Кои са най-приятните начини една жена да свърши? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кои са най-приятните начини една жена да свърши?
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 195554 пъти
Искам да натрупам малко познания. Та въпросите ми са:
Кой са най-приятните начини една жена да свърши?
Кой са най-приятните точки където убичат да бъдат докосвани?
И още един въпрос: Как да разбера кога жената свършва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 77

преди: 15 години, 5 месеца
hash: a0fe9336be
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

1.   Къде обичаме да ни докосват? Навсякъде. По цялото тяло. Няма място, където да не обичаме да ни галят и целуват, и то по много.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 4a17fe1340
гласове:
1 2 3 4 5
  (72 гласа)

2.   Когато една жена обича по лудост партньора си всяко докосване може да бъде оргазъм. Жените обичат цялостното внимание, гушкане дори и без секс, ласки, нежност, обичат по коремчето, по шията, по гърдите, по ръцете... няма значение къде, важно да бъде правено сякаш партньорката е уникална, да се отнасяш с нея като богиня...

Как да разбереш дали една жена свършва няма, защото често жените симулират и трябва да си майстор за да хванеш това. Но ако говоря за себе си... точно по време на оргазъм задържам дъха си продължително време (т.е. не викам), затварям очи... става инстинктивно защото зениците ми отиват от самосебе си нагоре. За нищо няма универсална рецепта. Жените сме сложни същества!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7a6fc6241c
гласове:
1 2 3 4 5
  (72 гласа)

3.   Клиторът винаги е бил силно ерогенна зона. Ако го галите с пръст и масажирате, после с език го дразните и леко го засмуквате, и в същото време сте с пръсти /2 или -3/ вътре в жената, или с вибратор в нея, няма начин тази продължителна игра да не я доведе до оргазъм. Друга силно ерогенна зона при някои жени са зърната на гърдите, но пак трябва да се стимулират заедно с други органи, не само тях. Ануса при много жени също е ерогенна зона. Жената обича и ласките по други места-дупето, вътрешната страна на бедрата, опитайте , за всяка жена е различно.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 264dc023e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (179 гласа)

4.   Има много начини да докараш една жена до оргазъм, но по важното е той да е пълноценен, непрекъснат и зщо не, да е повече от един! Аз съм се научил на едно и не се постига трудно. Първо си поставям за цел винаги да не свършвам преди нея. Не че не бих повторил, но това е най важното.

Да се научиш да правиш секс, свършвайки само веднъж, но след като си я докарал до нялколко хубави оргазма. Това е лесно. Не приемай секса като задължение или бройка- голяма грешка. Хубавият секс означава да дадеш от себе си за да получиш и ти. Наблюдавай жените кога и как им е най хубаво и действай с интелект! Не с количество.

Технически има един много интересен начин да я подлудиш. Това е в началото на любовната игра. Целувай я, гали я навсякъде и бъди нежен. Внезапно промени играта и я вържи например. Бъди пак нежен като е вързана. Жените си мечтаят за това, въпреки че никога няма да ти го споделят или позволят току тъй. После си поиграй с език върху клитора и, като едновременно с това проникваш с едно, после и с две пръстчета в нея и леко масажираш предната част на влагалището и, точно там където усещаш леко набъбване. Това е и нервния сплит от възли наричан Г точка. Намира се на две трети, приблизително от предната част от входа на влагалището. Ще го научиш като я наблюдаваш. Едновременното масажиране с език върху клитора и с пръсти на Г- точката ще я накраш да подлудее. Не и позволявай да свършва така а когато усетиш че не издържа и го вкарай целия. Не се бави. Друг път и позволи да свърши и после я чукай. Така ще я научиш да свършва на всеки три минути и ще получава многобройни оргазама. Винаги води в играта на секс дори и инициативата да е нейна и да си отдолу. Ако съомееш това, съвсем скоро приятелю, ще те потърсят и нейните прителки. Жените си споделят всичко!!! Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: e1ceafd35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (125 гласа)

5.   Номер 4, не знам дали си добър наистина, но на писане си страшен. Подкрепям с две ръце, това искат жените :))
Но ще те поправя жените не си споделят колко добър е един мъж и подробности, да не сме луди, все едно да кажеш Кумчо Вълчо ема ме язяж :))))

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ef05698315
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

6.   Браво бе 4. ! Зачетох се и аз в тези щуротий, ама ти направо изби рибата. Само това за приятелките, не си много прав. Освен всичко друго жените са и ревниви. поне 80% от тях.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 264dc023e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До N=5 и 6. Никъде не съм коментирал дали съм добър или не. По скоро какво съм научил. Винаги само съм се стремял да отпусна и предразположа докрай партньорката си. Понякога ми е коствало и години, но си е заслужавало.

Един малък упрек към ваше величество Жените. Защо в началото се притеснявате да го направите така, както ви се е искало? Така като сте си мечтали или фантазирали. Може би за да не ви помислят за.... Трябва да разберете че един интелигентен мъж, никога не би си помислил това, че сте такава или онакава, а по скоро че умеете да получавате и да давате секс. Че сте научили тялото си на това чудесно усещане - секс! А с останалите тия простаците от нас, просто не се занимавайте. :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 61f40b9ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

8.   Поздравления за мъжа, описал кратко и ясно любовната си техника. Ето това е, но наистина се иска и жената да вложи усилия, а не само да иска. Идеалният секс би следвало да започне със задоволяване на жената - масаж, много целувки, много френски ласки, като не разрешавате тя да прави каквото и да било. Самите техники на орално стимулиране могат да се намерят, прочетат, научат, но по-важно е да доставите удоволствието вие пръв, въпреки желанието ви. След това жената ще ви направи най-щастливия мъж на света. Ако тя не го направи, втора среща не бива да искате. Просто не сте попаднали на подходящата чувствена жена. А за поредицата оргазми - о, това е велико и аз се отблагодарявам разкошно на мъжа, който съумее да ги предизвика.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0df97a1e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

9.   Номер 4 може ли да ми се обадиш такива неща можем да направим заедно аз те подкрепям и само мога да завиждам на жената която е със тебе и наистина важното е и на двамата да е добре секса не е просто чукане а си е зяло изкуство в секса не трябва да бъден егоисти аз обичам да виждам как партньорът ми със който съм умира от удоволствие докато му правя свирка тя обаче също не е за всяка жена поздравления миличък.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 5533aee84d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4 .. ЕВАЛА !!!

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 61f40b9ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Ето номер 4 е велик. Получавам същото го със сегашния си партньор и всичко е страхотно. След това му правя най - великата свирка и той е най-щастливия мъж. Дай, за да получиш - правило номер 1.

На мъж, който очаква на него да му е гот, а аз да се оправям както мога - сори - това е първата и последната среща.

Но на човек, който иска и на мен а ми е гот - боже, мога да го докарам до лудост от благодарния секс, който ще му подаря....

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 3bb4d46951
гласове:
1 2 3 4 5
  (91 гласа)

12.   А колко многобройни оргазъма и как може една жена да ги достави на един мъж?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 264dc023e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   От номер 4. Радват ме коментарите ви и наистина така човек разбира, дали е в ,,правилната посока". Мнението на жената е огледало за мъжа. А до автора на темата ще коментирам още нещо. Сексът, разбира се е много важен и тая тема винаги е била, а и ще бъде, актуална. Сексът е толкова различен, колкото и хора има по света. Но не само това е важно. Има и нещо друго. Почти всички жени си правят заключение за теб, още от първата им среща. Жените са много проницателни в това отношение. Затова аз обичам да казвам, че сексът започва още на мястото където се намирате при първата си среща. Това как ще ви види Тя със нейните сияйни очи, това какъв кавалер сте и отношенията ви към света и всичко наоколо, е много важно, за да може тя да се отпусне и да ви има доверие, евентуално за по късните моменти в леглото. Доверието и към вас, както и спокойствието, това да се чувства сигурна до вас, ще я отпусне и предразположи за един такъв секс, какъвто го описах по-горе. И накрая има една максима която мисля че е много важна: ,,Осигурете си лукса, другото само ще дойде" . :)
За дамите които обичат да пишат, могат да ме потърсят в скайп с ник iutandil. Обичам да си пиша с интелигентни и приятни хора. Останалите нямат шансове.
С уважение към всички: Iuly

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6138c0f6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

14.   Тцтц. тоя пич номер 4. Как го е написал направо си го преставих аз съм на 18г. правя много секс найстина мн, със различни момичета, както и аз се старая да докарам момичето до оргазъм.

Аз действам така :
Аз съм млад и си лягам с млади момичета, така че много много не правя романтични вечери и т-н. Утиваме в нас пиинем малко пусна музика и я питам как е минал деня и, те жените обичат да бъдат ислушвани. така де към въпроса.
поглеждъм я влюбено и я галя по брадичката след което я целувам после леко и нежно по кръста, и я осещам как неиздържа направо през дрехите иска да запо4неме, после я целувам по вратлето и надоло лека по лека зърната са мн важни, захапе ли пръстчето значи си на прав път, и надоло лекичко целуваш стараеш се да бъдеш колкото може по нежен. Като стигнеш до срамните усни отваряш с две пръстчета да се покаже клитора но само връхчето лекичко и не гледаи да я превъзбудиш че после ходи я докараи до оргазъм, и след това фкарваш 1/2 пръсчета и галиш Г-точката кадето ти я описа "номер 4" и като виждаш че не издържа и почваш да правиш секс.
Но постараи се да е поне 20-тина мин ако не може да се здържаш много. и докато правите секс приближи се до нея да те осети да види че я искъш и значи за тебе и тръгваи с усни кам нея и тежък дъх но не я целувай само се преближаваи полудяват направо им ефект. и ще видиш че ще я докараш до оргазъм. Усшех братле

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9fde3afa75
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

15.   Ако и ибането ти е като правописа...

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 708d429bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Няма много значение к'во му е ебането или правописа. Важно е че е написал вярни неща,които ясно отговарят на въпросите по темата ;)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: cd6f728ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Дааааа, всичко това е вярно,но Малкия,всички пропускат една мооого съществена част и повярвай ми тя хич не е за пренебрегване.........ЖЕНИТЕ ОБИЧАТ С УШИТЕ СИ ! Говори и мили и нежни думи ,колко много значи за теб,колко много си падаш по нея .........но не да се разбърбориш, кажи и 2- 3 мили думи ,но с чувство.....Действа безотказно!!!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 91b951935f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Много интересна тема.Само да спомена че освен клиторен оргазъм има и вагинален. И повярвайте ми двата нямат нищо общо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ec467bc0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Аз като жена, която определено прави доста секс... съдете ме ако искате обичам го и тва е... та 1 искам да кажа браво на Iuly(#4) мисля, че познава доста голяма част от нас. Не мога да кажа перфектно, защото дори аз като жена не мога да кажа, че ни разбирам...
2. Изказването на #14... до някъде да става но мен лично не ми харесва отношението... театъра който играеш. Жените колкото и да сме възбудени ако видим че някой преиграва, че играе театър, ако трябва друг ще си намерим ама с теб няма да е... не знам другите момичета как са аз говоря за себе си. Има доста глупави от наша страна, които не знаят дори как да се пазят но темата не е за тях.


Айде и аз да напиша малко по темата...
Ам ок хубаво беше написаното но не винаги харесваме това. По някога съм му казвала искам да си нежен а той да се е навил едва ли не за животински секс... не че не можеш да ме накараш да си променя мнението, но нека 1 да получи каквото иска. Хареса ми когато каза че тя е на 1 място. Тя все пак е тази която трябва да ти вярва да така е....
Абе честно да си кажа има много по тази тема което може да се напише и за различните стилове и за различните пози и за начини похвати да наблюдаваш кое и харесва и кое не и ако нещо не и хареса да го смениш веднага... ако не и харесва бързо да забавиш ама не за секунди... такива неща, много са.
За тези от вас, които знаят английски и на истина искат да могат да правят любов< подчертавам... в замунда има филм за камасутра, който освен пози включва и още доста полезни неща... филма на някои може да се стори малко муден но има какво да се научи :)
С уважение към : Теди

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d5d14d74f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

22.   Първо, поздравления на номер 4. Ако в действителност си толкова добър, колкото на теория - браво. Само, че така описваш жените, сякаш сме едно тяло и всяка има едни и същи предпочитания и сексуалност. При мъжете е лесно - свършвате единствено от механичната стимулация и това така трябва да бъде, иначе нямаше да се стига до еякулация и заплождане - и нас нямаше да ни има.
Но женският оргазъм е сложно нещо. Той няма задължителна функция при оплождането и колкото и да е странно на някои господа, аз например мога да се чувствам задоволена и без огразъм. Обожавам просто да правя секс с партньора си. 100 пъти предпочитам едно бързо ч... не в асансьора, пълно със страст и адреналин, пред 3 часа лизане и мачкане в леглото.
Обожавам /противно на съветите на 4/ да не съм напълно възбудена преди пенетрацията, защото имам свойството да се навлажнявам прекалено много, свършвам също с доста течност. Предпочитам мъжът ми пръв да свърши, дори го насърчавам за това, защото той май се чувства виновен, а аз това искам - искам да се почувствам използвана и без всякакво право за избор. Предимството на моята тактика е, че като не съм толкова възбудена в началото, чувствам лека болка първите няколко тласъка, после буквално усещам как се пълня с кръв долу, усещам по-различно в мен и се концентрирам изцяло върху прекрасното чувство да го чувствам в себе си. Обикновено след това ме довършва с ръце и език и ме повтаря. След първия оргазъм, мога да стигна до много - докато се изпразня на степен N. Стигам до над 20 мултиплени оргазма, не всички еднакво интензивни, но доста мокри.
И понеже сутрин е доста настървен, а аз доста трудно се събуждам, съм го накарала да ме събужда със секс. Това е най-новото, което правим, всяка сутрин го оставям да използва тялото ми по своя приумица... После цял ден ходя възбудена и вечер продължаваме!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 075efc09d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Малко или много, вече сте запознати с две от ерогенните зони при жените. Но има още две. Някои спорят, дали те съществуват, или са плод на фантазия. Ще оставя на вас, да установите за себе си, дали направените скоро открития за женската сексуалност са верни или не.
Към познатите Клитор и G-spot, Трябва да добавим още: U-spot и A-spot.

U-spot:
Това е един малък участък от чувствителна еректилна тъкан, който се намита точно над и от двете страни на уретрата. Той се намира точно под пикочния канал, на съвсем малка площ между уретрата и влагалището. Тази ерогенна зона почти не е позната, а потенциала ? бе открит наскоро от американски научни клинични работници. Когато тази зона се гали нежно с пръсти, език, или с върха на пениса, се получава необикновено силен еротичен отговор.
Ето защо, говорейки за женската уретра, трябва да отбележим и за женската еякулация (squirt)

При мъжете, по уретрата се осигурява изхвърлянето на урината и семенната течност, съдържаща сперматозоиди. Вярваше се, че при жените по уретрата се изхвърля само урината. Но не е така.

При необичайно мощен оргазъм, при някои жени може да се отдели течност от отвора на уретрата, която обаче не е урина. Около тръбата на уретрата има специализирани жлези наречени Skene или ал-уретрални жлези, подобни на простатата при мъжа. При екстремно стимулиране те произвеждат алкална течност, подобна по химически състав на семенната течност на мъжете. Жените, които получават еякулация (тя може да е от няколко капки по обем, до няколко супени лъжици, но рядко и повече) понякога си мислят, че при екстремни натоварвания, мускулатурата им предизвиква неволно уриниране.

Това е просто, защото те не разбират собствената си физиология. Има обаче медици, които смятат че женската еякулация се явява като стрес на инконтиненция (неволно изпускане на урината, напишкване) и препоръчват да се лекува оперативно, което в много случаи е грешка и за взимане на становище е необходимо обстойно изследване на пациентката.

Все още не е изяснено в основи възникването и предназначението на женската еякулация, защото ако трябва да изпълнява ролята на лубрикант (смазка), ефекта като средство за смазване се явява твърде късно, което го прави безмислен. Освен това, въздействието му е познато на много малка част от жените. Самото вагинално смазване, в действителност се извършва от стените на вагината, които бързо се покриват с течен филм още в началото на възбудата на жената.

A-spot, AFE - зона или Fomix ерогенна зона:
Това също е малка зона от чувствителна тъкан във вътрешния край на маточната тръба, Между шийката на матката и пикочния мехур, която технически може да се опише като аналог на простата при мъжете. Също, както клитора е женският еквивалент на мъжкия пенис. Директната стимулация на мястото, води до силни контракции на оргазъм. За разлика от клитора обаче, то не страда от пост-оргазъм или свръх чувствителност.

Откриването на този зона става през 1990 година от малайзийски лекар. В началото, позиционирането е описано погрешно. В последствие е уточнено че се намира точно над шийката на матката, в най-тясната ? част навлизайки малко във вагината, създавайки малка вдлъбнатина около себе си. При лек натиск върху нея, предизвиква по-бързо смазване на влаглището, дори и при жени, които не са сексуално отзивчиви.

Студентките, участвали в експеримента твърдят ентусиазирано, че последователното стимулиране на четирите ерогенни зони на ротационен принцип, за ги довеждали до насладата от безброй оргазми които се застъпват и така продължава през цялата нощ. Напомням отново, че да се постигне подобен резултат, зависи от физиологията на жената (в три основни типа), както и от факта, че ? е необходим един изключително чувствителен и опитен партньор, запознат с физиологията ?. Както и много търпение и доверие, ако връзката ви е съвсем от скоро.

Проучванията показват, (че две от три жени) не получават оргазъм при просто проникване на пениса в сексуален акт. Те твърдят, че за да го постигнат, е нужно да бъдат стимулирани с вибратор, дилдо или друго, но най-добър резултат се получава когато това става с орално стимулиране на клитора, което се явява като гаранция за получаването на оргазъм. Някои от тях отхвърлят ерогенните зони във вътрешността на вагината. Причината за това обаче е в еднообразието на сексуалното позициониране по време на коитуса.

Експериментална група от 27 двойки, сменящи редовно позите при секс, които позволяват по-голяма стимулация на двете ерогенни зони A-spot и G-spot, във вътрешността на вагината, твърдят че три четвърти от тях, са били в състояние, редовно да постигат вагинален оргазъм.

All rights registred.
PS/ Ами пробвайте и коментирайте, всичко това дали отговаря на истината и за вас. И коментирайте! Това ще ни помогне и на нас в това проучване. Успех в новите изживявания.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6c4eda5d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Здр. Момиче на 15 съм и искам да питам КАК? вие от мъжкия пол.. можем да ви накраме да Полудеете както вие нас?

[PS] знам че е малко тъп въпрос но ми е Любопитно!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 075efc09d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   :)) Всичко е въпрос на практика и добри учители. И след като си на 15 год. дълго още ще си задаваш въпроса. Нищо лично.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dfe69ca99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Аз лично като правя любов... има много ласки, трябва също да я и предразположиш... просто няма как.. но много често ги вдигам в смисъл такъв нося ги на ръце.. или нещо от този сорт.. Общо взето използвай въображението си и гледай жената какво иска, какво желае... И все пак не забравяйте жените са странно нещо.. все пак без тях не можем :)) поне аз ;д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d08b20f6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Сигурен съм че всичко, което правя е добре, но тя не свършва. На 26 съм и съм спал с няколко жени, всичките са свършвали и са били много доволни и всичко е било супер. Сега от няколко години съм с момиче, което не свършва. По принцип когато мастурбира свършва, но когато прави секс ми е казвала, че никога през живота си не е свършвала с никой. Имам всичките умения за стимулиране на клитора, за стимулиране на Г точката, а пенисът ми е наистина огромен. Тя ми казва че на нея всичко и е супер приятно и се чувства супер добре, когато правим секс, но просто неможела да свърши. Мен това ме убива. Заедно сме от няколко години и това ме убива. Не мисля че някой би ми помогнал със съвет, защото съм сигурен че се справям доста добре със всичко, но наистина незнам защо не свършва, казвала ми е че по принцип свършва много бързо и лесно, когато е сама, но никога не е свършвала с никое момче с което е била. Ако някой има каквато и да е била идея нека сподели. Пак кавам че не мисля че вината е в мен наистина виждам как я подлудявам и се старая да правя всичко така че на нея да и е приятно, тя винаги е супер доволна след секс и не спира да го иска непрекъснато, но просто не свършва, а това е най-любимата ми част от секса по принцип, когато жената изпитва оргазъм...

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 63f99cecd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   28, сигурно става дума за доста младо момиче - дай ? време. И аз съм била така, но с времето се получи. Никога не симулирах!
За пръв път преживях вагинален оргазъм на 26, с един партньор съм била и не е било от него. Въпреки това винаги ми е бил нужен секс с него, не съм се чувствала задоволена без.
Просто женската сексуалност е различна. При нас оргазмът не е рефлекс, не е нещо, което ТРЯБВА да се случи, за да се продължи живота на тази планета, при мъжете Е.
Оргазмът.... та преди 50 г. хората не са знаели, че го има!
Какъв съвет - ами чети за Тантра и Кама Сутра... и дай време на момичето.
Като ти казва, че се чувства задоволена, че ? е хубаво и иска да има секс с теб, повярвай ? - така е.
И на мен понякога не ми трябва оргазъм, за да съм задоволена. Просто се наслаждавай на секса и НЕ Я ПОСТАВЯЙ ПОД НАТИСК - така съвсем няма да получи оргазъм! Това твое фиксиране върху оргазмът е част от проблема. Покажи ?, че не ти дреме, че не свършва, точно така ще се отпусне и ще свършва.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 075efc09d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Има едно нещо, което се казва полова несъвместимост. Щом сте заедно от дълго време, обърнете се към психотерапевт. По всяка вероятност, независимо от големината на пениса, не си ти "принца" който ? е нужен. Нищо лошо! Пред вас е живота и ще научите много неща.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d08b20f6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Не е до време защото сме заедно от близо 5 години, а тя е на 25 и не е малка:). Не я притискам по никакъв начин и дори незнае, че за мен е проблем това, че не свършва. Според мен връзката ни в дългосрочен план няма да има светло бъдеще, защото немога да си представя, че ще съм с човек цял живот и никога няма да има оргазъм с мен, както и тя предполагам (въпреки че тя е нямала никога оргазъмс когото и да било друг).... но тъпото е че когато мастурбира свършва всеки път и то много лесно, но не иска да мастурбира пред мен или когато съм до нея и и помагам. Според мен е на някаква психическа основа при нея, може би просто и е неудобно да свърши когато съм с нея, защото ми е казвала че прави смешни гримаси :)... опитвал съм всичко... понякога с часове просто се извива от удоволствие и стене, но не свършва, даже ми е казвала че докато го правим и е по-хубаво през цялото време, отколкото оргазмът и когато е сама. Понякога чувствам просто, че и тя си мисли, че ще намери някой с когото да свършва. аз съм убеден, че умея да задоволявам жените и просто чак ме хваща яд. Проблем определено си е за една връзка това. Но незнам какво да правя.. това с психоаналитика не е лоша идея.. мислил съм си го. За половата несъвместимост не мисля така за 5 години всичко определено сме се напаснали и пак казвам, тя ми казва че секса с мен адски и харесва, но все пак си мисля че в дългосочен план това ще е проблем не само за мен но и за нея... мисълта за някой който ще може да вършва с него според мен ще се появи....

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d09fe871c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   28 и аз не мисля, че проблемът е в теб, причината да не свършва приятелката ти е, че не се отпуска достатъчно, когато е с теб, така както се отпуска, когато е сама. Единствено тя може да си помогне, стига да има желание. Това, което ти можеш да направиш е да я насърчаваш, но в никакъв случай да не й го натякваш. Помоли я, например, да се самозадоволи пред теб някой път, да се абстрахира от факта, че си там, нека си затвори очите и да забрави за твоето присъствие. Също, насърчавай я по време на секс да се докосва така, както се докосва, когато е сама. С времето ще се оправят нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 63f99cecd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   28/31 - тъпо е така!
Явно ти не си доволен от сексуалния си живот. Смятам също, че нямате бъдеще заедно. Ти сега не си доволен, какво остава за по-нататък? Ще си намериш една любовница, после друга, все някоя ще ти завърти главата и какво правим тогава?
Освен това твоята приятелка може да намери пък мъж, на комуто му е достатачно това, което тя предлага в леглото. Защо не? Не всеки има твоите претенции и нужди, аз дори съм сигурна, че си ? изневерявал, както и да е - добро начало...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d08b20f6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Не не съм никога изневерявал. Бяхме разделени за известно време и тя не ми е изневерявала, призна ми че се е целувала с момче (в което няма нищо лошо, защото все пак сме били разделени, дори и секс да е правила) и че и харесва повече с мен. Това с мастурбирането съм пробвал много пъти така да стане, но почва и в един моент спира и казва просто "не.. не немога.. немога сега" и това е... и това с докосването също съм опитвал, но тя почва и после спира. Проблемът си е сложен за жалост а и 5 години не са малко, а на мен за жалост най-любимото ми нещо е да гледам жената как изпитва оргазъм а и без да изпитва с мен оргазъм се чувствам непълноценен и безсилен понякога. За 5 години все трябваше да се е поотпуснала вече а и тя не е от срамежливите в секса... правим го често и то нестандартно с доста експериментиране и понякога доста интересно, все за 5 години трябваше да се отпусне, а и аз по никакъв начин не я притискам и знам какво, и харесва, и какво може, и какво не. Тя самата ми е казвала че се чувства сигурна и спокойна когато е с мен, защото знае че няма да направя нещо не както трябва. Съвсем в началото си мислех че има проблем защото ми е голям и тя не беше свикнала, но сега вече знаем какво да правим за да не почва да я боли и и харесва много това че ми е голям, докато преди и беше малко мъчно и е изпитвала болка понякога. И така :) никога не пиша по форуми, тук влязох случайно и се зачетох по разни теми и не издържах и споделих моят проблем... ако някой има идея да помага, защото аз мисля че не останаха неща, които да не съм опитал, а това наистина си е проблем сега, пък камоли за вбъдеще

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 075efc09d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Моето момче, имах три деца и 16 години брак, но станах мъж едва на 40 години. На тънкостите ме отвори една "баба" на 60 години. затова ти казвам, не се впрягай. Не го прави като самоцел тя да свършва в ръцете ти. Колкото повече се пънеш, толкова ще затъваш психически и ще придобиеш комплекс с времето. Просто и двамата не сте един за друг. Половата несъвместимост не се изразява само в "чукането" и играта с половите органи. Не разчитай, че от този сайт някой ще те "светне" и всичко ще тръгне по вода. Всеки говори от неговата гледна точка, на лаика! Ето защо ти казвам да се консултираш с психотерапевт. И за двамата, а сеансите няма да са малко и за това се заплаща. Ако искате да сте двамата. Повече нямам време, да те "отварям" на тънкостите на занаята. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 63f99cecd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   Не знам, много ми се иска да мога да ти помогна, но при мен проблемът се реши с времето, а и никога не съм се притеснявала от партньора си - показах му моето „местенце“ и скоро се научи след секс да ме докарва до оргазъм.
Най-лесно се свършва по време на оволация - 14 дни горе-долу от началото на мензиса...
Друго - опитай с вибратор - масажирай с него само клитора ?, използвай лубрикант.... няма начин да не свърши. Съветвам те, щом много ? харесва да прави секс с теб, първо да е секса, така е възбудена до краен предел, но и знае, че ти си свършил и може да се концентрира само към себе си.
Ако с вибратор не може да свърши клиторално.... нямам идея, може и при мастурбация да не свършва, просто да я е срам, да не мислиш, че е фригидна.
Знам ли...
Колкото до големината ти - удряш в маточната шийка, нормално е да боли. Тя е свикнала вече и може дори да ? е хубаво, има жени, които така свършвали. Не е от това значи, че тя не може да свърши, клиторно ТРЯБВА да може да свърши!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d08b20f6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Мдаааааа и с вибратор съм опитвал с часове върху клитора :) адски и е приятно но не свършва. Вибратора даже е по-тъпото, с език съм правил каквото трябва върху клтора също адски дълго време, тя започваше дори да трепери от удоволствие без да може да се контролира, но отново не е достигала до оргазъм. Също така онази златна формула, при която се стимулира г точката клитора и влагалището едновременно с ръце и с език, както и вибратор в ануса за помощник, но отново не се получава. :) спирам да ви оттегчавам с моята дилема :) а относно тънкостите, за които спонеава господина, които е отрил на 40 мога да му кажа че сега мочетата се учат по-отрано и наистина е малко кофти, щом чак тогва ги е усвоил.... тя не ми е първото момиче преди нея съм имал 7, от които 2 над 33 годишна възраст когато аз съм бил на 20 и не мисля че е до учене на тънкости :)).. благодаря ви за отделеното време и се извинявам че ви занимавах с моят проблем :))), който неможе да се реши от форум.. пожелавам ви приятна вечер и много усмивки

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 57ff251317
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   28, Това за което говориш ми е до болка познато. На 21 съм и съм момиче имах 4 годишна връзка и на секс нито 1 не бях свършвала до тогава. Аз си бях свикнала с факта но на човека до мен не му беше приятно. И той както теб искаше да свършвам в ръцете му но не се получаваше... на края си свършвах по нестандартния начин със стимулиране... (само да уточня, че и той си беше със стабилни размери)

След време обаче се разделихме и преспах с 1 пич с напълно нормален размер и реално не правеще нищо по-специално... просто секс. Дори нямаше предварително стимулиране, нищо. Но свърших... дори в 1 момент бях леко потресена. Сега, колкото и пъти да съм с него си свършвам явно при мен е бил проблема размера не знам... при всеки е различно. Но не се отчайвай и при вас ще се получи от самосебе си :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ddbb6215d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Искам да попитам нещо моята жена преди дни изпита ново удоволствие при свършването свърши външно както при мъжете и това продълйи няколко минути само докато я погаля и свършва или докато проникна в нея свършва външно както при нас мъже стана ни интересно кое точно е стимулирано и как се получи някои ако знае благодаря предварително

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a4009b4a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   До N 4 Приятел съвсем изчерпателно си описал всичко... пропуснал си само едно нещо SQUIRT оргазма при жените е направо разтърсващ... като земетресение. Виждал съм женски оргазъм с продължителност 9 минути. За да достигне една жена до SQUIRT оргазма се прави т. н. Тантра масаж. Повечето 20-30 годишни момчета едва ли ще си дадат труда да го правят в продължение на около 2 часа. Но пък резултатите са убииствени. Ако някой иска да поговорим по темата с удоволствие ще споделя опита
Приятна вечер на всички и успех.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ddbb6215d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   До N 41 колега само да ми кажеш как точно се получило това нещо и кое го е стимолирало че и двамата си нямаме идея как се получи просто докато си правим секс които е най редовен без прекъсвания единствено когато тя е ...........

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7a136c1c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Здравейте. Аз съм на 15 години.
Ех, от къде да започна.. Аз имам приятелка и според повечето от вас това може да е съвсем незначително защото съм още малък и не съм имал сексуален контакт никога преди.
Работата е там че аз съм много срамежлив, както и страхлив за моят първи път. Поради това аз се скъсвам да чета във Интернет. Страх ме е че няма да съм достатъчно добър. Приятелката ми е 17 годишна и сме заедно от 8 месеца. Ще правим 9 точно след седмица.

Страх ме е от това че аз съм 2 години по малък и че няма да съм достатъчно добър за нея когато стане въпрос за секс. Аз може да съм само на 15, но аз я обичам повече от всичко. Винаги съм бил нежен спрямо нея, винаги съм я изслушвал, и винаги съм я подкрепял във каквото и да е. Тя е по красива от ангел за мен и е нямало път, във когото.. дори да съм си помислял да я поставя на 'второ' място.

Причината, която много ме притеснява е, че аз няма да съм достатъчно добър във леглото за нея. Последното което си мисля е да я подтискам за секс. Аз винаги съм уважавал нейното мнение и изслушвал. Притеснявам се, че няма да имам достатъчно опит - макар и да съм изчел целият Интернет по теория. Иска ми се да имам достатъчно опит и да съм максимално нежен със нея.

Страх ме е, че аз няма да я задоволя и тя ще тръгне да търси някои със повече опит ( по-възрастен от мен ). Не съм сигурен ако някой от вас ме разбира но това ми е голям проблем. Друг основен проблем е, че аз не съм доволен от моя размер на пениса, срамно е но е факт. Да, аз може да съм само на 15 но съм виждал и други, който са много по-големи от моя. Това също много ме притеснява.

По принцип, ние сме много честни спрямо нас двамата и сме говорили за секс. Предполагам защото идва времето ни за следващ етап във нашата връзка. Но и двамата не сме готови. Тя сподели със мен, че фактът аз съм по-малък я притеснява - и аз напълно я разбирам.

Опасявам се, че това е причината защо тя не иска секс. Не искам да прозвуча сякаш аз съм сексуално възбуден през цялото време защото не е така. Аз бих чакал ако ще и години докато тя е готова. Аз никога не бих и изневерил. Просто ме е страх, защото искам да съм добър, когато тя е готова. И няма да имам нужният опит. Не знам дали някои от вас се е засмял или е приел това за ехидно, но аз го преживявам и ме е страх.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2c77a84b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Аз лично, предпочитам по-грубия секс. Да, прави сте, че предлюбовната игра трябва да е нежна и продължителна, за да и двамата партнйори да достигнат връхна точка на възбуда. По време на самия полов акт, някои жени обаче буквално "откачат" и предпочитат да бъдат леко драскани/хапани и докарвани до лудост :) когато си на върха на удоволствието често от ушите на цените искат да слушат мръсотии :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0f2c314a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   Техниката на въпросният номер 4 е много точна рецепта за пътя към успеха. Убедих се, че най-прекрасното изживяване за партньорката ми е да "нарисувам" чуствата си върху тялото й.
Приятели, не се стеснявайте да й говорите (ако го умеете и имте чуства, няма да ви е трудно), в това време я галете и целувайте и хапете нежно (а понякога я изненадайте с премерено груба захапка) на всички онези познати места - вратлето, брадичката гърдите и зърната, свивките на ръцете и краката, леко си играйте с мъха по нейната кожа, като леко го допирата с вашата. Показвайте през цялото време, че се наслаждавате на това биижю на природата - женското тяло. Склонен съм да смятам, че ние като мъже сме устроени да изпитаме повече наслада, докато изучаваме и даваме нежност отколкото ни дава едно изпразване. Но нека продължа - доставяйте й ласки докато не усетите как бедрата й сами започват да трептят, прокарайте леко ръка по нежните места долу, но не бързайте, постепенно стигнете там и не се нахвърлайте върху мястото й. Отделете време на нежното кожа около външтиге й срамни устни и бедрата. Бъдете сигурни че това "забавяне" ще я влуди още повече. След това леко се пренесете върху "мастото". Потърсете и локализирайте нейната G -точка и клиторът й. Тук има няколко ключови техники, до които сами трябва да стигнете. Например вкарването на пръсти във влагалището й и извиването в противоположна посока на тази в която търсите G-точката ще предизвика усещане аналогично на това някой да проникне в нея в пълна ерекция, макар да използвате само един пръст. Може да се пише много за това, но-най важното е нещата които правите да ви доставят удоволствие - така ще се справяте все по-добре и по-добре. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 75e20b5f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Аз на ден 3-4 пъти правя секс с партньорката си, но винаги немога да я разбера кога и е хубаво, кога не. Много е тайнствена, май всички жени са тайнствени ама това е друго тема. Един път като си бях вкарал пръстите наистина усетих едно набъбване и я попитах какво е това топче :D! Значи това е била прословутата Джи-точка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 86f6809784
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   http://zamunda.net/details.php?id=156681&comments=1#startcomments

Този филм ще е интересен за повечето мъже, си мисля.

Soul

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 48ae8bc7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Ами доколкото прочетох доста добре наистина зениците отиват нагоре! Обаче аз 1 път се очудих на 1 купон се натисках с 1 момиче и я стисках по нежно за дупето и като я погледнах зениците и бяха нагоре но пък от това малко ме съмнява :Д

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 05c7451571
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Люимият ми лаф е "Природата си знае всичко". Жена съм и си падам по секса.
Според мен тайната на женския оргазъм е: абсолютно и напълно естествено поведение.
Преди около десет години за първи път стигнах до оргазъм едновременно с партньора си /дотогава винаги беше стимулирано с ръка/ и се изумих от лекотата и естествеността на ситуацията. Започнах ровене в нета, четене на книги и пр. за да разбера защо, до онзи момент не бяхме изпитвали едновременен оргазъм. След обстойно проучване и опити за намиране на отговор в крайна сметка достигнах до следното:
Механизма за достигане на оргазъм е заложен генетично във всеки от нас и целта му /естествено/ е създаването на поколение. Преди и по време на акта възбудата се увеличава. Това го знаят всички. G точката при жените е горе-долу на мястото където е пениса при мъжете. По време на класическия мисионерски акт, при проникването си мъжа стимулира G точката с края тазовата си кост. Пениса стимулира влагалището отвътре. При нарастване на възбудата мястото където е g точката постепенно набъбва, при еякулация мъжът прекратява движенията си и се притиска максимално към жената. Именно в този момент тазовата му кост прилага по-голям и постоянен натиск към g точката, което при достатъно добра стимулация до този момент води до еякулация и на жената /оргазъм/, което се изразява в мощно пулсиране на цялата вагина и отделяне на течност. Пулсирането и течността улесняват сперматозоидите по пътя към яйцеклетката - пениса изхвърля течнст пулсирайки, вагината я поема пулсирайки -при при точните условия зачеването е гарантирано.
С партньора ми бяхме пробвали всички пози за които бяхме чели, чували или виждали, както и всякакви начини за достигане на максималното удоволствие. Оргазма до който достигнахме тогава, беше и продължава да е "черешката" на сексуалните ни експерименти. Дано съм го описала разбираемо.
Към мъжете: По време на акт в мисионерска поза използвайте тазовата си кост за стимулация на g точката отвън и пениса си за стимулация отвътре - така или иначе сте на правилното място. Притискайте и масажирайте мястото на което костта ви среша таза на жената Масажа с ръка преди проникването също води до резултат, но това е описано в предишните постове.
Към жените- обгърнете плътно с крака таза на мъжа и започнете да се движите наляво и надясно, нагоре и надолу до момента в който усетите че таза на мъжа допира g точката ви. Усетите ли стимулацията, просто се отдайте само и единствено на инстинктите си без предрасъдъци без обмисляне - просто истински секс:) Отпуснете ли се достатъчно "природата ще си свърши работата",
Успех :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c2585260f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   От всичко прочетено дотук, човек остава с впечатление, че жените са някакво хардуерно устройство, на което ако натиснеш копчетата в правилния ред, ще светне в цветовете на дъгата. Това безспорно е вярно, но според мен описва нещата повърхностно и пропуска най-съществения момент, а именно психологическата част от нещата. При жената важното е да наебеш мозъка й, цялата съвкупност от разпределените по тялото й ерогенни зони само допълват или опровергават впечатленията, които е съставило нейното съзнание.

Подготовката за секс трябва да започне много преди самия акт, най-добре е да бъде постоянно прилагана и да е част от отношенията. Тя включва показване, че е желана, да се разбира не като падане на колене и стихове, а така - съвсем плътски, ясно и недвусмислено. Нежността си е нежност, прилагайте я, но винаги дръжте в нея съзнанието, че е желана първично и животински, че сте готов във всеки момент да я опънете, независимо от време и място. Не се притеснявайте, никоя жена няма да ви се обиди за това, напротив, това е много силен стимул за нежния пол.
Ако си мислите, че с едно чукане сте наебали жената, дълбоко се лъжете! Тя е сложно устроено човешко същество, трябва дълбоко и обстойно да изучите типа на нейната сексуалност, нейните конкретни ерогенни зони, кое въздействие в кой момент и доколко има еротичен ефект. Колко жени, толкова комбинации, няма универсално правило.

Все пак, според наличния си опит ще се опитам да въведа някаква класификация на типовете женска сексуалност.

"Ецхибиционистка" - екстравертна, съзнанието за собствена голота има силно еротично въздействие. Може да се проявява с точно обратното поведение - да е силно притеснителна, да не иска да я гледат, защото срамът е много силен ерогенен фактор за нея и често й идва в повече. В този случай проявете разбиране и направете игра, в която тя да участва, малко по малко напредвайте. Ако пък с удоволствие ви показва голото си тяло - демонстрирайте силното й въздействие върху вас, създайте й колкото се може по-силна обратна връзка.

"Разтворена". Не само като бедра и влагалище, съзнанието й се разтваря, за да ви поеме. По всякакъв начин по време на акта създавайте и подържайте състоянието на разтвореност! Конкретни примери - зависи от позата, примерно при "ездачка" я хванете за дупето, разтворете бузите и със сила я притиснете към себе си, така че да постигнете максимално проникване, повдигнете я и отново я набийте на кола. На задна - по аналогия, накарайте да застане като протягаща се котка, с лице допряно до леглото и извит гръб, да не стои като магаре, при мисионерска - хванете бедрата, вдигнете и разтворете.

"Насилена" - общо взето идеята е да демонстрирате хищно мъжко превъзходство. Борите я, размахвате я, до някой шамар може да се стигне, честно казано това не е моят тип сексуалност, имал съм такава партньорка, не ми е харесало и не съм я изследвал подробно.

Какъвто и да типът сексуалност на вашата парньорка, не забравяйте най-важното правило - след 12-тата секунда мозъкът отхвърля всеки сигнал, който дадено нервно окончание постоянно му подава. Казано с други думи - сменяйте, сменяйте, сменяйте. На всеки 5 секунди променяйте по нещо - ъгъл на проникване, скорост, амлитуда, ръцете ви да не спират, рисувайте, рисувайте картини в съзнанието й.

Това е от мен. Happy ebing :)))

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c80dc2305a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   Дано не повторя някой, но много е писано, не може да се изчете всичко. Аз съм точно като №22. Също искам да кажа на мъжете - като лижете и целувайте, не се занимавайте само с клитора, малките и големите срамни устни са мноооого чувствителни, захапвайте леко и смучете и тях :)))))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 49de7a2ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   15ти, присмял се хърбел на щърбел. И твоя правопис е същия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3a0b39b5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   1. Най-приятните начини една жена да свърши(в случая аз, за останалите те сами си знаят :D) - най-приятно ми е, когато получа вагинален оргазъм, независимо дали е едновременна стимулацията с клитора и ануса или гърдите. И клиторният оргазъм си има своя чар. Но най-хубаво е, когато свърша вагинално, по време не на френска любов, а на самото проникване с половия член вътре в мен, силно, властно и на точното място... то когато си силно възбудена и ти е хубаво всяко място е точно, не само G-точката. И постоянно откриваш нови и нови усещания ;)
2. Кои са най-приятните точки - ако го прави добре мъжът, и ако има тръпка, доверие и е забравен срамът и притенението, тогава всяка точка би могла да се превърне във изригващ вулкан от удоволствия.. било то уше, длан или която и да е част от тялото. Аз лично приемам за най-приятна точка цялото ми тяло, не мога да посоча една най-силна точка, но много обичам да ме целуват бавно и нежно по шията и по гърба.
3. Как да разбера кога жената свършва.. ако си опитен ще разбереш. Истинските оргазми не могат да се симулират толкова перфектно, колкото си мислите вие, мъжете. Това, че жената пъшка, охка или вика нищо не означава. Получавала съм оргазми в пълна тишина, само прехапала устни и с леко задъхване. После вече, ако щом съм свършила сексът продължи на пълни обороти не може да не викам. Точно това неконтролируемо викане симулират повечето жени и някои неопитни мъже се хващат. Същинският оргазъм не е викане, извиване и "Ох, свърших, беше много хубаво, хайде да спим". Към оргазма, независимо кой от всичките му видове, се стига бавно, уверено, жената става все по-възбудена, освободена, дива и настоятелна в милувките и ласките.. ако усеща, че партньорът е уцелил точните движения и след няколко секунди тя ще експлодира, може да каже "Не спирай" или ако не се справя съвсем добре и на нея и остава още малко до кулминацията - да го насочи - "завърти така, или влез по-навътре, гали ме и тук.. ", или пък "по-бавно", "по-бързо... ". Това трябва да ви е ориентир, че сте на прав път. При самия оргазъм се усещат пулсации, ритмични свивания и отпускания на клитора и влагалището, може и на целия таз, а може и на цялото тяло, зависи колко добре си вършите работата. При мен при най-силните ми оргазми освен ритмичните силни пулсирания, са, когато понякога самото ми влагалище отвътре набъбва много, стяга се много силно и остава така няколко минути... пулсиращо и много стегнато... точно в този момент ако мъжът вкара своя член вътре и ако спре за няколко секунди своите движения ще усети стягането, пулсациите.. а ако е отдавна с партньорката си и я познава достатъчно добре по физиономията също ще разбере кога тя свършва.. не е много красива гримасата то4но в момента на свършването, но може да се каже 4е и в тези моменти имаш чар. Е, за друго засега не се сещам. :)))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c69dc795f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Много интересни мнения. Аз искам обаче да ви попитам какво знаете за перинеума при жената, тъй като за мен е нова информацията, че и той може да бъде източник на удоволствие. Докато при мъжете е по-известно, че перинеумът носи възбуда, мъжът ми например като свършва с френска обича там да го масажирам.

 
  ...

1-50 от 77
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker