Искам да съм секс бомба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да съм секс бомба
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 9795 пъти
Повечето ми казват че съм сладка, хубава, красива но никога СЕКСИ!

Защо... толкова много искам да съм сексапилна! Пред дискотеката винаги ме мислят за по-малка и ме поглеждат сподозрение че картата е фалшива!
В лицето съм като дете, нямам много големи гърди, но наистина не е честно!
Приятелката ми е с огромни гърди и изразителни очи винаги ходи на токове и мъжете точат лиги като луди...
Чашата преля като бяхме излязли с нея и още прители гаджето ми пиина малко повече и докато съм била до тоалетната й бил казал "Не съм виждал по сексуална жена имам какво да ти покажа" тя естествено го е отрязала, но не е само той!

Всички мъже забелязват първо нея а после мен!
Сега събирам пари за силикон и олио в устните на диета за качване съм (твърде съм слаба а искам сочно дупе) Екстеншъни ще си купя и ще се науча да ходя на токчета , имате ли други предложения. Искам да съм сексиииии.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 76b25069e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле, това е толкова глупаво. Да, по-малка съм от теб или поне така предполагам. И какво като не си сексапилна? ! Ако бях на твое място сигурна съм, че щях да искам да съм сладка а и е много по-хубаво да изглеждаш по-млад!! А тези силикони, те са голям боклук. По-добре естествена, па ако не те харесват да си гледат работата. Аз предпочитам да съм сладка, а не няква "сексапилна" стара чанта! И ПАК казвам- по добре да изглеждаш по-млад!!

МАКИ-ЧАН

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d54534b60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Дами и господа, ето така се става изкуствена кифла... с шоколад. Добре какво ти пука какви епитети използват за теб, нали не си грозна, нали имаш обожатели. В една фалшива тема гледам половината коментари " Аз пък предпочитам момичета с по-нежно излъчване" и т. н. Пък и не е толкова до дрехи и гръдна обиколка, колкото до самото излъчване. По улицата съм виждала момичета, гримирани, с къси поли, високи токове, голям бюст и пак имат нежно излъчване, както и обратното малък бюст, без много грим, на ниски обувки и все пак гледаш как имат по-сексуално излъчване. А това твоето не е просто женска завист, ами не знам, стегни се малко.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 76b25069e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   По-големите гърди не правят една девойка по-женствена, сексуална или "по-добра".

МАКИ-ЧАН

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0b57ca6477
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Какви са тези глупости? Чалгарската визия ли ти дава самочувствие и те прави по-неустоима и желана? Аман от изкривени схващания и липса на ценностна система. Набор 91 съм, но представите ми за красота и сексапил са коренно различни. Сексапилът е излъчване, увереност, самочувствие. Със силикон, екстеншъни и изкуствен маникюр няма да го добиеш. Много жалко, че повечето момичета ги виждат нещата през твоята призма, в последствие си помпат устните, гърдите и се превръщат в пародия на самите себе си. Наред с естетическите корекции мисля, че трябва да предлагат и присаждане на мозък. Уви, интелектът не е "вървежен" в нашето общество...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6392b7d167
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   БЪДИ СЕБЕ СИ! Силикона само ще те загрози.. екстеншъните за какво са ти? Дръж се секси, гледай секси, недей да се правиш на клоун и фолкаджийка с тия силикони!
Тони

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a9d43a1e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тии многоо завиждаш на приятелката си.. жалкоо искаш ти да си център на внимание ама не става... сорри

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f77286b4a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Харесвай се каквато си :) Ако си както се описа, сладка, хубава, красива, защо да искаш всичко на веднъж. Не се променяй, няма гаранция, че ще бъдеш по-оценена. Разбирам че, искаш да те забелязват повече, да привличаш погледите на момчетата по онзи начин, похотливия, в който ще те гледат сякаш си десерт, или като пустиници, видяли оазис и искащи са пият от водите му.

Виж, да изглеждаш секси, определeно имa много плюсове, мъжете ще се въртят около ти, като мухи на мед, само да намигнеш на някой и ще ти е в кърпа вързан. Ама си има и
минуси, ще привличаш само мъжете от типа, мистър
самочувственост, себичност и мистър повърхностност. И
познай, всички ще бъдат около теб, не заради теб, а
защото ще мислят с оная си работа, и единвеното което
ще искат е да спят с теб, колкото може по-бързо - да
задоволят нагона си.

Втора трудност, почти невъзможно ще е да откриеш любовта. Защото един ден, ще се наситиш на тяхната похотливост и внимание, и ще искаш вече някой който да
гледа различно на теб, да те обикне. Теб самата, а не корекцийте по-тялото ти. Не онези големи гърди който
може би ще имаш. И тнк. Разбираш ли. А и това че момчета с които се движиш, не те намират за секси, това си е тяхно виждане, не виждане на всички други мъже. За едни, ще си сладка, за други просто хубава, ще има и такива за които както изглеждаш ще си секси.

А за гаджето ти, да каже тези неща, явно не държи много на теб. Алкохола с нищо не го оправдава, когато човек пие, езика му се развързва и ако е за желания и чувства, казва каквото мисли, но не е имал сили да каже или предложи.

Момиче, подценаваш се, какво като я намират за секси. Повярвай ми, по натам, след някой и друга година, ако запазиш тялото си каквото е, естествeно, ще бъдаш по-щастлива и мъжете ще ти обръщат повече внимание. По интелигентните мъже, си падат по-ествените жени. Ако смениш средата и хората, ще установиш, че ще има много момчета, които ще те харесат, и така :) Харесвай се, и другите ще те харесват.

Не са ти нужни изкуствени корекций, ти не си грешка на природата. Тялото ти е такова каквото трябва да е.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4c8c2557d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ти знаеш ли понякога колко е досадно да си секси.? Не ти казват обичам те, а искам те! Не те гледат в очите а в задника... и аз съм с малки гърди... но понякога имам големи проблеми с приятеля си, който ми казва че имам такъв поглед, че момчетата си мислят че ги искам дори да не е така. Момичетата те наричат курва... само защото изглеждаш добре.... аз лично предпочитам да съм сладка отколкото секс бомба.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9c0224ea13
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миличка, имаш огромен проблем със самочувствието ( не ти го казвам с цел заяждане ). Винаги ще се намери по-красива или сексапилна жена от теб, винаги. Както и по-сексапилна от приятелката ти. Не трябва толкова да се комплексираш от нея. Какво да правим - не си избираме с каква външност се раждаме, но пък можем да я поокрасяваме или погрозяваме в някои случаи.

Можеш да си секси и без силикон и присадена коса. Всяка може да стане неустоима като сложи тока, присадената коса, намаца се и сложи една рокличка. Но сексапилът идва отвътре и не всеки го притежава. Знаеш ли, в чужбина има школи за това и хора, които изучават как да сме сексапилни и да привличаме вниманието на срещуположния пол.

Винаги ни се струва, че чуждата кокошка ги снася златни, но нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Такива жени, в повечето случаи ги приемат само като сексуални обекти и не се опитват да достигнат вътре до самите им души, което е предпоставка за едни по-сериозни отношения от няколко сексуални акта.
Много пъти съм чувала за себе си подобни изказвания и то доста брутални от сорта на: "тази има много мръсна муцуна", "тази ще я пръсна", "изглежда много дащна" (скоро) ии още много подобни неща. И да се гримирам, и да не се гримирам - пак това. Млада съм, сексуална, но определено не съм чак такава, каквато ме възприемат. И изобщо не съм нито руса, нито висока, нито с огромни гърди или зелени, палави очи.
Постояно чувам по свой адрес, че изглеждам перверзно, а далеч не търся и показвам това. Понякога ми е ставало малко кофти, ще излъжа, ако кажа, че не е така.
Няма да забравя, когато един единствен мъж ми каза, че съм нежна - най-големия и хубав комплимент, който съм чувала.
Така, че не си мисли, че е толкова хубаво да си от другата страна - да не говорим, че често си обект на женско злословие, интриги и завист от уж приятелки. Ето виж, ти си пример за това.

Престани да се комплексираш така от нея. Гледай само себе си. Промени си прическата, спортувай, бъди усмихната, предизвикателна, научи се на по-различни маниери и похвати за флиртуване, но не се блъскай със силикон и не ставай изкуствена - това ще ти донесе много обужатели, но за една вечер, колкото да искат да си прокарат оная работа между изкуствените ти гърди. Това е фалшиво, би ли ти донесло удовлетворение и самочувствие дълго време?

Приятелят ти е уникален глупак. Зарежи го. Трябва ти мъж, който да те обича и харесва, който да те пали, да те кара да се чувстваш най-сексапилната и красива жена, дори като си рошава и без грим. А, когато това се случи - ти самата ще излъчваш СЕКС, увереност и красота, която повярвай ми ще ти личи от километри и ще ти се лепят като мухи на мед.

Надявам се да ме послушаш и да се вразумиш.
Успех

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e4dda78752
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Хм, силикона, екстеншъните и напомпаните устни няма да те направят по-секси, повярвай ми.
Да си секси означава да имаш секси излъчване, а това не се постига с тунинг и дрехи.
Пишеш, че приличаш на дете-ами защото си дете, щом тепърва ще се учиш да ходиш на токчета. Мина модата на изкуствената красота.
Бъди естествена и се опитай да не завиждаш на приятелката си. Като завиждаш, изглеждаш злобна, а това не те прави секси, повярвай. Усмихвай се, дръж се добре с хората около себе си, бъди весела, забавна. Не се превръщай в поредната кукумявка.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cda4c7bd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сексапила е в походката, погледа, аромата. Наистина може да опиташ да носиш по-секси дрешки, високи обувки. Направи си една хубава прическа. Ходи от време на време на солариум за да не си много бяла.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fc9a0bf652
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Имаше една приказка, за Грозното патенце. То всъщност било Лебед, красиво, грациозно и чудесно. Но понеже било малко и глупавичко, му се искало да изглежда като патките около себе си. А и патоците сигурно не го харесвали. А по него време дори и силикон нямало, който превръща Лебедите в Патки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: aaaa736df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   ... приятно е, да ти кажат, чe си секси... спор няма... но според мен и с обувки и без обувки, или си секси или не, защото това е по-скоро излъчване , а не аксесоари към визията.... а това ''сладка'' ми звучи като извинение.... и все пак просто трябва малко да пораснеш.... хареса ми наивната ти откровеност.... поздрави... ЗАРА

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: faa7b2118a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Боже, Боже накъде отива днешната младеж.. :Х Искала удължения да си купува, силикон в джуките да си слага.. Ти нормална ли си бе момиче, искаш в устата да станеш като фрасната с джапанка ли?? Искаш да си сложиш изгоряло от слънцето изкуствено удължение за 2 лева ли?? Искаш да си строшиш някой крайник, мъчейки се да ходиш на токове ли?? Защо по дяволите не се приемеш такава каквато си, пък приятеля ли ти като е откачен нека си намира ''сексуални момичета''.. за всеки влак си има пътници, нали знаеш. Не се прави на поредната ''поничка с крем'', само и само да се мъчиш да се харесваш на някой или да подражаваш на приятелката ти. Съвет: намери си друга компания, в която да не се чувстваш като извънземна... Пък и аз мисля, че си на не повече от 13-14 години и тепърва с времето ще понапълнееш и гърдите ще ти пораснат.. Не се изявявай като поредната чалга фуста, остани уникална и неподправена!
32

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 73e717169a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Направи се така, както си решила и аз ще ти стана мениджър, а преди това ще те промоцирам.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cdc607fcf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Абе момиче ти акъл имаш ли? Не прави нещо за което после ще съжаляваш. За какво ти е силикон? За те направи да изглеждаш изкуствена и ефтина ли? Ако искаш да се правиш на ефтина поп фолк певица-добре. Но ако си мислиш че със силикона ще изглеждаш по-секси жестоко се лъжеш.
Вдигни си малко самочувствието и да не ти пука какво мислят другите за теб! :)

Ms. Somerhalder

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4d38ded210
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   "Искам да съм секс бомба"
направи си услуга - запали фитила и гръмни тази бомба

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 314ee842f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Да много е гадно, и при мен е така винаги виждат първо моята ндп а мен понякога изобщо не виждат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 02022d28f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ти не искаш да си секси, ти искаш да си кифла... като останалите! И не го искаш заради себе си, а заради останалите. Големите гърди, устни, дупе, изкуствените коси, токчетата и т. н. не са предпоставка, за да ти кажат, че си секси. Нямаш ли го излъчването, усилията ти са абсолютно напразни. А и според мен е по-важно да си секси най-вече в очите на човека до теб (в случая твоя е тъпанар и най-добре му бой шута).

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f49c4e50c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторке, ако ти кажа, че се чувстваш по истинска в нещастието си затова не случайно имаш нужда приятелката ти да е няколко класи над теб - поне в твоите очи а и приятелят ти да е пълен мухльо и ти го оправдаваш пак с своето нещастие - за какаъв ще ме помислиш?

А ако ти кажа че още при първия тунинг ще се подтиснеш още повече и вместо да заживееш щастливо- кошмара ще е още по- голям. Е разбира се може да продължиш с разкрасяването, докато станеш най-красивата....
Решението е просто- излез от филма в който си се вкарала ако наистина искаш да си щастлива

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f22f19efde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Да мила, имам. Посети психоаналитик. Не за друго, а защото за всяко нещо си има време, място и начин. Ако си причиниш това сега, след 5 години ще си просто една раздрусана и обезобразена дропла.
Силикона го остави за след като родиш, екстеншъните -добре, ама да е в границите на разумното, а това с олиото по-скоро ще съжаляваш отколкото да се радваш на резултата. Според мен тези екстри са за позастаряващите жени които имат какво да губят, отколкото за младите и естествено красиви създания. Сексапилът не е само в детайлите(гърди, букли и т. н. ), сексапила е кокетство, начин на походката, стойката и ако щеш и начина по който си връзваш връзките на кецовете:)
Иначе мога да ти пожелая само късмет в това което си намислила, и дано не съжаляваш след като си причиниш всички тези простотии!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 116c0ab342
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Много глупаво мислиш, но щом искаш слагай си силикон. Аз като жена ще ти кажа, че сласните жени нямат силикон, нито олио в устните. А иначе, мъжете се обръщат след приятелките ти, но те не искат нищо повече от тях от един секс. Класните мадами са сексапилни и без къси поли и огромни цици.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 116c0ab342
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   М 28
Аз предпочитам жени с нежна и естествена красота, пред изкуствени чучела от порно и чалга индустрията. Ако съм много пиян, сигурно ще тресна и някоя такава, но за гадже никога няма да си я хвана. За мен жената трябва да бъде дама, естествена, красива и стилна.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9ff11d8b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   (: Янси :)

Искам да ви кажа, че всичко е въпрос на нагласа, не толкова до големи гърди. Когато ти се харесваш и другите те харесват, а когато не се харесваш си неуверена и не те харесват. Гледай положително на нещата, научи се да се харесваш такава каквато си и неспирай да се усмихваш :))))))))))))))))))))))))))))))))))

И аз не съм с големи гърди, когато аз се харесвам и околните ме харесват :)

Бъди себе си и се усмихвай по често :) това е най-вярната комбинация :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f6e27c929b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторке, гледай да не гръмнеш! Сега, шегата настрана, имай повече самочувствие, и хич да не ти пука!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a917fb590a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Докато ти самата от вътре не започнеш да се чувстваш секси - нищо няма да ти помогне.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 73d130aa79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Мила, авторке, не прави грешката да се съсипваш така. Ти все едно няма да си себе си. И аз като теб изглеждам по- малка, отколкото всъщност съм. Нямам големи гърди, дори съм ниска. Но комплекси нямам, дори се харесвам и то много. Имам доста секси приятелки, които мъжете постоянно свалят. Но... единственото нещо, заради което ги търсят е секс. После не се сещат за тях дори. Имало е случаи, при които въпросните мъже са питали за мен. Парадоксално, нали? ! Имала съм преследвачи, които с месеци, дори години не се отказват от мен, от някои все още не мога да се оттърва. Трите ми дълги връзки завършиха с предложения за брак. А приятелките ми са все така сами, нещастни и търсени единствено заради секса. Дори тези ми приятелки са ме питали "как задържаш мъжете до себе си? ". Ето, че визията няма нищо общо в случая. Дори ако направиш това, което мислиш въобще няма да те вземат насериозно. Затова не си мисли, че е хубаво всички да те свалят, въпроса е да се опитват да те спечелят стойностни мъже, а тези които си падат по т. нар. кифли... те са повърхностни, нямаш нужда от такива мъже. И наистина, ако харесваш и приемаш себе си и бъдеш по- уверена, това личи и външно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 39cac7f7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Момиче недей да се правиш на кифла бъди каквато си все ще има мъж и за теб. Да знаеш не всички мъже харесват големи гърди и токчета. Според мен на теб ти трябва истинска връзка с човек които да те харесва истински такава каквато си. Не се променяй само заради тъпата ти приятелка или заради идиоти които гледат само гърдите и дупето ти. Ти също си красива но по по скромен начин. Не е нужно да бъдеш като приятелката ти, бъди уникална със своята индивидуалност. Пък за момчето когато го срещнеш ще разбереш дали е достатъчно добър за теб спокойно има време.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 39cac7f7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Съгласна съм със всички няма по-хубаво от това да си естествен и себе си не си слагай силикон.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a5fa992458
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Хубаво си решила да качиш килограми и да тренираш за сочно дупе - това наистина е секси. Но никога не си слагай силикон или удължения за коса - това е грозно и отблъскващо, не е секси. Аз не съм фен на токчетата, но ако ти харесват вземи си такива обувки. Според мен с маратонки или кецове е по-добре, обувките нямат никаква връзка със сексапила, важното е да са ти удобни.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 14e5bc1709
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Докато гаджето ти в твое отсъствие говори такива неща на приятелките ти е нормално да се чувстваш зле. Но се замисли дали проблемът ти е в това, че смяташ, че не си достатъчно секси, или е по - сериозен, а именно - избора на мъжа до теб!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b653db0919
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   не мога да повярвам на това, което чета!
Значи искаш да бъдеш порредната секс бомба и да хвъряш пари на вятъра, хайде за теб не са, ще ги хвърлиш в някви касапници, за джуки и гърди. Аз съм мъж и нямам думи, колко промити мозаци сте станали днескашните момичета от тая поп- фолк култура! Но щом искаш, толкова и си мислиш, че от това зависи живота ти и ще те направи щастлива... ок! Но, повярвай ми като станеш на 40-45, вече няма да гледаш през розовите очила и ще осъзнаеш кои са най- важните и ценните неща в живота. Твърде малка си да разбереш, но аз също имим дъщеря тинейджърка и не ми е приятно колко наивно расъждава за момчетата и ни иска да ме чуе, когато я съветвам, но тя гледа другите си приятелки, които нямат майки и бащи.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 63863b0f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Номер 14 - напълно те подкрепям - много добре си го казал/а!
А авторката да му мисли - дали иска да е безмозъчна патка (или там кифла) и никой да не я харесва и да я мисли за чалга курва (с извинение! ), или иска да си е нормално, естествено красиво момиче (скромността краси човека). Мъжете и момчетата НЕ харесват изкуствени, намазани, подути със силикон кифли! Има една песен, която не харесвам, но в конкретния случай ще цитирам : "Лицето й намазано кат` торта". Това ли искаш да си???
Ако се още дете - не си пропилявай детството - винаги може да си с джуки и 5 тона грим, но никога няма да се върнеш до това си състояние - момичешкото, не ЖЕНСКОТО! ЗАЩО ГРИМОВЕТЕ СЪ СЪЗДАДЕНИ (както и ант-ейдж продуктите)??? Защото всички ЖЕНИ искат да са пак МОМИЧЕТА, нежни и невинни, томно като ТЕБ!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1110704a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   споко след като родиш 1 дете ще се оправиш, а и като гледам терзанията ти сигурно си на 18

а приятелката ти след 10 години ще мяза на гъз

ако почнеш със силиконите, автоматично губиш всички мъже с повече от 1 мозъчна клетка, животът не е дискотеки

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker