кръв да има. Павно и плавно, иначе не! Успех! Ако те заболи на влизане, не продължавай! Или да носи взаимно удоволствие или да си вземе надуваема кукла!

 
  ...
преди: 2 дни, 5 часа
hash: cd1eb7d2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Абсолютен комплексар. Фактът, че има бивши, които са му давали това и вече не са заедно, означава, че и да му дадеш същото ще бъде. Разкарвай го, най-добре!

 
  ...
преди: 1 ден, 15 часа
hash: 22c8118784
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Виж сега авторке. Като жена, която харесва аналния секс, горещо те съветвам да не опитваш неща които не искаш и не са по вкуса ти. Ако партньора те притиска и едва ли не, изнудва, а теб не те влече и дори имаш опасения, недей да му угаждаш. Сексът трябва да е удоволствие и за двамата партньори. Или поне да не означава погнуса или болка за единия. Щом не го желаеш, не го прави.

Аналния секс изисква подготовка и желание от страна на жената. В противен случай ще си напрегната, притеснена, ще те боли, и изобщо няма да се насладиш. Може да достави голямо удоволствие, но не е за всеки. Не е като да му направиш свирка в ден, в който не ти се прави секс, а той е много навит.

Тоя твой приятел не е за теб. Има хора с несъвместима сексуалност. Щом за него аналния секс е толкова важен, да си хване някоя порно актриса, не да изнудва гаджето. Има редица възбуждащи практики, които не са неудобни и неприятни за жената.

Аз ако бях на твое място, нямаше да се занимавам с него. Той те има едва ли не за секс кукла и само го вълнува как и къде да ти го набута. Изобщо не го интересува как се чувстваш, дали ще ти е добре и така нататък. Такъв човек не струва за съпруг и семейство.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 10 часа
hash: 9f2e26f016
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Раздели се с него

 
  ...
преди: 1 ден, 5 часа
hash: 09f9837620
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Моята жена много се радва, че не харесвам анален секс.
Правили сме го няколко пъти, правил съм го и с други жени, но никога не ми е харесвало да си пъхам оная работа там.
Имах доста неприятна случка в ранните си 20 години. Момичето искаше да го направим, уж си беше направила клизма. По едно време усетих неприятна миризма, изкарах си пениса и какво да видя- една голяма буца лайно върху главичката ми. Веднага побягнах към банята и се търках с всички налични душ гелове, шампоани и сапуни. От тогава ме е гнус, а и честно казано е прекалено тясно там вътре и е супер неудобно.

 
  ...

...
преди: 1 ден, 3 часа
hash: de82503c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Раздели се с него. Мръсник. Всички мъже са мръсници. Най-добре е и секса да откажеш, така ще си най-спокойна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker