Чувствам се леко използвана като цяло. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чувствам се леко използвана като цяло.
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5255 пъти
Здравейте, понеже не обичам да споделям с близките до мен хора, реших да споделя тук. От доста време се виждам с едно момче за секс, аз обаче започнах да се привързвам към него, което не е на добре. Скоро не сме се виждали, мислех да го потърся, но винаги се отказвам. Не съм грозна, не съм тъпа, нямам много опит в секса, но винаги съм гледала да му угодя, въпреки че някои неща не ми харесват. Чудя се къде ми е проблема??? Харесвана съм, но аз си искам само него. Само не искам коментари от сорта на това, че съм курва, защото само с него съм се виждала така за забавлението. Някой ако е попадал в такава ситуация да ми даде съвет какво да правя, защото даже и върху ученето не мога да се съсредоточа понягока а имам изпити... ужас. Чувствам се леко използвана като цяло. :((( Олекна ми малко като постнах историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: f3f1419ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А той какво изпитва към теб? Има ли си приятелка?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b7375e5e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като се спреш на дадено момче искаш да си само с него, гадното е, че той едвали е само с теб, разбирам те напълно.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 69d6c3d84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако е само за секса, кажи му точно, какво искаш, той също трябва да покрива нуждите ти.
Иначе, покани го да излезнете на дискотека, сготви му нещо и инициирай разговори. Така малко по малко, ако и той иска, ще започнете връзка, но без да го плашиш с разни претенции. Ако има приятелка, забрави.
Иначе - не го търси и не достаждай, така си по-интересна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9e553dae9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора
Благодаря за мненията, иначе няма приятелка, но и аз незнам точно какво изпитва. Като цяло винаги се е държал много добре с мен и точно затова го харесах, но нали ви казвам, всичко е някак си странно.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 086dda95b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това, че няма приятелка, не значи че непременно търси такава. Непременно поговори с него. Питай го според него каква точно е връзката ви- то че в момента е само афера, е само афера, но дали вижда възможност за нещо по- сериозно. Ако ти каже, че е афера и не търси по каквато и д е причина нещо по-сериозно у теб, те съветвам да приключиш каквото имаш с него. Не защото по принцип аферата е нещо лошо, а защото ти като гледам си влюбена в него. А илюзиите са нещо много опасно. И ако не си изясниш навреме ситуацията, после ти ще страдаш, а не той.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9dfbf9a52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На колко сте години? Ти доста по-малка ли си от него?
Не знам, не си споменала подробности, няма как да разберем.
Излизате ли примерно да пиете кафе, без да правите секс?
Обажда ли ти се да те пита как си, какво правиш?

А и това, че като необвързано, младо момиче правиш секс с необвързан, млад мъж , не те прави лека, използвана или курва. В никакъв случай.

Иначе аз съм си говорила с мъже по тази тема и няколко човека са били единодушни за едно нещо: много е важно как са тръгнали взаимоотношенията ви, запознаването ви.
Давам ти пример: мой познат Х излиза с момиче два пъти, кани я в тях и правят секс, започват да правят секс често, в продължение на месеци. И двамата бяха необвързани. Той ми споделя, че не е лоша, добра е, умна, весела, но не може да я приеме по-сериозно имено заради началото на "връзката им". Друг случай, с друг човек, който се запознава с много готино момиче и започват да излизат, стават интимни, при което тя най-спокойно му заявява, че си има приятел от 2 години, но това не е пречка за нея. Моментално я отряза и ми споделя: "Представи си сега мен след 2 месеца в неговата роля." И така..
При много мъже това, че в началото отношенията са се основавали само на секс е пречка да си представят по-сериозни взаимоотношения с дадената жена.

Съветвам те да не го питаш какви се водите и дали може да стане нещо по-сериозно. Най-много да го уплашиш или да се почувства притиснат. Аз бих прекъснала контактите с него, ако не ме потърси - всичко е ясно. Ако пък ме потърси, тогава ще се изясним.

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ce963266d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   От автора
И аз знам, че е така, но знаете какво е, явно не съм достатъчно добра за него. Аз няма да го търся, макар, че съм го правела много рядко, все чаках той да ме потърси. Може би и това не е много правилно от моя страна, но просто не обичам да нахалствам. Ще си залягам над ученето и няма да ходя там, където той излиза. Все пак с времето всичко се забравя. Мерси отново за мненията, но май ще е по-добре да се откажа. :)
Да отговоря на въпроса, разликата в годините не е голяма.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 89bc0f1cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Имах същия проблем, когато бях на 15 се влюбих в едно момче, тръгнахме, но когато разбра, че съм девствена ме отряза. Бях много много наранена и с цялата си момичешка глупост му предложих да го направим, защото имах някаква надежда, че нещата могат да продължат. Ама не. 2 години продължи тая връзка за секс - по 1 2 пъти на месец, виждахме се само за това, дори не си говорехме особено - от вратата за краката. Аз се занимавах в това време и с други момчета, след като ми мина влюбването, пък и вече бях -отворетна- имах по - голяма свобода на действия. Той обаче ми остана голяма слабост до късни времена. Дори когато имах приятели и те ме ядосваха много, отивах и си избивах яда със секс с него. Това престана когато си намерих сериозен приятел, паралелно с което чувствата ми към първият ми отслабнаха значително, не сме се виждали от 2 години, ма да си призная още си го харесвам, едва ли бих му отказала.
Съветът ми към авторката е : да правиш само секс с момче не е нищо лошо, още по - малко унизително, особено ако той се държи добре с теб. Ама най-добре при първият случай си намери достойно момче, което да иска и любовта ти и секса ти, защото този с който го правиш най-вероятно го е грижа главно за себе си и не му пука особено, щом не е предложил още нищо. Не казвам със сигурност за да те заболи, просто бъди готова и много много не се надявай за връзка. Пази си нервите.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 494f2b76df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами след като си се привързала към него си му го кажи. Възможно е той да те харесва за повече от секс, обаче да си казва- ето на, само аз я търся, тя никога. В същото време ти се държиш студено, за да не помисли той, че си умираш за него... И се получава един затворен кръг. Моя съвет е да му се обадиш, да се видите на кафе и да си му кажеш какво мислиш. В крайна сметка нищо не губиш. Ако не се чувства по същия начин като теб, поне ще си спестиш мислите и терзанията, които си споделила тук и ще ти е по-лесно да продължиш напред. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ac86891475
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   аз се намирах в абсолютно същото положение....
една моя приятелка ме запозна с даденото момче 2години по голямо от мен :) излязохме 2 пъти и на третия се видяхме в нас... досещате се какво се случи. Виждахме се два, три пъти в седмицата и беше великолепно :) аз реших да го попитам дали иска да сме нещо повече.. той отговори че не е сигурен и иска още малко време, естествено му дадох това време... след седмица отново го питах той отговори по същия начин... и аз се отказах да сме заедно ни не успях да се откажа да се виждам с него... след известно време му откраднах (facebook) защото един негов приятел ми каза отвратителни неща свързани с мен. Там даденото момче ме предостъпваше на негови приятели не знам дали е на шега или не, казваше че си ме ч. ка без да имаме връзка казваше че ще го е срам да излезе с мен по улиците и тем подобни ТОВА МНОГО МЕ НАРАНИ и реших да му ги върна като спах с неговия най добър приятел от там нещата станаха много сложни, но в крайна сметка аз бях използваната, омърсената и ВЛЮБЕНАТА :) затова се откажи докато е време, защото това не е връзка
Предварително не извинявам за правописните и пунктуационните грешки
Момиче на 17

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2d2ec8d917
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Чукането не е всичко, нали така. Трябва да живееш с него, да му готвиш, да чистиш, да переш. Да е само твой, докато не ти омръзне на теб и си намериш някой друг:)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7417b20d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе все едно слушам моята история... как искам да си разменим скайпове или нещо подобно, но модераторите не позволяват...
Моят съвет е да не се отказваш, ако имаш много силни чувства към него (ако вече не си се отказала), защото все пак няма нищо невъзможно. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e1a28a64a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Защо се чувстваш използвана като сама си искаш от него?? Може би по-скоро той трябва да се чувства така :D Потърси го, покани го на кафе, но преди това се увери, че няма приятелка или че професията му не е да задоволява жени сексуално! Ако е свободен му разкрий, че го харесваш, пък ако и той има нещо към теб може и да си се гаджосате!
32

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a7f2a51882
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От опит знам, че в такива отношения нямаш шанс. След като е казал, че иска само секс, значи не те харесва достатъчно. Спрял се е на по-яка мацка или на по-удобна, която му дава повече свобода. От тук нататък може само да те наранява и нищо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 9dee9b2f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако той беше влюбен в теб и искаше връзка точно от теб, щеше да си разбрала. Приключи с този и дай шанс на друг.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 7c742bcd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако искаше да е с теб, вече щяхте да сте заедно. Казвам го от опита, имала съм точно двама такива секс-приятели и не са лоши хора, но не се получи, ако до месец, два не иска да прекарва всяка минута с теб или се откажи или приеми, че секса просто му е хубав и той спира до тук. Ще намериш момче, което ще иска теб и само теб и повярвай, ще видиш разликата. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker