Тя не иска да прави нищо! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тя не иска да прави нищо!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 9722 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 24 години и имам приятелка, която е на 23. Заедно сме от около 6 месеца и преди 2 направихме отношенията си сексуални. Просто тя искаше да е сигурна, че не съм с нея заради единият секс.

И всичко беше наред, първият път с нея не беше нещо особено, но си казах, че няма и защо да е... все пак не сме се нагодили един към друг в леглото. Обаче все още е някак си като дърво- не е съгласна за анален, за свирки, не иска да я лижа, нито дупето и. Няма нищо против да го правим всеки ден, но се губи удоволствието + това го правим само за около половин час. И се страхува от секса без презарватив, макар че поне на това можеше да се навие след всичките и останали капризи, а за мен това е един вид по-голямо удоволствие. Винаги остава със сутиена си, а на мен не ми е удобно да и целувам гърдите така.

Опитвал съм да говоря с нея на тази тема, но тя все се ядосва и казва:
За теб само секса ли е важен!?
Моля ви, дайте ми съвет, вече не знам какво да правя. Обичам я и е страхотен човек, но това в леглото ми идва в повечко, за мен секса е важен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 792585343c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Търпението му е майката приятел, колкото можеш толкова по НЕнастоятелен бъди за свирки, анален секс и квото и да е, тя ще пожелае сама!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 826a6e1a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Ти си тъпак-момичето е само на 23 години, а ти искаш анален секс, да я лижеш и т. н. Тя просто за нея не е нормално това. А ако ти не ходиш с други момичета може да ти позволи и секс без презерватив-само, че трябва да внимавате. А ти на какви момичета си попадал, че за твоите години имаш богат сексуален опит и вече всичко май си опитал. Какви времена.... какви нрави-нали такя беше казал поета. За нас някога и свирките бяха табу... е вече не е така. И накрая тя е капризна-тя просто е по-морална от теб-а ти се държиш като разглезено дете в сладкарница.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 47d3d0720a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Компромис, или към следващата щом секса ти е важен. Твъде много "issues" има.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c7bfd5fcc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Как може да искаш секс без презерватив бе? Какво като ходите от 6 месеца? Някой жени не обичат да духат или да ги лижат. Ти навирал ли си си нещо в задника, за да разбереш какво е усещането? Като не ти харесва момичето я остави.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 37539dc9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момичето със сигурснот има проблем. Вместо да проявяваш упорство в секса, пренасочи го към разбиране и помощ за решаването му. Прояви търпение, а не недеоволство.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ad1f02832a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ами честно казано, и аз да бях на мястото на приятелката ти, нямаше да се навия да правя секс без презерватив. Само ако пиех противозачатъчни, тогава. Много жени не искат да правят анален секс. Приятелката ти може би се срамува да ти прави орална любов или да я лижеш.. тя още ти няма пълно доверие, не е сигурна, че не си с нея само заради секса. Възможно е някога да се е доверила на някой, но накрая да я е оставил, след като е правил секс с нея и сега тя се опасява да не направиш и ти така.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0bd24565a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Младеж, в трудно положение си. Ако беше, 13 годишна щях да си обясня нещата, ама тя е на 23, това е вече зряла жена. Мисля, че ако има искрени чувства, ще загърби егото си и ще се отпусне в леглото. А ти сигурен ли си в чувствата си към нея, смяташ ли, че ако стане фал( след като искаш без предпазни средства да правиш секс), няма да я зарежеш и да оставиш сама да се оправя. Замислял ли си се за това? Абе, туй младите сте големи егоисти, карате я по сръбски- "ебе и хвърля, овое стандарт", от вчера се познавате, и хайде пълна програма. Затова трябва да учите вероучение, ебането не е само спорт, то е и отговорност и самоконтрол! Утре като се зажениш и ти се падне момиче трети шлайф, как ще се чувстваш, А? Не става само с чукане, трябва и акъл! Не насилвай момичето, то не е старомодно а умно. Когато му дойде времето, ще се отпусне!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 474d4b5a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: да допълня - тя не се бръсне от долу.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f7f5961aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Рабирасе, че ще се страхува от секс без кондом нали после последиците ще са за нея няма да са за теб

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e56fa3df55
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе момче как ще искаш без презерватив? Ами ако забременее? Добре, че тя поне има малко здрав разум иначе....

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 054f00b859
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   По това, което описваш, нито тя те обича, нито ти нея. Просто не сте един за друг, това се вижда отстрани...

Секс без презерватив?! Как изобщо може да си позволяваш, че и да изискваш подобно нещо! Аз на мястото на приятелката ти, не бих и погледнала, камо ли да правя секс с такъв... чуй се само: свирки, анално... не искам в никакъв случай да те обиждам или да те съдя, но наистина стои гнусно и отблъскващо това, което си написал.
Замисли се за секса без предпазни средства, това е пълен абсурд. Да няма после да четем "приятелката ми е бременна", да направи ли аборт, не сме готови за семейство...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7aadceb631
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Според мен приятелката ти е по-притеснителна. При положение, че е такава как искаш веднага да се съгласи на анален, да й лижеп дупето и т.н. ... Всяко нещо с времето си. Жените обичат да слушат комплименти. За да я отпуснеш казвай и й показвай, че я харесваш. Ако всеки път й се нахвърляш като девствен ученик това може да я отблъсква. Може да не харесва гърдите си. Следващите пъти започни внимателно първо с тях да се заиграваш. Кажи и колко да страхотни и колко те възбуждат. Говори й разни такива неща. Трябва да си тактичен и постепенно да "разчупиш леда". Явно не успяваш да я възбудиш и отпуснеш достатъчно. Не се оплаквай от нея ами виж и себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0c967aad9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Човек щом я обичаш, но нещата в леглото не вървят говори с нея повече. Опитай се да не я ядосваш и притесняваш с тези разговори, но все пак поговорете. Покажи и че наистина те е грижа за нея и че искаш и тя и ти да се чувствата добре заедно. Попитайя дали се чувства задоволена или не и какво предлага тя за да подобрите любовния си живот. Не я изпускай само защото нещата в леглото не се получават. Може тя да нямя много опит, да се притеснява или просто да не знае как да говори с теб. Ако наистина я обичаш и искаш да си с нея нещата ще се подобрявят!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0bd24565a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Защо трябва да се бръсне отдолу, ти за порноактриса ли я подготвяш? Това е свястно момиче, да ти бие шута и толкова! Големи претенции имаш, обикновено комплексарите са такива, а се мислят за голямата работа. Отиди на околовръстното, там са разработените, може да ги чукаш и в ушите!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6ae259cf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Съгласа съм с номер 7
Ти защо не говориш с приятелката си на тази тема? Ами ако има някакви травми от минали преживявания, естествено, че ще се дърпа, нещо я притеснява може да са я наранили много гадно преди време. Моят нов приятел още втория път като го правихме искаше анален, без презерватив... та дори и видео да сме си направели, за мен това е много тъпо. От орална не го лишавам, дори е страшно доволен, анален не искам защото е неприятно, пробвай ти да си вкараш нещо от зад да видим дали ще усетиш удоволствие. Без презерватив е неразумно, никога не може да си напълно сигурен, че няма да згафиш, приятелката ти поне мисли за това, да оставим забременяването настрани, знаеш ли колко болести се предават по полов път? Не разбирам защо мъжете понякога сте такива егоисти, имай търпение и в секса ще ви потръгне, практикувайте, може да няма много сексуален опит.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 54a964a085
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Оф, хора имала си морал? ! То и аз си имам морал, ама нали знаете в леглото задръжки няма. Или поне не трябва да има. Толкова ме ядосахте как се нахвърлихте на момчето. Лигльо бил... И аз си имам морал, ама пък да не му направя една свирка, или да му дам отдолу.. + това ходят от 6 месеца. Ако е първия месец, айде да не му даде. Ама 6!? И носи сутиен по време на "секса"? Тая жена явно си има някакви комплекси или много късно си е изгубила девственоста и още няма никакъв опит. По-добре си поговорете сериозно с нея на тая тема.. ама тя пък не иска и да говори. Кажи й "Мило.. (пате, слънце.. или както там си викате) ела да си поговорим малко" Подпитай я какъв е проблема. Според мене просто няма опит. Ама не й се карай. Опитай се да я разбереш. И някой път докато правите секс, просто почни да я целуваш и се спусни надолу. Ако си стисне краката или нещо се дръпне, просто й кажи "спокойно" и се продължи. За свирки не я карай, сигурно сама ще поиска. Или ще видиш, че й се иска, ама не й стиска. Ако не е правила до сега, едва ли ще поеме инициативата. И опитай си да й разкопчаеш сутиена нежно. Ако се дръпне пак я успокояваш нещо и почваш да й целуваш гърдите и да си играеш с тях. Просто трябва да я предразположиш.

П. П. Това за презерватива и аз не съм много съгласна без. Знаеш ли какви болести се хващат. Бих го направила само с партньор, с когото сме заедно от 1-2 години и на шкафа виждам Ескапел, иначе едва ли бих се престрашила. ЗА това не я карай. Не мисля, че си прав тука. А аналния секс трябва да я убедиш преди това. Знаеш ли какви гафове могат да станат. Е, знаеш.. няма да ти хареса.

А ти въобще виждал ли си й гърдите?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 93d92a90e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не си мисли, че като не е бръсната, ще я злепоставиш тук. От реакциите на другите заключавам, че все пак хората смятат отношението ти за неприемливо. Със сигурност момичето има проблем, за който или не е готова да говори, или чисто и просто, гледайки поведението ти, не иска да говори специално с ТЕБ. Ако наистина имаш ЧУВСТВА, зарежи тия глупости със секса. А ако пък ти е толква важен, намери си друга.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 140725be36
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   "все още е някак си като дърво- не е съгласна за анален, за свирки" - значи за теб да е дърво, означава да не иска да прави неща, които не са и приятни? Мисля, че не тя а ТИ СИ ПЪЛНО ДЪРВО и то във всеки един смисъл! И аз с такъв като теб не бих правила нищо от тия неща!
"+ това го правим само за около половин час. " - защото най-вероятно си пълно дърво и в леглото, както вече споменах!
"И се страхува от секса без презарватив" - с такъв "страхотен" като теб кой не би се струхувал - сакън да станеш баща на децата и!
"Винаги остава със сутиена си, а на мен не ми е удобно да и целувам гърдите така. " - просто не я възбуждаш и няма желание да си сваля сутиена или е по-притеснителна, но откъде тоя акъл че белким да се сетиш ;)
И да - разбрахме, че за теб секса е НАЙ-ВАЖНИЯТ! Ходи при някоя проститутка те съветвам и недей да насилваш повече горкото момиче! Аман от такива "МЪЖе"!

МнОгО ЛоШа ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cd5277600a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Видях че си написал че тя не се бръсне отдоло - така знаеш ли че ако момиче се обръсне отдола със самобрасначка после космите стават като мъжка брада! Пък ако толкова ти пречи и кажи да го постриже с ножица много късо или да отиде на кола маска - ама много боли - а ти си идиот как може да искаш без презерватив ами ако забременее!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d8be41d62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Оф, аман от моралисти! И аз не съм много съгласен с начина на изразяване на момчето, но какво пък толкова му се нахвърлихте? Все пак са на 23/24, е ако и това е ранна възраст за секс не знам! Сега дечицата на 12-13 вече какви глупости правят, вие тук направо осъдихте млад мъж, че му се прави секс. А и приятелката му явно наистина има проблем, защото (извинявам се за казаното но) тя е супер задръстена? И при това 6-месечна връзка... То като гледам тук май повечето коментиращи са си направили сефтето на по 40...
По принцип не обичам просташките изказвания, но така се получи, съжелявам!
Палав Мечок

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d8be41d62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   А, и сега за да няма след предишния ми коментар възклицания от рода на "За мъжете само сексът е важен", ще кажа, че ДА, сексът си е важен в една връзка между зрели хора и когато има чувства е невероятен, който не смята така явно много е изпуснал....
Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1178f75cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   16, какво и е „свястното“ на подобна асексуална мадама?
Авторът да вземе да бие шута на тази... няма оправия, казвам ти го като жена.
Имам подобна приятелка... омъжи се дори... не пуска никак вече. Уж била възвисшена и сексът бил само за зачеване на деца, а истината е, че е мързелива и асексуална. Не се оправи, и твоята няма да се оправи....
Сексът за нея винаги ще е мръсна дума, а ти ще си заклеймяван като грешник и т. н....
Ако беше в Средновековието, ОК, но сега?
Забрави
За мъжа сексът е важен, а за тази жена той е мръсна дума. Бягай, докато можеш

Ж26

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 50d20392b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Боже, как я търпиш тази?
Нормално е в началото да има притеснение, задръжки, особено ако ти пука как изглеждаш в очите на другия, ама то това нейното е прекалено.
Общо взето тя каква роля има в секса?
По-добре си купи една изкуствена вагина от секс шопа, не са скъпи.
И е гадничко млада жена да не се обезкосмява долу, не е хигиенично и естетично.

Авторе, стана ми жал за теб.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b999ec0257
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Повръща ми се, докато чета групата на съчувстващите на автора. Идеалната жена за вас е тази, която иска да прави всякакви дивотии в секса и не мисли с главата си, щом стане дума за секс. Презервативът предпазва света от децата, които няма да случат на подходящи родители. Такова съчувствие удариха някои, а момичето няма против да правите секс. Представям си да не искаше да прави и това... Поисканото от автора не е задължителна процедура. Щом толкова много иска тези неща, да остави приятелката си и да търси друга (на магистралата или в някой бар - все тая).

Никой няма право да се държи с останалите сякаш са глупави, ако няма сериозно основание да го мисли! Тя не е е длъжна да бъде като онези кукли от секс шоповете. Много е вероятно да има повече мозък в главата си от доста хора в тази тема.

Според мен имаш леко срамежлива приятелка, която освен това не държи да забременее от теб, преди да е сигурна дали ще останете заедно. Вече те виждам как научаваш новината за евентуално дете и се започва - аборт, та аборт. Или направо ще избягаш? Ама че хора!

М24

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9f5067723d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Абе стига сте нападали само автора, за гаф в леглото винаги са нужни двама. Горкото момиче, морална била незнам каква била, а автора мръсник. Вие не правите ли изброените неща. В 21 век сме за бога не в средновековието. Щом не иска да си намери някой който ще иска само в мисионерската, а всичко друго е содомия. Авторе поговори сериозно с нея, щом не можеш да я приемеш такава и разбери в какво се състой проблема и. Може да се страхува от нещо, а ако ти каже че всичко е наред явно е асексуална. Желая ви късмет.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 943cf572a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Здравей! Аз пък си мисля, че на приятелката ти и трябва просто още време за да свикне с тебе и да не се притеснява. Относно сутиена, сигорно ползва такъв със подплънки. И за това не иска да го маха, защото не знае как би реагирал. Аз имам приятел от 2г и в началото бях толкова ама толкоооова срамежлива, че си нямаш идея( Въпреки, че той ми беше 2-ри, а аз на него 1-ва). След като започнвахме да водим полов живот той все искаше да ме лиже и ако съм искала да му направя свирка. А аз се дърпах все едно ще ме колят. След 1-2 месеца когато отново пожела да ме лиже, аз не го спрях. И след още 2-3 САМА реших да му направя свирка. А той дори не очакваше. Е за анален все още не съм навита, но и не мисля, че това ще стане. Общо взето вече не отказвам нищо разнообразно което предложи, разбира се той също не отказва когато аз предложа нещо. И смея да твърдя, че сексуалния ни живот е доста добре. Това за обезкосмяването ми е меко казано гадно. Смятам, че не е хигиенично и... а бе кофти работа. Така, че просто прояви малко разбиране, говори с нея кажи и че няма да я насилваш да прави нищо и когато сама поиска тогава ще пробвате. Това за нея ще е мнооого важно и ще знае, че не си с нея заради секса ( уж :) ). Късмет.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6ab6b5189
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не всяка жена си пада по аналния секс - нормално е да не иска, какво ви има че винаги го искате? ! Както някой по - горе спомена заври си ти нещо в задника пък да видим дали ще ти хареса.... Просто на момичето не му е приятна идеята и толкова. За оралният секс, може би е по - стеснителна, аз например също не обичам да ми правят френска, но пък нямам проблем аз да правя. Или е по - стеснителна или се отвращава от идеята, има жени които ги е гнус, може би поне за това трябва да говориш с нея. Колкото до презервативите тук отново си в грешка, да има противозачатъчни, но не можеш да искаш да ги взима щом се познавате едва от 6 месеца, първо как да е сигурна за твоето здраве и второ да вземе да стане някой фал ще бъдеш ли готов да поемеш грижа за нея и за бебе? Едва ли! Не можеш да изискваш това от нея в една нова връзка, какво от това че ти е по - приятно и на мен ми харесва без презерватив, но никога не бих го направила с някой с който ходя едва от 6 месеца, камо ли без изследвания за венерически болести. Ако не ти харесва, че не се бръсне и намекни лекичко, като се стараеш да не я обидиш, може да се чувства по - комфортно така. ВЪобще седни с нея и поговори толкова ли е трудно вместо да пускате някакви теми тук просто говорете с хората, няма как никой от нас да ти помогне докато не се разберете двамата! Щом не ти отърва да си с нея, значи не е за теб, оставяш и готово, тя ще си намери някой по - свестен, ти някоя по - разскрепостена и готово всички са щастливи!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d69a35a44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Към автора: Виж сега, не искам да те нападам. За 50% от нещата си прав. Но за останалото не- в повечето случаи аналният секс е равен на болка и за това я разбирам, ако на теб ти заврът нещо отзад не знам дали ще си много ентусиаст.. Също и за презерватива- аз без презерватив не бих могла да се отпусна да правя каквото и да било (освен ако не е сериозна връзка, сигурна съм че не си изневерявяме и съм на хапчета). Може би просто с твоите 1000 изисквания ти я притискаш и тя не се чувства комфортно.
Но пък за сутиена, оралната и бръсненето си си прав.
Така за бръсненето-кажи и го съвсем спокойно, например колко много ти харесва кожата и и как ако нямаше косми там отдолу щеше да е още по-секси. Трябва да свърши работа.
За сутиена-малко повече комплименти и там си ок.
За оралната-просто и направи, нека преди това да се отпусне добре, заведи я някъде, пийте и готово. Убеди я, че го правиш заради нея и за да и доставиш удоволствие. Като се отпусне и и' хареса и тя ще поиска да го направи.

Дано да съм помогнала.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4cd7d14158
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   M24, често мненията ни са сходни, много интелигентно момче си... но какво по дяволите ти става? От думите ти, човек може да заключи, че момичета без сексуални задръжки, се намират по магистралата и баровете. "задължителна процедура" за теб е екривалент на пълна програма при проститутка ли?? Изуми ме!

Ако момчето не се чувства добре с нея в сексуален план, то каква връзка биха могли да изградят? Не е задължително всички да сме секс-кукли и много разкрепостени.. но за всеки влак има пътници. Защо да се мъчим един друг?

Авторе, ако си нямате доверие, разговорите не помагат, остава ти да бъдеш търпелив и да спреш да мрънкаш. Винаги можеш да се разделиш с момичето, какъв съвет искаш от нас?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bf2498010d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   С аналния секс си прекалил!!! Иначе като легнеш за пръв път с жена в леглото не и казвай нищо и не я карай да прави нещо определено. Възбудия я и я накарай да трепери от удоволствие и съм сигурен, че като си пуснеш езика по клиторчето и няма да се дръпне.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c34041843a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Не я питай за дупето напий я някой ден и и го набутай ще и хареса

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b999ec0257
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   31, не винаги се подписвам. Преди пък имах друг подпис, а сегашният ми не е твърде оригинален - сигурно така се подписват още поне няколко 24-годишни мъже в сайта. Ти си знаеш как си определил кое мнение е мое.
Колкото до изказването ми - за да разбереш написаното от мен, трябва да напиша цяла книга и пояснения какъв съм аз. Но темата не е за мен и не мисля да ви отегчавам с разяснения. Какви са тези реакции на пишещите от рода на "трябва да я накараш да поиска тези неща"? Кога описаното от автора стана задължителна част от правенето на секс? Сега не правят ли секс според разбиранията на разкрепостената част от България?
Придавате огромно значение на нещо, което всъщност има второстепенно такова.
П. С. Авторе, казваш, че тя е страхотен човек и не искаш да я изоставяш. Въпросът май е не за нея, а за теб - дали ти си на висотата й? Ако отдаваш такова огромно значение на нещо такова, явно не сте идеалната двойка, защото очевидно момичето е на противоположното мнение.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c60c44c8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Ееее 33 ти напражо изби рибата. Никой уважаващ себе си мъж няма да е*е пияна жена. А на другите дами искам да кажа че за анален секс се иска много нежност и подход, а не некадърни е**чи. И стига с това заври си ти нещо отзад никой никого не кара насила. Които иска го прави които не иска не го прави. Може с времето да се отпусне момичето. Ж32

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 26f74ecbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   35, защо да е гавра? Може да му хареса и на него, нали? Ако на него не му харесва, защо ще мисли, че задължително на всички жени трябва да им харесва?
А М24, хем м, хем на 24, хем вади такива мнения. Направо интересен ми стана.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0decfa3f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Защо за бога се нахвърлихте срещу момчето?
Рано й било за лизане... айде стига бе, това да не е някакво табу в секса.
Има ли любов, наистина да я има - всичко е приятно - и анален, и "лизане" (много гадна дума) и каквото изобщо се сетите...
А пък вече ако си имате и доверие и сте решили да си експериментирате - няма граници.

Авторе, тя не е срамежлива. Просто има такива жени - няма да се оправи. И да ти пусне повече свобода после ще ти го изкара през носа, или докато го правиш ще е с такава отвратена физиономия, че да ти се отще да живееш просто.
Казвам ти го като жена, която има такива познати. Те мислят, че секса е нещо мръсно, което се прави по задължение.. заради нагона на мъжа, за да не ги остави и за да не са сами..
Бягай!

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4cd7d14158
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Айде да се научите - сексуалните хора имат нужда от сексуални партньори! Останалите си подбират хора, с техния апетит.

Секса е от огромно значение и само дългогодишни връзки и хора на възраст могат да го заявят и да са убедени в думите си. НЯМА ЗДРАВ СЕКС - НЯМА СТАБИЛНА ВРЪЗКА! Отношенията между двама не се изчерпват със секс.. но не търпят развитие без качествен такъв.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker