За мен е унизително да му правя френска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За мен е унизително да му правя френска любов
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 23293 пъти
Здравейте!
Моята история е свързана със секса. Имам приятел от.. - ами сложно е от последната ни раздяла сме заедно 7 месеца. Нямаме възможност да се виждаме всеки ден, но пък всеки един прекаран миг заедно е прекрасен. И двамата сме буйни характери, много се караме, но и се обичаме. Не веднъж всеки е доказал пред себе си, че не можем един без друг.

Сега конкретно по темата - аз съм на 19, той на 22 години. Секса ни е много добър. Не свършвам всеки път, но пък удоволствието хич не липсва. Работата е там, че той иска да му правя свирки, а за мен е унизително. Казвала съм му и снощи дори, когато бяхме заедно, че ще го направя може би един ден на съпруга ми, а той ми отговори, че е същото - той ми е мъж. Не ме е гнус от него, но имам чувството, че се унижавам по този начин. И снощи след толкова молби аз се съгласих да го направя за малко. Много му хареса. А за мен не беше гадно, но пак казвам унизително (не знам защо така съм си го втълпила в главата. Може би ме е страх или срам да не разберат най-вече приятелките ми защото и те са против това).

Получи се малко объркано, но ще се радвам да прочета мненията ви. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4b839e2927
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как ще разберат приятелките ти? И откъде си сигурна, че те не правят свирки, но лицемерно се правят на светици?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ee5e7bf13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Между чувството за унижение (което определя нежеланието ти във връзка само и единствено с теб) и това, че те е срам от приятелките ти, има огромна разлика. Това последното е пълна глупост. Сексът между вас двамата си е нещо интимно и нито някой трябва да се намесва в него, нито ти го да намесваш по толкова нелеп начин. От начина ти на разсъждение разбирам, че все още не си дорасла (емоционално и/или умствено) дотам и нямаш ни най-малка представа какво всъщност е секс. Което за едно момиче на 19 не е никак странно.

В този случай бих те посъветвала да не правиш това, което не искаш - поне докато сама не достигнеш до желанието за него. Ако ще ти помогне чисто психически, разрови се малко, убеди се, че това е нещо нормално, че огромна част от жените го правят (и им харесва), стига да са приели, че ще се отдадат изцяло на човека, когото обичат. То това приемане всъщност, не е някакъв волеви акт, просто го правиш, когато го усетиш...

Д.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 15f8cf0c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Господи, Боже слез си прибери вересиите, моля те!

"И приятелките ми са против свирките" - тц тц тц

Дайте да издигнем лозунги "Ние сме против свирките!!! "

Абе... хора, хора-а-а-а-а! Това е секс, правене на любов, случването на любовта... ако си против някой компонент от това случване, от това изживяване, значи си против самата любов, против това да я изживееш точно с този човек.
Ама че работа... много го го обичам, ма съм против свирките, щото ми е унизително... пък това ако тръгне да ти понатисне главата, или да те хване за коста, докато го задоволяваш орално сигурно после ще ти е голяма травма, а?
Кое точно ти е унизително.... позата, самата идея, че го задоволяваш? Кое? Защото в самата орална любов няма унижение... ти се чувстваш така пред този човек.
Недей да твърдиш, че го обичаш и че секса е хубав!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5dbc0ecb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 21 години и също ката теб дълго време смятах френската любов за унизителна и на много мъже съм отказвала. И по тази причина естествено не малко от тях са ме зарязвали най-безцеремонно. Което значи че не им е пукало за мен, но това е друга тема. Имам си приятел от вече близо година и мога да ти кажа че му правя френска любов не защото ми е кой знае колко приятно, но го обичам и ми харесва да му доставям удоволствие. Но искам да позчертая, че той беше много внимателен с мен-каза ми че ще го направя когато самата аз пожелая без да ме притиска. През цялото време ме галеше и казваше колко ме обича и това ми помага до се отпусна.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ced65861a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Не зная кое е нормално и кое не. Преди това не се е приемало, сега се приемат и неща, които до преди няколко години не са "харесвани". Утре ще се приемат неща, които сега отричаме. Затова няма да ти казвам, че това е напълно нормално и да се чудя защо не го възприемаш. Вярно е, че за да харесаш нещо не е нужно само да те възбужда. Прави това, което на теб ти е приятно. На приятеля ти няма да му е много хубаво ако му отказваш, както на повечето жени ако мъжете им им отказват да им правят, но решението не е да те кара да правиш нещо, което не ти доставя удоволствие. Как стои въпросът с това ако той на теб ти прави? Може с течение на времето да промениш отношението си, но недей да се насилваш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b92f10dfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Да правиш свирка на мъж когото обичаш не е унижение. Както и за един мъж не е унижение да доставя едно от най-върховните удоволствия на една жена- именнно лизането. В секса всичко е въпрос на взаимност, на желанието да да дадеш и да получиш удоволствие и взаимност. Аргумент да не правиш свирки е че нямаш желание, но не и че приятелките ти не го правят. Правят го, и как ли не!! Ръководи се от собствения си опит, а не от препоръките на другите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e45c8c29a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Хей, не си добре а и немога да си представя що за секс правите изобщо. Секса без тези ласки е едно нищо. Той не те ли ближе м/у краката или и това те е срам да му разрешиш. Горкия, той скоро ще те изостави.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ba9cefd7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Значи да разбираме, че теб те е срам по-скоро от това, приятелките ти да не разберат какво правиш на собствения си приятел? ! Що за глупост. И това чувство, че ще се унижиш идва от факта, че мислиш за мнението на приятелките си, мила моя, а не, че например те е гнус от нещо, ти сама си го написала, че не ти е било неприятно като си го направила. Първо, разбери, че когато двама души са заедно и се обичат, това което става в леглото им си е само и единствено тяхна работа. Второ, щом и двамата желаят едно и също, то не е лошо и няма повод да разсъждаваш така.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf1baca5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката
Не се оправдавам с това, че приятелките ми може да разберат. Моя работа е какво ще правя и какво не. Имах в предвид, че сме говорили за това и всички сме против. Да, правил ми е френска, много е приятно.
И знаете ли.. прави сте, че щом го обичам - ще му доставя това удоволствие.
До номер 3: Смея да твърдя, че секса ни е хубав. Просто тази подробност - френската любов... как да го кажа.. , беше ми далечна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 952bb8eecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   "Щом го обичам - ще му доставя това удоволствие"... Според мен ще сбъркаш, когато ти е такава "мотивацията". Ако беше "защото го обичаш", нямаше да си против изначално, щеше да ти дойде отвътре. А то явно не ти. С тия точки дето ги пишеш накрая, както и фактът, че мислиш това за подробност, означават, че френската любов все още ти е далечна.

Но пък може и да се научиш да ти харесва, предполагам... След още някоя годинка доста по-уверено ще можеш да кажеш, че сексът ти е хубав. Даже съм убедена, че ще се чудиш какво е било това, дето го правиш сега ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 433738f279
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И за мен е унизително, но обичам много приятеля си и ако ми каже, че иска да му направя, ще го сторя. Сигурна съм в него и за това, че той е мъжът на живота ми, за това ще направя всичко по силите си да ни е хубаво. Мила, с една дума, ти си решаваш, махни хейтърите настрана, искаш съвет? Послушай сърцето си, то ще ти каже, и чувствата, когато сте заедно. Те ще ти подскажат!!! Това е! Успех!!!



0ne in a milli0n, 19

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 98e0b485bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   xaxaxaxa благодарение на вас коментатори, момчето ще се радва вече на френски ласки ;) а ти момиче не се притеснявай ами се забавлявай, в крайна сметка един жовот се живее и трябва удоволствието да е на МАХ.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e45c8c29a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Е поняляхме ти малко мозък в главата но ще ти трябва да понатрупаш доста опит в секса. Това, че казваш"приятно е и че секса ви е хубав"говори че още много си далече от истинските неща. Теб сигурно те е срам и да мастурбираш)))

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 198346104e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Аз като му правя свирка се чувствам страхотно, защото това ми дава възможност да контролирам положението. Какво и как да правя с члена му, колко нежна да бъда, колко силно да го притискам... това решавам аз. И на двамата ни е гот.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4311f050c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Боже, Боже ,номер 14, не всяко момиче се държи толкова разкрепостено в леглото и това,че пишеш анонимно не ти дава право да се държиш просташки, защото добре възпитания човек уважава всеки един човек, такъв какъвто е !

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2646f26568
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Да ти кажа, и да те чукат също е унизително. Да оставяш някой си да използва тялото ти, за да си задоволява страстите и да си прави кефа? Ай, сиктир! Никакъв секс!

:) :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f7cd1dd2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Секс без френска любов не е секс.... Щом той доставя удоволствие на теб чрез френска любов и ти му достави. Нека бъде всичко фифти фифти - поза 69

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dbd81975b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Ей, 16, тук не става въпрос за разкрепостеност... Аз съм съгласна с 14, макар да не бих ползвала същите думи.

Истината е, колкото и да не щем да си я признаем, че девойките масово започват да правят секс, без реално да са готови за това - казах го и по-горе - нито емоционално, нито умствено, единствено физически. И тук включвам и себе си, щото и при моите първи опити, да не кажа години, хич не съм разбирала за какво иде реч. Колко от вас ще си кажат честно, че първите пъти в секса, дори не са били възбудени? Айде няма нужда от моралистки изказвания, нито мисля, че това на номер 14 беше такова. Права е - момичето очевидно не е готово и това си личи от километри, не защото не прави свирки, а само по начина по който се изразява и говори за секса!

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 60af242ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Според мен унизително е да го правиш на всеки 2-ри, а не на момчето, с което имаш връзка.
Нито пък приятелките ти имат някакво значение, повярвай ми!

Друг е въпросът дали ти го искаш? Сексът е взаимност, трябва и двамата да правите това, което искате. Просто насила не се получават нещата. Дори и да му правиш, ако го правиш без желание и те е гнус и тн. ще си проличи.

Не му прави, ако не ти идва отвътре все още, ако държи на теб няма да те зареже, споко:)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8b72b24e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ако една жена не иска да прави свирки - това говори много за няколко неща. Ако приемем думите ти, че обичаш приятеля си - значи става дума за не особено богата сексуална култура. Което не е за чудене, имайки предвид възрастта ти. Бих те посъветвал да прочетеш малко повече по темата. (Не само в този сайт. ) Според мен се сблъскваш с комплекс, насаден от средата ти. Избора как ще постъпиш е твой.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e45c8c29a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Аз съм N14 за N16. Иди се изповядай, че много грехове си натрупал/ла. Казвам това защото всичко това което вършим е грях. Голям грях. Боже, боже как може да смучем и ближем отходните си части на телата, като животни)))) Хей, от там се ражда нов живот и той трябва да е свързан с обич и удоволствие. Нали?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e75402fc52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Не мисля, че има от какво да се притесняваш или чувстваш унизена. Правенето на френска любов си е част от секса. Може да ти е унизително ако правиш френска на някой непознат примерно, но все пак става въпрос за гаджето ти. Според мен се отпусни и си избий глупавите предразсъдъци от главата. Ще видиш, че и това ще ти донесе удоволствие. Самата гледка, че на приятелят ти му е хубаво, самото усещане, че можеш да доставиш удоволствие на човека, който обичаш... Това е същността на правенето на любов.
Да, и на мен ми е било унизително, когато бях девствена и на 15 години.
И толкова не се връзвай на приказките на приятелки, правите се една пред друга на много непорочни и почтени. А ако сте и от малък град още повече те разбирам.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eda226c344
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

24.   абе какво сте заобиждали момичето, то си е нейна работа какво ще прави и какво не. И аз съм като теб, авторке, смятам го за унизително и гнусно също така. Не мога да разбера жени, които духат на всеки срещнат, че им и гълтат даже. Я се замислете ако вие сте от жените, които правят така наречения 'скуирт' когато сваршват, дали вашите прекрасни мъже, които много обичате, ще ви позволят да им свършвате по лицата или в устата, че и да гълтат даже. за това не искам да го правя, защото мъжете са егоисти, които мислят само за собственото си удоволствие, искат от нас всичко, а те какво дават?? Ама са късметлии, че повечето жени са прости и лесно се манипулират. Аа сте чули жена да притиска мъж за нещо, което той не иска да прави? Но колко много жени казват 'на мен не ми харесва и не искам да го правя, но не искам да го загубя'?? майната му, ако ви изостави за едното духане, явно колко ви обича. Ако обичаш някого, не го притискаш да прави неща, които не иска.
Слава богу съм късметлийка и имам страхотен мъж, който ме задоволява перфектно, и честно казано бях готова да го направя за него, защото е страхотен мъж във всяко отношение, но той каза, че не иска, защото знае, че не ми е приятно. Каза, че не иска да правя неща, които не харесвам, защото ще се чувства все едно ме насилва. ето това е истински мъж, не като повечето егоистични свине, които съм срещала.
Това е моето мнение, но ти си решаваш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 146146e212
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Как може да твърдиш че секса ви е много добър!? Не мога да си го обясня нещо. Или аз съм прекалено извратена или за теб секса е едно лашкане напред назад? ! Не те съдя... може би ти трябва още опит, но определено някой ден ще разбереш какво е хубав секс и повярвай ми.. не е това в момента! Той дали се чувства унижен, когато те лиже? Истинсата любов е пълно отдаване, тогава когато нямаш задръжки с любимият човек, тогава когато не мислите дали нещо е редно или не, а просто го правите защото го искате. За мен хубавият секс е тогава когато толкова се желаем, че в този момент съществуваме само двамата, без предразсъдъци. Няма нищо унизително в това да правиш секс, а той не включва само "влез-излез".
Момиче 23

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ced65861a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   17, а ти да чукаш унизително ли е също?
25, като при истинската любов няма за дръжки, защо не опънеш приятеля си отзад с пенис колан? Ако ти това не го приемаш за нормално, така и това момиче- свирката.
Оралните ласки са по-скоро някаква добавка, без тях сексът си е секс. Интересно ми е колко от разбирачките тук изпитват по-голямо удоволствие от самия секс. Единствено заради мъжете си ли ги правите тея свирки? Хубаво е да доставяш на някого удоволствие, но това не е всичко, трябва и самото действие да те възбужда. Шпаклата е хубава, да, но истинският секс е далеч по-голямо удоволствие.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5751ce1d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Когато обичаш наистина мъжът свирката не може да е компромис, разменна монета или задължение, принуда.

26, не се определям като "разбирачка", но мога да ти се закълна, че изпитвам огромно удоволствие, когато правя орална любов на мъжа, който обичам. Може да няма секс дори след самата орална любов и пак да съм изключително възбудена и щастлива от самото действие. За другите жени не знам.

24, миличка това, че ти познаваш само егоисти, далеч не означава, че всички мъже са такива. Пожелавам ти един ден да срещнеш мъж, който ще поставя твоето удоволствие на първо място, а след това неговото или казано по друг начин истински мъж.
И не знам с кое толкова се гордееш? Че лишаваш половинката си от нещо, което несъмнено го прави щастлив и задоволен ли? И да, естествено, че така ще ти каже, като по сценарий. Рано или късно ще се появи и ще си поиска жена, която не приема даден момент от секса като гнусно, ужасно.
А за момичетата, които "духат", само за да не ги оставят, не мисля, че си заслужава да коментирам. Въпрос на манталитет.

Като чета подобни коментари се замислям дали някои хора са обичали истински и са правили любов, не просто както някой каза "влез-излез".
Все си мисля, че когато наистина обичаш някого, нищо що се касае до интимност не може да ти е неприятно или гнусно.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d50ecbac34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Аз правя свирки на приятеля си и ми харесва, когато той ме лиже. Всичко е взаимност. Как да ме е гнус мен, когато виждам цялото му старание в моментите, в които ме лиже. Във секса няма забранени неща и според мен обикновено приятелките, които говорят най-много колко сес възмущават от свирките и аналната любов, всъщност най-често ги практикуват. Получава се нещо от вида "гузен негонен бяга"-недей да им вярваш на 100% точно по тези теми

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cebd129997
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Сношти гледах супер гнусно порно със свирки. Една супер красавица си говореше с камерата, после от някъде се появи един и й забремени пломбите. Това хубаво лице го изчука, все едно чука 50 годишна, разпрана пу----ка. Ужас хвана ме жал, гнус и възбуда. Стига бе хора, то женската уста не е полов орган, аре да не го забравяме това а, че отиваме към Содом и Гумор май, май.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ced65861a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Лоша, геройство ли извършваш като ти харесва да правиш свирки? Когато говоря за разбирачки имам предвид тези жени, които казват, че без свирка сексът нищо не струва и че който не прави, не знае какво е секс, а съм убедена, че по-голямата част от жените не се възбуждат чак толкова. Това дали го лапаш, не определя твоето физическо удоволствие, именно затова не съм съгласна със слагането на пиедестал на свирката. Повечето от коментарите са за това как трябвало да се прави за да му било хубаво на мъжа, никъде не се казва за възбуда на жената. Дори ти говориш за егоизъм. Какъв егоизъм, бе човек, на теб ако не ти е приятно да правиш нещо, не трябва да го правиш. Напротив, какви егоисти са тези мъже, на които им е приятно, знаейки, че приятелките им не го харесват? Лапането е просто една добавка, това, че на някои не им харесва, не означава, че приемат секса като нещо гнусно. Посочих и примера със секс колана.
Това, че на теб ти харесва, не означава, че трябва да определяш всички, които не са така, като хора незнаещи какво е удоволствие. Просто явно си ограничена, за да можеш да възприемеш нещо различно от общоприетото.

П. П. Точно пък защото мен ме възбужда, много искам да правя секс след това. За какво се възбуждаш ако после не си доставяш физическо удоволствие? Това е ужасно.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5751ce1d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Номер 30, ами аз като цяло се намесих в темата, защото ти пишеше едва ли не, че няма такива жени, които се възбуждат от самия акт. И исках да ти кажа, че не е точно така като дам себе си за пример. Ти ли определяш по принцип кое определея физическото удоволствие? Не е ли прекалено индивидуално? Говори от свое лице, не обобщавай.

Не бъркай номерата, аз никъде не съм казала, че секс без свирка не е качествен секс. Други го казаха, не аз. Аз говорех само за това как може нещо да ти е гнусно и неприятно, когато с цялото си сърце и тяло обичаш някого.

А с последния си въпрос, съжалявам изобщо, че писах. Определено не умееш да четеш. Или така ти е удобно.

П. П Добре, че само свирката не ти допада, че ако беше и аналният секс, ездачката, задната и т. н, горко му на човечеца.

Лоша

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ced65861a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Лоша, точно ти пък с коментара си показа, че не четеш. Има жени, които се възбуждат, няма как да кажа друго, тъй като и аз съм така, просто тук не се набляга на това. Изобщо не съм бъркала номерата, а казах защо съм писала коментара си, твой проблем е, че се месиш, понеже си си била помислила нещо си, а после говориш какво не си била казала. Теб ли съм нарекла "разбирачка", че ти сама се слагаш в тая категория, после ми обясняваш какво не си била казала и как аз съм бъркала номера, брей. За последното, аз наистина не съм прочела.

П. П. Не мога да разбера, защо всеки път, когато защитавам някаква позиция, някои ограничени хорица си мислят, че това е така заради моето лично отношение към нещо. Не, какво харесвам или не, няма значение, дразни ме това, че някои хора искат да налагат своето. На всичкото отгоре се мислите за някакви героини, понеже правите тези неща, едва ли не сте нещо повече от другите жени. Аз си мисля само, че ми е кеф, никога не бих си въобразила, че само заради предпочитанията си, съм нещо повече.

П. П. 2 Ако за теб жените, които не харесват анален са задръстени, какви са мъжете, които не биха искали на тях да им го вкарват? А мъжете, които не биха искали да си го вкарват в задника на жените си, какви са?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c193883a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   аз правя френска на моя и смея да кажа, че ми харесва адски, защото само като го видя как изпада в екстаз се възбуждам много..
В секса не трябва да има задръжки.. трябва да го има само удоволствието

жена на 21

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ced65861a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Лоша, също ако ти свършваш със устата, други не зная дали са така, това имам предвид под физическо удоволствие. Що за човек си, за да не зацепиш изобщо? Естествено, че самият физическия акт ще ти хареса, ако по принцип ти харесва да правиш, но това е на психологическо ниво. Мястото, което ти носи наистина физическо удоволствие, е ясно. Точно това имам предвид...
Изумяват ме жените, за които сексът явно се прави за престиж. Какво означава да не разбираш от секс, затова да не харесваш нещо. Нали идеята е да го правиш за удоволствие, не по задължение. При положение, че толкова много се нахвърлят в/у момиче, което не харесва дадено нещо, се чудя те до колко правят нещо и заради човека до тях, но и заради себе си. Ако пак не си разбрала, не пиша срещу свирката.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 750922469c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   А на мен продължава да ми е странно как може да има За и Против свирката.
То си е част от самия секс... какво толкова сте го заобсъждали въобще.

Все повече ми се затвърждава една теза: Има по-сексуални хора и има другите.

За мен уизителни, срамни, гнусни и т. н. неща в секса няма. Унизително е да бъдеш с човек, който не обиаш и да му правиш свирки, за да не те зареже примерно, защото това говорят приятелките (не говоря за авторката, а за една моя позната) Тя така споделя, че й е неприятно, че мрази като той й натисне главата надолу, но му прави свирки, защото знае, че му харесва и ще я зареже иначе.. сигурно.

Секса си е секс. Правиш неща, които те кефят, или които ти е любопитно какво ще е усещането. Правиш го както заради себе си, така и заради партньора си. Тук няма игра на "аз на теб, ти на мен" правиш нещо заради двамата, защото го искате.

Когато правя свирки на приятеля ми, най ми харесва като пусна език надолу към топки, засмукам ги леко и после с езиче към дупето. Той изпада в екстаз и очите му тогава казват "Обожавам те! " - заради този поглед, човек убивам.

Друг момент, който много ме кефи е когато той лежи по гръб и ме оставя да си играя с члена, колкото и както си поискам. понякога така си се отнасям и просто ми е като някаква играчка в ръцете - правя вси, каквото ми хрумне. Тази свобода страшно ми харесва.

А когато сме по груби и ме хване за косата и малко по рязко ми го наблъска в гърлото.. тогава гледам на съм на колене пред него - и именно УНИЖЕНИЕТО е страшно възбуждащо. А мръснишкия поглед, който има тогава - убивам и за него!

Също той много обича, след като ме е задавил леко и в гърлото и устата ми се е събрала плюнка, да се изплюя върху малкия... така подивява тогава, че после не ме оставя на мира, докато не свърша поне няколко пъти.

Подозирам, че самата поза да си пред някого, по-ниско от него да речем... може да те накара да се почувстваш по-нисша и ако егото ти е малко по-раздуто, наистина да се почувстваш унизена или обидена. Ако е това е лесно - той по гръб или леко да се е облегнал назад върху много възглавници.

номер 3

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5751ce1d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   От Лоша:
34, aз не съм казала, че жените, които не правят свирки не стават за нищо. Не съм казала, че тези, които правят свирки са героини. Какво и къде четеш? В час ли си изобщо? ГОВОРЕХ ЗА НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО! Чудя се как може, когато обичаш някого, нещо да ти е ГНУСНО. Прочети последното изречение 10 пъти и спри да ми говориш за нещо, коренно различно от това, за което аз писах.

Номер 3 чудесен коментар :))

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 616fb88b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   34, да го кажа аз: Жена, която не прави свирка, не става за нищо :)
А аз, като мъж, да си кажа и това: Ако една жена не се разлее докато я ближа, значи все едно не съм бил с нея.
Не мога да си представя Тя да иска нещо и аз да не го направя. И обратно.

Y D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ab9e83b46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Имах приятел който точно това казваше...
Жена, която не прави свирка, не става за нищо :)
На мен не ми харесва и не искам да го правя, но не искам да го загубя.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 498e325218
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   ужасно е от това човек може да повърне не го препоръчвам на никого...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 30b81bab04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Ами, не му прави. Ще му прави някоя друга ;) Вероятно някоя от "приятелките" ти :)))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: eadf76080d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Хора, какво говорите, за какво унижение става дума?

На 20 години съм и от няколко месеца едва започнах да водя полов живот, защото и на мен ми беше втълпявана идеята за унизителния секс. Поради тази причина връзките ми се разпадаха, защото е трудно за един мъж да е с девойче, което му дава единствено обич, топлина и целувки.

И всичко, докато не срещнах Него. Сега не мога да си обясня как може да съм мислела така, как може да ме е гнус, как може да не ми е приятно да правя нещо с него? Приятно ми е да му правя свирки, защото ми харесва да му доставям удоволствие, както той на мен, след като стои по 10 минути между краката ми. И знам, че и това му харесва ужасно много.

Когато си с някой човек и наистина връзката ви е силна, тогава няма забрани, няма гнусотии, няма нищо. Идеята за цялостното сливане се състои дори и в това - да почувстваш другия човек, дори и чрез френска любов, да искаш да го опознаеш във всяка негова страна, да се отдадете цялостно един на друг, безусловно. :)


ЖМ

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b17ba6b476
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Правиш каквото ти е кеф, но все пак една връзка не може без компромиси. Колкото и да го тръбят това напред и назад - не става. Винаги има едни или други компромиси. Другия вариант е да му кажеш "не" и точка.
Pr0cK

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2413f40fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   към авторката - напълно си права, щом ти е унизително, кажи му го и затваряте тази страница! Аз съм мъж но не съм особен фен на минетите, така че жена ми отдавна не го е смукала, предпочитам да се изпразня във влагалището и`, отколкото в устата!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5f17406ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Много е важно при секса да има взаимност. Ако не му дадеш това което иска тои ще намери начин как да го получи. Трябваше да го питаш в началото какво обича когато се запознахте.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 49f535b2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Знаеш ли, мила! Аз работя като елитна компаньонка в чужбина и правя свирки само и ако единствено ми плащат за това!
Ако смяташ това за унизително, значи ТОВА НЕ Е ТВОЯТ ЧОВЕК! Била съм омъжена и преди това съм имала една сериозна връзка! Това са били единствените мъже, на които съм правила френска любов, защото съм била влюбена в тях!
На всички останали бивши приятели, не си спомням да съм им правила.
А той прави ли ти орална любов или не?
И да ти кажа, не си единствената, която мисли така! При нас иват много женени мъже, които се опакват от същото, и си плащат за това!
Добре, че има такива съпруги, иначе ние ще умрем от глад...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 11e27985a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Това не е израз на висша любов, това е чисто човешко сексуално извращение, което граничи с канибализъм. А и всички Вие се оплаквате, че имало педали, как не ги е срам, а същевременно харесвате лесбийките, оралния и аналния секс, садо-мазохизма и всякакви извращения. Не разбирате ли, че тези т.нар.евро-антлантически ценности са измислени, те са пародия на нормален полов акт и са измислени, за да затъпят хората, да ги накарат да мислят за такива неща, да не се размножават и за да могат да ги контролират. Не говоря като някакъв моралист и пуритан, напротив, нямам нищо против нормалния полов акт, но съм твърдо против извращенията, защото са ненормални и водят до вредни последствия. Също така смятам, че нормалният секс е нещо, което НЕ трябва да се потиска, защото също става зле. Твърдо против съм прекаленото въздържание, прекалената разпуснатост и най-вече сексуалните извращения и операциите за "смяна" на пола, защото полът е нещо,с което се раждаш, а не нещо, което избираш. Няма лошо човек да е имал 2-3 сексуални партньори в живота си или да потиска нагона си за известно време(за кратко), но не и да се самобичуваш, когато видиш жена или да се забулваш, за да не "изкушаваш" мъжете,също така да си спал или скала с 10,20,30 или повече души. Против съм да си "сменят" хората пола и да вършат извращения с телата си. Сексуалните извращения НЕ водят до нищо хубаво,напротив, някои дори са незаконни, а други те карат да вършиш незаконни неща. Те са гнусни, отвратителни, противни, противоестествени, ненормални, неморални,а някои дори са незаконни!Животните НЕ правят такива неща, а ако правят, значи са ги научили от хората! И нека да НЕ преминаваме от едната крайност(прекалено въздържание) до другата крайност(прекалена разпуснатост, сексуални извращения и операции за "смяна" на пола.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 185d7d5bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Аз имах такава приятелка. Още преди да започнем оървия път каза, че не обича да прави френска. Приех го. Скоро след това като се чукахме, ми прошепна, че френска любов не прави, но ако ми се прави анална любов, няма нищо против. Компенсацията ме устройваше. На шега тя го наричаше дупен секс.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d87ccf61ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   За мой късмет не съм срещал момиче с което да сме правили секс без да ми е правило свирка. Иначе и аз бих я зарязал след известно време. Тук трябва да уточня че аз обожавам оралната любов и аз често им връщам услугата. Нищо унизително няма. За мен това е страхотен начин да загрееш (да се възбудиш) и част от любовната игра. Иначе би било прекалено скучно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e52f7c6910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Абе гнусно си е, но няма как...
Истината е че нито на мъжете, нито на жените им е супер приятно, но какво да се прави-за да получиш трябва да дадеш...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fb653e27d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Авторке, от възрастта е. И аз бях така на 19г., и имат такова отношение доста дълго време. На първо място за теб трябва да бъде комфортно и проятно нещо в интимен план.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 23b376a586
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Аз съм мъж и за мен не е унизителни да лижа партньорката си а даже ми доставя удоволствие. Накарай го и той да те лижи и ще сте квт така и двамата няма да се чуствате неудобно!

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker